icon

Manžel ma nemiluje, vybral si milenku. Vráti sa?

simonasalatova
21. feb 2018

Sme manželia 5 rokov,máme 2,5 ročneho syna.Posledný rok som videla, že ja do vztahu davam vsetko,zarabalo som dvakrat ako on,varila,upratovala starala som sa o syna a on nič. Ani v sexe. začala som sklonovat rozvod,myslela som že bude bojovat.Lubila som ho a lubim.V posledných dnoch v ktorých velmi trpim sa konecne priznal k polrocnej znamosti,dokonca sa zacal spravat agresivne co nikdy nerobil, chce byt s nou a mna už vraj nelubi. Snažím sa to vsetko zvladat...nemate nejake rady ako to najlepsie zvladnut? Myslíte že to olutuje a bude sa chciet vratit? Dakujem za odpovede

Strana
z2
libka1
22. feb 2018

@stanulienkat ja si nastastie doma poriadok robit nemusim 😉 co sa ti nezda na vybere kvalitneho chlapa? cele je to len o tom. je chlap a chlap. to sa nehodnoti podla toho co ma medzi nohami ale podla toho ako sa chova.

simca06022011
22. feb 2018

@stanulienkat ano a bude odchadzat za hocijakou zase , a mozno nebude..... keby sa neponizila na uroven milenky vedome a este ho v tom nedrzala (ano , viem jednorazovky sa stanu... predsa sme ludia), tak by si mozno pan musel riesit svoje problemy inak ako utekanim k milenkam. Tebe by ako milenke bolo fajn vediet, ze aha teraz podvadza zenu so mnou, keby nebol teda so mnou, bol by s nejakou inou... tak vlastne vsetko je v poriadku ? 🙂

jkadankova
22. feb 2018

Nečítala som predošle komentáre. Mne sa to stalo pred pol rokom. Akurát mne to povedal od začiatku aj jeho predstavu, že chce mať dve ženy... No comment. Nezvládla som to, zosypala sa, lebo ju nebol ochotný nechať. Vyhľadala som psychologičku a triedim si v hlave myšlienky. Naozaj mi to pomohlo, neľutujem a maximálne odporúčam. Keď sa nevieš z toho sama spamätať, vyhľadaj odbornú pomoc. Nielen, že sa vyžaluješ, ale dobrý psychológ vie, ako sa ma pýtať, vie, čo ti ma povedať. Mne vysvetlila štádia, cez ktoré som následne prechádzala. Pomáha mi s pohľadom na moju situáciu, povie, kde sa momentálne nachádzam, ako sa to bude meniť. Povie, čo môžeš čakať od partnera... Držím palce, je to poriadny šok teraz :(

jkadankova
22. feb 2018

@simca06022011 ani si nevieš predstaviť, ako si mi z duše povedala, najradšej by som tento tvoj príspevok zdieľala. Sú to srabi! A ešte sa to aj z domu odmieta odsťahovať! Fuj, brr, až ma striaslo.

simca06022011
22. feb 2018

@jkadankova to mi je luto, ale ako si to nakoniec ustala? ostala si druha zena? ci ti psychlog povedal, ze to nie je dobry napad,a lebo ako ?

katkati
22. feb 2018

@jkadankova Ste spolu?

jkadankova
22. feb 2018

@simca06022011 Ja som sa s nim rozišla, no bývame stále spolu. On má tu svoju kamarátku stále na mobile, stretávajú sa. Je mi to už jedno. Musím poriešiť bývanie a odchádzam aj s deťmi, keď budem mať kam. Teraz je to o prachoch, rozvod a hypotéka budú niečo stáť. Ono sa to dvom naozaj ľahšie ťahá. Ale ako formálna manželka neostanem ani náhodou.

libka1
22. feb 2018

@jkadankova drz sa. pride niekto lepsi, aj ked teraz na toto asi nemas ani pomyslenie.

katkati
22. feb 2018

Neostávaj, určite si hrdá žena. Byť formálnou manželkou musí byť veľmi ponižujúce. Pre mňa by deti boli veľkou oporou a dokázala by som s nimi byť šťastná bez podvodníka.

jkadankova
22. feb 2018

Už je to relatívne fajn, po pol roku. Aj keď stále čakám, čo vytiahne, aby ublížil. Na začiatku si nebol istý, či ma vôbec niekedy miloval. Potom si ma vlastne ani vziať nechcel. Ani dieťa so mnou nechcel mať - to som mu spravila ja. Nikdy sme si vlastne nerozumeli, vraj. No a posledne, asi tri tyzdne dozadu, vraj som ho nikdy ani ako zena nepritahovala. Boli sme spolu 11 rokov, dievcata :D Bolelo to veľmi a boli, ale vlastne ta moja super psychologička mi velmi pomaha. V týchto stavoch nema zena realnu moc nad situaciou, zamotava sa a prave odbornik dokaze vniest nadhlad a uvedomenie si vlastnej hodnoty.

dharmasanata
22. feb 2018

Trochu hrdosti ženská!

