icon

Manžel má milenky

eriksinka
27. mar 2014

Ahojte mamule.. Som zufala,neviem co mam robit... sme manzelia len rok a pol ale skripalo to medzi nami uz davnejsie... Par krat som zistila,ze vypisuje inym zenam a par krat sme si aj skocili do vlasov.Rozhodli sme sa spolocne odist do zahranicia aj s malou,ja som zacala pracovat,mali sme obratene smeny.Pol dna bola mala so mnou,pol dna s nim.Po po pol roku som zistila ze ma manzel dlhodobo podvadza s koleginou v tej dobe co som pracovala.Padlo medzi nami par faciek ale cez tie sa prenesiem lahsie ako cez tu neveru :( Po hadke som zbalila veci aj sebe aj malej a vratili sme sa domou.Manzel ma prosil,aj plakal nech neodchadzame ale nepovolila som.slubival ze sa zmeni .. Dohodli sme sa ze ked dorobi fusky tak sa vrati za nami domou ale zatial sme doma len tyzden a uz som sa dozvedela ze pije a vypisuje dalsej kolegini ci nepojdu na veceru a pod. Velmi mi to ublizilo,vybuchla som do telefonu a preplakala cely den :( aj cez to vsetko co mi robi ho stale milujem .Co mam robit? :( mam sa dat rozviest?

maribell
27. mar 2014

@adri266 ja som jej nikde neradila ze s nim ma zostat ..iba som vysvetlila jeden prispevok 🙂 .. ale ja zasa vidim rozdiel medzi 1x .. a opakovanymi neverami .. 🙂 .. jej pribeh je ale o niecom inom ..

adri266
27. mar 2014

@maribell ja v tom rozdiel nevidim, a preto sa pytam 🙂
Lebo je rozdiel, ak len 1x ale s roznymi zenami? Alebo 20 x s tou istou zenou? Je rozdiel, ak bol ozraty? Je rozdiel, ak sme nemali mesiac sex???
😨

mamavera
27. mar 2014

@jahodka8 ísť po takom krátkom manželstve s inou ženou na večeru a písať si s ňou je u teba najväčší prejav lásky?! Veď on ešte nedozrel, nevie, čo je to zodpovednosť, úcta, o láske možno čítal, to je všetko. U mňa by šancu teda nemal.

jadodka
27. mar 2014

No a mozno ho ani nemilujes!!!! Lebi to by som sa divila....skor si myslim ze ten cit co k nemu prechovavas je nieco take ako...,uz si nikoho nenajdem, on je isto pre mna ten pravy, odpustim mu prvy druhy krat...zrazu zistis ze uz toho bolo cez 30x....kopni ho do prdele, vymlat z neho co mozes...a nechaj ho prosikat, ale uz NIKDY mu nedovol byt s tebou....lebo si ta ako matku svojej dcery a ani ako zenu nevazi....

jahodka8
27. mar 2014

@adri266 No myslíš, že tvoj muž by si nehľadal inú, keby si odišla? Každý muž by hľadal inú, pre nich je to najlepšie riešenie, jemu to vyhovuje, že odišla aj s malou, takto si ľahko nájde ďalšiu, ked má voľný byt. Len niektorí sú lepší v tom, že vedia lepšie klamať a zatlkať. Proste to je ich heslo: Zatlkať, zatlkať, zatlkať. A ešte malá plače za otcom, rodina jej to vyčíta, tak ja by som asi nebola šťastnejšia. Je to len týždeň, ale možno tam je tiež za prácou nejaká mladá pipka, žena, ktorú si hned na druhý deň nasťahuje do bytu, aj ked ho má prenajatý, že aspoň ušetria a takto mu to ešte uľahčí. Ja viem, že je to ťažké odpustiť, a hlavne niekde kde nikoho nemá ona.

