Manžel má milenky
Ahojte mamule.. Som zufala,neviem co mam robit... sme manzelia len rok a pol ale skripalo to medzi nami uz davnejsie... Par krat som zistila,ze vypisuje inym zenam a par krat sme si aj skocili do vlasov.Rozhodli sme sa spolocne odist do zahranicia aj s malou,ja som zacala pracovat,mali sme obratene smeny.Pol dna bola mala so mnou,pol dna s nim.Po po pol roku som zistila ze ma manzel dlhodobo podvadza s koleginou v tej dobe co som pracovala.Padlo medzi nami par faciek ale cez tie sa prenesiem lahsie ako cez tu neveru :( Po hadke som zbalila veci aj sebe aj malej a vratili sme sa domou.Manzel ma prosil,aj plakal nech neodchadzame ale nepovolila som.slubival ze sa zmeni .. Dohodli sme sa ze ked dorobi fusky tak sa vrati za nami domou ale zatial sme doma len tyzden a uz som sa dozvedela ze pije a vypisuje dalsej kolegini ci nepojdu na veceru a pod. Velmi mi to ublizilo,vybuchla som do telefonu a preplakala cely den :( aj cez to vsetko co mi robi ho stale milujem .Co mam robit? :( mam sa dat rozviest?
@eriksinka Prosím ťa takto nehovor, to nemôžeš vedieť, či každému. Asi aj ona je sklamaná zo vzťahu, kde mala s mužom dieťa. Keby bola taká zlá, tak ti nepovie, že tvoj muž k nej chodí, asi by si sa to ani nedozvedela, či? Tie chlamýdie máš už vyliečené? No to sa dá opakovane nakaziť, lebo u muža na povrchu môžu byť stále, jemu to nič nerobí. A nerobil on na ňu nátlak, nie je jej šéf ten tvoj manžel? Ja osobne som sa s tým stretla, že šéf robil nátlak a návrhy. Mohol na ňu robiť nátlak, že ked nebude sex, tak ju vyhodí alebo niečo nažaluje šéfovi, ak on priamo nie je šéf.
No musím skonštatovať ,že z tvojho príbehu je mi smutno.... ☹
Podľa mňa máš asi troška problém so sebadôverou a natrafila si na chlapa , ktorý to využíva pre seba. Stať sa závislá na človeku , ktorý si ťa neváži a ponižuje ťa je veľmi nebezpečné....
Neviem presne usúdiť zo slov " škrípalo to už dávnejšie " aké obdobie máš na mysli, ale práve čas škrípania je ten , keď sa dá so vzťahom niečo robiť..... Zlepšiť ho alebo nechať rozpadnúť....
Stav do ktorého si sa s "manželom" dostala je už hraničný a pre mňa konečný....
Ja by som nedokázala žiť vo vzťahu bez toho aby som manželovi dokázala dôverovať... A ďakujem za to Bohu,že som ani facku ani slovnú urážku nikdy od manžela nedostala.....
To ,že rodina má necitlivý postoj je asi skôr o strachu, že budeš potrebovať ich pomoc ale vinu by na teba klásť nemali....
Manželstvo nemôže fungovať na tak ako si to tvoj "manžel predstavuje a ak muž miluje svoje deti , tak najlepšie to dokáže láskou a úctou k ich matke.....
Rozvod je dnes na každom kroku a nie som ich zástancom, ale sú typy vhodné pre manželstvo a sú typy , ktoré sa nechcú prispôsobiť a mať svoju slobodu.... Neviem či si práve nezaložila rodinu s takýmto chlapom.... Ak sa aj cez to prenesieš bude to len do času .... Je mi to ľúto a priala by som všetkým mamám aby mali pri sebe mužov čo si ich vážia a ľúbia ich a nie len deti......
@barnica ano a ona tvoje decko nechce?kaslat na bosorku
@eriksinka Ak teraz dáš šancu manželovi a budeš dúfať,že tento odchod on pochopí ako stratu a začne si ťa vážiť,ver,že príde deň keď už vládať ďalej nebudeš,keď pochopíš,že iné to už nebude a raz sa snáď odhodláš k tomu,čo by si mala urobiť už dnes.Odísť a spraviť hrubú čiaru za ním....ja viem,aký je to pocit,keď chlap podvádza.Môj syn mal len 2 roky keď som odišla od bývalého a dnes som vydatá za chlapa,ktorému bývalý nesiahal ani po členky.Ja verím,že si raz začneš seba vážiť a odídeš,ale radím ti radšej teraz,keď si mladá a pekná,ako za 15 rokov,keď už roky,aj pošramotená psychika na tebe zanechá stopy.Držím ti palce,nech sa rozhodneš akokoľvek.
