Manžel má milenku
Ahoj, založila som si nový nick, lebo ... veď viete. Ale po poriadku. Mám 34 rokov, ešte manžel má 39 rokov. Máme 10 ročného syna a 1,5 ročnú dcérku, ktorá je od narodenia veľmi nespavé dieťa, manžel pracuje. Pred niečo viac ako pol rokom manžel začal chodiť neskôr domov, jedného dňa sa proste priznal, že má milenku a odchádza, že si prenajal byt, že ma neľúbi a že si uvedomil, že so mnou stratil toľko rokov a podobné bláboly... Jednoducho sa zbalil a hneď v ten deň odišiel, ešte nahucal na deti, že sú nevychované a všetkému som na vine ja....
Po počiatočnom šoku som sa spamätala, manžel mi 3 mesiace posielal peniaze na deti na účet, akosi sme si začali žiť aj s deťmi po novom... Ale potom prišiel manžel s tým, že sa rozhodol, že ide dať návrh na rozvod, že chce žiť s tou novou a že byt buď predáme, alebo mu proste mám dať polovicu 😀 srandista. Na byt je ešte hypotéka. Ja som s tym nesúhlasila, ved syn tu chodi do školy, všetko máme tu . Ja by som síce mala kde isť, k rodičom, ale oni byvaju v inom meste, proste ja to nechcem, vsetko máme tu. Muž sa začal vyhrážať, proste mu načisto preskočilo, neposiela mi ani peniaze na deti, nic. Potom som zistila, že tá jeho milovaná je prosím pekne 17 - ročná dievčina, ktorá ešte ani školu neskončila. Povedala osm mu, nech si dobre rozmyslí čo robí, aby to neľutoval potom. Samozrejme sa mi vysmial, že sanemám ponižovať, a bla bla, že kto by ma ešte chcel a pod. Je nejaká šanca ,aby súd rozhodol, aby mi byt ostal bez toho , aby som ho musela vyplatiť? proste nemám nato, aby som si brala nejakú požicku a vyplatila ho. ? Máte niekto nejakú skúsenosť? Ja som čisto praktický človek, nebudem ho prosiť, ani plakať aby sa vrátil, mne je jasne že toto dlho nevydrží, nech si ide, kde chce, už mi to je jedno, ale proste ide mi o to, aby kvoli jeho rozmarom netrpeli všetci okolo neho, už teraz mám dosť, ked si sem tam známi hovoria, čo vyvádza, ze chodí po diskotékach s tou mladou, a vykrúca sa tam ako pubertiak. Minule som sa osopila na susedu, ked mi zacala hovorit, ze co sa to porobilo, a co budem robit, tak co je jej do toho... akoze co by som ja s tym mala robit...
@sheila72 Zachadzas ozaj pridaleko a o slove slusne nemoze byt pri tvojich poznamkach ani reci...tu poslednu moze vypustit naozaj len niekto z podprahovym IQ....skludni sa konecne...si dost agresivna
@sheila72 dúfam, že si sa už z tých nezmyselných rýpavých komentárov vyspala.
@mircalla je jedna zo žien, ktoré tu majú triezvy pohľad na svet, niečo už aj odžité, prirodzenú inteligenciu k tomu a schopnosť poradiť a pomôcť bez zbytočných emócií, preto sa divím, že si sa obula práve do nej.
Dnes si môžeš pre zmenu vybrať mňa, ja znesiem 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Pekný deň.