vejula
27. mar 2014

@mima4 Chapem čo chceš povedať. Ale keby jej manželovi na nej a dcerke skutočne zaležalo, určite by si v takejto pohnutej situacii nevybavoval rande s ďalšou kolegynou... Nwmôžem si pomôcť, ale z toho mi jasne vyplýva, že z jeho strany tam nieje velká šanca, že sa spamätá. KEby ten chlap bol aspon trošku normálny, v situacii, ked je jeho manželstvo na hrane a každý chybný krok môže znamenať koniec, by neriešil dalšiu ženu... Toto by bol pre mna jasny signal s kým mam tu česť.

eriksinka
autor
27. mar 2014

@jahodka8 Som si ista... sex u nas som vzdy iniciovala ja a obcas ma aj odmietol... brala som to ako unavu,ma dve prace,pomaha v domacnosti atd. ... ale bohuzial sa naskytla situacia ze sme sa pohadali a nespal v noci doma a nasla som ho u nej ... netrebalo velmi pritlacit aby sa priznala ze spolu spavaju uz nejaku dobu... dokonca som mala koli nim vazne zdravotne problemy ktore stale pretrvavaju .. nemyslim ze to tak bolo aj s ostatnymi koleginami ,a ani nemyslim ze s nejakou bol na tej veceri,skor len vypisuje ale nedokazem sa preniest cez tu jednu... ze to trvalo nejaku dobu,a on mal zaludok pozerat sa mi do oci a popri tom spavat aj so mnou.. to ze som odisla bolo zufale riesenie zufalej zeny... posledne zachranne lano na to,aby sa spamatal,aby videl ze niesom istota ktora odpusti vsetko a dokazem zit aj bez neho... aby dostal rozum a zmenil sa a vratil sa k nam domou... :(

eriksinka
autor
27. mar 2014

Dnes rano ked mi ta kolegina pisala ze ju volal tak som mu volala a zas to bolo to jeho : "to som jej pisal len zo srandy ,ja by som ju nikdy nechcel" ale takto to bolo vzdy ... len " zo srandy"

eriksinka
autor
27. mar 2014

@sandracs Myslis ze by som mala skusit este tu poradnu?

mima4
27. mar 2014

@sherynkamalinka vies, tazko je mi vyjadrit sa k tomu, ked vlastne do toho vztahu nevidime a pozname interpretaciu iba jednej strany. Nevieme ako vztah vyzeral pred manzelstvo, proste mame iba par informacii. Podla mna vsak treba riesit veci s chladnou hlavou a nerobit rozhodnutia v hneve, v emocnom vypati.

adri266
27. mar 2014

@jahodka8 aha, chapem, ako si to myslela 🙂 Lenze prave v tom bol ten risk . @eriksinka mu chcela ukazat, ze moze vela stratit, a myslela si, ze zmena vzduchu mu prospeje. Ale ocividne je problem inde.
Viem, ze to velmi boli, zial, asi si dalsia z tych zien, ktora sa pre chlapa obetuje, stara sa, aby mu nic nechybalo, a jemu to aj tak nestaci. Chyba nie je v TEbe, ale v nom. Bud rada, ze to uz vies. Mohol Ta niecim aj malu nakazit.
A ze sa Ti pozeral do oci a spraval sa normalne? Zial, to su ludia bez svedomia. A neverila by si, kolko takych na svete je 😔 😔 😔 Potrebujes vychladnut a potrebujes cas. Mozno by Ti pomohla navsteva poradne, aby si sa s tym vedela vysporiadat, ci chces rozvod, ci nie.

eriksinka
autor
27. mar 2014

Dakujem baby,vazne si velmi cenim kazdy nazor a pomahate mi vela nad tym rozmyslat

zuza24
27. mar 2014

taký chlap sa nikdy nezmení, uteč od takého vzťahu, lebo budeš trpieť do konca života

jabadaba
27. mar 2014

@eriksinka ja sa neviem vynacudovat, ze ste sa vobec vzali! Ste manzelia prilis kratko, problemy ste mali, podla toho co pises, uz pred tym. To bol co za vztah prosim Ta? Vsak Ty si si evidentne vzala patologickeho kurevnika, vedela si o tom a sla si s nim do manzelstva....co su to? Sado maso sklony, ci? 😝 Uz nazov tvojej temy znie povazlivo. MILENKY! V mnoznom cisle!...myslim, ze ak si ten precitas opakovane, tak budes vediet co spravit.

