Manžel má milenku
Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...
@mirka964 tak malu mu teraz nedam, ma len 1,5 roka, ked od nas odisiel mala necely rok, uz 3 mesiace ich nevidel, syn ho chcel vidiet, ale panko to pochopil tak, ze cez deti ho vydieram a sa ponizujem, a to ja ho chcem vidiet, no kazdopadne sa tomu nevyhne, lenze co robit, ked on zaujem mat nebude? nasilu mu ich davat nebudem, aby tam trpeli a daval im najavo ze su mu na obtiaz... ale ja viem, ze ked to prehrmi, ked ho mlada posle kade lahsie, ze to bude lutovat, lebo deti mal naozaj rad, so synom chodili na vylety, na ryby, hrat tenis... bohuzial syn uz vsetko chape, ma 10 rokov...
@timea7 mas pravdu, nezobrala by som ho, co to je, ze ked ho mlada necha, alebo sa hocico zomelie, a ja sa mam akoze nad nim zlutovat a zobrat ho naspat??? no to urcite.. nech si robi co chce... aby ho po chvili zase nejaka pubertacka vytrha z bezneho zivota a zase nam da papa??? toto prehnal a riadne
@timea7 ja by som to praveze nerobila z pomsty,ale preto,aby si vsetci zvykali na novu situaciu.3 mesiace je dost dlha doba na to,aby sa deti konecne stretli s otcom.Aby si neodvykli od seba.A ked mali predtym dobry vztah,tak aj takto to musi byt pre chclapca tazke.Aspon by sa zacali stretavat.A preco mu dopriat priestor na zurky bez starosti?Aj matka ma pravo si trochu oddychnut.
@sofffia urcite mal deti rad, jasne jak Jackson, ked s jednym ledva operenym deckom spava...pedofil jeden!
Bud rada,ze sa vyfarbil a odisiel. Hlavne si pories starostlivost o deti,aby si ich mala priklepnute Ty, vyzivne (nech si nemysli,ze je to iba tak), tiez to,aby si nevzal este nejake uvery a neslo to aj na Teba. Hold mas pred sebou dlhsiu cestu,ale urcite sa behom pol roka dotanes z najhorsich veci, potom uz i iba zariadit zivot po svojom.
Naspat by som ho nebrala, boh vie ake ma sklony...ludia sa cato v manzeltve tvaria,ze su v poriadku...
Moja kamoska,ked zistila,ze manzel si narazil 16tku tak s nim okamzite prestala spavat, ten debil s nou zisiel do pola a nevedel a odtial autom vyhrabat....a tak sa to cele pekne prevalilo....hnus fialovy.
drz sa... 😉
@sofffia s deťmi rozmýšľaš rozumne, ak sa o ne nebude trhať, tak by som mu ich netlačila ani v budúcnosti, aj keď to bude pre teba zložitejšie. Starý cap bude o dvadsaťpäť rokov písať do Pošty pre teba, alebo podobnej relácie a skúvíňať tam pred kamerou, ako sa mu žena a deti otočili chrbtom.....
Prečo by si sa ty ponižovala a brala naspäť muža, keď sa vybúri? Zbytok života s ním by si na to aj tak stále myslela. Mohla by si s ním viesť rodinný život, hrať sa na to, akí ste všetci spolu šťastní, keď má na háku teba aj deti? Ty si inteligentná, triezvo zmýšľajúca silná žena, ktorá má na viac, ako na muža, ktorý sa nepoučil z desiatok podobných prípadov naokolo a správa sa ako debil. Viem, že teraz na to absolútne nemyslíš, ale máš právo byť s človekom, ktorý si ťa bude vážiť a bude mať rád teba aj deti. Tiež si myslím, že dobre, že sa vyfarbil teraz, keď si ty ešte mladá, plná síl, prepnúť mu mohlo aj o dvadsať rokov.....
@mircalla odisiel pred cca 7,5 mesiacmi, so synom sa parkrat stretol, posledne 3 mesiace ich nevidel vobec, ked odchadzal, vyhucal sa ze su nevychované, ze dcerka len place a place... ze sa neviem ani postarat, ze sa nato nemoze pozerat a co z nich vyrastie... syn nieje hlupy, casto potom plakal, syn ho velmi lubil, casto spolu chodili von.... parkrat ho odvtedy videl, posledne 3 mesiace nie, ani sa nespytal ake mal vysvedcenie.... paradoxne odkedy odisiel sa dcerka velmi zlepsila, do roka len plakala a nespala, stale ten isty kolotoc dookola, syn bol velmi dobre babatko, a dcerka presny opak, proste ja som nieedy fakt nevladala nic, rok som nespala, muz to asi nezvladol a nasiel si spriaznenu dusu, ale teraz je dcerka presny opak co bola predtym, zacala dobre spat... asi to bolo nejake znamenie
ak sa smiem spytat na koho je ten uver?
@sofffia 39 a 17 rokov.Tí chlapi nikdy nedospeju?ja by som mu nedala nic,je to i pre deti,to sa nehambi takto? Neviem aka si ty zena,mozno si sa chovala ty zle ze to urobil,ale by si asi nenasiel 17 ale nieco normalne.poznam pripad kde sa dohodli tak ze on neplati na deti nic a jej ostal byt.
