icon

Manžel má kamarátku

zuzka062
25. mar 2012

Ahojte chcem sa vas opytat na vas nazor zistila som ze mnazel ma kamaratku tvrdi ze len na rozpravanie ale ja to strasne zle znasam uz v minulosti mi bol neverny.hovorimi ze vobec v nej nevidi sexualny objek ale tajim mi to a ja mam teraz strach ze proste sa z toho vyvinie nieco viac.

evkasus
27. mar 2012

@zuzka062 Zuzka, necitala som vsetky rady, ktore ti tu dali a tak sa mozno budem opakovat. Napisem ti za seba.

Nesuhlasim s tym, ze je ok ak ma manzel kamaratky ktore su mu blizke a ty ich vobec nepoznas. To, ze niektore dievcata tu na fore su kamaratkami inym muzom a tvrdia, ze si vedia udrzat svoje hranice a preto sa ani ty nemas znepokojovat to je podla mna blbost. Lebo nie kazda zena, si tu hranicu vie udrzat a povedala by som, ze je vela takych, ktori to nevedia. Vidim okolo seba pribehy, kedy sa na zaklade nevinnych kamaratstiev rozpadaju vztahy. Ty nevies o tejto zene vobec nic. Nevies o jej charaktere ani o jej moralnych hodnotach. Preco by si potom mala byt kludna?
Je to jedna velmi nefer hra zo strany tvojho partnera. On ma povinnost ta s nou zoznamit. Ak sa nieco skryva, tak to znamena ze je tam necista hra.
Ak sa odmieta o nej vobec bavit, myslim, ze je k nej citovo priputany... argument, ze s nou nic nema je slabosky...jeho reakcie mne napovedaju, ze sa nechova ferovo.
Nenechaj to tak... konfrontuj ho slovne ... ak ta miluje a neciti nic k tej kamaratke, tak bude ochotny sa s tebou o tom otvorene bavit. Preco by si robil predsa neprijemnosti v manzelstve, kvoli iba kamaratke, ktora je pre neho iba kamoskou. Preco?

zuzikak
28. mar 2012

Moja rec. Tu su potom len dve moznosti. A;) bud s nou nic nema a zoznami ta s nou ako s normalnou kamaratkou a bude sa s nou stretavat len, len ked tam budes ty ako jeho partnerka (aby bolo jasne kto ma v spolocnosti ake miesto) alebo za B;) nie je to "len" kamaratka ale spava s nou. Je to slaboch a rozchodu s nou a dokonca i s tebou sa boji. Teraz je na tebe, ci ti ten clovek stoji za to, ze sa s nim budes takto natahovat hoci aj X rokov alebo naberies dostatok sil a opustis ho (a neskor si najdes niekoho kto ta bude respektovat a brat ako jedinu partnerku v jeho zivote). V mojom nazore ma najviac ovplyvnilo to, ze sa o tom odmieta bavit. A to uz preco ? Ved ak je to kamaratka, tak ti nemusi vykecat vsetky jej tajomstva. Staci, ak udrzi doveru medzi vami dvoma - obzvlast ked vidi, ze pochybnosti mas uz teraz. Prajem vela sil na spravne rozhodnutie.

eri28
28. mar 2012

@zuzka062 akoze necitala som vsetko, ale stacilo mi, preco ta so snou nezoznami, kopni ho niekam, a preco ti ona polozila telefon, ze depka, ja by som ho vykopla pred dvere nech si ide za kamaratkou, sorry moj nazor...
mne raz volal kamos, zoznamila som sa s nim vecer a na druhy den volal, moj to pocul bol to len kamarat, chytil rozbil mi telefon, hodil ho o zem a bolo 😀
ta scena uff.... od vtedy chce vsetky moje kamaratky poznat, kamaratov, ked nahodou mam, ale radsej ani nemam 😀 , inac ma ani nepusti von, a inac ja som taka ista na neho, len jemu este nikdy baba nevolala 😅

