Manžel má milenku
Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...
@mircalla Prepacte ale ja by som chcela vediet kedy sa venujete rodine,varite,periete,zehlite?Ste nonstop na MK,zapajate sa skoro do kazdej témy.Kedy sa venujete syncekovi?Chodite na prechádzky?Hravate sa spolu?Ked som si tak všimla,odpovedate rano,pred obedom,na obed,na vecer,proste stale.
Tak nepisala som dlhsie, zacala som vsetko riesit... Takze hoci moj manzel tvrdil, ze o rozvod podal, tak to pravda nebola... tak som ho podala ja... na sude povedali, ze pojednavanie nemam cakat skor ako v zime... je mi to jedno, ja si pockam... Tak som mu to oznamila, on sa tak nastval , ja nechapem preco, ze to chcel urobit on, a ze nemam z neho robit debila... ako upljne vygumovana hlava... Pobehala som po uradoch, trvalo to , ale uz je to za mnou, len mam cakat...
Asi ta jeho milovana niekde odisla na prazdniny 😀 , lebo pred 3 dnami volal, ze sa chce stretnut so synom a niekde ho zobrat, tak isli, ale asi po necelych 2 hodinach sa syn vratil, ze vraj to bolo divne... 😔 tak uvidime, ako to bude dalej fungovat... stretavat sa im branit nebudem
@sissmiss bol normalny, ja niesom velmi romanticky zmyslajuca osoba, alebo naivna, ze niekto napise, ze moj by to nikdy neurobil a pod. , ale dovtedy sa staral o deti, ako najlepsie vedel, nebehal stale s kamaratmi na pivo, vsetko bolo v norme, proste problemy prisli, ked sa narodila mala, bola velmi narocne babo... asi mal toho dost
@maminuska tak on vedel aka som, a ze poniektore veci, tobôž keď zasli tak daleko, tolerovat nemienim, a ani neviem
@maminuska asi tak, ja som mu povedala a pytala sa ho, preco klame ked povedal, ze dal o rozvod a nedal. Tak, ze chcel, a ja zase, ze hovoril, ze uz dal. A on zase ze chcel... a dokolecka dokola. Proste nevie odpovedat preco nedal... Povedala som mu, ze co si on mysli, ze ci je taky nenahraditelny, ze si mysli, ze bude krutit so mnou ako sa mu chce, ze ja chcem mat veci na poriadku... . A on sa zase smial, aka som sprosta, ze si myslim ze sa vrati..., ked som dala o rozvod, tak zase sa pytam, tak preco si nedal ty, ked si vravel ze si dal... no nekonecny pribeh...
@sofffia vieš tvoj muž sa podľa mňa aj plánoval že sa vráti , len teraz že toto !!! ty si dala žiadosť o rozvod a trocha mu to skrížilo plány, a tak aby nebol už za úplneho idiota tak sa smeje že či si ako ty myslíš že by sa k tebe vrátil ... čo už mu ako iné ostáva povedať aby nebol za úplného idiota.
Sú to normálne doťahovačky počas rozvodu a rozchodu , mám to odžité na vlastnej koži . Hlavne sa nedaj vtiahnuť do nejakým primitívnosti, o určitých veciach s ním ani nediskutuj, nemá to význam .
Ja keby som dovolila sa môjmu exovi vrátiť , tak ho mám doma do 5 minut.
@adulik06 no tak ja ti odpoviem,ja mam napr laptop na kuchynskej linke(na barovom stoliku) a sem tam pri vareni sa tam kuknem,alebo pri piti kavy ked sedim vo fotelke si vezmem mobil do ruky,takze to nie je cas,o ktorý oberam svoje deti,a napisat jednu reakciu zas netrva pol hodiny,niekedy staci aj minutka.A mozem ta ukludnit,mam navarene kazdý den,upratane a detom sa venujem,a dokonca sa venujem aj manzelovi,kt pracuje doma 🙂
Nuz,niektore si to proste vedia zariadit,zmenezovat svoj cas
@maminuska ja si nemyslim, ze by sa planoval vratit.... mozno v zadnej casti maleho mozgu 😀 by to pripustil, ale on vie, ze to uz nepojde... ved to ako moze niekto normalny vobec planovat??? Ze teraz sa ponatriasam na mladej, bez problemov, bez deti, bez revu a kolotoca doma, a potom sa vratim a zena padne ku mojim noham od stastia??? no veru nie. Ono ked novy vztah nevyjde, alebo nefunguje podla romantickych predstav, tak si clovek povie, ze aj by osm sa vratil, ale planovat to??? aspon ze pred synom namna nenadaval,... vraj...
@sofffia ja by som sa s ním na tvojom mieste nevybavovala, čo je treba mu oznám a kašli na neho, sústreď sa teraz na seba. Je úplne fuk, kto podal žiadosť o rozvod, len on si zrejme nechával pootvorené zadné vrátka, lebo ak má aspoň 5% rozumu inde, ako v trenkách, tak musí dochádzať, že toto naozaj nie je perspektívny vzťah. chlapec si chcel trochu užiť a keby to náhodou nevyšlo, vrátiť sa, ako keby bolo manželstvo prestupná stanica. Čo to urobilo s tvojimi citmi, čo sa odohráva v hlavičke syna, mu nejako nedochádza 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@timea7
@sofffia este by som k tomu povedala,zas nie je iste,ze ked sa rozide s tou mladou,ze naklusa so stiahnutým chvostom naspat k manzelke,ani to nie je iste,ze to vsetko raz olutuje,narocne dieta nemohlo byt dovodom na toto,mozno to bol len vrchol ladovca,mozno uz davno mu nieo vadilo,ale inak suhlasim s timea7,nic by som mu nevyvolava ani nic,len suche fakty,odpovede,fakt by som mu dala pocitit,ze aj bez neho ide zivot dalej a budes v pohode aj s detmi.Neviem ci je on nejaký fesak ci co,ale mat deti je dar,a ktovie ci sa mu podari este s niekým iným si zalozit rodinu,lebo ked nie,tak potom moze fakt lutovat,dcerka narastie a nebude k nej mat vztah a syn sa nanho vykasle...
