Manžel má kamarátku
Ahojte chcem sa vas opytat na vas nazor zistila som ze mnazel ma kamaratku tvrdi ze len na rozpravanie ale ja to strasne zle znasam uz v minulosti mi bol neverny.hovorimi ze vobec v nej nevidi sexualny objek ale tajim mi to a ja mam teraz strach ze proste sa z toho vyvinie nieco viac.
@zuzka062 keby to bola len čisto kamarátka,tak nemá problém ti ju predstaviť a ona by nezavesila telefón,keď jej voláš.... jasne z toho vyplýva,že im nejde len o pokecanie..... slušne mužovi povedz,že chceš jeho kamarátku poznať,že nech príde aj s rodinou na návštevu,veď to je normálne nie????? a že keď ti ju bude naďalej zatajovať,berieš to ako signál,že s ňou flirtuje,nech si hovorí,čo chce. podviedol ťa,dala si mu šancu na obnovu vzťahu,tak by mal chápať,že nemá znova zbytočne pokúšať tvoju dôveru... žiadna kamoška mojho muža sa mi nemá dôvod zatajovať do telefónu! myslím,že všetky vidíme,že to nie je s kostolným poriadkom.
To, ze to je kamaratka ti povedal on? Lebo to muzi vzdy tvrdia....Nemusi ist o nic viac, ale casto to kamaratkou zacne....Aj u nas to tak bolo....Nechcem strasit. Pri tychto chatoch si clovek vacsinou daco kompenzuje, co mi chyba, alebo dokazuje. Moze ist o nevinnu zabavu, ale aj nemusi. Najlepsie si to s nim vyjasnit, i ked bude samozrejme zatlkat
@zuzka062 moj nazor: neakceptujem ziadne kamaratky, vzdy z toho casom nieco "vylezie"... 😠 😠
hm aj môj manžel má ´´kamarátku´´ a musím sa priznať že mne osobne to vadí,poznajú sa už dlhé roky,myslím že skôr ako spoznal mňa ale mám taký pocit že odkedy som bola tehotná a mám dieťa a nemôžem s ním chodiť kade tade tak sa viac zblížili a mňa to štve...ona je mladá žabka bez rodiny a záväzkov a zrejme jej vôbec nedopína,také sú bohužial niektoré ženy.Ja osobne by som sa so ženatým mužom nekamarátila a to fakt nie som prehnane žiarlivá a viem že medzi mužom a ženou môže byť kamarátstvo bez niečoho viac ale nikto nikdy ti nezaručí že to pri kamarátstve aj ostane pretože veľa kamarátstiev už prerástlo do lásky a ak už nič iné tak oberá toho muža o čas ktorý môže stráviť so ženou a deťmi,preto by podľa mňa mali ženy dať od ženatého chlapa s detmi ruky preč ☹ rozbíjať rodinu nie je správne,tej žene sa to v konečnom dôsledku vždy vráti.Ja by som tento prípad len tak nenechala už hlavne kvôli tomu že jej tá slečna zložila telefón,keby mala čisté svedomie tak nezloží
moj nazor ze nema mat co kamaratku, podla mna to nie je v poriadku. Kaqmaratku ma mat teba a nie inu.... urcite to nie je namieste
@elli333 nemozem si odpustit, aby som ti neoponovala. na jednej strane mas pravdu, ze ako ty, ani ja by som si zrejme nezacala som zenatym, alebo zadanym, hoci nikdy nehovorim nikdy. teraz uz nie. kedysi som hovorila:"nikdy". teraz nie, uz som dospela.
