Mimomanželský vzťah

29. jún 2023

Prosim vase nazory, nesetrite mna ani druhu stranu, potrebujem sa iba uistit, ze to asi nie je ok. Dvaja ludia po 40, kazdy 2 deti v pubertalnom veku, obaja v manzelstve. Ona nestastna (sexualne zneuzivanie v detstve, otec tyran) manzelstvo celkom ok ale nedostatocny pocit lasky a manzel, ktory vplyvom vysokej kariery sa snazi mat aj z tych doma podriadenych. Ona oslovila jeho, lebo sa silno zamilovala uz pri nahodnych stretnutiach a on sa nebranil, vznikol z toho vztah, trva skoro 2 roky. On zenaty, podla jeho slov nestastne, zena general, prideluje peniaze, pricom sama nepracuje, ponizuje manzela a sex vraj nie je ziaden. Je uprimny, ked mu poviem ako ho milujem, povie na rovinu ze on mna tak velmi nie. Kontaktuje ma iba ked je v praci, lebo zena je ziarliva, chce kontrolovat mobil, takze v pripade, ze ma volno, neozve sa cele dni, lebo vlastne neviem preco? Boji sa jej asi, nechce si to s nou pokazit. proste vtedy neexistujem, aj ked vraj na mna mysli. Ozve sa zas az ked je v praci a stretavame sa iba v case, kedy moze, cca pol hodina raz za tyzden, dva, hlavne kvoli sexu lebo je medzi nami silna chemia. Inak nejaky zvlast zaujem o mna neprejavuje, ked som pritlacila, nech sa rozhodne, ci je ochotny mi aspon napisat ked je doma, tak dostala prednost manzelka, ze je chora tak ma prednost. Nema to buducnost viem, prosim len o nazory, ci som ozaj taka hlupa a chudera, lebo ma jeho pristup velmi ponizuje. Dakujem. A dam mu to precitat tak naozaj uprimne prosim nazor na nas ´vztah´.

zitaje
29. jún 2023

Ja som asi veľmi staromódna, ale najprv by som ukončila jeden vzťah a potom išla do druhého... Akože, načo je toto komu dobré? Všetci krížom-krážom podvádzaní, bez úcty, lásky, uznania. Naozaj toto potrebuješ??

dskjhfdlkdjhl
29. jún 2023

Tak asi aj sama vies, ze tahas za kratsi koniec. Ty si sa zrejme zalubila, on sa chodi za Tebou len ponatriasat.

autor
29. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl ano presne takto to vidim a citim sa ako kurva (pardon)

mandzula
29. jún 2023

Uistujem ta, ze to ok nie je. Pre teba evidentne nie, lebo chces viac a on je spokojny, ze ma zasun na zavolanie. O tom, ze nie je ok, ze obaja podvadzate, asi pisat netreba.

dzulli1980
29. jún 2023

Napíšem to na rovinu ... si dobre sprostá ... nezabudni si nechať od neho urobiť dieťa ...

ckocka
29. jún 2023

No a aký prístup by si chcela od ženatého milenca? Ty si sa tiež nerozviedla, aj on sa može cítiť odstrčený. Alebo mu venuješ rovnakú pozornosť a rovnaký čas ako svojej rodine?

vero96
29. jún 2023

On je hlúpy lebo podvádza, Ty si hlúpa lebo podvádzaš.

autor
29. jún 2023

@ckocka ja nemam problem sa s nim kontaktovat kedykolvek, mojho manzela moc nezaujimam takze mozem aj pisat uplne kedykolvek. Ale on ked je s rodinou, tak mlci, akoby som neexistovala.

ckocka
29. jún 2023

No to je u ženatých milencov úplne normálny postup. Prečo by to u vás malo byť inak?

