icon

Manžel má cucflek

mimusa94
31. máj 2014

Ahojte dievcata som trocha smutna co sa deje unas v poslednom case ked som davala vecer malu spat prisiel manzel sprace domov a lahol si knam.v tom mu zavolal kamarat ze ma vyjst von tak isiel.ja som s malou spala a moj manzel bol s kamaratmi von do 2rana.vsetko by bolo ok ale ked som ho rano budila vsimla som si ze ma na krku cucflek.tak som sa ho zacala vypitovat..on mi tvrdil ze to cucflek urcite nieje.nedao mi to a stale som sa vypitovala az sa nakoniec priznal a povedal ze mam pravdu.ale ze s nikym nic nemal a ze to bola iba kra ktoru hrali pravda odvaha...tak som sa splacom pobalila vynadala som mu a odisla domov.neviem ako sa mam k tomu postavit.clovek mu dovoli bezproblemov ist s priatelmi von aj ked ja sostanem doma..a zaco to vsetko mam..:( neviem co mam robit bojim sa ze ked mu to leen tak prejde spravi to znova o tyzden o rok alebo hocikedy.ospravedlnoval sa mi ze go to mrzi ..a aky bol jluupy..vyhovaral sa samozrejme nna alkohol :( porradte mi ako sa k tomu postavit :( vyzeram teraz ako posledna hlupana :( som nastvana milujem ho ..ale co je vela to je vela ..je predsa manzel a otec dvojrocneho dievcatkka ma 23 rrokov ale obcas sa sprava na 15 :(

Strana
z9
adri266
3. jún 2014

@maca_p ok, bud taka dobra, a skus mu vysvetlit, ze po klavesnici pisem prstami, a nie ustami 😉

tatko_bebe
3. jún 2014

@maca_p hodil by sa mi nejaky neurotransmiter

kozicka
3. jún 2014

Vacsi problem ako v tom cucfleku vidim tu jeho ziarlivost... To vies, podla seba sudi teba. Mysli si, ze co on vyvadza pri vecernych hrach s kamaratmi, robis aj ty,... Az na to, ze ty nemas kedy. Moja jedina rada pre kazdu takuto situaciu je zavesit mu dieta na krk samemu aspon na tyzden. Ked sa nevie zmestit do koze, nech sa aspon stara a ty chod niekam ku kamoske trochu sa zrekreovat.

monci2
13. jún 2014

@babaker si povie...ved to spravil len 100 krat.....

adri266
13. jún 2014

@mimusa94 no ako to medzi vami dopadlo?

mimusa94
autor
13. jún 2014

@adri266 vyjasnili sme si par veci a sme stastny 🙂)

sazumak
15. jún 2014

@saska.t Ja si myslím, že je skvelé, keď sa ľudia stanú rodičmi čo najskôr....koľkí ľudia budujú kariéru a plánujú deti po 30tke a potom nemôžu mať deti...poznám kopec takých kamarátok. A nie je pravda, že keď je človek mladý, tak je nevybúrený...poznám kopec oteckov, čo mali 20 rokov a prvé dieťa a sú skvelí otcovia, majú plno energie, hrajú sa s deťmi...práveže tí starší sú už často unavení a veľa pracujú...takže v tomto s Tebou absolútne nesúhlasím, je to o povahe človeka, nie o tom, či je mladý alebo starší🙂

saska.t
15. jún 2014

@sazumak keby si citala poriadne moje prispevky,zistila by si,ze som nenapisala,ze kazdy,ale vätsina,uz sa k tomu nemusime vracat,moj nazor som uz napisala a stojim si za nim,snad to nie je trestne 😉

sazumak
15. jún 2014

@saska.t Jasné, každý má svoj názor, ja sa nehádam...pre Teba môže byť vzťah plnohodnotný, keď už máte vytvorené zázemie, ja zase pochádzam z dediny, kde sa mladí berú skoro, bývajú u rodičov a všetko si budujú spoločne, skoro každý pár má po čase svoj vlastný pozemok, dom a auto...možno aj to budovanie a trápenie sa so stavbami stojí za preverenie vzťahu medzi manželmi, či pri sebe dokážu stáť v dobrom, aj vtedy, keď to nie je úplne ideálne. Ale musím podotknúť, že tu máme minimálnu rozvodovosť, aj keď sa tu ľudia berú mladí. Ináč ja nepatrím medzi tie mladé mamičky, mala som 23 a manžel 26, keď sme mali prvé dieťa, takže tak akurát, ale poznám kopec 19-20 ročných rodičov a svoje deti zbožňujú🙂

saska.t
15. jún 2014

@sazumak ja som ale nespochybnovala to ci svoje deti zboznuju alebo nie,nepochybujem o Tom,ze lubia a staraju sa o svoje deti,v Tom ale pointa nebola,autorka mala iny Problem a k tomu som sa vyjadrila a uprimne verim,ze sa im to podarilo vyriesit 😉

