icon

Manžel má kamarátku

zuzka062
25. mar 2012

Ahojte chcem sa vas opytat na vas nazor zistila som ze mnazel ma kamaratku tvrdi ze len na rozpravanie ale ja to strasne zle znasam uz v minulosti mi bol neverny.hovorimi ze vobec v nej nevidi sexualny objek ale tajim mi to a ja mam teraz strach ze proste sa z toho vyvinie nieco viac.

Strana
z6
eri28
28. mar 2012

@irriss ano na slovensku sme sa spoznali cez kamosa, isiel do spanielska, cestovatel vecny isla som za nim potom sme isli na sr, ma tam jedneho kamosa v Blave cernocha, a on ma cely byt v podnajme potom odisiel do holanska, a casom som prisla za nim a casto chodi na slovensko, lebo ma slovensky pas, a dava si ho predlzovat, vlastne stale mi cestuje neakam, ale tu sa asi usadime neskor spolu....
uz som to pisala na MK keby si ho vydela robit palacinky robi lepsie ako ja..., ja sa sulam, ked stoji za tou panvicou
ale hovori, ze slovencina je tazky jazyk, chodil u nas aj do skoly 😀 asi nekde jak mam profil mam tam s nim jednu fotku mrkni 😵

eri28
28. mar 2012

@irriss inac tie biele zuby mu zavii aj moj otec 😀

irriss
28. mar 2012

@eri28
no mrkla jsem a hned 2x 😉 snad se na mne nezlobis 😀
jen je moc "daleko" jsou videt jen krasne bile zuby 😀 😀 😀 a sama "tma" 😉 - chtelo by to fotku priblizit 😎

A jak to resite s rodinou?Vse ok?Nebo v cem spocivaji Vase problemy..tusim si nedavno nekam psala..vim, ze tu jsi v posledni dobe casteji 😉

eri28
28. mar 2012

@irriss no da sa jedine je u nas najvedsi problem prachy, asi nie sme sami 😀 , ale sme v novej krajine, ja tehu a neako si ma kancelarie posuvaju, dnes som vybavila jeden dokumebt, uvidim ci nas to posunie, alebo az kd sa narodi baby bude financna pomoc od statu, je to tu trosku ine 😀
obcas som niekde pisala, ale myslim, ze neako moc sme este krizu nemali, asi neskor, iba 2 roky sme spolu 😀 , a snad to bude oki poslem do albumu este jednu fotku najdem taku vedsie, ale on je na kazdej v taky tmavy 😀 😀
nastastie oki, ja byva casto chora, trosku sa mi polepsilo konci treti mesiac, tak tesim...
a vy si ako zijete 😉

korenbaba
28. mar 2012

@zuzka062
dohod mu kamarát s ktorým sa može porozprávat. uvidíš ako sa zatvári🙂

eri28
28. mar 2012

@irriss idem spinkat fotky su v mojom fotoboku, pa 😉

irriss
28. mar 2012

@eri28 🙂
Mrknu.. 😉 diky
Dobrou noc..ja uz jdu taky.. 😎

cecilka69
19. feb 2015

Čo tu vyplakavas?! To ze si mala a máš pomer z Janom Šalmikom z Kotesovej a že ste si vymieňali nahé fotky tak to sa tu už nepochvalis ty vzorna manželka.

moonlight1210
19. feb 2015

@cecilka69 a nejdes ty takto s krizikom po funuse?

kiristinka1
19. feb 2015

😀

sono2
19. feb 2015

Úplne ťa chápem. Teda nezažila som takéto zatiaľ ale čo občas prečítam manželovi odtiaľto tak presne viem., akú odpoveď by mi teraz dal. Že ťažko. Tam je ten ľad hrozne tenký v takomto kamarátstve. Musí to ukončiť. Na rozprávanie si tu ty, alebo nejaký kamarát. Teda ja si neviem predstaviť že by mal môj mm kamarátku. Fakt . A neviem si predstaviť, že by mne prišiel na nejaké pokeci s nejakým chlapom . Musí to skončiť. Ty vieš ako naňho. Zase by som ho nebombardovala. Proste aby ti to po tajne nerobil. Si žena zistíš to. Asi som ti poradila nijako. Asi by som naňho pekne., že mi to ubližuje alebo neviem čo naňho zaberie.

sono2
19. feb 2015

Jej to som sa tu zamotala. Stará diskusia.

Strana
z6