lindous
29. jún 2023

Ak sa sťažuješ, že nemáš dosť lásky od manžela, tak neviem čo ťa drží v tom mileneckom vzťahu, keďže prejavy lásky tam teda nevidím.... tam ide len o jedno, doma to má v skutočnosti ktovie ako... ty mu vyznávaš lásku, on ťa má len ako matrac, áno, ponižuješ sa..... ukončila by som milenecký vzťah, prerušila by som komplet kontakt a venovala sa sebe, svoje problémy a traumy, ktoré si nesieš z detstva a rozhodne ovplyvňujú tvoje vzťahy by som riešila s odborníkom, popritom by som riešila vzťah s manželom - či sa to dá zachrániť alebo bude lepšie to ukončiť a hľadať šťastie ako slobodná žena... prajem ti, aby si ho našla, či už s manželom, ak budete obaja ochotní na tom pracovať alebo s niekým úplne iným, no s milencom to rozhodne nebude

tiika
29. jún 2023

Jeho pristup ta velmi ponizuje, preto, že máš od neho očakávania, ktoré ti on nesplní. To neznamena, že si hlúpa a chudera. Verím ale, že dokážeš svoje problémy v živote riešiť vhodnejšie ako si začať vzťah so ženatým mužom a dostavať sa do začarovaného kruhu ďalších problémov a starosti, kde trpí tvoja sebaucta.
Píšeš, že mu to dáš precitat. Ono je lepšie, keď si ujasnime svoj vlastný názor (i keď po debate s druhými) a neskrývame sa za cudzích ľudí, ktorých ani nepoznáme.

panelacikova
29. jún 2023

autorka, tá "chémia" môže vyplývať zo vzrušenia z nepoznaného. cháp to tak, že keby nebolo zakázaného ovocia, bohvie, aká silná chémia by to bola... ale ak by aj bola, premýšľaj. on je pokakaný zo svojej manželky, to znamená, on nemá "chrbtovú kosť". cíti sa uväznený vo vzťahu, v manželstve, ale nemá gule na to, aby to riešil. alebo to riešiť z nejakého dôvodu nechce (ak ti hovorí, že on ťa až tak veľmi neľúbi, ako ty jeho...). akosi mi z toho vyplýva takýto zámer: namotal ťa a poriadne. vyhovuje mu, že ťa "má" a vôbec neplánuje opustiť manželstvo. či už to s jeho ženou je alebo nie je pravda.

jamimo
29. jún 2023

V živote sa dosť často stáva, že človek až po rozchode, rozvode nájde tu pravú, s ktorou ostane do konca života. Bolestné pre všetky strany, ale stáva sa... v tomto prípade= nemyslí to s tebou vážne. Keby myslel, a jeho vzťah bol taký hrozný, vystúpi z karavány nešťastia a postaví sa k tomu ako chlap. Uzavrie 1 vzťah, dohodne starostlivosť o deti, vysporiada majetok.... Ak by mu na tebe záležalo, koná a obháji si ťa, svoje= vaše šťastie tiež... V opačnom garde detto.

autor
29. jún 2023

@lindous on mi povie ze ma lubi, ale nie miluje. A ja z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu som sa silno zamilovala a naozaj uprimne a hlboko ho milujem.

ckocka
29. jún 2023

To je ale tvoj problém. Milenec je milenec, ak taký vzťah neustojíš, tak si s ním nezačínaj.

lindous
29. jún 2023

Jeho činy, ale "ľúbim ťa" nehovoria a to je to podstatné, reči sa hovoria, chlieb sa je..

stevvvka
29. jún 2023

A zbytočne mu to budeš dávať čítať... Myslíš si, že ho to zaujíma? Nejaký názor cudzích žien? Ešte sa dobre zasmeje

autor
29. jún 2023

@tiika ja svoj nazor mam, ze to nie je takto ok a nemalo by to pokracovat. Ale po tych dnoch mlcania kedy som pre neho vzduch, tak ked sa ozve, som v tom zas az po usi a neviem odolat. Viem ze som hlupa a potrebujem pocut nazor inych ludi ze to tak je.

autor
29. jún 2023

@lindous ano myslim ze mas uplnu pravdu.

ckocka
29. jún 2023

A on ti slúbil že sa rozvedie a budete spolu (teda sa aj ty rozvedieš)?