iwusik888
16. jún 2014

tak presne toto sa stalo
mne! totalne som to ignorovala ja hlupana,vzdy to vedel vykecat v tom bol najlepsi! trepat a klamat! Az som mu nakoniec nasla e-maily lubostne a vlastne aj vtedy este stale zatlkal! az nakoniec uz nevladal a vsetko priznal!! mal milenky a ja som o nicom ani len netusila! uz viac nikomu a nicomu neverim! bud silna zi pre dietatko a nebud naivna a doverciva! pa

tatko_bebe
18. jún 2014

@mawka LoL treba byt v strehu :DDD

mawka
18. jún 2014

@iwusik888 no asi tak nejak... aj pre mna je nepochopitelne, ked drzis v ruke dokazy, cierne na bielom a aj tak sa ti pozrie do oci a povie, ze to nie je pravda... zazila som si tiez.

iwusik888
18. jún 2014

@mawka vidim,ze nas tu je viac nez dost,ktore sme si pekne vytrpeli pre nespratnikov ktory nevedia co od vole! mozme si vymenit nase pocity,postrehy mne sa to stalo nedavno tak by mi aj padlo vhod sa s niekym o tom porozpravat!

mawka
18. jún 2014

@iwusik888 vies len tu je to tak, ze vsetky maju dokonale manzelstvo a potom sup ho nova tema, novy nick a problemy s manzelom. ale budu si tu vsetky zakryvat oci pred tym, ze treba sa mat na pozore..

moonlight1210
18. jún 2014

@mawka dokaz cierny na bielom...
kamoska to mala tak, ze ked zaletny manzel nevedel zniest, ze v ociach mesta bude on ten, kto bude za rozpad manzelstva zodpovedny (mal frajerku), nahovoril kamosa, nech sa zacne o jeho zenu na oko zaujimat.
takze spociatku to bolo o tom, ze sa jej ozval, ze vie, co sa u nich deje a ze mu je to luto, pokecali o jej zaletnom manzelovi, hovoril jej ako je na neho nastvany, lebo je jeho kamos a nechape, ako mu mohlo takto zacat sibat, podoroval ju a tak, pozval parkrat na kavu a obcxas sa necakane objavil pred jeje robotou a navrhol jej odvoz domov (same normalne priatelske gesta) a zrazu zistila, ze cele mesto si na nu ukazuje, lebo jej drahy manzel zatial usilovne chodil po meste s vyrazom zufaleho podvadzaneho chlapa, ktoremu sa kurvi manzelka.
sice taktiku pochopila velmi rychlo, ale neskoro.

takze sa rozviedla, ale nalepky toho, ze za rozpad si mozu obaja, lebo su jeden ako druhy (ze obaja si nasli iného a podvadzali sa navzajom), sa uz nezbavila.
dokaz cierny na bielom. darmo tvrdila, ze to ju len ex so svojim kamosom zakerne podrazili, nikto jej toto uz neveri. ludia maju svoj nazor. neporiesis.

tym nehovorim, ze tvoje dokazy boli vymyslene, ale aj takto sa to da obratit.

mawka
18. jún 2014

@moonlight1210 jj, moze byt. tiez mal ex pokusy, nastastie to boli len pokusy. a mimo toho, clovek sa rozvadza v sudnej sieni. nie so spoluobcanmi. a hdam ak ma dokazy, kedy bol neverny on, tak neviem, co z toho stresovala ona. nejake nalepky by ma nezaujimali, pretoze ludia su intrigani a vies ako sa hovori, na jednej strane ulice si prdnes a na druhej si uz po*rana... 😉 odkedy neriesim tieto vymysly ludi, ktorych je do mojich veci prd makovy, tak mam svaty pokoj a pokoj dali aj oni. nikto ma neriesi. nic lepsie som si nemohla zelat 🙂

jessica_8_
21. jún 2014

Ja som takéto "výbehy" riešila tak že sme sa odsťahovali riadne ďaleko od jeho bydliska 😀 máme pokoj a čas sami pre seba

suelynka
26. jún 2014

mne raz spravil tiež že bol do druhej rána .. lenže nemal cucflek.. cítila som sa hrozne.. minul veľa penazí a priesiel uplne na mol.. len mi slubil ze pride o 22:00.. tak ak to spraví u Teba ešte raz skonč s ním.. teda daj mu ešte jednu šancu a uvidíš.. držím palce!

adkoalauri
26. jún 2014

@adri266 na toho dilina ani nereaguj, však podvádzal svoju manželku, písal tu za jej chrbtom a dal sa ľutovať, že mu manželka neperie a pritom mal ku.... a domov chodil sa najesť a prezliecť ☹ je to smutný príbeh

adri266
26. jún 2014

@adkoalauri mne je jasne, ze 99% chlapov, ktori tu chodia, maju *ine* pohnutky, ako my zeny 😉

Strana
z9