Manžel má cucflek
Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(
@avili pozri ja konkrétne mam toho dosť za sebou, jasne ze som v tom mohla pokračovať, ale prijala.som zodpovednosť za.svoje činy-splodenie dieťaťa, nesla som zbabelo na potrat, len aby som si dalej užívala!!!! Prave v tom su mlade rodiny super,ze sa vzdali svojho pohodla, života, nesú,, následky,, a príjmu dieťatko!
@veronkarisko
neviem prečo by mal niekto závidieť,skôr tu ženy vyjadrujú svoj postoj keď už niečo prežili, ty si možno o desať rokov povieš, veď ja som si neužila svoju mladosť, lebo som bola zahrabaná medzi plienkami, je to každeého rozhodnutie, ako sa kto cíti možno si o desať rokov povieš, super mám desaťtočného syna,dám ho starej mame a idem von s dievčatami na disku.....ja vo svojom okolí poznám veľa 20-23 ročných a nechcem sa ťa dotknúť alebo porovnávať, ale väčšina z nich svojim vyjadrovaním a správaním je na úrovni puberťákov.To že ty si zodpovedná mamina je skôr výnimka. Kedysi to tak bolo, že kto nebol v 20tke "ovrabčený" bol starý mládenec, aelbo stará dievka, teraz sa doba zmenila...ja som sa vydavala v 25tich a zdalo sa mi to skoro..tu zakladateľka témy rieši cucflek od 23 ročného manžela, áno s vekom to nemá nič spoločné to isté môže urobiť aj tridsaťročný chlap, ale tá pravdepovobnosť je tam omnoho menšia, aspoň ja si tak myslím a vyjadrila som svoj názor a svoje skúsenosti baby pred štyridsiatkou 🙂 🙂
@6969eva asi si sa pomylila🙂moj otec mamu nepodviedol,to pisal niekto iny.
toto je zlozita situacia. tazko radit. otazka je, co chces. ci ti zalezi na vasom vztahu alebo si presvedcena,ze to nema zmysel. ak chces vas vztah zachranit, tak musis prijat to, ze sa to stalo a uz mu to nevykrikovat. ale upozonit ho, ze nabuduce to uz nebudes respektovat a definitivne odides...
@adri266 tak ja nesudim podla seba ako Ty ;)
@ceresnicka1990 Naozaj som sa pomýlila. Moja odpoveď bola pre mawku.
@mawka Pred chvíľou som reagovala na teba a poslala som to čerešničke. Chcem len celkom nesúhlasiť s tvojím názorom . Myslím si, že deti sú predsa len zmyslom partnerského vzťahu a mali by byť pre obidvoch rovnako dôležité. Veď obaja partneri v nich vidia sami seba a svoje pokračovanie. Celý život vidím v rozprávke o troch grošoch, vraciam, dávam a požičiavam. A ešte raz k názoru tvojej mamy, z toho čo píšeš mi vychádza, že nedostala naspäť to, čo dala. Ostal síce tvoj otec s ňou, ale popritom nebol ľahostajný ani k iným ženám a uprednostnil svoje záujmy. Jeden groš splatil neverou (/alebo možno len platonickým vzplanutím?) Ale aj tak. Bolo to nefér voči tvojej mame v každom prípade.
@avili neobraňujem,len doplním tvoju myšlienku..budem mať čo chvíľa 25. Užiť som si užila dosť za mladi, od 12 bolo času a času,teraz študujem a čisto hypoteticky nemám žiadne prac.skúsenosti, žiadna škola (svojím spôsobom je mi na prd,lebo nemám k tomu vzťah,čo som zistila až keď som nastúpila a musela som na nej zostať,čiže zároveň aj to,ale i to,že veľmi uplatnenie s ňou nemám) a nebola som ďalej než v susednej dedine, keďže nebolo za čo..tu naproti príklad kamoška,skončil strednú (bez maturity),pobrala sa do zahraničia, zarobila,užila a je pripravená na ďalšiu etapu a to je podstatne mladšia ako ja,čo už by som dieťa chcela-nemôžem,lebo nemám nič...takže k tomu užitiu, to by som nevravela,že 20 ročná si neužila,možno áno,možno cíti,že má dosť užívania a chce si založiť rodinu..tu ide skôr o mentalitu, že i keď máme,koľko máme, ešte niekedy máme pubertálne stavy (nie všetci)
@6969eva bola by som rada, ak by si neposudzovala ako bolo co bolo, ked moj otec toto a tamto. ja prispievam preto, aby sa niekto pozrel na vec aj z ineho uhla. tak, ako to tu robi kopa inych zien. ale aby mi niekto napisal a posudzoval preco moj otec robil to a ono, tak to je uz vrchol. prosim ta, kym nevies, neries. dakujem.
a to, ze je nefer, ak je muz neverny, ale cely zivot je odovzdany rodine a robi pre nu vsetko, ci pre zenu aj pre deti, zase od zeny je nefer, ked robi nieco, co sa chlapovi nepaci,. lebo na to, aby niekto podviedol, tak ma na to dovod a u chlapa je to casto absencia sexu alebo uz mu jeho partnerka nepride pritazliva. kto to nezazije, nedokaze posudit. nejdem tu nikoho obhajovat, ale mile damy, vase psychologicke profilovanie si nechajte na doma. na to, aby ste mohli komplexne posudit nejaku situaciu, tak je potrebne ju poznat od zaciatku, do konca, vyvoj, stagnacie, dovody. a to sa z par prispevkov vydedukovat neda.