@sofffia no a čo keď dcérka plakávala? To sa u bábätka predpokladá, či? Aj u matky malého dieťaťa sa predpokladá únava, je to normálne, muž, skutočný muž to pochopí. Muži majú často viacero malých detí, ktoré plačú, deti choré, postihnuté, alebo chorú manželku, chorých rodičov...útekom k milenke a ešte k takej, čo mu môže byť dcérou, to rieši fakt len tupec.
@sofffia och boze, dokonca az tak, ze ani deti ho nezaujimaju. inak klobuk dole, zvladas to uplne super. a paci sa mi, ze si ho nemalujes stale ruzovymi farbami, ja niekedy co tu citam, ako muz vyvadza a zena ho stale chce a robi pre to vsetko...toto teda prehnal a riadne, ale zobudi sa z toho a bude velmi trpko lutovat
@timea7 syn ma telefon, ked mu zavola alebo napise, tak on nidy nema cas, alebo vobec nereaguje, a ked tak stale to mama ti povedala ze mas zavolat? akoby som ja na rozume nic ine nemala len ako jeho kontaktovat... dcerka je malicka, nebude si nic pamatat, ale synak ma trapi, je mi z toho smutno, ale tak co narobim??? niesme ani prvi, ani posledni
@sashenocka007 uver je spolocny, brali sme ho pocas manzelstva, splatky isli z jeho uctu
@sofffia tak to by som si s ním vydiskutovala, ak by mi nebral mobil, tak by som mu poslala mail, alebo SMS - je pod moju úroveň.nahovárať syna, aby ti volal. Pre mňa si ty už len na smiech, iba sa bavím aj s rodinou a známymi, ako ti preplo,u mňa si definitívne skončil. Je pre mňa však nepochopiteľné, že ťa nezaujímajú tvoje deti, že ti nestoja za to, aby si im aspoň dvihol mobil. Je mi syna ľúto, no raz príde čas, keď ho budeš potrebovať ty a ten mobil ti nezoberie on.
@mimina00 vies, celkom ine by bolo, keby prisiel, ze neklape nam to uz, nasiel som si niekoho, odchadzam, ale s detmi ti pomozem, budem sa o ne starat, lubim ich nadalej... mozno som sa ja zle spravala? no mozno... sice neviem co take som spravila, tak mi to mal povedat, ale ja doteraqz neviem co som take spravila, ze som zrazu neschopna, skareda, a vsetko zle, a 14 rokov som mu dobra bola, a takisto deti..
:( nezáujem o partnera ešte pochopím, ale nezáujem o vlastne deti nikdy! Držím palce !
@sofffia keby sa stalo medzi vami čokoľvek, muž, teda skutočný muž nebude nikdy porovnávať svoju ženu so svojou milenkou, je to pod úroveň a vlastne si tým kydá sám na seba, lebo tú ženu si vybral on. Tým, že to ten tvoj idiot robí, sa len ospravedlňuje sám pred sebou za tú najväčšiu sprostosť svojho života, ktorú robí.
ja byt tebu sa obratm na pravnika su aj taky co davaju poradenstvo zdarma pokial viem oni ti najlepsie poradia ako na to ale ked je uver spolocny to bude zlozite asi
@sofffia nic zle si nespravila. jednouducho mu preplo a rozmysla vies cim, neviem si predstavit, co ho dokaze spajat so 17 rocnom babou okrem sexu a toho, ze je nova a tym padom zaujimavejsia...dokedy? chlapi v takych situaciach povedia veci, ze sa nestacis divit...zrazu je vsetko zle, vsetko mu je jedno...never tomu, ze toto potrva...ale charakter uz ukazal...keby to urobil ako pises hore, este ok, dajme tomu, stane sa
deti si zvyknu, zabudnu. Ja by som ten kontakt nedrzala ak on nema ziadny zaujem. Co asi nema,ked ani vysvedcenie ho netrapilo, proste nic. Ja tych chlapov nechapem, stejnak tej mladej nebude stacit za chvilu. Boze co to je za 17 rocnu tavu, ze sa vlaci s takym starym. Ja neviem,ale ked som mala 17 tak 40tnici boli pre mna starci na urovni 80tky. Uz 30 rocni mi pripadali ako 60tnici,ze by som s nimi nic nemala 😀

@mirka964 nerobila by som to, deti majú, najmä to staršie z toho všetkého vo svojich hlavičkách zmätok, toto by celú situáciu len zhoršilo. Asi by im nerobilo dobre, keby videli otca, ako sa má k inej žene....a robiť to z nejakej pomsty, je hlúposť. On je momentálne tak zaslepený, že by deti odpratal k svojím rodičom, alebo ešte bývalej žene písal SMS, ako sa vie tá jeho sopľaňa o ne úžasne postarať....deti by som do toho určite neťahala, najmä, keď o ne tri mesiace nezavadil, nechýbajú mu. To by som im len ublížila, aj keď viem, ako si to myslela, ale oni potrebujú teraz nejakú istotu a tou je pre nich momentálne ich matka.