icon

Manžel má milenku

sofffia
1. júl 2015

Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...

timea7
11. júl 2015

@sofffia presne tak, ako písala @mirareisenauer, ozvali sa výčitky svedomia a presunulo sa z treniek do hlavy ďalších 5% rozumu. Nemysli si nič, chovaj sa, ako by prišiel jeho kolega - pár formálnych viet, nechaj ho s deťmi zo tri hodinky 😀 , povedz, že si musíš odskočiť, nedávaj mu najavo, že si bez neho hotová, ale ani nerob zo seba majsterku sveta, skrátka nič nehraj.

lvka
11. júl 2015

@sofffia ja si nemyslim ze ma vycitky..podala si ziadost, je to realne, bude sud a aj o deti sa budete "sudit"..on nepotrebuje aby syn povedal ze tatina nevidel uz polroka...on potrebuje byt dobry otec na pripadnu striedavku alebo celkovo na dobry "look"...neverila by som mu ani nos medzi ocami..toto mi milou uprimnostou vobec nevoni

asocial
11. júl 2015

@lvka
@sofffia mne napadlo to iste, co ivke..ci to nie je kupovanie si deti ..mozno ziadost o zverenie do starostlivosti...mozno..take male decka si velmi rychlo kupis...
inak, drzim palce, nech to dobre dopadne...posobis ako strasne rozumna zena...

oli18
15. júl 2015

@sofffia oj je potom zaťažený na 17-tky 🙂

mirareisenauer
15. júl 2015

A to zase si nemyslím, že by chcel deti do svojej starostlivosti. Snáď si nemyslíte, že by sa nejaká 17- ročná koza chcela starať o deti! 😀 Tým by si akurát tak podpísal rozchod skôr ako rozvod. 😀 Skôr má výčitky, alebo možno strach z toho, že deti mu budú neskôr vyčítať, že vyrastali bez neho, že bol zlý otec a bola to jeho chyba...taktiež je možné, že mu začala nejakým spôsobom chýbať manželka. Ak sú dlhší čas odlúčení, mal čas nad všetkým rozmýšľať. Preto s tým rozvodom čakal.Tiež musí vidieť ten rozdiel, že aha žena sa o mňa starala, pomáhala mi a teraz je všetko na mne,musím sa starať len ja. O seba aj o frajerku. On to isto neprizná. Ani sebe ani okoliu. Veď kto by aj, keď urobil takú fatálnu koninu. Však to je na smiech...

srdeenko19
15. júl 2015

Na 100 % sa bude chcieť vrátiť naspäť k vám, príde na to, že so 17 ročnou to nebude až také krásne a ružové ako si predstavoval. Chcel si užiť a vrátiť sa, preto nepodal ani žiadosť o rozvod.

peneloppe
15. júl 2015

@sofffia

Paci sa mi tvoj pristup a drzim ti palce. Z bytu ta len tak nedostane, s 2 malymi detmi.

maciatkolulu
15. júl 2015

@srdeenko19 zial nemusi to byt pravda, moj ex nepodaval ziadost vyse troch rokov. Nebyval s nami, byval s druhou zenou a aj napriek tomu nepodaval ziadost. A vobec nemal zaujem sa vratit, rovnako k nam chodil.domov, nosil detom darceky a pod. Vobec to nebolo dobre, nakoniec podal on a ja lutujem, ze som nepodala hned ja. Toto je uplne zbytocne, treba to razne ukoncit, dohodnut sa na striktnom stretavani sa s detmi, vyzivnym a dovi dopo.

srdeenko19
15. júl 2015

Ale prečo to ti chlapi niektorí takto robia? Že to donekonečna naťahujú?

eaka
15. júl 2015

Lebo ich nechame..

maciatkolulu
16. júl 2015

@eaka presne tak, aj ja som prisla.doooost neskoro na to, ze som si necha velmi skakat po hlave.... a nakoniec jemu vsetko vyhovovalo.

janickacrazy
16. júl 2015

@srdeenko19 Pretože sú to zbabelci a nechcú byť akože tí zlí, čo podali návrh o rozvod, tak čakajú ako trapní, kým to podá žena, potom vyhlasujú, že to ona sa chcela rozvádzať, oni nie, ach, fakt trapné. Ved si len stačí pozrieť štatistiku, že 3/4 návrhov na rozvod podávajú ženy, no prečo asi?

maria1989
16. júl 2015

@janickacrazy lebo mužom úžasne vyhovuje kompletný servis doma, kde nemusia pohnúť prstom, a k tomu čerstvá milenka 😝

mimina00
16. júl 2015

@maciatkolulu skor to podala tota jeho oná,ked on zavtri roky nie.

maciatkolulu
16. júl 2015

@mimina00 no asi, ale hlavne, ze je to za nami;-D

sissmiss
16. júl 2015

@srdeenko19 ja myslim ze niektori preto lebo su pohodlni. Niektori preto lebo nechcu ukoncit starez ale mat zadne vratka. Niektori preto lebo take veci ako zakon a podobne maju nizsie nez to co citia- nic pre nich neznamena ze na papieri su zenati, nenechavaju sa tym sputat. Dalsi zase potrebuju mat navrch, nova partnerka je trosku v neistote ze chlap sa este nerozviedol aj ked s nou zije a tak sa viac snazi (ked vtacka lapaju) a estestalemanzelka moze pocitovat istu nadej ze sa mozno vrati.