@8adka8 @sofffia juuj, tak sa mi paci prispevok od 8adka8, vcera, 2.7., 20:40, cely... ale hlavne veta "co ti poviem, kus debila je to s poruchou vnimania reality".... podla mna si PRESNE pomenovala diagnozu zakladatelkinho manzela a mhohych, mnohych dalsich chlapov, ktory takto vyvadzaju, niekoho si narazia a po parmesacnej alebo partyzdnovej znamosti su si zrazu na 100% isty, ze je to zivotna laska, s tou im to bude fungovat a opustaju kvoli tomu rodiny.... dg. PORUCHA VNIMANIA REALITY, to je presne ono
@robin_claire ja som sa len bránila, keďže dotyčná na mňa bezdôvodne útočila. A keď už nemala argumenty, tak robila zo seba chudiatko. Úbohé. Agresívny je ten, čo sa naváža do iného. Neviem na čo reagujes, keď sa ťa to netýka. Takže si si sama odpovedala o svojom iq :D
@timea7 neviem prečo máte pocit, že ja som si zarypla do nej, keď je to presný opak. Ona zareagovala prvá na mňa a keď som sa jej snažila slušne vysvetliť, čo som myslela, bola na mňa protivna, pritom ja som jej žiadno nevynadala, ani som nemala na ňu žiadne poznámky, narozdiel od nej. Až keď do mňa neustále vyryvala, začala som sa brániť, to je všetko. Nepotrebujem sa do nikoho obúvať, ale tiež si nenechám skákať po hlave od cudzej ženy len preto, že sa jej nepáči môj názor. Myslím, že každý má svoj osud a tiež mám veľa odžité, nie je to o tom.
Proste dotyčnej sa nepáčil môj názor, pretože som sa jej nepriamo dotkla a začala sa správať veľmi nepekne, na čo som tiež zareagovala podráždene, pretože zo začiatku som bola k nej slušná. Lenže keď má mindráky a komplexy , s tým už ja nič neurobím. Budem rada, ak ukončíme túto debatu, tak sa láskavo nezapájajte, keď sa nechcete zbytočne vadiť, mám v pláne dôležitejšie vecí ako hádať sa so 40 r pani, ktorou zametajú hormóny , pekný deň aj vám ;)
@sheila72 Ty si utocila svojim nazorom sama - ide o to, akym stylom si ho prezentovala. v podstate si sa dost vysmesne vyjadrovala o tehotenstve vo vyssom veku od uplneho zaciatku - kecy o dychovke a podobne...je to kazdeho vec, nemyslis? ze mas nazor aky mas, nemusis zhadzovat druhych.
Komentare a posmech z niekoho veku su maximalne primitivne, tiez raz budes 40-rocna pani. Neviem, ci si si vsimla, ale posmesnu narazku na jej vek si si neodpustila ani v jednom prispevku vratane toho posledneho....spravanie teenagera
Komplexy mas najma ty a hlavne velke nervy...a kazdym prispevkom klesas hlbsie
@sheila72 A v uplne kazdom prispevku vytahujes jej vek, takze neviem aky mas problem s ludmi vo vyssom veku resp. s tehotnymi vo vyssom veku, ale zjavne nejaky mas, kedze to spominas 3 krat denne ako nieco, za co by sa mala pomaly hanbit....ani ty nebudes vecne mlada....ale vek ti asi rozum neprida..
@robin_claire je to tvoj názor, ja ho beriem. Nemám problém s ľuďmi v takom veku, práve naopak, veľmi dobre s nimi vychádzam. Mám problém s ľuďmi, ktorí nevedia akceptovať názor iných. Poprosila som ťa, aby si sa do toho nestarala, lenže vidím, že si ďalšia taká znudená, ktorá si potrebuje niečo dokazovať urazkami na osobu, ktorú ani nepozná. Bravó, tlieskam ;)
@robin_claire a mimochodom, neviem, prečo všetci prehliadate vetu kde tvrdím, že každý sa cíti na babo v inom veku, zobrali ste si len vytrhnutu časť z kontextu, ktorou sa tu ohanate. Ja nemám zhadzovat druhých ale vy dve áno? To je v poriadku? Ďalší taký pokrytec sa našiel....nuž čo už, šikovnejší sa zabezpečia skôr a majú skôr deti, tým pomalšim to trvá dlhšie a potom si vybijaju zlosť na nás šťastných :D
@mircalla si predstav, že ja som mala a aj mám zdrav.problémy tiež a nerobím zo seba chuderku. Prepáč, ale choď si urážať niekoho iného, ja mám kariéru viac než super, krásnu dcérku a skvelého partnera, preto som šťastná. Keď si chce niekto užívať príliš dlho, nech sa potom nečuduje, užívať sa dá aj s rodinou a dieťaťom. Ale je to každého vec. Každý si zariadi ako vie . Btw o tebe tu nepadlo ani slovo, tak neviem, prečo hneď všetko berieš že vravím o tebe. Halooo, nie si pupok vesmíru. Apropo, ja som ťa neurazila ani jednou urážkou, ty ich na mňa použiješ v jednom komentári hneď 3 tak potom kto je tu obmedzený? Ale vlastne, s tebou som sa už nechcela ani zahadzovat, tak neviem na čo mi zas vypisujes, keď som ti naschvál neodpisala. Daj už pokoj. Pa.