@eriksinka No ked muž nechce, ked odmieta sex, tak to už tam musia byť aj vážne problémy vo vzťahu, sexom sa to nezachráni. Si si istá, že ho ľúbiš? Ked ti je teraz lepšie bez neho, tak možno vám prospeje pauza a spamätá sa. No rodina sa nedá zakladať na sexe. Páčilo sa ti milovanie s ním či bola to len povinnosť kvôli nemu? To muž vycíti, aj môj to hovorí.
@jahodka8 cudujem sa Tvojim otazkam. Akykolvek mala ta milenka problem, ktokolvek to bol, ci bola stetka, ci svata, ci ju prehovaral on, ci ona jeho, na nicom nezalezi, len na tom, ze autorkin manzel podvadzal. A viditelne, opakovane. Nemyslim si, ze ona bola prva, s ktorou to dotiahol az na sex, kedze si pisala na FB a sms s viacerymi.
Hladate priciny, preco to spravil? Lebo MOHOL, lebo sa mu CHCELO, lebo mal PRILEZITOST. Baby, vsak to uz pochopte. Jednoducho su ludia, ktori to budu robit, aj keby neviem co sa dialo . A my, manzelky, sa mozeme aj potrhat, a nezabranime tomu.
@eriksinka ....pozri sa....teraz si dostala ,,iba" chlamydie.Da sa to vyliecit.Ale ked s nim nadalej budes spavat mozes dostat ovela horsiu vec a to uz nemusi byt take pekne.Mas dieta,neriskuj svoje zdravie.
Ja znesiem vela ale toto sa mi hnusi.Raz podviest je zlyhanie,chyba (sama som to zazila).Ale toto je opakovane,umyselne podvadzanie.
Si nahnevana a nadavas iba na tu dotycnu.Robis zle.Nezastavam sa jej,len sa mi to zda zbytocne.
AK CHLAP NECHCE PODVADZAT TAK PRED NIM MOZE ROZTAHOVAT NOHY KTO CHCE A KOLKO CHCE A ON NEPODVEDIE.
@sherynkamalinka som na nu aj kaslala lebo skoda reci
@jahodka8 Nie ,nieje sef, je take iste "hovno" ako my ostatny ale ona je pekna **** ,,, vies,ona sa celu dobu tvarila ze je moja kamoska ,obijmacky a podobne... a viem ze za tu dobu co spavala s nim tak mala aj viacero "jednorazoviek" ... sama som pri niektorych bola... a to ze ma dieta s nejakym dilinom... ma ho len za to ze ostala tehotna v 16 a nemala peniaze na interupciu,maleho mi je luto,nikdy ho nechcela (netvrdim ze ho nema rada ) ale nevenuje sa mu - ten chlapec ma 4 roky a nevie povedat nic okrem "jo" a "ne" ...
@eriksinka je mi luto co sa deje v tvojom zivote... k tou, ze si dceru pripravila o otca - pride mi to ako dalsie traumatizacia zo strany tvojich blizkych, ak ti nieco taketo povedia! je to velmi nefer! a ala moze byt placliva avsetko co pises aj kvoli tomu, a myslim ze najma kvoli tomu), ze ty si nervozna a nestastna... drz sa! (bez chlapa sa da zit....aj detom je niekedy lepsie len s mamou a v pohode ako s oboma rodicmi a v nepohode - ved s malou sa moze stretavat, to uvidis ako sa cele vyvinie... )
eriksinka, je dobre, ze beries do uvahy stastie svojej dcery, lebo to je najdolezitejsie. Tvoj muz je nie len manzel, ale aj otec. Ako manzel zlyhal, ale ako otec nie. Skuste situaciu najprv riesit s manzelom, pripadne s odbornikom. Rozviest sa mozete hocikedy neskor. Ak sa nakoniec rozhodnes pre rozvod, tak zvaz co vsetko tym mozes ty a hlavne tvoja dcerka ziskat a stratit. Ci by bolo naozaj lepsie ostat na vsetko sama, svojho muza stale lubis, tak hadam za nieco aj stoji a nieco do manzelstva prinasa, aj ked po takej zrade sa moze javit vsetko cierne. Ci by rozvodom dcerka nestratila otca (co je v jej zivote dolezitejsie ako mama a tata?), ci by manzel dokazal dlhodobo udrziavat blizky vztah s dcerkou aj potom co by si napr. zalozil novu rodinu. Ci by pripadny novy tata dal tvojej dcerke tolko co jej pravy, s ktorym ma taky dobry vztah ako pises, atd, atd. Hlavne sa rozhoduj s chladnou hlavou, lebo to bude najdolezitejsie rozhodnutie v zivote vas troch. Drzim Tebe a dcerke palce .-)
@adri266 úžasný príspevok !!!!!! Mala by si ho červeným vytlačiť nielen žena, ktorej si ho adresovala, ale všetky. Ja som stará korčuľa a nestačím sa tu na koňovi diviť, čo všetko sú schopné ženy mužovi ospravedlniť.Prečo by sa potom nesprávali tak, ako sa správajú, veď im to samé umožňujeme! Nech si len popíše s kamoškami na facebooku, pokeci, veď sa chudáčik nudí.....no tak vliezol s inou do postele, ale keď jeho žena bola po pôrode, vo vysokom štádiu tehotenstva, po operácii.....čo mal chudáčik robiť? To ti baby ich zvádzajú, lezú im do postele, chudáčikom.....