jabadaba
27. mar 2014

@mima4 ..." neoplati sa ti trapit pre cloveka, ktory si ta nevazi."... Presne tak, preto nevidim dovod radit jej , aby takemu cloveku davala dalsiu sancu, uz z mnohych zrejme. Existovat vo vztahu, kde si ma nikto nevazi je od veci. Navyse, autorka pisala, ze problem mali aj pred tym, pochopila som, ze pred tymto kratkym manzelstvom. Tak o com? Podla mna cele o nicom a ani k manzelstvu to dospiet nemalo. Ak si tu niekto niekoho nevazi, tak je to zakladatelka a nevazi si samu seba.

smarianka
27. mar 2014

Ahoj, tvoj príbeh mi pripomína mňa. Dávala som dlho šancu môjmu manželstvu, ľúbila som ho a aj kvôli deťom... Ale po 10 rokoch sme sa aj tak rozviedli- boli v tom opakované nevery a dospelo to až tak ďaleko,že som ich našla u nás doma.... Teraz som už 2. krát vydatá a mám najlepšieho manžela na svete. 🙂
Rozhodovanie je ťažké, je na tebe, nik iný ho nespraví. Ja ľutujem len jedno, nemala som tak dlho váhať.
Držím Ti palčeky akokoľvek sa rozhodneš.

sandracs
27. mar 2014

@eriksinka Myslím, že ano, ako poslednú šancu. Malo by mu byť ale jasné, že pri prvom zakopnutí letí - a to nielen pri telesnej nevere, ale aj pri "srandičkách". Sranda prestáva byť srandou akonáhle niekoho zraňuje.
Musím ale povedať, že Ťa veľmi obdivujem, že sa snažíš odpustiť a zachovať rodinu, napriek tomu že sklamal viackrát. A ešte sa spýtam, on bol vždy taký sukničkár, alebo len od istého času? Či tak nerieši pracovný stres alebo iný problém - čo jeho vinu nezmenšuje, ale je tam nádej, že ak sa vráti domov, začne chodiť do poradne príp. psch., zmení prostredie, tak začne žiť normálne-bez avantúr. Ale to by musel hlavne on veľmi chcieť a snažiť sa.

mima4
27. mar 2014

@jabadaba pozri, je to len moj nazor. Dala by som sancu max 2 roky s tym, ze by som sa fakt snazila s nim o tom komunikovat, riesit to.. proste raz som do kelu vstupila do manzelstve - nesiem rovnaku zodpovednost za jeho stav.
Keby ani po takom case sa to nikde neposunulo, tak by som to ukoncila rozvodom... Proste vztah je o dvoch ludoch..jeden to nemoze vecne tahat...a som toho nazoru, ze ak clovek veci nezmeni alebo sa aspon nesnazi do 5 rokoch od vzniku problemu, tak to nespravi nikdy.

vejula
27. mar 2014

@eriksinka akože manželka s dcerou do doby neurčitej preč a on ma ešte naladičku zo srandičky vypisovať cudzej žene.... Važne, keby to bolo len pošmyknutie, a skutočne by mu zaležalo na vas, tak by svoju energiu vynakladal inym smerom... PRe mna by toto bola konečná, ale je to na tebe.

jabadaba
27. mar 2014

@mima4 vsak, prave, manzelstvo je o dvoch a o jeho kvalitu sa teda musia usilovat obaja. Za kvalitu vsak nepovazujem, ze chlap pretiahne vsetko naokolo a vlastnu zenu ma za prihoretu trubu co mu poskytne iks sanci na udajne polepsenie sa. Manzelstvo nie je napravnovychovne zariadenie. Ak sa niekto nevie spravat vhodne, nema v nom co hladat. Zas moj nazor. Ja len zasnem s kym ludia lezu do manzelskeho zvazku...fakt obcas zasnem.

