Manžel má mimomanželský vzťah
Mám 30 rokov a mam 2 deti. 6 ročnú a 6 mesačnú dcéru. Pred týždňom som prišla na to že môj manžel ma mimomanželský vzťah, ktorý trvá už asi 7 mesiacov. O všetkom sme sa porozprávali, odpovedal mi na každú otázku čo som mu dala. Proste povedal mi všetko.Veľmi ho ľúbim. Že vraj on si vybral mňa a naše deti, ale že to bude pre neho ťažké zabudnúť na ňu. Pretože si s ňou rozumel a bolo mu s ňou dobre. Veľmi ma to bolí, ale chcem mu veriť. Len vraj sa s ňou chce ešte raz stretnúť aby to ukončil. Aby už mal pokoj on aj ja. Samozrejme u nej doma. Neviem čo mám robiť. Neviem či mu mám dôverovať. Poradte mi prosím.
@stellamaris
Ale on ho ma pekneho normalne velkeho + 40 %
@mimina00 Dame jej,jasne,aj ona da,teda dala 😀 😀 tomu s prtavym 😀
@stellamaris to si dala zas 😀 😀
@bombulka
Ako to vies?Spoznavali sme sa postupne ,az na stvrty krat sa to podarilo.
@zita19
Rozumiete nie?normalne velky plus este 40 %
To je tak keď v hlave zostanú len tie mozkovomiešne obaly a zvyšok odtečie tou superúzkou vagínou . 😀
Ale v každom prípade , tu spí s ním len raz , v inej téme s ním spáva častejšie a je to super.
Niekto si tu vymýšľa a dobre sa na vás zabáva a hecuje vás. A ako napísal jeden náš mužský kolega, podľa neho sa jedná o chlapa s plnými vajcami . 😀.
Takže dievčence nereagovať je najlepšie.
@maminuska jo, jo ... tam uz ostala len ta snurka 😝 😀
@laskavocka AZ na 4. krat???? To robil take drahoty? Musela si sa teda poriadne narobit, kym ta zalahol...
@zuzkaanicka tak možno už ani tie uši nemá .
@laskavocka ze podarilo 😀 s tebou je taka sranda 😀 😀 😀
@maminuska
V jednej veci mas pravdu ,nad ich komentarmi sa ohybam smiechom,ale klamat neklamem,zatial som s nim spala len raz
@laskavocka az na stvrty krat? s tym s 40%? 😀 no to teda trvalo...............ja by som radsej druheho zhanala 😝
@laskavocka ja rozumiem pisanemu textu, dokonca aj matematike. Nemusis sa tu vychvalovat...
My ti ho nezavidime. Kludne o tom jeho nadpriemernom bimbasovi snivaj dalej. Podla toho co pises zastrkuje nadalej ten svoj nadpriemerny s nádychom luxusu do zakonitej. A zrejme zastrkovat bude. ...a ty aj nadalej budes o nadpriemernom bimbasovi s nádychom luxusu celkom neluxusne po veceroch snivat a stopkat fusekle svojmu zákonitému s uplne priemernym bimbasom bez nadychu luxusu ...
@laskavocka ale klameš len tak sa práši a dobre sa na tom bavíš. 🙂 .
Spávam s modrookým chrumkavým mužom ... treba ti to nájst v témach ?
Dala som si ju do goodlu 'laskavocku' a citam o tej vagine 😀 teda...najprv ma nastvala ale uz je s nou celkom sranda 🙂
No, tu je dnes fakt "prca" 😝
@edita56 postarska kabela a slahac 😀 😀 mreme so starym od smiechu 😀 😀 😀
Inak fasa vtip som dnes čítala :
Na štedrý deň nadáva žena manželovi : " Od rána furt niečo žereš. Uvidíš akurát tak piˇču a nie zlaté prasiatko . A muž so smiechom jej odpovedá ... nie ja nemusím ja už ju vidím 😀.
@maminuska 😀 😀 😀
@edita56
Nie uz som po operacii vaginy uz je dobre,inac dakujem za opytanie.
@edita56 ale ja vôbec nie som poburena nad jej volnymi mravmi...Ja sa na takých radodajkach vyborne zabavam... Vsak nadpriemerne obdareny s nadychom luxusu, co je kurevnik ne genetickom podlkade... Na sobotu vecer niet lepsej zabavy...
A nakoniec, to je tak, ze slecna ani netusi aakeho bimbasa ma pan doktor. On o nu ani pohladom nezavadil, nie to aby do nej zalozil svoje korunne klenoty... Plesaty, pupkaty uplne obycajny chlap jej chrape v obyvke ne gauci a ona si tu vypisuje to o com po nociach pozerejuc do stropu sniva... O nadpriemerne obdarenom doktorovi s nádychom luxusu.
@laskavocka zi si ten svoj obycajny zivot veselo dalej. Zobud chlapa, posli ho spat a najdi si na youtube nejake motivacne video...
@laskavocka prefikol ta od zadu pred ci po opke?
@zita19 prosim Ta, aky obycajny zivot 😀 ... ona isto nezije obycajny zivot 😀 ... to bude neobycajny zivot, plny snov o luxusnom milencovi a jeho +40% 😀

@bombulka tak taktak 😀 dajte jej dievcence dajte
@stellamaris
@zita19
@zuzkaanicka