icon

Manžel má kariéru a ja sa cítim trápne

anddelik
22. apr 2014

Ahojte baby chcem sa len vyrozpravať, mozno sme viacere, niekedy rozmyslam ze moj manzel je celkom uspesny dari sa mu co som velmi rada a som stastna ale ja sa citim niekedy menej cenna, VS mam aj ja o vzdelanie nejde ale nerobim nic moc svatoborne a plat teda tiez vobec nic moc...teraz cakame babatko takze sa velmi tesim ale uz aj predtym som mavala taketo myslienky a mozno aj koli jeho rodine , vzdy som mala pocit ze nie som pre jeho mamu moc dobra/ona tiez neni dr ani nic podobne/, ale predsa len ja nemam ziadne neviem ake skusenosti odborne, cize mozem robit skoro vsetko aj nic..mate aj vy podobne pocity niekedy?

alexandramaria
25. apr 2014

@alice107 nie, nemyslím si, že navariť vie len ten , kto to musel robiť ako dieťa, nikde som sa tak nevyjadrila. Skôr si myslím, že upratovanie hračiek, pomáhanie rodičom v rámci svojho veku robí z dieťaťa človeka, ktorý si vie vážiť cenu práce. Aj tej rodičovskej. Že mama varí , perie, upratuje, a že sa to samé neurobí. To, že tie hračky sa samé neupracú. Toto nemá nič spoločné s tým koľko máš peňazí. To že sa tu vystatuješ, aká si úspešná v živote s tým tiež nemá nič. To ti tu môžeme, ale nemusíme veriť. Možno si zatrpknutá 40 ročná stará dievka 😀 A nie ,že ja si myslím,že nemáš deti, to si tu myslí určite väčšina žien. Aj to, že ani z ďaleka nie si sudkyňa, či právnička, či čo. Ešte k tomu, tvoj nafúkaný spôsob prezentovania sa, ťažké zhadzovanie iných dievčat na úkor nafukovania svojho maličkého ega, tak sa rozhľadený a úspešný človek nespráva. 🙂
A to,že si nikdy nemusela variť a upratať, lebo ti navarí SILA, tiež ti operie špinavé nohavičky a mužove trenky, to tiež hovorí o niečom 😀 a to vôbec nie je otázka peňazí , ale lenivosti a neschopnosti ...
Aj rečí, že s manželom treba mať tieto veci vysvetlené pred manželstvom,...zvláštne. To akože dám snúbencovi lajster pred svadbou, na ktorom budú všetky moje vlastnosti s poznámkou že v noci chrápem, som karieristka a hlasno sa smejem, a pod tým asi dva štvorčeky- agree - disagree ...smiešne. Ľudia sa menia a menia sa celý život.

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alice107 a mozno by si sa mohla zamysliet nad tymto:
"Kdo se nedopustí žádné hlouposti, není tak moudrý jak se domnívá."

zita19
25. apr 2014

@alexandramaria Palec hore!!! 100x 😉 Si mudra a rozhladena zena... Na rozdiel od pani grofky 😝

vejula
25. apr 2014

@alexandramaria vidíš, ja zas paradoxne poznam viacero takých, ktorí plačú, že si najprv robili karieru, v tridsiatke sa pustili do plodenia a bohužial dieťatko sa nedarí. Ono to ako teraz funguje svet je vlastne v protiklade s tým, ako je nám to biologicky prirodzené. Biologicky najlepšie je mať prvé dieťa do 25 rokov.... Ako stihneš vyštudovať a vybudovať si karieru do 25??? Nijako. Takže je to len o tom na čom ti viac záleží. Či si najprv vybuduješ karieru aj s tým rizikom, že vo vyššom veku, už to otehotnenie, tehotenstvo a pôrod nemusí byť bezproblémové (samozrejme môže, ale precentualne vyšší vek prvorodičiek priamo súvisí s problémami v tejto oblasti), alebo naopak, či najprv porodíš deti vo veku, kedy je to človeku prirodzené s tým rizikom, že prvotriednu karieru si už zrejme nevybuduješ...

katasa
25. apr 2014

alica v krajine zázrakov 🙂

alice107
25. apr 2014

@zuzkaanicka presne prave teraz mas nevhodny prispevok. nic k teme, osobne narazky a tymto stylom pises stale. takze prosim k teme .ak nemas co , tak naco ma obtazovat takymi takymi to prispevkami
ak mas nieco sukromneho razu, na to sluzi ip.

zuzkaanicka
25. apr 2014

@katasa otazne je ci pred a ci za zrkadlom 😅

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alice107 ziadna moja sprava pre Teba nebola sukromna 😉 ... sukromne si pisem s kamoskami 😉