@sheila72 mas stastny zivot, partnera, dieta a karieru, ale prezentujes to,ako by si bola jedina na svete. Mala si 12 rokov problem otehotniet a nasledne donosit dieta a zaroven tu pises o sikovnosti a uspesnosti? Asi nie,ze? To si myslis,ze to zavisi len od toho? Su veci, ktore clovek neovplyvni,ak ked pre to robi vsetko.co ti dava vobec pravo skatulkovat ludi na uspesnych a schopnych a tych druhych podla toho,kedy maju dieta? To totiz robis
@mircalla
@ayvi
@sheila72
@robin_claire
@bratislavcankanm
poprosim vam, nehadajte sa tu v mojej teme, vobec tu nejde o vek, tak poprosim upustit od toho dakujem,
@sofffia aj mňa to mrzí nechala som sa uniesť 🙂
@mircalla ako povedala ayvi, ja som o tebe vôbec nehovorila. Ešte úplne na začiatku som povedala, že hovorím len o ľuďoch, ktorých poznám , nie všeobecne. Lenže ty si si to vzala tak, že narážam na tvoju osobu a pritom ja som ani najprv nevedela koľko máš rokov. Ale to už je jedno, urážlivé komentáre som nahlásila adminovi. Pekný deň.
A ja som myslela, ze dnes sa tu dozviem ako bola sofia na sude a co poriesil a tu hadky :-/
@sofffia mas to tazke. Potrebovala by si cas, ale ma to dva protichodne stavy. Cakanim riskujes, ze sa chlap kvoli dievcatu zadlzi a zadlzi aj teba a bude ta cakat zlozite dokazovanie, ze uz vtedy zil mimo vas, s inou a peniaze minul na nich, nie na rodinu. Mozno potom sud rozumne priklepne cely dlh jemu. Co vsak mozu ignorovat nebankovky a aj tk uvalit exekuciu na majetok a budes sa sudit, ze ty mas od sudu rozhodnutie ine.
Na druhej strane ten ich "vztah" sa naozaj javi skor ako osial nez prava laska a to dievca je poplatne svojmu veku, nevyzera ako dama na svoj vek vyspelejsia a teda zeby naozaj hladala uz trvaly vztah. Skor jej imponuje zaujem starsieho a dotacie, ako prejav citu. Takze tu cas moze hrat pre teba, ze po nejakej dobe zacnu jemu padat ruzove bryle a bude sa s nim dat coraz rozumnejsie dohodnut. Kym teraz je cely hin za "krajsim" zivotom a pali mosty, potom bude skor uz kludnejsi, ked bude vidiet, co za spust stihol narobit za tak kratku dobu. A pre iluziu.
A aj ked sa teraz citis triezva a rozhodna, aj tak vyhladaj pomoc. Spolocne roky su spolocne roky, casto po par mesiacoch od dovi-dopo ta prepadne zrazu depka a budes sa trapit. Nebudes si vediet pomoct.