eri28
28. mar 2012

@zuzka062 a uz som to niekde pisala musis citit, zeny to citia, ti si ta jedina, alebo nieco tam nie je okej, moj sa mi pozrie do oci a presne viem ktora bije, to mi staci aby som vedela, ze som tam na 1 . mieste ta a ziadna ina....
vela odvahu, trosku rozumu a hlavne opatrnost a problemy treba riesit, niekedy uz je potom neskoro 😅

viera27
28. mar 2012

@eri28 to myslis vazne, ze ti rozbil telefon len kvoli telefonatu od kamarata? fuuu 😒

zuzka062
autor
28. mar 2012

Mi neame ziadne problemy,vraj ho vobec nepritahuje ako zena ,ze sa chce len porozpravat,chcela by som to pochopit ale neda sa mi to nejak.Tiez sa spolu rozpravame ale mozno potrebuje pocut aj iny nazor a to ze mi ju tajil mi vysvetlil tak ze by som robila sceny keby mi to povedal.Jeho vztah ani spravanie ku mne s nijak nezmenilo,vtedy ked ma podviedol tak som to hned citila a nakoniec som to z neho vytiahla,toto je o niecom inom.

miskakyska
28. mar 2012

@zuzka062 no moja zlatá,sa mi zdá,že nevieš čo chceš..už moc tu špekuluješ a dostávam taky pocit,že nás tu už namotávaš..

eri28
28. mar 2012

@viera27 to nie on asi hned, ze neaky v posteli, ale ja som ho len raz vecer spoznala 10 min som sa rozpravala a vymenili sme si cislo a on asi, ze milenec 😕 😅 , neeeeeeee

eri28
28. mar 2012

@viera27 o dva tyzdne mi kupil novy 😉 🙂 telefon...

viera27
28. mar 2012

@eri28 pre mna nepochopitelne a hlavne zbytocne agresivne gesto. Ale ved ked si stastna, zelam len to naj do zivota aj babatku 🙂

viera27
28. mar 2012

@miskakyska uz sa len jednoducho rozhodla a tak si to teraz podpori ospravedlneniami.

sisaha
28. mar 2012

@zuzka062 tiez si myslim, ze ho zacinas ospravedlnovat...V normalne fungujucom vztahu nema muz problem svojej zene predstavit kamaratku..

irriss
28. mar 2012

@zuzka062
a o cem si myslis, ze to je?

irriss
28. mar 2012

@zuzka062
aha..a ja tu cekam na odpoved...ty jsi psala naposledy v poledne... 🙂
Vypada to, ze Te presvedcil o necem, cemu doufam neveris... ☹

eri28
28. mar 2012

@viera27 no nastasti, teraz, je to okej, ale tiez mame, nieco za sebou, tak spanikaril 😵

irriss
28. mar 2012

@eri28
no ve Tvem pripade byla urcite chyba prave v tech 10ti minutach 😉
Strasne malo na to, abych nekomu dala telef. cislo "jen tak" 😉

eri28
28. mar 2012

@irriss no myslela som to obrazne, a som v holansku, nikoho som tu nepoznala, a bol o vela starsi, mohol by mi byt otec 😀

lucy109
28. mar 2012

ja vsadzam na zensky siesty zmysel, zena vzdy vie, ked je v tom ina zena... takze ty musis vediet... a sorry,ale manzel a otec troch deti nema co mat taketo kamosky ani na ziaden pokec, tolko moj nazor,ale ludia sme rozni 😎 a najma nie,ked ste prekonali krizu s neverou...to sa ti ziadna normalna zena nemoze cudovat,ze pochybujes... my ti tu mozme pisat nase dojmy,nazory, ty ho vsak poznas,musis k tomu zaujat stanovisko,ja by som trvala na zoznameni-aj to je vsak otazka charakteru,niektore zeny nemaju problem s nicim... a ked nie,tak treba mu povedat, nech sa s nou prestane hoc aj nevinne "kamaratit",ak si vazi vase manzelstvo,tebe to vadi,to mu musi stacit... my s mm mame v tomto jasno,neverime na kamaratstva medzi muzom a zenou z vlastnych skusenosti,takze neprovokujeme..prilezitost laka zlodeja