jkadankova
22. feb 2018

@simca06022011 Psychologička mi nikdy nediktovala, co robit. Respektovala vsetky moje rozhodnutia. Len povedala, on je teraz taky a taky a tieto jeho prejavy znamenaju to a to. Ked s nim nedokazes komunikovat, nekomunikuj, obmedz to na hole fakty o domacnosti, detoch, praci (robi pre mna nejake veci). Robim najlepsie, ako viem a ako sa citim dobre (v ramci moznosti), urcila som si hranice a uz sa o nic nepokusa. Ona povie, ze by bolo najlepsie ist od seba, ale ked ja nemam kam a on nepojde, tak mi len poradi, ako to vydrzat, prezit.

stanulienkat
22. feb 2018

@simca06022011 fuuha, miesas. Ja nie som ani v jednej pozicii, dufam ani nebudem. Ale co to ma s tym, ze ked podvadza milenku, tak aj zenu, tak je to ok?? Ani tomu vlastne nerozumiem, co si pisala. Prevracias, co hovorim. Pointa je u mna, ze ZLYHAL chlap. Prevracajte tu co chcete.

jkadankova
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
22. feb 2018

@jkadankova písala som to autorke ...lebo mi to príde na hlavu že chlap spáva a miluje inú a ona ho ešte očakáva že to olutuje a sa k nej vráti...pre boha ženy na kú riť vám treba takého chlapa...nech ťahá preč...

jkadankova
22. feb 2018

@dharmasanata hehe, je mi to jasne, preto som to vymazala :D Mas pravdu inak, o debilov sa bit netreba. Nech si ich berie, kto chce a cim skor, tym lepsie.

simca06022011
22. feb 2018

@stanulienkat ano viditelne si nepochopila, nevadi.. pracujem a pisem, to je niekedy pomiesanec, tak mozno aj moja chyba :D To, ze je na vine chlap som pisala uz v skorsich prispevkoch, proti tomu nemam nic. A nepisem, ze siv nejakej pozicii, ale ze KEBY si bola milenka takehoto chlapa, tak aky mas z toho pocit? Utesilo by ta to, ze "keby nebol so mnou, tak by bol s inou", resp. utesovala by ho nejaka ina zena? Asi nie, mne by skor bilo do oci to, ze tomuto chlapovi verit nemozem ani nahodou. Ak by nemal moznost milenky, ale iba jednej zeny, je dost mozne ze by si problemy doma riesil a neklamal/nepodvadzal... Pre mna su v tom obaja, a teda nevynechavala by som milenku z tohto trojuholnika vobec, nech si toho chlapa pekne k sebe nastahuje :D. Charakter zien niekedy je prekvapujuci pre mna. Bud maju z toho nejaky iny profit, alebo na viac nemaju.

bmuller
22. feb 2018

@stanulienkat a ako by si robila doma poriadok ty, ked ani netusis, ze mate problem? 😀
... to vari treba tie chuderky milenky lutovat, ci co? ze sa namotali? tak nech sa odmotaju!
...a potom tu pise podchvilou daka zenska, ze chlap sa "prilis" venuje detom z prveho manzelstva a jej sa to nepaci 🙄

stanulienkat
22. feb 2018

@bmuller ty kokos, dobre prevracias🙂 Ano chuderka milenka 🙂 Presne tak som to napisala, moja zlata

sticker
bmuller
22. feb 2018

@stanulienkat "Baby, stale sa snazite obvinit milenku namiesto toho, aby ste si spravili poriadok doma. Neobhajujem milenky, tiez by som nemala zaludok na to, ale ja by som vinila muza. Ved on sa moze aj pol roka pretvarovat, ze je slobodny!! A co ked sa babenka medzitym namota???"
- ved ani my neobhajujeme takych muzov 🙄 ale ze sa milenka namota snad neznamena, ze v okamihu, ked to zisti, uz niet napravy napriklad v poslani dotycneho do kelu a ocistenim si vlastneho stitu namiesto toho, ze to s nim bude tahat dalej 😖
- ale to je fuk, vsetci nad 18 su zodpovedni za svoje konanie a vztahy sami, vsakano 😉

somsamadoma
4. mar 2018

Ahoj, možno pred pár rokmi by som písala niečo inè.... ale môj vtedy ešte priateľ ma podviedol dva krát a to bolo pár týždňov po narodenî dcérky. Nakoniec sme sa vzali. Po roku som prišla na to, že má potrebu si vypisovať s inými ženami... zraňovalo ma to, ale nebavilo ma hádať sa. Pred pár dňami som zistila, že už dlho má novú priatelku, vedia o tom všetci okrem mňa. Píšem preto, že po prvej nevere, mi každý vravel, že to nemá význam. A ja som sa ho zastávala. A teraz viem, že keby to ukončím vtedy, už som mohla byť šťastná.

katkati
10. máj 2018

@simonasalatova Ako sa máš? Zvládli ste to nejako?

salvatore222
22. júl 2018

nie

obsadenemeno
22. júl 2018

@salvatore222 ty si autorka?

somsamadoma
6. aug 2018

@katkati uz spolu nezijeme a bolo to najlepsie rozhodnutie. Cakam len na rozvodove papiere a zaciname s dcerkou od znova ☺️

katkati
6. aug 2018

@somsamadoma Prajem veľa šťastia v novom živote. 😄

Strana
z2