maciatkolulu
16. júl 2015

@sissmiss velmi pekne si vsetko vychytala, ked ma muz naozajstny a vazny vztah s druhou, rozvedie sa hned a nenatahuje cas

sissmiss
16. júl 2015

@maciatkolulu este je tam ten typ ze aj ked ma zaujem o druhu a nema zaujem o prvu, moze byt prilis zamestnany vsetkym moznym dolezitejsim ze zabudne na rozvod a neni v tom nic zeby si nechaval zadne vratka, alebo dalsia moznost, ze sa mu nechce. Aj peniaze mozu byt dovodom. Neviem. Proste oni uvazuju inak ako uvazujeme my a inak ako si my myslime ze oni uvazuju 😀

dominika6
16. júl 2015

@sofffia
všetok majetok,nadobudnutý počas manželstva sa delí ...bud vyplatíš polku ty jemu a ostaneš tam bývať,alebo on vyplatí polku tebe a bude tam bývať on...alebo predať byt a rozdeliť peniaze...

maciatkolulu
16. júl 2015

@sissmiss kazdopadne drzim palce a zelam vela sil. Viem ake to je a najma ako to nici zenu ako matku.... to je na tomto najhorsie. My sa uz nejako vyreveme, ozereme, vykecame atd.ale deti nie. Najma nech ta vidia smutnu co najmenej. Mne povedali, ze to prejde casom. A preslo. Teraz som znova vydata a mam syna. Takze hlavu hore a hrdo ist dalej.

sissmiss
16. júl 2015

@maciatkolulu 😅 mame asi podobne nicky so zakladatelkou 😅 beriem si teda len tolko z toho ze mi drzis palce a hlavu hore 😀

maciatkolulu
16. júl 2015

@sissmiss jeeeejj prepáč A dúfam, že nemusíš riešiť podobné problemy

sissmiss
16. júl 2015

@maciatkolulu mmt nie, ale mam nejake skusenosti...sice nie priamo s neverou, ale s rozvodom hej, s klamanim tiez, aj s nezaujmom exa o dieta... Ale ako si napisala ty, clovek to prezije a casto ho caka nieco lepsie. A decka...to je diskutabilne. Niekedy paradoxne sa ti otcovia stretavaju s detmi kvalitnejsie a castejsie po rozvode nez pocas manzelstva

jvlo
16. júl 2015

Za takým chlapom by som neplakala....keby mal trochu rozumu, par krat pretiahne 17-tku a ty sa o tom ani nedozvieš. Takto si zničil rodinu, deti si sice môže kupovať darčekmi, ale 10 ročný chlapec už nie je hlúpy, on veľmi dobre vie, že sa môže spoľahnúť na teba a nie na otca. Uplácanie mu vydrží chvíľku..... Obdivujem ťa, ako to zvládaš. Držím palce, aby si to mala, čo najskôr a bezbolestne za sebou 🙂

stamara
18. júl 2015

preboha, čo si tým chlap dokáže, ked si zavesí na krk - nástku ????? tvoj manžel je riadny somár teda

melania1
18. júl 2015

@sofffia no to s tymi darcekmi je podla mna len tah, aby deti povedali ze im nieco priniesol, ze je dobry ocko a samozrejme vsetky blocky si urcite starostlivo odlozil, aby na sude dokazal ako prispieva🙂

sofffia
autor
20. júl 2015

No baby a je to tu.... muz chodil kazdy den za detmi, v sobotu sa priplazil, zniceny, ze sa chce vratit, neviem co sa stalo... nezaujima ma to, plakal klacal predomnou, ze sa chce vratit, ze aky je somar a bla bla bla.... ze ja ho stade vyhodit nemozem... no tak som mu povedala, ze rozvod urcite stgahovat nebudem, ze medzi mnou a nim to uz nepojde, normalne sa mi potom zhnusil, vyzeral ako vyzity chlap... ze s detmi sa mu stretavat branit nebudem.. a ked neodide on, stahujem sa ja.... tak uz len toto mi bolo treba... dotrepal si tu svoje svestky, ale nespal tu zatial... neviem co teraz robit

hanka_april
20. júl 2015

@sofffia wow

majka99999
20. júl 2015

@sofffia je to na tebe, ci ho chces spat. Rozvod nestahuj, nech si to vyzerie. Ziadne "tu som, zienka moja, zabudnine na vsetko"! Urcite nebudete rozvedeni za mesiac. Takze aj keby si mu chcela dat sancu, ma cas ukazat sa, aki velmi to lutuje. PS Nyslim, ze ho kopla do riti a zrazu je mu aj ta opozerana zena dobra. 😀

sofffia
autor
20. júl 2015

@majka99999 ja ho urcite nechcem spat, uz to nejde, bol tu a je to uplne cudzi clovek, uplne divne pocity , ja sa uz ani nehnevam, len ho uz proste nechcem pri sebe... zistila som ze to ide aj bez neho, dokazala som sa postarat o deti aj sama, on tu nebol, kaslal na nas, na deti...