ale druha vec je ta, ze nie ta "zabka" rozbija rodinu, rodinu si sam a dobrovolne rozbija prave ten konretny muz. pretoze na nom zalezi, s kym radsej travi cas. ono je to tak. keby mu aj "zabka" povedala, nech ide za zenou a detmi, nevadi, casom sa zblizi s inou "zabkou". tolko k rozbijacom rodin 😉 😉
@mandragora22 myslím že máš pravdu 🙂 len ono je vždy ľahšie viniť tretiu osobu ako vlastného manžela 😀
@elli333 úprimne poviem,že mne by tiež vadilo,keby mal môj muž nejakú nejakú najlepšiu kamarátku, s ktorou by rozoberal veci a zažíval zábavu...ja by som chcela,aby tie pekné veci zažíval so mnou a aby o veciach debatoval so mnou, načo mu je na to iná žena???? s chlapmi debatuje inak,so mnou ako s manželkou sa tak nedá premúdrelo o hokeji a o motoroch,to chápem....ale zas ak by mali nejakého spoločného koníčka s tou kamoškou,ktorý je mne ukradnuutý,tak to by bolo možno iné,neviem posúdiť... každopádne by som chcela tú kamošku poznať a na spoločné akcie byť občas pozvaná aj ja.... čo má čo chodiť sám s druhou ženskou,ke´d je ženatý?
@miskakyska ále nie vpohode 😉
@pacica ako chápem, že trochu žiarli. ved to je normálne. Len si myslím že v takýchto prípadoch nejaké ultimáta a sledovačky nepomáhajú. Musí začať hľadať problémy v ich vzťahu. Ak tam bude všetko ok, tak nejaké kamošky nie sú nebezpečné. Nemyslím že zákazmi s kým sa má kamarátiť si nejako manžela "nezíska" na to treba určite ísť z inej strany. A sledovaním sa leda dozvie to čo vedieť nechcela. Ja svojho manžela istotne nesledujem a ak som sa volakedy mala vrátiť zo služobky skôr tak isto zavolám 😀
@mandragora22 a čo mu povieš? bud ja alebo ona ??? 😀 😀 😀
Prepáč, ale podľa mňa nepoznáme ich situáciu dostatočne na tak radikálne rady
@martuska75 muz ktory miluje svoju manzelku a ona mu povie bud ja alebo ona tak pochopi ze ta kamoska jeho zene asi vadi a trapi ju to tak ju skratka dalej trapit nebude a uvedomi si ze kamoska zato nestoji...pripadne s nou svoju manzelku zoznami aby sa stali kamosky aj z nich ak tam naozaj nic ine ako kamaratstvo nie je
niektore tu rozoberáte že ked zuzka zavolala tej kamoške manželovej tak jej zložila a čo čakala? o čom sa bude snou baviť ked ju nepozná? radšej zložila ja by som spravila to iste to neznamená že niečo mezi nimi môže byť ak zloži.otázne je ako volala ako sa predstavila aký mala ton hlasu či neutočila.....
jeden môj postreh čím je manželstvo mladšie a žena má menej rokov v manželstve tak je viacej žiarlivejšia a rodiine záležitosti rieši radikálnejšie, postupom času sa vzťahy stabilizuju a nastane dôvera (samozrejeme su výnimky) určite veci sa toleruju určite neriešia zostáva tam čistá láska
Ahoj, teda, necitala som vsetky prispevky do detailu, tak pardon ak sa budem opakovat. Mne sa to nepaci. Priatelstvo medzi muzom a zenou nezavrhujem, ja mam tiez kamarata ktoreho poznam uz roky, berem ho skor ako brata. Ale jedna z prvych veci bola, ked som si nasla priatela, ze som ich zoznamila, aby vedel o koho ide, aky je a aby neziarlil. Tak isto moj priatel dobre vychadza dokonca s byvalou, ale s kamoskami s ktorymi je v kontakte ma pozoznamoval, proste sucast partie. Neviem si predstavit ze by mi niekoho odmietol predstavit, a ak by som vedela ze ma uz v minulosti podviedol, a by som bola podozierava. Alebo by som sa bala ze sa za mna hanbi alebo co.
Nechcem malovat certa na stenu, nic medzi nimi byt nemusi, ale nepaci sa mi pristup Tvojho muza ani najmenej, a to ze ona zlozi telefon tiez nenapomaha..