a ked sme u tych rozpravok, tak mne tu vacsina pride ako Alenka v krajine zazrakov... 😉
a este na margo toho vsetkeho, chlap si zasulozi inde, ale zena ked nema chut na sex, tak si to doma odtrpi a zahraje orgazmus a tvari sa ako ju to bavi.. sice nepodvedie, ale klame rovnako.
hawk 🙂
@mimusa94 daj mu to poriadne vyzrat!ja by som sa asi zbalila aj s deckami kamoske a nech rozmýšľa. A nenechaj si vyčítať co si ty kedysi spravila.. .ty si mu verila, on to pos.. .l.casom by som urcite odpustila. Raz, ale 2x nie.. .drz sa.
@tatko_bebe pockaj, noze mi to vysvetli, ako si to myslel, aby som si to nevysvetlila zle, vies, slepica a tak... 😎
@veronkarisko nikto nic nezavidi, osobne by som tak skoro dieta nechcela, mala som vtedy ine ambicie 🙂 ... a sama podla seba viem, ako som vnimala veci v 20-ke a ako teraz o 10 rokov neskor ... a je to teda poriadny posun ... osobne som rada, ze som rodila pred 30-kou 🙂 ... ja som za to, ze deti az po 25-ke a u chlapa az po 30-ke, pripadne 35-ke
Ja by som ostala u rodicov aspon 2 tyzdne,nech si to pekne vyzere.nech vie,co je to starat sa o seba a domacnost.a spravala by som sa maximalne dostojne.ziadny cirkus,krik.niekedy je ticho lepsie,lebo ak zena krici pre chlapa to znamena,ze coskoro vychladne a bude dobre.
@adri266 tak koňare tazko chapu..
@mawka Prepáč, ale ja nikoho neposudzujem ani neodsudzujem, iba som si tu slobodne tak ako ty povedala svoj názor. Sama si nadhodila tvojich rodičov ako príklad a ja som si na to dovolila povedať, ako to príde mne. Mám svoje životné skúsenosti a tie mi dávajú dostatočný mandát na to, aby som sa mohla vyjadriť aj k tomuto.Ale kým človek sám neprežije, nepochopí. Nikdy nehovor nikdy a buď rada, že sa ťa takýto problém osobne netýka. Až sa ti to( a modli sa, aby nie) pritrafí, možno zmeníš názor.
@mawka Konečne sa zhodneme?S týmto súhlasím. Ja po svojich skúsenostiach dnes vravím, že chlapa netreba uprednostňovať, ak mi to raz niekto vráti, tak sú to najpravdepodobnejšie deti (aspoň na to spolieham, aj keď ako som pred chvíľou napísala ,,nikdy nehovor nikdy", lebo aj také prípady sú).Samozrejme, nie je na konci potravinového reťazca, tiež je to len človek, ale u mňa už stratil to, čo mal. Treba si určiť svoju cenu a mať sebaúctu.
@tatko_bebe ano, dakujem za vycerpavajucu odpoved, uz som si spravila o Tebe a Tvojom manzelstve / partnerstve dokonaly obraz 🙂
@adri266 nemas za co aj na buduce ;) som rad ze mas krystalovu gulu 😀 ta na vychodze je vsicko
@tatko_bebe niekedy staci nieco nepovedat, aby clovek vedel, co a ako. Vies, ak nedokaze odpovedat na priamu odpoved, daco to o Tebe vravi. Netreba mi krystalovu gulu. Ale metlu mam 😎
@stanulienkat nehnevaj sa ale niečo ti napišem,nie je pravda čo tu pišeš,ja som sa vydavala ako 19 ročna,nemusela som,nebola som tehotna,otehotnela som po svadbe 5 mesiacom,rodila som ako 20 ročna prve dieta,mame už aj druhe,z manželom sme už 15 rokov spolu s toho teraz v juli bude 12 rokov čo sme manželia,a vobec som sa necitila ako dieta ked som porodila,neber to osobne len som chcela tym napisat že nie každy je v 20 ako dieťa
@adri266 je aj tretia moznost na ktoru casom prides a to je ignoracia simplexnych jedincov=neodpoved 😉
@julinka28 Ved ja som nepisala, ze je to pravidlo. Ale je vacsia pravdepodobnost v takom mladom veku. A tiez netvrdim, ze kazde manzelstvo uzavrete v zrelom veku vydrzi. Zalezi na povahe jednotlivca. Tu zrejme ten jedinec nebol vyzrety ani pred manzelstvom. Treba citat len to, co som pisala.
@tatko_bebe no na druhej strane, mozno Ta mala mamka naucit, ze ked nieco povies, a tvrdis, a niekto sa Ta spyta na vysvetlenie, mal by si to vysvetlit. No co uz, nie kazdy sme slusny, nie? 😉
@adri266 hlboko sa mylis ak si to spajas s neslusnostou ;) a moju mamku si neber do ust, najdi si iny objekt 😀
@tatko_bebe
@adri266
a vy dvaja co sa hasterite, nepotrebujete mediatora? 😎 😉

@maria1989 nie ja som ty 😀