icon

Manžel má kariéru a ja sa cítim trápne

anddelik
22. apr 2014

Ahojte baby chcem sa len vyrozpravať, mozno sme viacere, niekedy rozmyslam ze moj manzel je celkom uspesny dari sa mu co som velmi rada a som stastna ale ja sa citim niekedy menej cenna, VS mam aj ja o vzdelanie nejde ale nerobim nic moc svatoborne a plat teda tiez vobec nic moc...teraz cakame babatko takze sa velmi tesim ale uz aj predtym som mavala taketo myslienky a mozno aj koli jeho rodine , vzdy som mala pocit ze nie som pre jeho mamu moc dobra/ona tiez neni dr ani nic podobne/, ale predsa len ja nemam ziadne neviem ake skusenosti odborne, cize mozem robit skoro vsetko aj nic..mate aj vy podobne pocity niekedy?

zita19
25. apr 2014

@zuzkaanicka @katasa
A s najvacsou praavdepodobnostou v konecnom dosledku STASTNE 🙂 🙂 Teda ja sa citim povacsine stastna a spokojna.
Inac by sme tu sirili negativizmus ako pani grofova...

yanni
25. apr 2014

@zuzkaanicka tak dufam, ze hracky du vzdy upratane pekne v nocnom stoliku. 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@yanni no, ja mam v nocnom stoliku knizky 😅 ... tak teraz neviem, ci nie som trapna 😀

yanni
25. apr 2014

Ja som tiez stastna a spokojna.

sirinka
25. apr 2014

@yanni ja mam svoje hracky pekne upratane v nocnom stoliku v rade 😀 😅

alexandramaria
25. apr 2014

@zita19 bola to hlavne ona a nejaká druhá, bohača, neviem to meno, iriss ? alebo tak nejak...
Proste chuderka, čo sa potrebuje odbavovať na iných, Marty mi bolo fakt ľúto...

yanni
25. apr 2014

@zuzkaanicka Kamasutra je predsa tiez ok 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@sirinka aky dlhy mas rad? 😀

yanni
25. apr 2014

@alexandramaria iriss ta ceska? ved ta je ok. Ta na obcas dobre nazory.

alexandramaria
25. apr 2014

@alice107 Alica , a aký máš ty životný štýl ? Bohémsky ? Alebo celebrity ? Lebo aj celebrity svojim deťom občas upracú hračky, to by si mala vedieť....
Na margo toho, že nežijem tvoj štýl, a veru tomu, že ako právnik som už teraz úspešnejšia ako TY 😉

zita19
25. apr 2014

@sirinka Ja nemam nocny stolik 😝 😝 😝 Mne sa do spalne nevosiel...

alexandramaria
25. apr 2014

@yanni Myslím, že Marta obvinila hlavne ju. Ja neviem, aké mali problémy, ale škoda toho. Martina rodinka mi tu vždy zdvihla náladu, bola taká milá a ochotná 🙂

sirinka
25. apr 2014

@zuzkaanicka no na sirku nocneho stolika haha 😀 aby nic nevytrcalo a nebolo treba okolo prilis prach utierat...

zuzkaanicka
25. apr 2014

@alexandramaria jej zivotny styl je iny 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@sirinka tak Tvoje haha som precitala ako hada 😀 a takmer som sa opytala aky dlhy je ten had😀

sirinka
25. apr 2014

@zita19 tak treba policku nad postel 😉

sirinka
25. apr 2014

@zuzkaanicka no vsak aj taky had nie je na zahodenie 😀

yanni
25. apr 2014

Inak baby, nezda sa vam, ze na konovi je nejak vela ludi s pravnickym vzdelanim? Ja sa uz radsej ani priznavat nejdem. 😕

yanni
25. apr 2014

Hada beriem aj ja 😀

zuzkaanicka
25. apr 2014

@sirinka ved to, ze mi to tam nejako pekne zapadlo 😀

sirinka
25. apr 2014

Hm, ktovie ci ma Alica nejake hracky v nocnom stoliku a ci si ich tiez po sebe neupratuje a nechava to na sluzobnictvo...

yanni
25. apr 2014

No baby, idem ja do spisa. Snivat o tom hadovi 😀

zita19
25. apr 2014

@sirinka No nechcela by som byt u nej sluzkou... Odpratavat oslintaneho roberta... brrrr 😝

sirinka
25. apr 2014

@zita19 fuuu tak u nej by som nechcela byt nicim....

zuzkaanicka
25. apr 2014

@zita19 ona sluzku nema, ona o nej iba sniva 😀

zita19
25. apr 2014

@sirinka ciste teoreticky u nej by bola uzasna fluktuacia personalu... Ale nakoniec to je tak, ze v nejakom nemeckom zamocku utiera sople cudzim detom a odpratava oslintanych robertov po nejakej gnädige Frau 😝 😝 a po veceroch sniva o tom ake by to bolo, keby si pan grof vybral ju

sirinka
25. apr 2014

@zita19 ktovie ci ma vobec pri svojej vytazenosti cas riesit pomocnice, ci to nema na starosti len jej manzel 😉

zita19
25. apr 2014

@sirinka co uz ako ona moze byt vytazena... V tej svojej udajnej advokatskej praxi co tu tak rada spomina vraj sa specializuje na rozvody moslimsko - europskych manzelstiev... Kolko takych rozvodov moze byt v DE rocne... Tolko kolko sa dostanu do bulvarnych novin v DE a ona tu potom vypisuje, akokeby ich vsetky absolvovala v advokatskom talari 😖

zuzkaanicka
25. apr 2014

A myslite, ze do tejto temy este madam slachticna prispeje? 😅 ... alebo uz ignoruje aj celu temu? 😅