icon

Manžel ma podvádza

lucinda1711
22. jún 2013

mozno to niekto nebere ako podvod ale ja som pred vcerom zistila ze moj manzel oblbuje kolegynu.prisla mu v noci sms od nej ze sa jej paci a ze uz dalej nevladze atd.som jej napisala a ona mi napisala ze to bol omyl,ale som ju donutila aby mi povedala pravdu,prosila som ju,tak mi napisala ze ona s mojim manzelom nemala nic len dva mesiace ju v praci oblbuje ze vraj sa ide rozvadzat a ze ju chce,vola ju laska,slniecko.no tak vlastne vravi aj mne.doma je vsetko v poriadku,kazdy den sa milujeme,vyznava mi lasku,je fakt dobry,stara sa o mna.on vsetko popiera,ale ked som mu povedala ze chcem vypis sms tak nesuhlasil,viem ze je to pravda.zrutil sa mi svet,bol clovek ktoremu som verila,ktoremu som verila ze ma miluje,ze sa na neho mozem spolahnut,vsetko skoncilo

sorciera24
25. jún 2013

@sonickaka si sa chytila tej ustavy....(ja len vravim, ze proste je to fakt ).....nerobim to nie kvoli ustave, ale preto, ze s muzom mame iny vztah ako napr. ty (citala som tvoj pribeh v inej teme)....moc by som nevyskakovala.......ak takto zmyslas, ja sa ani necudujem, ze tvoj muz urobil, co urobil (len mi je luto, ze si to stale nepochopila)....tvoj vek nie je vypovedou o tom, ze si najviac prezila........ (ano, neviem, co ma este caka.....to moze povedat moja starka, kt. prezila so starkym 50 rokov krasneho manzelstva....a ja si radsej necham poradit od nej ako od niekoho, komu to moc nevyslo (bez urazky....) kazdy sme si strojcom svojho stastia (a tym sa riadim...)

seraa
25. jún 2013

@sorciera24

ale keby si mala podozrenie tak ides, ver tomu , vsetko by si prezrela
a podozrenie sa neobjav len tak , muz sa vacsinou trosku zmeni ked je v tom ina, zena to zaciti
a potom hlada a spravne tak to ma byt
nechapem co tu riesite nakoniec ju, ste nepochopili ze ma problem s muzom a nie so ziarlivostou??

sorciera24
25. jún 2013

@seraa tak podozrenie je mozno druha vec, ja beriem normalny stav, preco ist do smsiek bezdovodne? toto nechapem....

sonickaka
25. jún 2013

@sorciera24 ak si čítala pozorne, tak si sa mohla dočítať, že môj muž nič neurobil.

Aj moja svokra bola celý život podvádzaná, ale nečítala sms, ani neriešila a prežila pekné manželstvo ako tvoja starká.

Presvedčila si ma, že tebe to určite vyjde. 😉

slovnicek23
25. jún 2013

@sorciera24 Ja som reagovala na to, ako si písala, že načo si berieme mužov...keď sú potom sviniari...? To si môžeme dať otázku, načo jeme, načo pijeme, načo vlastne žijeme? A k tej ústave...o ústavu nech sa starajú naši páni v parlamente, nie my žienky na MD. Vy s mužom, že si žijete iný vzťah...ja Ti z celého srdca želám krásny vzťah po celý život. Ja mám tiež 32 rokov, 1 dieťa, žijeme si manželský život....ale nevieš, čo kedy príde...počúvaj ľudí z okolia, viac Ti povedia...viaceré si mysleli, aký iný život s mužom žili...a doskákali....niekedy stačí tak málo...

sorciera24
25. jún 2013

@slovnicek23 presne tak, aj pocuvam, ako ich muzi popodvacdzali, ale to, ze zeny ich odvrhli, vyhybali sa sexu napr. to uz bolo tazke pre ne priznat.....vsetci chlapi su svine podla nich.....ale ono to tak nie vzdy je.......sebecky nema byt ani muz, ale ani zena.....aj tu vidim z tychto vyjadreni problem v komunikacii, partneri si envedia povedat veci otvorene......je to okolo mna...... ano, nestazuj sa na muza, lebo ty si ho vyberasa...sam si je strojcom svojho stastia.....
@sonickaka s rozdielom, ze moja starka nebola podvadzana (som si tym ista....)....vies hodnoty sa dedia, len ked dnes sa striedaju partneri od malda ako ponozky.....tak to potom vyzera....
ja nemusim presviedcat teba ani nikoho, ale aspon sa tu nestazujem ako tie zeny v tychto temach.....a anjhorsie je, ze pridu sem na muzov len nadavat, miesto toho, aby riesili problemy s tym s kym maju....cize s partnermi (lebo tam vznikaju problemy)......
kazdy vztah je iny, ale vztah si tvorime len my dvaja......kazdy si ho robime, aky chceme......ano, sme stastni a o to ide, aby sme boli, nemyslis?