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alice107 ale samozrejme, nemas nic k veci, nemas ziaden dokaz, tak vypisujes hluposti ... ale na toto sme si uz u Teba zvykli ... ziadna novinka 😉 ... ale mohla by si upresnit, ktory moj prispevok mas na mysli, ja som Ti ich pisala viac😉

alice107
25. apr 2014

@katasa a toto ma byt prispevok od jednej dospelej zeny? 😕 sa ti cudujem.

alice107
25. apr 2014

@zuzkaanicka prestan ma obtazovat nezmyeelmymi prispevkami. vidis, presne takto sa spravas aj v inej teme.a presne pre toto ta ignorujem tam a od teraz aj tu. 😎

alice107
25. apr 2014

@alexandramaria ty mas svoj zivotny styl, ja svoj. tym je povedane vsetko. 😎

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alice107 Tak Ty napises, ze niekto na Teba utoci a ked mas "utok" odcitovat, tak vypisujes, ze ta niekto obtazuje ... Ty aj citas, co pises? 😅 ... ale kludne ma ignoruj, ja myslim, ze coskoro budes musiet ignorovat cele MK😅

katasa
25. apr 2014

@alice107 kľudne sa čuduj ďalej 😉

alice107
25. apr 2014

@katasa ty si jedna z tych, co sa asi potrebuje chovat ako male decko. nie mnecudujem sa . takze mi je jasne, ze neprestanes. takze ignoracia teba to isti. 😎

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alice107 tlieskam 😀 ... do polnoci odignorujes vsetky nicky na MK a konecne sa pojdes venovat svojim slachtickym povinnostiam ... isto ich mas vela 😀

anatalia77
25. apr 2014

@zuzkaanicka 😀 😀

lyzzy
25. apr 2014

@anatalia77
@zuzkaanicka ....dievcata...dnes je tu vzruuuuso 😉

katasa
25. apr 2014

@alice107 ja som ťa neoslovila... ty si ma označila prvá 🙂 a ignoruj ma kolko chceš

zita19
25. apr 2014

@alice107 Nemohla by si konecne zacat pouzivat aspon velke pismena na zaciatku vety? Je to take komplikovane pouzit aj tu klavesu so sipkou smerujucou hore ked pises prve pismeno vety? Ako potom, prosim ta, pises v namcine, kde kazde podstatne meno zacina velkym pismenom. Alebo to ignrujes aj tam?

zuzkaanicka
25. apr 2014

@lyzzy to bol len zaciatok 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 myslis, ze ona pise aj po nemecky? 😕 😝 😀

lyzzy
25. apr 2014

@zuzkaanicka ....budem vam fandit 😀

sirinka
25. apr 2014

Sa zblaznim dievcata... Si tu neviete vazit velmi empaticke prispevky plne hodnotnych rad od skutocne skusenej zeny, ktora najlepsie vie o com je skutocny zivot, respektive o com by nemal byt a to je praca v domacnosti 😉 😀 uzasne.... Aj pesnicku by som jej venovala...

https://www.youtube.com/watch?v=ia49p-Ap8Lk
zita19
25. apr 2014

@katasa @zuzkaanicka Zalozime si klub ignorovanych matiek, ktore maju aj spokojne manzelstvo napriek kompromisom, vychovavaju tak povediac vlastnorucne deti, ktore chudence este aj pomahaju doma, maju uspesnu karieru a nesiria negativizmus po MK? Myslim si, ze nas cochvila bude celkom slusna skupina, lebo kazdy kto si dovoli s milostivou nesuhlasit je odsudeny na ignoraciu. S kym si ona bude zachvilu pokecavat na MK, ked kazdu chvilu nejaku zacina ignorovat?

yanni
25. apr 2014

Babyyyyy ja chcem este viac vzruuuuuuusa. Chlop nie je doma, v bude sa uz chrni a ja uz mam aj 10 km odbehnutych a aj pozehlene. Ale stale ziadne vzruso. 😕 😀

katasa
25. apr 2014

@zita19 ok

prvá

😀

zita19
25. apr 2014

@zuzkaanicka No vsak instrukcie svojim "silam na domace prace a vychovu deti" by mala pisat v nemcine. Alebo ma nejake Ukrajinky, Turkine a Rumunky a pouziva pre neznalost jazykov obrazkove pismo?

anatalia77
25. apr 2014

@zita19 a mozno su z Bangladeza a pouziva dymove signaly

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 zabudla si na zivotny styl 😀 ... ten mame od nej tiez odlisny 😀