Tak isto budes na vazkach az zmudrie a dojde s naozaj uprimnou kajucnostou. Lebo spolocne roky a spomienky, preto mu nezabuchnes pred nosom.
Ak nemas peniaze na poradnu, tak z kniznice aspon knihy o rozchode, rozvode. Mozno ti pomoze ked budes vediet preco zrazu citis nejake pocity a rozumnejsie si s tym poradis.
Spomienkova nostalgia je tazka a casto zradna vec aj ked tak nevyzera.
Sice nas casto navedie na druhu sancu, ale spominanim len toho dobreho nam zatemni usudok a dava sa preto sanca nielen vztahom, co za to stoja, ale aj tym, co su po zaruke a agonia sa o par rokov predlzi.
@eaka tusim bol spln. A na viacerych forach si viaceri ludia vsimli, ze za splnu lahsie vznikaju trenice, vzblknu spory, dokazovania, vztahovacnost. Ludia su agresivnejsi a aj ti miernejsi zrazu napisu ostrejsie slova.
@moonlight1210
@sofffia ja len doplnim trefny prispevok, ze cez urad prace je psycholog zdarma.
@sofffia a ja doplnim tolko, ze do banky chod po radu co dalej s hypo az ked uz budes vediet ty co dalej. Banky maju svoju "policiu", ak sa zacnes spravat podozrivo- niekedy sa omeskas s platbou, niekedy zaplatis dve splatky, niekedy menej, niekedy viac, zacnes im vyskakovat ze sa nieco deje a kludne ta mozu poziadat o predcasne splatenie celej dlznej ciastky 😒
Prve by som sla za pravnickou, potom psychologickou a do banky az ked by som vedela presne co dalej. Mozete sa napr.dohodnut ze byt predate, da sa to aj s hypotekou, vyplatite hypo, zvysok si rozdelite napoly a na dalsi byt si proste budes musiet zobrat hypo ale aspon maly zaklad mat budes. Mozno sa uplne prestahovat, riesit pracu, atd. Detom zvieratko
Ak na neho mate hypoteku tak sa musi ta vyplatit a hovno potom dostane a nie polovicu za byt,polovicu toho co do toho ste doteraz vrazili,ak vobec...hehhe..a ak mate este pozicky atd tak zdedi aj polovicne splatky,ja byt on moc do toho nerypem. .drzim palce 🙂
@sissmiss nuz, robim v banke, hoc nie na pobocke, ale mozem ti s istotu povedat, ze predcasne splatenie uveru je to posledne, co banka chce. Netvrdim, ze musi hned bezat do banky. Avsak ak ma klient akekolvek problemy, ktore by mohli viest k neplateniu uveru je lepsie, ak s bankou komunikuje vcas. Vzdy sa da upravit splatkovy kalendar ci docasne odlozit, kratkodobo, splatky. Bankam zalezi na tom, aby klient uver dosplacal. Takze ak by hrozilo, ze partner prestane splacat a ona nebude mat z coho, treba sa s bankou poradit ako sa to da riesit.
@rough Ja mam ine skusenosti. Mozno zalezi aj od banky, ktora ako. Kazdopadne, treba mat vsetko poriesene s pravnikmi ktori sa vyznaju aj vo financnych zalezitostiach, bez rad od nich by som banku nenavstivila.
@sofffia este mi napadla moznost, ze ked trosku vytriezvie a snad aspon malo rozumu dostane, ze ci by nebol ochotny napisat byt na deti s tym zeby polovicu hypo platil dalej on a polovicu ty.

@mircalla neboj sa, nik ťa tu nerieši, skôr ty si riešiš svoje nervičky v diskusiách na mk. nevyryvaj a vyhnes sa konfrontáciam, ešte sa ti zvýši krvný tlak chudiatko. Nebudem zbytočne zaberať plochu zakladateľke našimi sprostosťami, ľutujem, že som sa ti vôbec snažila niečo slušne vysvetliť. Ale čo už, na starobu je človek tvrdohlavý, pa :D