@rolak raz ked podviedol nemusi už potomnikdy dakedy taká kamoška ho može povzbudiť a dať radu ako manželke znovu budovať dôveru bez vedlajších umyslov. tvoja mamina je asi rázna🙂 ale napísala som tam že su samozrejme výnimky. ja píšem z vlastnej skusenosti ja som priateľka viacerým mužom, ktorí maju rodiny aj male dieťa aj veľke deti a ich manželky sa nemusia absolutne citiť ohrozene, poznáme sa vzájomne ale to sominiciovala ja aby ma snou zoznámili s jednou sa nepoznáme ale tiež je spokojná vie že mi ajnapriek tomu môže veriť hlavne veri svojmu mužovi a on o nej nádherne zalubeno rozpráva čo málokedy od mužov počuť 🙂 ajmôj manžel má jednu kamošku a nepoznám ku ostatne sa priatelime aj my. neriešim to poznám svojho muža ajked raz sa nevera vyskytla aj u nás. máme vybudovanu dôveru., je to aj o komunikácii a zázemi ktore sme si vybudovali aj ked to vždy ružove nebolo. my sme manželia zatial 12 rokov a vidim ako sa to všetko vyvýjalo u nás. jednej známej muž bol zamlčaný homosexuál žil snou, mali dieťa, ľubil ju ale to manželstvo bolo len z jeho strany naoko- pre okolie a rodinu mne sa zveril že je homosexuál a ženu podvádza s jedným priateľom s ktorým mimochodom chodieva pravidelne na chaty, jeho žene to nevadi lebo ide na chatu s chlapom ale dôvera je dôvera viem to ja a jemu to vyhovuje počuje na to aj ženský nestranný názor, svojej žene by to nechcel nikdy povedať a nechce snou riešiť svoju orientáciu. su rôzne prípady.
Moj mm ma kamaratky, chodi s nimi von, ale kazdu poznam a nebol by problem, keby som chcela ost s nimi, alebo niektorej zavolat. A tak by to asi malo byt podla mna.. inak je tam zbytocne ten cervik neistoty...ja mam napr. 2 super kamaratov - jeden je moj byvaly, s ktorym sme pochopili, ze nemozme spolu existovat ako par, ale nemozme byt bez seba ako kamarati..fungujeme takto uz takmer 10 rokov, berieme sa ako surodenci, rozpravame sa uuplne o vsetkom. Pozna sa s mojim mm, tomu je jasne, aky je medzi nami vztah a ze z toho ako vidi ako sa k sebe spravame mu je jasne, ze sme ako brat a sestra...nic viac. Ja poznam jeho partnerku, kedykolvek mi zavola, opyta sa co by ho potesilo na sviatok, ci nieco nespominal..
Podla mna kamaratstvo muz-zena existuje, ale nikdy nie len tak - musia ti dvaja k sebe nieco citit, ci uz je to nieco co nechcu ani jeden prekrocit zo strachu, ze by toho druheho stratili ako priatela a je to pre nich podstatnejsie ako skusat vztah ktory mozno vyjde a mozno nie...alebo ako ja a moj kamarat - pochopia, ze vztah nie je pre nich, ale kamaratstvo ano...neviem ci ma pochopite co som tym chcela povedat 🙂 proste bez naznaku chemie neexistuje ani kamaratstvo, to by asi potom stacilo sa s dotycnou/nim pozdravit s supermarkete a ist dalej a nie vymyslat spolocny program.
@rolak preto to dotyčný nechce riešiť snou asi vie prečo ja nemám dôvod jej o tom povedať. ja som napísala len dalšie možnosti ktoére existuju ale hlavne pre zuzku je dôležitá komunikácia s manželom a získanie dôvery, možno by stačilo si spraviť večer hru "hovorim pravdu" 🙂 u nás to občas máme🙂