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

Vy nemate ziaden vztah. Neverim, ze je jeho zena chora, je to nieco, co si vymyslel, lebo empaticky clovek (ty) po takej info nebude nanho tlacit. On zenu neopusti, svojim nestastnym vztahom len ospravedlnuje svoju neveru, aby mal na to akoze relevantny dovod. Ale v skutocnosti mu ten vztah vyhovuje, a ked mu v tom vztahu nieco chyba, najde si to inde (u teba, mozno u x dalsich inych).

Vykasli sa nanho, a vykasli sa aj na svoje manzelstvo, v ktorom ocividne nie si stastna. Resp nemusis sa na to manzelstvo rovno vykaslat, ale povedz muzovi, ze mate problem a skuste ho riesit - az ked to nepojde vyriesit, vykasli sa na to.

lindous
29. jún 2023

Prajem ti veľa síl sa z toho kruhu dostať, využi to svoje sklamanie v čase ticha, a blokni ho, keď vieš, že ak sa zase ozve, tak to neustojíš

p.j.jacky
29. jún 2023

Od ženy neodíde lebo tá tají a doma asi to take zle nebude ,keď nechce ohroziť manželstvo tým ,že by sa ti ozval . Nemá to budúcnosť .si len bokovka , zábava .milenka

autor
29. jún 2023

@stevvvka mozno nedam, este neviem isto, len kvoli zlym veciam v detstve asi potrebujem uistit, ze co robim nema vyznam, pochopitelne so znamymi to riesit nemozem

andreatytler
29. jún 2023

Otec ti nedal lasku, manzel ti nedal lasku a milenec ti nedava lasku.
Mas to v hlave naprogramovane tak ze potrebujes najst muza, ktory nie je schopny dat lasku a zmenit ho. Preto si si zvolila takho manzela a preto si isla do mileneckeho vztahu. Ty tych muzov nemilujes, len mas ubolenu dusu z detstva ktora cely zivot marne hlada otcovu lasku. Otca si nikdy nedokazala presvedcit aby ta miloval a tak to prenasas na dalsich muzov vo svojom zivote a dufas ze ak si najdes zleho manzela/milenca a zmenis ho aby ta miloval, tvoja dusa konecne najde pokoj.
Tuto diskusiu si zalozila preto aby si ju dala milencovi precitat. Preco? Dufas ze sa tym zmeni?
Neries milenca, co, preco, ako robi. Ries seba. Urcite skonci tento milenecky vztah a chod za psychologom. To co si prezila v detstve su hrozne veci a velmi silno poznacia cloveka. Na tom potrebujes pracovat. Inac budes len chodit v bludnom kruhu.

autor
29. jún 2023

@ckocka mozno raz, ked deti odrastu. Ale je tam vraj chora manzelka tak neviem..

ckocka
29. jún 2023

Tak ak toto nechápeš tak si naozaj hlúpa.

mandzula
29. jún 2023

@autor ma ta krasne zmaknutu. Necha ta podusit, ohryzat si nechty a ked sa laskavo ozve, si pripravena a on moze skocit. Fakt toto chces, stoji ti ta polhodka falosneho stastia za tu bolest?

vanilkovazmrzka
29. jún 2023

Btw lubit a milovat su synonyma, nepripisuj jednemu alebo druhemu vacsiu vahu 🙂

sheila121
29. jún 2023

4 téma o milenke za týždeň. To čo je? Normálne mi z toho prepína. Teraz neviem či ja som vadna alebo už dlho robím HO ale vážne takto fungujú dnešné vzťahy? Každý s každým len trt...t? Nič iné?