ani3012
28. mar 2012

@eri28 tak ako keby mi muž povedal: čo sa hneváš,veď by mi mohla byť dcéra! tak by som musela rátať do 10 (minút 😀 )

irriss
28. mar 2012

@eri28
NO 😀 😀 😀 Prave ze jsi v Holandsku!!! 😀 😀 😀 a jeste k tomu "otec"...nebud naivni..!!

Ani mi to nevysvetluj, stejne bych to nepochopila...protoze 10 minut obrazne bude zrejme CELY vecer...urcite to nebude potvrzene pratelstvi "na urovni"...
ja mam uuplne jiny vztah k mym osobnim udajum 😉
muj mobil ma jen malokdo 😉

eri28
28. mar 2012

@ani3012 😀

eri28
28. mar 2012

@irriss 😉

irriss
28. mar 2012

@eri28
a manzel je Holandan?

eri28
28. mar 2012

@irriss partner este stale, ale snad coskoro, manzel, je z afriky cernoch, ale hovori super po slovensky, zil tam 10 rokov.... 😉

irriss
28. mar 2012

@eri28
Nad nama bydli cernoska a ma krasneho chlapecka (mulata)..tak at Vam to vyjde 😉
Jeste jedna zvedavost - hadate se po slovensky?

slniecko2
28. mar 2012

@zuzka062 Ale ako problem by som videla to ze teba trapi ze ma nejaku kamaratku-to nie je podla teba problem? ani podla neho to nie je problem? preco nema kamarata na pokecanie? Moj muz je tiez dost kamaratsky,ale ak mam pocit ze s kolegynami prebera veci ktore su uz moc intimne, tak mu to poviem na rovinu a ak ma odbije so slovami, ze vsak to je normalne a nic sa nedeje tak mu poviem, ci aj ja sa mozem takto rozpravat v praci so svojimi kolegami (imaginarne, lebosom na materskej)napr. o tom ako to robim so svojim muzom, ze som tucna a ak neveria ci ma videli nahu atd..... ja by som take veci nerozpravala chlapom lebo viem aky su domyslavi a co vsetko si pomyslia a ked mu to poviem z tohto uhla pohladu (a on vie zeby som toho bola schopna len aby som ho vytrestala) tak si to vzdy premysli. Takze ak je tvojho mm kamaratka normalna tak nebude problem ju spoznat. A chcem sa spytat-to on s nou len chatuje? ci je to nejaka kolegyna?

eri28
28. mar 2012

@irriss tesim na kapucinko aj ja,,,,
mi ani moc nehadame, ja to ani neviem, nastastie, ale zato moja mama by ma tromfla v hadke 😉
ale ked ma nieco on na srdci dost casto poslednu dobu, len po slovensky 😀 , sme na podnajme, aj iny cernosi, nastastie nikto nam nerozumie, ale ked obcas zdvihne hlas, tak kazdy sa zasije prec, oni trosku mozno ako romovia, ani nehadaju, len hucia 😀 , casto si myslim co je ked hovori z kamosmi svojou recou a nic oni, tak nahlas rozpravaju 😝 😵

irriss
28. mar 2012

@eri28

Vy zijete spolecne s "cernosskou komunitou"?
Kolik Vas tam je?
tady zvycajne byvaju spolocne 8-10 😎

eri28
28. mar 2012

@irriss o ne 3 a jeden je moj a ja , mame rodinny barak v pod najme 😉

irriss
28. mar 2012

@eri28
tak to uz je lepsi varianta... 😉
to je ale frajer, ze umi po slovensky..a to jste spolu odjeli do Holandska?
Kde jste se spoznali?