Manžel má kariéru a ja sa cítim trápne
Ahojte baby chcem sa len vyrozpravať, mozno sme viacere, niekedy rozmyslam ze moj manzel je celkom uspesny dari sa mu co som velmi rada a som stastna ale ja sa citim niekedy menej cenna, VS mam aj ja o vzdelanie nejde ale nerobim nic moc svatoborne a plat teda tiez vobec nic moc...teraz cakame babatko takze sa velmi tesim ale uz aj predtym som mavala taketo myslienky a mozno aj koli jeho rodine , vzdy som mala pocit ze nie som pre jeho mamu moc dobra/ona tiez neni dr ani nic podobne/, ale predsa len ja nemam ziadne neviem ake skusenosti odborne, cize mozem robit skoro vsetko aj nic..mate aj vy podobne pocity niekedy?
@zuzkaanicka tak dufam, ze hracky du vzdy upratane pekne v nocnom stoliku. 😀
@yanni no, ja mam v nocnom stoliku knizky 😅 ... tak teraz neviem, ci nie som trapna 😀
Ja som tiez stastna a spokojna.
@zita19 bola to hlavne ona a nejaká druhá, bohača, neviem to meno, iriss ? alebo tak nejak...
Proste chuderka, čo sa potrebuje odbavovať na iných, Marty mi bolo fakt ľúto...
@zuzkaanicka Kamasutra je predsa tiez ok 😀
@sirinka aky dlhy mas rad? 😀
@alexandramaria iriss ta ceska? ved ta je ok. Ta na obcas dobre nazory.
@alice107 Alica , a aký máš ty životný štýl ? Bohémsky ? Alebo celebrity ? Lebo aj celebrity svojim deťom občas upracú hračky, to by si mala vedieť....
Na margo toho, že nežijem tvoj štýl, a veru tomu, že ako právnik som už teraz úspešnejšia ako TY 😉
@yanni Myslím, že Marta obvinila hlavne ju. Ja neviem, aké mali problémy, ale škoda toho. Martina rodinka mi tu vždy zdvihla náladu, bola taká milá a ochotná 🙂
@zuzkaanicka no na sirku nocneho stolika haha 😀 aby nic nevytrcalo a nebolo treba okolo prilis prach utierat...
@alexandramaria jej zivotny styl je iny 😀
@sirinka tak Tvoje haha som precitala ako hada 😀 a takmer som sa opytala aky dlhy je ten had😀
@zuzkaanicka no vsak aj taky had nie je na zahodenie 😀
Inak baby, nezda sa vam, ze na konovi je nejak vela ludi s pravnickym vzdelanim? Ja sa uz radsej ani priznavat nejdem. 😕
Hada beriem aj ja 😀
@sirinka ved to, ze mi to tam nejako pekne zapadlo 😀
Hm, ktovie ci ma Alica nejake hracky v nocnom stoliku a ci si ich tiez po sebe neupratuje a nechava to na sluzobnictvo...
No baby, idem ja do spisa. Snivat o tom hadovi 😀
@zita19 ona sluzku nema, ona o nej iba sniva 😀
@sirinka co uz ako ona moze byt vytazena... V tej svojej udajnej advokatskej praxi co tu tak rada spomina vraj sa specializuje na rozvody moslimsko - europskych manzelstiev... Kolko takych rozvodov moze byt v DE rocne... Tolko kolko sa dostanu do bulvarnych novin v DE a ona tu potom vypisuje, akokeby ich vsetky absolvovala v advokatskom talari 😖
A myslite, ze do tejto temy este madam slachticna prispeje? 😅 ... alebo uz ignoruje aj celu temu? 😅

@zuzkaanicka @katasa
A s najvacsou praavdepodobnostou v konecnom dosledku STASTNE 🙂 🙂 Teda ja sa citim povacsine stastna a spokojna.
Inac by sme tu sirili negativizmus ako pani grofova...