Manžel má milenku
Ahojte,potrebujem poradit neviem co dalej.Manzel sa na služobke asi pred dvomi mesiacmi zoznamil s jednou ženou,neviem či spolu spali on tvrdi že nie.Hovorila som aj snou povedala že mu da pokoj ked ma rodinu a aj tak bolo.Lenže ja viem že su v kontakte a o to horšie je že ta iniciativa je z jeho strany stale ☹ Neviem čo sa mu deje ,nerozumiem tomu čo ho tak taha.Co mam robit?
Vzdy sa nakoniec riesi to,ze je neslusne hrabat sa partnerovi v mobile.utok je najlepsia obrana...to urcite pouzije kazdy,u koho sa nieco taketo prevali
@mihula ze handra do ktorej si utieraju 😀 😀 😀 no tak nebola som daleko od pravdy. Dotyčny si ,,do nej utrel oného,, 😀 😀 😀
@kikikat hmm...ale vieš, čo mas z toho zivota? Ja mam kamošku čerstvo rozvedenu, našla si podnajom, rozchadzali sa ked bola na RD a nezamestnana, začala robit reality a postupne sa vyhrabala, našla si podnajom a ma pracu a teda moze zit sama. Nestoji to za to? Ano, lahko sa to hovori ale ja proste nechcem uverit ze takato situácia je to čo ten zivot ma pre teba pripravene, chapeš? Zaslužiš si niečo lepšie?..nezahadzuj svoj zivot, mozeš byt ešte milovana. Ach...ja mat doma kurevnika tak sa pobijeme v dajakej hadke ver tomu ja som ,,šelma,, a ked sa dostanem do ráže tak konečna...
@sardinka336 pridam sa?aj ja ,ale ja neviem kde je konečna 😀
@obsadenemeno teraz celkom dobre, máme pekné týždne,(uvidíme dokedy to vydrží:D) asi som naivná, ale teraz mi je momentálne dobre s ním.ZAčal sa snažiť, čo vidím. Minule zlatý mi napiekol koláče, keď som došla zo služobky,aj sekt kúpil, vzal ma na výletík na hrad, aj v posteli je nenásytnejší,ako vtedy,ked vznikla moja diskusia. Teraz spätne,keď som sa ho pýtala,prečo sa teda nechcel milovať na dovči(to bol hlavný problém ved vieš),tak on povedal, že fakt to bolo iba z tepla, že mu tam bolo nanič,a že to nesúviselo so mnou nijako🙂 Trošku som sa ukludnila. Čo na to povieš ?
@sasa1310 ani slovom som nenapísala,že toto je priateľstvo,ale,že to existuje..napísala som,že im do toho nevidím a tak sa nedá radiť a ako píšeš,je to manželov mobil,nie jej...tebe by sa páčilo,ak by sa ti manžel bez tvojho vedomia hrabal v mobile? Manželka to vôbec nemá riešiť s ňou,ale ak,tak s ním... a samozrejme,nerob inému to,čo nechceš,aby robili tebe... ale manžel nie je to isté,ako majetok...on musí vedieť,kde je jeho miesto...rozkázať sa nedá...
inak vždy, keď obaja svorne tvrdia, že spolu nič nemali, tak je to vždy klamstvo. Viem, že to je zničujúce celkom,ale je to tak. Mám taký prípad v rodine, aj švagriná tiež dlho zapierala, že chrápala s iným, až na to brat došiel, ale obaja svorne tvrdili, že nie nie:D tak nikdy never.
@klaudia333 áno,určite je zamilovaný.....otázne je,či by mu vyhovovala v bežnom živote a aj s jej deťmi ( ak má ) možno by chlapec precitol do reality,prežívať úplne nové situácie,kde nie je rovnými nohami na zemi ( deti si mamu budú okupovať,ak by prišli o otca ) Predsa teba dôverne pozná,kdežto ona je nepopísaný list ...po pár stretnutiach sa nedá povedať o inom,len o príjemnom ( jej tiež musí lichotiť záujem ,inak by razantne stopla komunikáciu ) ustoj to s gráciou,to Ti najviac želám ( strašne ťažké !!! preto držím palce )
@tinuskamartinuska tak fajn, som rada. Tak nestresuj koli malickostiam, ved aj ten chlap je len clovek.... 😉
@mihula no...budeme komando za ochranu neverných manzeliek 😀 😀 😀 Linda ,,Vesprémiová,, v akcii...
Ťažká situácia, u každého páru riesitelna inak...Ja by som skúsila takú vec...dohodla by som sa nejakou kamarátkou nech mi večer píše a prezvana... samozrejme by som si ju uložila pod mužským menom. A možno by spozornel muzicek
@megika1 ááále čo si...presne ako pišeš, teraz je to chuť zakazaneho, vzrušujuce chvile a ,,techtle mechtle,, a len by prišla realita všedneho dna - oprskle deti, šeky, učty, hypoteka, kvapkajuci kohutik v kupelni, tečuca pračka....tak koniec romantiky... 😀 😀 😀
@sardinka336 no a ktomu zavreta ex v klietke/dožadujuca sa vybehu/a napadnut toho kto pride do cesty.
Som si seba predstavila,bez očkovania 😀 😀 😀
@mihula no ťažko sa to cele číta, zena ťaha za kratší koniec...ekonomicky zavisla lebo sak deti treba ,,chovať,,. ach jaj...vajcá ufakliť takemu... 😠
Sak ked sa dvaja ludia rozidu, da sa to pochopit, ale aby jeden podvadzal druheho, netajil sa tým a ešte si uzíval pohodlie fungujucej domacnosti tak to je podla mna pre zenu ponizujuca situácia akurat tak na ,,štránek,,.
woman04 Nie všetci skončia v posteli? Omyl....skôr, či neskôr to chlap neustojí, lebo mu zrazu "stojí" a mozog mu spadne do treniek.....