@sofffia Ked od Teba odchadzal, tak si bola zufala osobka, ktora ho chcela spat. Tvojmu muzovi si tak utkvela v pamati a iste mu to zdvihalo sebavedomie. Neho nenapadlo, ze kym ste od Teba, Tvoje city sa zmenili a si uz niekde inde. A k tomu pridaj majetnickost a scena bola na svete.
Inak co Ti dava dohadovanie sa s clovekom, ktoremu sa neda verit ani nos medzi ocami? Zbytocne sa nehadaj s nim, lebo Ta to zbytocne zranuje.
@diusik vies, ja zastavam nazor, ze ten kto odide, alebo podvedie, niekedy nepotrebuje ani ziadny dovod.... len proste si zrazu zmysli, ze chce nieco nove ine, nejaku zmenu naskytne sa prilezitost a uz to ide... lebo potom kolko muzov a aj zien podvadza, to kazdy ma doma zmiju, potvoru, sebecku, nikto si nerozumie, kazdy ma take problemy, ze proste odide??? ja si to nemyslim...
ja som mala v tom case tiez problem, nevladala som, mala plakala, ja som plakala, ano super by bolo vypadnut niekde a narazit si nejakeho fesaka a len tak si uzivat zivot... ono to vsetko je v povahe cloveka, nehovorim, ze problemy nemozu byt, ale tak sa neriesia, ze si zbalim svestky a dovidenia...
@sofffia ano, moze sa stat, ze ma clovek zavazky, spokojnu rodinu a rutinu a zrazu sa zalubi....a moze to byt uprimne. lenze zalubenost je jedna vec a laska druhe. ak ste pocas rokov co ste boli spolu nejako normalne fungovali, laska medzi vami urcite je, tie roky, to vsetko co ste zazili a spolu vytvorili sa neda zabudnut, neda sa to len tak pustit za hlavu...mozno on ma teraz pocit ze nic k tebe neciti, lebo teraz je zamilovany do mladej....lenze ci sa s toho vyvinie laska, to je velmi otazne...dalsia vec, on ma 39, ona 17....predpokladam ze raz na neho vyblafne ze chce deti, a jemu bude tiahnut pomaly na 50ku...ak aj sa podvoli, bude uz dost trpiet a to dieta/deti tiez, lebo bude vo veku kedy by mal byt skor dedo....no, zavaril si pekne, zelam ti vela sil...aj na to aby si mu odpustila (nemyslim tym ze ho mas prijat spat ked nahodou niekedy by sa chcel vratit, proste aby si mu odpustila ze sa k tebe takto zachoval a mali ste korektne vztahy a nemuselo ta toto cele tazit a zozierat.) a bola si v zivote stastna.
@diusik rovnako ako prenho je zdvihnutie ega zbalit mladu kozu, rovnako pre nu je prestiz nabalit si starsieho zenateho panka, ktory je zabezpeceny, nema problem jej kupit ono a hento.
Ja som uz pocula o kockach, ktore chodia iba so zenatymi.
@sofffia a co sa tyka Tvojho buduceho exmanzela, je mozne, ze neplanoval poziadat o rozvod, lebo dnes mas vela manzelstiev, ktore funguje tak, ze ona ma milenca, on milenku, ale stale su spolu. Mozno si to predstavoval tak, ze k nej bude chodit na vikendy, k Tebe cez tyzden, aby si mu oprala, navarila 😉
Tak ci tak, drzim Ti prsty, a nech to mas skoro za sebou.
No baby, niečo sa deje. Asi pred necelou hodinou prišiel muž, vysmiaty ako lečo, priniesol deťom kopu sladkosti synovi kúpil tablet.. Malý samozrejme nateseny... Asi po polhodine sa dvihol že ide, ale že zajtra príde.... Bez slova so mnou... Neviem čo si mám o tom myslieť, až mi prišlo zle od žalúdka
@sofffia asi zarobil niekde, najma ked ma dobru naladu a zjavne si kupuje deti, uplne normalne....
@sofffia nie, že sa plánoval vrátiť k tebe späť, on si tá chcel nechať ako zadné dvierka. Ak by vážne chcel, o rozvod podá už dávno, hneď ako ste sa rozišli. A to, že ho nahnevalo, že si podala návrh na rozvod prvá len značí to, že čakal ako sa vyvinie situácia s mladou. Nevieš,možno sa niečo v ich vzťahu deje. 🙂 ona je príliš mladá, takže klapať im to nebude. A možno už majú problémy. Tými darčekmi sa snaží vykompenzovať si pocit viny voči deťom. To je prirodzené...

V takýchto veciach je najlepšie obrátiť sa na právnika. On ti určite poradí aké máš šance nedeliť sa o byt. Dúfam, že sa ti bude dariť vybaviť tieto veci v tvoj prospech. Je mi ľúto, že si tvoj muž nevedel uvedomiť, čo má doma a zahadzuje sa s nejakým deckom,ktoré ho aj tak chce len pre peniaze. 😀 dlho mu to aj tak nevydrží. Nuž ,ale somárovi rozum nedáš... A nech ti pekne platí výživné na detičky, nech nie sú o nič ukrátené. 🙂 Držím ti palce. A daj vedieť ako to pôjde ďalej