Manžel ma miluje, ale som uňho na poslednom mieste
Ahojte... Neviem co mam robit... S manželom sme spolu cca 4 roky... Milujem ho ale chcem ho opustit... Chce to aj on aby som odisla, sam mi to povedal, lebo mu umiera babka a chce byť s nou a ako povedal nevie co bude, doteraz nechapem co tym myslel...
Mne to vadi, cele manželstvo bolo pre mna len fraškou... Zdvoveroval sa babke, co babka a mamka povedali to urobil... Ja som musela byť ticho lebo vraj robim vojnu... a to byvame u svokrovcou s babkou,... Nechce od nich odist lebo sa musi starat o nich, samozrejme že na nich žiarlim, lebo mame mat vlastný zivot a ma sa somnou rozpravat...Musim sa ho pytat kedy si pride ku mne lahnut... aj to odpovie o 1hod a pride pokial neulozi babku spat... To ze mame dve deti ho netrapi...
Vsetko robi pre nu... Ja som uz z toho psychicky v koncoch...
Poradte co robit???
@terezka1947 Ano presne presne ked to chcu dvaja zvladnu aj neviem ake kopce a prekazky ale musia byt dvaja tak snad to dopadne dobre autorka pocita. Len prosim ta nebud na vztah nikdy sama neklesaj pod hodnoty svojich potrieb ci hodnot. Vtedy povedz razne stop opras sa a konaj.
@silvester3 no,ja s tym problem nemam...my sme dvaja-dvaja na vsetko,cize,lahsie sa to vsetko taha.
@silvester3 ale toto som chcela napisat a nenapisala-presne,autorka musi vsetko rozkomunikovat s manzelom,mozno bude potrebnych viac debat,ale dobra komunikacia vsetko vyriesi,ci tak,ci tak....aby mali jasno,chapali a a najma-poznali pocity navzajom a nenamyslali a nedomyslali si,co nakoniec je zaciatok konca kazdeho vzahu
Bohovsky by ma zaujimalo len to ako si vlastne prisla nanto ze ta miluje???
@svetluska2015 Teraz asi nie je vhodna doba to riesit. Mali ste to urobit skor...Inak znie to strasidelne byvat s muzovou mamou a ešte aj s babkou😱. Ak je na nu tak velmi upnuty a ona umiera, darmo sa s nim budeš dohadovat. V jeho ociach ho babka potrebuje viac ako ty a je presvedceny ze kona spravne. Ak odides ho len utvrdis ze ty si ta zla....
strasne sa mi paci, ze ked sa na MK objavi tema mam problem s manzelom, kazda druha odpoved je odid, rozved sa...akoby za pocitacom sedeli zenske s pukancami na nohach a cakali kedy sa taka tema objavi...apropo tema..evidentne ma blizky az chory vztah ku mame, babke..pokial ho milujes ako vravis, ja by som povedala ok, teraz bud s babkou, potrebujes to, som s tebou...pokial vahas zbal sa aj deti, ale daj mu najavo ze si to neuzavrela a cakas na jeho krok...ak ho nemilujes odid a spal mosty...
@arasidka123 čo bolo ten posledný krok, ked si si povedala: A dosť!
@nikuska744 ono sa to zbieralo dlhšie ale gól bol keď jeho teta s mamou si zmysleli že musia ísť po tu tetu do Zvolena o pol jedenástej večer keď bola vonku kalamita keďže bola zima...nemohli vydržať do rána a nemohla prísť autobusom lebo to vždy trebalo rozvážať buď jednu alebo druhú...
@svetluska2015 To čo opisuješ, myslím, že si pochopila, že ťa už nechcú mať vo svojom dome - v svokrinom dome pod svokrou. Tvoj manžel bude trúchliť za babičkou ešte 10 rokov a potom sa bude na 100% starať 40 rokov o svoju mamičku. A potom bude za ňou 20 rokov trúchliť
@svetluska2015 ak Ti je tazko a potrebujes sa vykecat napis mi😉
Co su toto za chlapy!!!!???? Mojmu muzovy sa pred 5 rokmy obesili obaja rodicia naraz a tu je musi zit dalej kvoli mne aj malej
@evakalna žasnem keď to čítam, to by ma zaujímalo ako jeden dospelý chlap sa môže takto správať, to čo si neuvedomuje aké dôsledky môže mať jeho konanie? že skrz toto sa môže na komplet jeho rodina rozpadnúť?

@terezka1947 ona ma tiez svoje potreby je to citiaca bytost ako kazda ina ako aj deti. Toto musi hlavne chlapovi vysvetlit. Aby mu to bolo jasne.