@sardinka336 no hej vajcia ufaklit,ale ty nie si žiadny bizmismen.treba ich naložit do 5l flaše,zaliat octom,dat do tmavej komory,sem tam vybrat na svetlo božie,nech vidia ten zazrak na tejto zemi pomiesat,nech nezostanu na ocot a potom,podla receptury,ako dlho budu noložene,hodit na forum na fb,kto chce,kto ma len minimalny zaujem,kto,chce len jednorazovu rozkos,alebo,kto chce len skrupiny,pre jednorazovi učinok 😵
..inak..veľmi by ma zaujímal vek diskutujúcich a hlavne,vlastné skúsenosti..lebo reči sa vravia a chlieb sa je... rozchádzať sa,baliť švestky..(ako tu niektoré s horúcou hlavou radia) hneď,ako mám nepotvrdené,že sa vôbec niečo stalo...a rozmýšľať,či by ho chcela aj s deťmi..a bla bla..zamyslite sa nad tým,že sa môže stať,žeby ho možno chcela aj so šekmi,deťmi a všetkým.... riesit ludi,ktorých nepoznam,sa neda...kazdy pripad je individualny a tak možme len držať palce,aby to autorka ustala s hrdostou ... 🙂
@obsadenemeno hej, trošku sa obávam,koľko ta snaha potrvá, no dúfam, že čo najdlhšie.
@woman04 keby ho chcela tak nech si ho berie. Chlap, ktorý ma rad svoju rodinu a manzelku si nepotrebuje vypisovat s inou zenou a zranovat tak manzelku, byt v kontakte s kolegynou viac než je ,,zdrávo,, ...alebo?
Druha diskutujuca otvorene piše, ze jej muz ju podvadza a ani sa tým netaji. Diskusák nie je o tom riešiť ludi, ktorých nepoznám...je o tom vyjadrit nazor a nech si dotyčna urobi zaver aky sama chce.
@sardinka336 ty, ale to mi z duše hovoríš. Ja už vekom prichádzam na to, že to by ma fakt trápilo ako prvé, či som od neho niečo nechytila 😠 akurát som nedávno videla nejaký príspevok, ako sa zvyšuje výskyt sexuálnych chorôb a dokonca aj chlamydie sa tak prenášajú... jaaj, bodaj im všetkým ku.evnikom zhnili tie nástroje 😠
@papricka33 to som aj ja pozerala v spravach či kde to hovorili aj spominali nejaku konkretnu chorobu si nespomeniem aku ...no sme prakticke zeny nie?myslíme na to podstatne - na zdravie... chytim dajaku chlamydiu...a ja mam bujnu fantaziu, mne by sa aj pusa hnusila ked si predstavim ze robil inej orál...no a ešte som taká ,,držka,, ze by som mu to aj povedala, lebo jazyk by ma svrbel... 😀
@sardinka336 no veď a? Na houbeles mi bude už jeho ospravedlnovanie keď skapem za mladi na syfilis 😠 a sirôtky moje úbohé... Ak to nejaký chlap urobí, aj tak je už po dôvere, takže uz len praktické veci riešiť. Raz som videla taký film, ako baba mala nejaké problémy, chodila po vyšetreniach a zrazu bum! HIV... Ostala vykopaná, nechápala... Až tak sa to vyvrbilo, ze chlap sa ku.vil s nejakými lacnými flandrami... 😠 No, to, že čo bude s ich manželstvom ju asi už netrápilo 😒
@papricka33 presne ako vraviš...by som sa bala čo za pliagu mi donesie domov, koniec dovery ...
@sardinka336 och, tá bujná fantázia, aj ja tým trpím... preto by som nikdy nestolerovala neveru. Keby sa ma chytal tými istými paprčami s ktorými "hentú" oblápal... a keby len o paprče išlo... no nikdy...
@0silvia0 no...to to...ja si len spomeniem na niečo a uz to v hlave mam ako obraz! a ,,zial,, v tomto neviem byt za ,,dámu,, a tváriť sa, ze sa nič nestalo a ze ,,jedeme dál,,.
Neviem pride mi to, ze takto lacno to proste nejde...ze sak on sa kurvi a ja kedze nemam kam odist, kto ma zamestna a x strachov musim držať hubu a krok...
Ženy rozumiem vašim postojom ale nedá mi. Vaši muži asi neboli poctiví keď vstupovali do manželstva, však ? Museli mat nejaké skusenosti. Vtedy Vam nepracovala fantázia ?
Ako naozaj chápem, ze nevera je niečo iné no nedalo mi 🙂
@tutu_1 v minulosti som sa nikdy nerýpala ani sme ju s manželom nerozoberali, nakoľko jeho minulosť sa ma netýka a neovplyvňuje ani sa s ňou nedá už nič robiť, jednoducho minulosť odišla... Ak by na striedačku oblapával mňa a nejakú frajerku, tak to by sa ma už určite týkalo a ovplyvňovalo by ma to, mimochodom mi sľúbil dobrovoľne vernosť počas celého manželstva...

@woman04 no to nie je cudzí mobil, ale manželov mobil.
Toto je priateľstvo? Že manželka volá dotyčnej a rieši s ňou aj s ním? Každý manžel, ktorý miluje, tak nerobí to, čo jeho láske vadí
Neviem si predstaviť, že by som si písala s kamarátom s tým vedomím, že to môjmu manželovi vadí.