Veľmi rozumne píše sofigen12 - treba si veľmi dobre zvážiť všetky pre aj proti - je tu dieťa. Ale to dieťa potrebuje matku vyrovnanú, matku, ktorá vstáva a zaspáva s pocitom, že má pri sebe človeka, na ktorého sa môže spoľahnúť a nie ustráchanú nešťastnú matku, ktorá deň čo deň rozmýšľa, čo ten jej stvára, keď nesedí pri nej. Ktorá žije s pocitom, že je degradovaná na pozíciu matky, slúžky, milenky a keď sa to hodí, tak aj manželky, ale len keď sa to hodí.....
@eriksinka je to ťažké, máš pravdu, život nie je "peŕičko", a ty bohužiaľ nemáš podporu od svojich najbližších ☹ ☹ ☹ Ja som ju mala dokonca od svokry!!!! Rozhodovalo sa mi tým pádom oveľa ľahšie. Keď sa pozriem späť, tak lepšie rozhodnutie som v živote neurobila, dala som sama sebe šancu žiť ináč, spoznať človeka, ktorý mi je oporou, bútľavou vŕbou a môj život sa zmenil na nepoznanie. Držím ti palce, aby si urobila to, čo je pre teba aj tvoju dcérku najlepšie, aj keď sa to dnes možno nezdá.
@eriksinka neviem či by som ja vedela odpustiť neveru aj napriek láske a deťom...moju mamu tiež otec podvádzal, no mama sa sním dlho nebabrala, keď mu povedala, že od neho odchádza a že jedno dieťa si vychová sama zmenil sa...uvedomil si, že sme pre neho dôležité a nechce nás stratiť...No tvoj ešte manžel sa nezmení keď to neurobil po tvojich výčitkách...aj keď s ním má dcérka dobrý vzťah, tým čo robí neubližuje len tebe ale aj jej a keď bude staršia príde na to sama...urobíš lepšie kým sa sním rozvedieš a budeš si žiť svoj život bez neho, aj keď dcérka vás bude spájať navždy
@eriksinka Na takýchto typoch ako je tvoj je zaujímavé to, že jeho baví naháňať každú sukňu len preto, že má koho podvádzať, a ked mu pobalíš štvestky, tak sa zrazu z neho stane úplne iný človek, ktorý začne javiť známky vernosti, až do chvíle kým si zasa z niakej ženy neurobí kulisu, aby mohol ďalej hrať svoje divadlo. Viď. z rubriky Život. 🙂
Zial jedinu radu ti dam, dobre si urobila. Nema ta rad, len ta chce vlastnit a nebyt za blbca, ktoreho opustila zena. Je to len divadlo. To ze robi sceny ked nezavolas- majetnicke sklony, raz pridu aj facky. Ak nechces aby ti dcera videla, rozvod cim skor, aj deti to zvladnu lepsie v skorsom veku. A nesmut! Naopak , tes sa! ( ze si sa blbca zbavila za mladi a najdes si casom niekoho kto bude mat rad teba a nie len seba)
Ty kokso... som naozaj znechutena... ale tym ako niktotak lahko moze napisat hned sa rozved... zase ide do mody matriarchat? Teraz si zeny budu mysliet ze su bohyne? ked sa raz zalozi rodina tak ju treba budovat za kazducenu... ci preco sa ta rodina zalozila? Aby sme uspokojili seba alebo aby sme milovali toho druhehe... a milovat treba aj nedokonalost... lebo dokonaly neexistuje... jeho nevery maju niekde povod... ak place a slubuje je este sanca ze budete spolu. Podla mna ziadna zena sa nechce r9zvadzat! a okrem toho co to budu za hodnoty u nasich deti? Aj moji rodicia si presli vselicim a som im neskutocne vdacna ze mam komplet rodinu! VIETE ako sa moj otec ktoreho som nemala rada zmenil??? VELMI! Lebo mojej mamke zalezalo na nasej rodine! prednedavnom sa priznala ze sas nim nebrala z velkej lasky ale skor z rozhodnutia a malej lasky :D ale ide o to ze ludia sa vedia zmenit ked chcu avedia aj vela odpustat... verim ze sa rozhodnete spravne!

to je hajzel!!! sluboval že sa zmení a ešte si poriadne ani nepricestovala domov už to robí zase????? to svedčí o jeho charaktere!!! nezaslúži si ťa, ja som skôr zástanca toho že sa má odpustiť, udobriť sa , vydiskutovať si , ale toto? toto sa nedá, on zjavne aj záujem má sa udobriť, ale ked sa mu v gaťoch postaví, rozum sa zastaví