icon

Manžel má milenku

klaudia333
5. okt 2016

Ahojte,potrebujem poradit neviem co dalej.Manzel sa na služobke asi pred dvomi mesiacmi zoznamil s jednou ženou,neviem či spolu spali on tvrdi že nie.Hovorila som aj snou povedala že mu da pokoj ked ma rodinu a aj tak bolo.Lenže ja viem že su v kontakte a o to horšie je že ta iniciativa je z jeho strany stale ☹ Neviem čo sa mu deje ,nerozumiem tomu čo ho tak taha.Co mam robit?

obsadenemeno
5. okt 2016

@kikikat neboj sa, jazda na kolotoci moze byt velmi vzrusujuca..... 😉

klaudia333
autor
5. okt 2016

@dominika6 trvdia obaja ze nespali spolu no ale ...... ☹ Ona po rozhovore vyzerala rozumne neviem načo jej zas pisal,nerozumiem tomu ked ona by dala pokoj ☹ či k nej niečo citi neviem nevidim do neho natolko.

obsadenemeno
5. okt 2016

@klaudia333 no on sa mozno citi teraz v pozicii lovca, jednoducho mu neda, ze ona nejavi zaujem..... to ked sa chlapovi tam dole zblazni, tak tam hore nepracuje..... tak snad mu ona vysvetli, ze nema zaujem a jeho to prejde......

klaudia333
autor
5. okt 2016

Mam z neho pocit ako tu bolo napisane že rozum vravi niečo ine ako srdce ☹ neviem ako sa rozhodne

lolonka
5. okt 2016

@klaudia333 ...prečo si myslíš, že spolu niečo mali?..Máš nejaký dôkaz?

sue
5. okt 2016

@klaudia333 uvedomuješ si, že ak to necháš tak, tak mu dáš návod do budúcna?

@lolonka ak by s tou ženou nič nemal, ona by nesľúbila, že mu dá pokoj...od čoho by si dávala pokoj, ak nič nebolo?

klaudia333
autor
5. okt 2016

@lolonka ano našla som mu v mobile celu diskusiu ako sa dohadovali aj si pisali nejake tie intimnosti

lolonka
5. okt 2016

@sue ...ale ako sa ona k tomu dopracovala , že niečo spolu majú??? ..Našla nejaké správy, alebo niečo?,...

lolonka
5. okt 2016

@klaudia333 ...tak to ano...mrzí ma to..na základe toho vieš asi posúdiť, či spolu niečo mali. A keď si písali intímnosti...och..máte spolu deti???...A tá žena má tiež deti?

klaudia333
autor
5. okt 2016

@lolonka mame deti a aj oni .Tak pisane bolo všelico ale to ostatne co mi povedal neviem ci tomu verit ☹ ta žena ho ma rada a on to vie ale vraj da pokoj ako som pisala, len kvoli rodine.Takže to stoji na nom.

sue
5. okt 2016

@klaudia333 no a on si teraz rochní a naparuje sa, lebo vie, že ho chcú dve ženy 😐

lolonka
5. okt 2016

@klaudia333 ..tak snáď sa chlapec spamätá ak ty máš ešte oňho záujem

klaudia333
autor
5. okt 2016

@lolonka neviem sama ale bude tazke mu doverovat ani ho nejak neprinutim alebo neuviažem pokial bude chciet nieco s nou.Z tej ich diskusie som pochopila že boli viac krat spolu lebo pisali nieco ako im bolo dobre spolu ☹

yna1
5. okt 2016

@lolonka snad - lenze maloktory chlap sa dokaze sam spamatat a pochopit iste veci. Mnohym to dojde ozaj uz az ked je po funuse a ked sa s tym neda nic robit 😖

tinuskamartinuska
5. okt 2016

ja vlastne tomu vôbec nechápem. Akože tak mali spolu dačo, či ako? Či je zamilovaný iba,alebo ako ?chaos v tom je,čo píšeš.

klaudia333
autor
5. okt 2016

@tinuskamartinuska on povedal ze nespali aj ona tak neviem.No podla toho co som citala neviem nevidela som ich pri tom.Odrazam sa len od toho co mal v mobile a co povedal.

sasa1310
5. okt 2016

@klaudia333 no myslím, že ti môže byť úplne jedno či spolu spali alebo nie.
Tá žena ho má rada? To ako k tomu došla? Na jednej služobke ho stihla mať rada? To sa ako dá?

novana
5. okt 2016

@tinuskamartinuska Tomu sa ani chápať nedá, pochopiť sa dá len to. 🙂 Nie každý chápe všetko. Či ty chceš chápať všetko alebo či ako?

tinuskamartinuska
5. okt 2016

@novana ja som na margo zakladateľky povedala, že nechápem veľmi štýlu jej písania, že mám z nej chaos v hlave :DNie na neho,čo robí.

dominika6
5. okt 2016

@klaudia333
A to ti sam povedal od seba ked prisiel zo sluzobky ze niekoho stretol?...ci si to sama zistila?

klaudia333
autor
5. okt 2016

@dominika6 nasla som v mobile najskor nechcel priznat ale potom ze ano ze je to pravda a stretol tam nejaku ženu.

dominika6
5. okt 2016

@klaudia333
Cize ak by si to nezistila doteraz by si to netusila...a asi by to zaslo dalej

charity
5. okt 2016

@klaudia333 Ake intimnosti pisali? Ved podla toho sa da odhadnut ci nieco bolo...

mihula
5. okt 2016

@klaudia333 nechapem,preco ty riesis ju?Ries v prvom rade svojo mažela.A ako si sa toto ty dozvedela?ved takých zoznameni na služobkach je habadej a nie každe zoznamenie hned skonči v posteli

dankabodvanka
5. okt 2016

Ver tomu, že spali

mihula
5. okt 2016

no a nazov Ze manžel ma milenku a ty si si neni ista,čo to znamena?

mihula
5. okt 2016

@sardinka336 pucmola je handra,kde si automechanici utieraju AJ ruky od oleja

mihula
5. okt 2016

@klaudia333 už len chcem vidiet,ako sa obaja priznaju,že mali spolu sex a ako im bolo fajn?Som asi za debila v tejto diskusii

woman04
5. okt 2016

Ponaučenie? Nečítať správy v cudzom mobile... nie,nerobím si srandu...čo ťa k tomu viedlo?...príde mi to neslušné a hlavne,nič nezmeníš,len sa budeš trápiť...neobhajujem tvojho manžela,ani nemám radu,čo ďalej,lebo to ti nikto nemôže povedať..nikto nepozná ani jedného z vás,ty máš len podozrenie...ak ťa bude chcieť podviesť,podvedie...ak bude chcieť odísť.odíde...hysterické scény sú kontraproduktívne....jedine rozhovor,ak ti na vzťahu zalezí...od nikoho nemôžeš žiadať,aby niekoho nekontaktoval...sme svojprávne osoby a je úplne normálne mať priateľov a v radoch opačného pohlavia...nie všetky sa končia v posteli..a zamilovať sa môže človek aj v 70...treba asi len trpezlivosť a nezrútiť sa ..držím palce... 😉

obsadenemeno
5. okt 2016

@tinuskamartinuska a ty ako pokracujes s tym svojim?