Manžel má milenku
Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...
@sofffia to ze bude byvat aj tvoj napokon u mamicky alebo v podnajme mu realne hrozi...cim skor sa majetkove vysporiadte tym lepsie, kym z neho este stihlne vyzmykat viac penazi....nechapem, ze proste este prednejsia nez deti....predtym mal s nimi aky vztah? mala ma len 1,5 roka a z toho je polku casu prec, ale teda najma so synom
@mircalla ved som pisala ze so synom mal velmi dobry vztah, od mala, dcera bola ako malicka velmi narocne babo, vacsinou som s nou bola ja, stale plakala nespala, mala reflux, ono ten jeho vztah asi ani dlho netrval pred tym nez odisiel, co si tak vybavujem tak mozno max. 2 mesiace predtym zacali nejake naznaky
jezis ja neviem baby,ti chlapi to su fakt divne zveri....ako ja si neviem predstavit,ze by som i vydrziavala 16 rocneho chlapca kvoli sebavedomiu...fuj sak to je nechutne na to pomysliet...ked ucim 14- 15 rocne decka..viete mne to pride fakt uplne ze pedofilne zo strany tych muzov. Aj ked viem,ze tie 17 rocne kocky su vypocitave jak hovado. No ine ako prachy a darceky v tom nebude. Ale ti rodicia,ze sa nehanbia za take dievca. Neviem si predstavit to,ze by sa moja dcera jedneho dna spustila s nejakym 40tnikom...sak by som lapla infarkt, mrtvicu a srajdu dokopy....
no baby coho sa ja najviac teraz bojim je to ze zacali prazdniny 😀 aby si mlada teraz nenasla inu velku osudovu lasku a toho mojho playboya nekopla do zadku... aby sa potom nenasukal tu naspat do bytu, lebo to ho ani vyhodit nemozem... preto to musim zacat riesit co najskor, lebo dlhu zivotnost tomu nedavam, ale mujsim povedat, ze ste mi velmi pomohli, dakujem, aspon viem, kde mam vsade pobehat a co ziadat
@sofffia nemôžem teraz čítať všetky príspevky, ale pokiaľ byt nemáte splatený, tak je nelogické aby si mu dávala ešte polovicu z ceny bytu a ešte sama dosplácala hypotéku. veď to by si ho vlastne zaplatila dvakrát. po rozvode si budete deliť majetok - aj dlhy. držím palce aby si bola silná, mužom skrátka niekedy zašibe a kým sa spamätajú, tak sa už škoda často nedá napraviť ☹
sak ked uz sa raz prestahoval uspesne....tak nech si vyzerie co si navaril.
Mal byt rozumny a radej sa dat na golf ci inu drahu hovadinu a ne 17 rocnu cicu tahat za fuzy...
Verim tomu,ze tie pocity zufalstva sa postupne menia, my zeny fungujeme inak. Kvoli detom musime mysliet za 3 ludi a nieco schopne vzdy vymysliet 😉
@sherynkamalinka preco by nemala pristupit na striedavu starostlivost? pravdepodobne o nu otec deti podla toho co pise nebude mat zaujem, kedze deti 3 mesiace nevidel, ale zatial mam ten nazor ze striedavka je super. ked si predstavim ze by som ostala rozvedena s dvoma malymi detmi non stop na krku, tak to je naaramne velky problem vyriesit len bezne zitie, nieto este ze by si trebars casom chcela najst noveho partnera.
@sofffia no dufam ze to dopadne dobre a ked mal aspon so synom dobry vztah ze to tak aj ostane. co sa tyka striedavky, vidis sama, ze vyzivne sa ti bude snazit dat minimalne, cize lepsie ti je ze ti neda nic, ale realne zaplati polovicu nakladov na deti a tiez bude mat deti polovicu casu u seba, a cas su predsa tiez peniaze...dalsia vec, ze ked ma matka deti vo svojej starostlivosti a je toho na nu ovela viac nez moze jeden clovek normlane zvladnut tak sa to podpise nielen na nej ale aj na vztahoch s detmi....a ocko si akoby nic pricupita raz za 2 tyzdne na hotove, urobi detom pekny program na popoludnie, kupi darcek a deti maju pocit ze pre ne robi viac ako ta mama....lebo ciste pradlo v skrini a jedlo na stole denno denne si deti tak vazit nebudu ako ten darcek....az kym sa raz sami nestanu rodicmi. 🙂
a este ma napadlo, ked sa veci utrasu, samozrejme lahko sa to hovori, ale tazsie zije, ale na povinnosti otecka by nemal zabudat a moze sa podielat aj nova "mamicka" (obavam sa, ze by klesla jeho sexualna atraktivita 😀 , ale to nie je Tvoja vec 😀 ), nerobit to natruc, ale triezvo a realne ho nezbavovat zodpovednosti za deti, Ty musis byt pre ne silna a zdrava, lebo sa v podstate mozu opriet len o Teba. ked bude treba, prines mu zbalene veci s deckom na vikend a postav ho pred hotovu vec.
@sofffia
ako uz skor baby pisali - vybavit si vyzivne na deti a pre seba este pred rozvodom. v ziadnim pripade sa neznizit k tomu, aby so riesila tu mladu standu, tvar sa, ze si nad vecou.
dolezite je, ze mu v ziadnom pripade nebudes branit v styku s detmi, prave naopak, normalne mu zbal syna najmenej na kazdfy druhy vikend. idealne len v tom, v com ho vyzdvihne zo skoly 😀 Pises, ze maju dobry vfztah, urcite sa aj on, aj ta jeho mlada stetocka potesia.
a mozno by som im obcas asoin na pol dna "pribalila" aj tu mladsiu. nech mas cas sa ist venovat sama sebe.
mas 34 rokov, baba v najlepsom veku, treba sa aj o seba postarat. Ked ma trtko prachy na stetku, najdete ich aj na kadernicku pre teba
vysert sa na neho, ved klobas je plný svet,
a urcite si najdes niekoho kto je rozumovo zrelsi! a urcite ho ta mladsia omrzi a potom dokape! a potom budes ty ta ktora je na koni a potom si to vychutnas!
Neboj sa, dlho mu ten vzťah nevydrží a príde ešte s prosíkom domov...na 40r chlapa je 2-ročné dieťa asi už veľa, ja osobne mám ľudí v tom veku, niektorí už majú aj 20 ročne deti a svätý kľud. Mohol by ti byt ostať, keby mu ponúkneš na výmenu niečo hodnotné, známi si tak rozdelili byt a autá. Síce to nie je v rovnakej cene no ale zas normálny chlap by hádam nenechal vlastné decká na ulici aby si mohol domov nasťahovať nejakú slečnu nebezpečnú

@kiki68
@natalym ale aky je to paradox, a sranda, ked asi pred 8 rokmi, jeho naj kamarat urobil nieco podobne, nechal zenu s dietatom pre nejaku mladu standu tiez o nieco viac ako 10 rokov mladsiu, ktora ho potom nechala a odvtedy byva u mamicky, sem tam si nejaku narazi, ale nic dlhodobejsie, tak sme sa smiali , aky blbec ... ze nerozmysla a pod. A teraz si blb nasiel nieze o 10 ale o 22 rokov mladsiu 😀