Tvoj nazor by bol v pohode ak by slo o jednorazovy ukaz. Ok, sak fajn, stane sa podaktorym. Ale toto nie je ten pripad. .

zabka79
27. mar 2014

@eriksinka môj názor - tvoj muž je obyčajný naničhodník, nevhodný pre manželský život ani pre rodinu...jeho prosikanie a slzy by som prešla mlčaním a už by som ho nechcela spať. Ak mu odpustíš buď ťa znovu a znovu bude podvádzať , alebo budeš stále trpieť a premýšľať kedy ťa podvedie nabudúce. Už to pokašlal na plnej čiare, zničil dôveru...z neho už nič dobré mať nebudeš okrem strachu a sĺz...nekompromisne by som ho opustila! Nikde nie je napísané že sa nemôžeš znova vydať za niekoho kto bude za to stáť...a kto ti bude život skrášľovať....držím palce....

jahodka8
27. mar 2014

@eriksinka Aké to boli vážne zdravotné problémy? No je pravda, že muži sú prenášači rôznych chorôb, to bud rada, že ťa odmietol. No u nás doma to tiež nie je ideálne, ale ja by som nemala nervy na to ho sledovať, moj by sa nikdy nepriznal, ked som bola dosť chorá, tak myslím, že vtedy mi nebol verný, lebo ešte na mňa aj kričal, že stále ležím v posteli, ja som sa vtedy cítila hrozne. A mala som aj prenosné gynek. ochorenie, nie moc vážne, ale mohla som ho dostať jedine od neho, a ešte mi vtedy povedal, že kde som to nachytala, že kde som bola. No najlepšia obrana je útok.

zabka79
27. mar 2014

@jabadaba jednoznačne súhlasím s týmto: Manzelstvo nie je napravnovychovne zariadenie. Ak sa niekto nevie spravat vhodne, nema v nom co hladat. Perfektne si to napísala, palec hore

eriksinka
autor
27. mar 2014

@sandracs V podstate asi od doby co som porodila (uz sme boli manzelia) ,nemala som moc chot-pochopitelne a mala som hlavu niekde uplne inde,v tom case prisiel o pracu a mal prilis vela volneho casu... asi vtedy to zacalo a od vtedy sa to taha,tieto jeho srandicky,vypisovanie na fb a sms.. pokial viem,tak to dalej zaslo len s touto jednou ... teda... "len" ... aj to boli ale cely svoj svet som si budovala na rodine a boli ma len tak to zahodit,snazila som sa robit vsetko pre to aBy mu doma nic nechybalo,aby sa citil dobre a aby sme boli stastny vsetci traja... ale bohuzial,sily mi dochoadzaju a teraz je na rade on...

jahodka8
27. mar 2014

@eriksinka Tá kolegyňa je do neho tak silno zaľúbená alebo prečo spolu spávajú? Ona nemá deti? No ked je to takto, tam už nie je asi čo riešiť, asi ste boli spolu len z povinnosti a kvôli dieťaťu.

eriksinka
autor
27. mar 2014

@jahodka8 Tym ochorenim myslim chlamydie .. viem,ze som ich dostala on nej ..

barnica
27. mar 2014

@sherynkamalinka vďaka Ti bože ráno áno ale najprv som si vypočula že ak náhodu príde na rozvod tak bude odporúčať aby syna dali manželovi keďže ja sa oňho nestarám 😎 Pritom nebudem to rozoberať lebo dnes mám chuť ju kopnúť a a die eeeee

sandracs
27. mar 2014

@eriksinka Presne ako píšeš, teraz je na rade on....

lyzzy
27. mar 2014

@eriksinka ...dobre ti dievcata radia.Chod, kym je dcera mala.Chod,kym mas energiu,si mlada a silna.
Inak skoncis mozno ako moja znama....sama,s dvoma detmi,podvedena,zlomena a mozno s holym zadkom.
Nedaj sa....vzchop sa a chod.Si silna a das to.Drzim palce!

eriksinka
autor
27. mar 2014

@jahodka8 Neviem ci je zalubena ale je to svina,ma dieta ale je s nim sama,je jej prednejsie chlastat a roztahovat nohy kazdemu kto o nu opre ... viem ze prenho nic neznamenala ale aj tak,..