Manžel má milenku
Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...
@barushkaaa a vies preco? Lebo kazdy pozna nejakeho kamosa, kolegu, ci znameho, co mal tiez milenku/milenky, a preslo mu to, lebo zena ho potom vitala s otvorenou narucou 😝 Takze chlapi si naivne myslia, ze vsak co, zena sa trosku pozlosti, ale potom jej staci povedat, ze ju lubim, trosku sa poplazi na kolenach a bude to.
Je to rovnaky blud si mysliet, ako ked zena si mysli, ze po svadbe/porode/spolocnom byvani sa chlap zmeni. Nezmeni. Ja si tiez myslim, ze kto podvedie raz, a prejde mu to, nema potom zabrany urobit to znovu.
@sofffia sancu by som mu nedavala. Treba sa vsak obrnit, lebo Ty budes teraz ta, ktora rozbija rodinu. Lebo Ty si podala navrh na rozvod. Dufam, ze mi rozumies. Drzim Ti prsty, nech to prebehne rychlo a co najmenej bolestne pre deticky. A este Ti zelam, nech ho oberies o posledne gate 😠
Ale pokial su deti malolete, co su tak mu polovica nepatri. Sud prihliada na to ze su tam deti, ktore zostavaju s matkou v byte. Nieco mu budes musiet dat, ale myslim ze menej ako polovicu
@libka1 u nás tiež na súde padla otázka poradne. Lebo vzťahy po rozchode boli dosť na bode mrazu. On tam povedal, že do poradne kľudne pôjde, keď to bude znamenať, že budeme opať rodina. Ja som povedala, že v poradni nevidím zmysel. Tak potom sudkyňa začala, že aspoň kvôli dieťaťu by sme to mohli skúsiť.
@libka1 podľa mojich skusenstí asi nič. Ja som takto odmietla poradňu ale bolo to až po rozvode, kedy na to aby sme vraj my dvaja s ex dobre vychádzali nám doporučila sudkyňa na prvom zvýšení výživného poradňu.
Ja som len povedala že nemám záujem sa dať vystaviť vulgarizmom a že toto odmietam .
@adri266 a ešte sa tvári jak debil s prepáčením, že však som sa ospravedlnil a doniesol ti kytku, tak čo viac chceš 😀 vtipálek jeden 😀
@barushkaaa a sli ste?
@maminuska to ti este aj po rozvode doporucila? Fiha...
@barushkaaa ved to, ze teraz sa on tvari, ze ona jemu ublizuje 🙄 fuj, takych ludi by som niekde poslala...
@libka1 nie. A sudkyňa na tú moju odpoveď sucho utrúsila, že som to mohla aspoň skúsiť a nie hneď povedať, že to nejde a basta. Tak som na to povedala, či sa mám nasilu tváriť, že je medzi nami všetko ok.
Proste ja som taká povaha, že akonáhle prekročím určitú hranicu, už cesta spať nie je možná. Aj keby mi nosil kvety každý deň a každý deň sa mi 100x ospravedlnil. A on toto nechápe bohužial dodnes.... 🙄 a ja už nemám silu mu vysvetľovať stááále to isté dookola. Takže keď začne teraz čo i len možnosť návratu, tak už len mávnem rukou a poviem, vieš ćo kašli na to...
a najhoršie je, že ja som teraz za rozbíjačku rodiny.
@libka1 ano aj po rozvode , vraj aby som sa naučila na exmanžela reagovať. Tak ale dá sa reagovať na vulgarizmy ? Ono exmanžel ma aj v sms kách oslovoval priezviskom Pr. Kováčová ! pošli mi všetky moje fotky, keď som nereagovala tak nastali ďalšie stupidity.
Teraz ma čaká ďalšie zvýšenie , tak to bude čoromoro . 😀
@barushkaaa na takéto niečo sa mne osvedčilo nereagovať a nedať sa vtiahnuť do primitívnosti . Ja som 8 rokov rozvedená , 7 rokov znova vydatá a mám ďalšie dve deti a stále kde sa stretneme ( len na sude ) mi vraví že doteraz nepochopil prečo som sa s ním rozviedla.
Úplnou ako stupiditou je keď povedal pred troma rokmi na súde .." že jej milenec pracuje v zahraničí a sudkyňa na mňa pozrela zhrozene že aký milenec , však som vydatá 😀.
@maminuska presne, preto už len mávnem rukou. Lebo keď to nepochopil doteraz, načo zbytočne strácať čas a znova a znova mu to vysvetľovať. Ja som na tým dumala a prišla som na to, že jemu to NIKDY!!!! nezapne, že ON urobil chybu.
Raz dal takú hlášku, že jediné dôvody na rozchod sú alkoholizmus, fyzické násilie a OPAKOVANA nevera. A on zahol len raz, tak čo riešim 😀 veď áno, teraz mi to došlo, ja vlastne môžem byť rada, že on sa nevyspal s polovicou mesta, však len s jednou. Tak čo 😀
@adri266 ja keď som si dovolila začať riešiť svoj život 8 mesiacov po našom rozchode, tak JEHO matka napísala dopis, že ako si to dovoľujem podvádzať jej syna. No akú drzosť som si to ja dovolila 😀 o svojom podarenom synáčikovi samozrejme ani slovko.....
@barushkaaa mala si jej odpisat ze sa nejedna o opakovanu neveru, takze pohoda 😀
@libka1 ná a načo si ja jazyk budem drať. Jej syn urobil veľa veľa ďalších sprostostí okrem iného, to by tu bolo na román. Ale jej synáčik môže všetko a chyba je vždy na mojej strane. To nemá zmysel sa vôbec tým aj zaoberať. Ona nie je schopná si priznať, čo i len možnosť, že rozchod je výsledok chovania jej syna. Taká opičia láska, čo už.....
Inak mne psychologička povedala, že on nikdy neprizná, že urobil chybu, lebo on to ani ako chybu nevníma. Že nie je tak naučený z rodiny.
@sofffia je mi až zle, keď to čítam...Vianoce, narodeniny detí a on ich IGNOROVAL?! Chudák najväčšieho kalibru....Si nesmierne inteligentná žena, zotrvaj vo svojom rozhodnutí, milosťpán si manželstvo predstavuje ako Hurvínek válku....kde sú tvoje city? Úcta k tebe? Myslel na to, čo si prežívala vo svojom vnútri na tie Vianoce, keď mali deti narodeniny? Veľmi vulgárne slová ma na jeho adresu napadajú....ty si takýto život nezaslúžiš. Veľmi ti držím palce, aby si to čo najskôr mala za sebou a začala nový život bez primitíva. Na súde by som na rovinu povedala, že ma môžu poslať desať krát do poradne, svoj názor nezmením, k tomu človeku cítim neprekonateľný odpor a žiť a ním nebudem. Drž sa!
Tak mi dnes držte palce, idem sa rozvádzať 😒 aj ked myslím, že dnes to ukončené nebude, lebo on to úplne odmieta a vraj aj na súde odmietať bude...

@maminuska tak, tak súhlasím. Mojej kamošky muž tiež na neveru s kolegyňou povedal, že však on ju pošle do .... a vráti sa k rodine, že až sa vybúri. LOL...som kukala jak blázon, či to chlapec myslí vážne, že to takto hladko pôjde, alebo si len robí srandu 😕