p.j.jacky
25. jún 2013

No,riesi sa tu stale ze zakladatelka isla manzelovy do mobilu!Aka drzost z jej strany! 😠 A nieje drzost z muzovej strany spavat s dvomi ci s viacerimi zenami a on potajomky rozhoduje o tom ze jeho manzelka sa deli o svojho manzela a ani o tom nevie?Nieje drzost,ze on rozhoduje o jej tele,ked riskuje v dnesnej dobe rozne pohlavne choroby?ONa nema pravo sa slobodne rozhodnut ci pojde do postele s chlapom,ktory mimo nej ma aj ine?Rozhoduje o tom muz,lebo si je vedomi,ze ak by zena vedela pravdu,sex by od nej uz nedostal....
Nikto z nas nevie ci ju mm podvadza,vie to len on.Ale riesit to ze pozerala do mobilu,je zbytocne,nemiestne.Dokonca mam pocit ze pre niektore zeny je vacsi hriech kuknut muzovy mobil,precitat sms,ako to ze muz si vytvara iny vstah s druhou zeno,za chrbtom svojej manzelky!Ale mna by aj zaujimalo tie co tu hlasaju ze by do mobilu nepozreli,ci by tak naozaj urobili,ak by mali podozrenie,tusaka,ze ich mm podvadza!
Nevera moze byt aj citova,ze sa clovek zamiluje.Mysli na inu zenu,mozno pri sexe so svojou zenou,mysli na dotycnu.A nehovorte mi ze by to ziadnej zene nevadilo!To ze nemaju spolu sex,neznamena ze sa nejedna o neveru,teda aspon podla mna!

sonickaka
25. jún 2013

@sorciera24 vrátim sa na začiatok témy, vynikajúci vzťah, kde sa dokonca vyznáva láska, je pozornosť, sex, všetko ako má vo vzťahu byť sa jednou sms zvrtol iným smerom - k neistote. To k tej tvojej vete, že každy si robime vzťah taký aký chceme.

Zopakujem vetu, ktorá sa tu spomínala, nevera nepotrebuje príčinu, ale príležitosť.

Máš pravdu, partneri sa striedajú od mlada ako ponožky, ved napokon kdekoľvek sa dočítaš o tom, ako si užiť sex na jednu noc, jednorázovky a pod. , prezentujú to media a ako si mladí, životom nabití ľudia majú urobiť poriadok v hlave?

slovnicek23
25. jún 2013

@sorciera24 Nesúdim, a ani nekomentujem, či niektorá žena sem príde nadávať na svojho muža..môže si tu napísať každá čo chce...na modrom koníku sa ženy potrebujú často len vyrozprávať, poradiť. Ja som nikdy netvrdila, že len muži sú svine....potom by nebola ani tá nevera, nie? Ja som sa nikdy nesťažovala na svojho muža, nemala som dôvod. Áno, každý si je strojcom svojho šťastia...to je pravda. Len niekedy môžeš s tým človekom chodiť dlhé roky, a až neskôr zistíš, čím ťa môže prekvapiť. To je život...a či v manželstve chýbal sex, keď ich muži podvádzali? No, z môjho okolia čo počúvam, ani nie v tejto dobe...

toox
25. jún 2013

ako dobre, ze si citala tu sms, a mozno, ze si zabranila ani nevies comu, ono tak ako sa trapis teraz ty, od tej chvile sa zacal vnutorne sam so sebou rozpravat aj on, otazka je o com, a v tom mozes zohrat velku ulohu...tak tu nelamentuj, a hlavne mu nevycitaj to, co sa moze stat komukolvek...pomoz mu sa v tom vyznat, asi chytry nie je, ked sa oddal tomu co vlastne ma doma, on sam ak uz nepochopil, tak skor ci neskor pochopi, ze nic lepsie ani chutnejsie v inej zene nenajde, snaz sa...a cim dlhsie mu nechas volny byt preto, ze byvas u kamosky, tym skor ju na jeden vecer dotrepe k vam, tak hajde domov, ono tie kamosky niekedy vedia poradit pomstu / vratit mu to / a potom to uz zamotas tak, ze to uz nerozmotas

sorciera24
25. jún 2013

@sonickaka inteligentny clovek si vie v hlave urobit poriadok (a nenecha sa masirovat mediami) a si myslim, ze vychov robi tiez svoje (ale to uz je o inom...)
akurat ja nesuhlasim s tou vetou, ze nevera nepotrebuje pricinu,a le prilezitost..... vies kolko som mala okolo seba prilezitosti (a isto nielen ja) a nevyuzila ich?....hmmmm, asi preto, ze som s tym, co mam spokojna, ze.... to je podla mna len obhajoba, ze ved ja som nic zle neurobila, to ten hajzel partner, elbo sa mu naskytla prilezitost....to nie je o naskytnuti prilezitosti......ved kolki si sami tie "prilezitosti" naschval vyhladavaju a to uz nie je prilezitost.........ak je fungujuci vztah so vsetkym vsudy, ani prilezitost/neprilezitost ta nezlomi...... to len zeny si myslia toto co ty, v skutocnosti je to o nepochopeni partnera, resp. nechceni ho pochopit a vidiet svet aj jeho pohladom, do toho problem s komunikaciou a uz sa to vali......

sonickaka
25. jún 2013

@sorciera24 Zrejme inteligentných ľudí ubúda.
Neviem koľko si mala príležitostí, ale ženy väčšinou také príležitosti zvládnu.

Neviem či si sa niekde vyjadrila k problému zakladateľky, ale skús mi potom vysvetliť správanie tohto muža a ako by si to ty prijala, ked máš taký optimistický pohľad a hlavne nadhľad.

A vrátim sa ešte k starkým, nie k tvojím, ale tie manželstvá kedysi fungovali trochu inak, bola iná výchova, iná morálka, muž niekedy nevidel nahú ani vlastnú ženu, rozvod ? čo to bolo, ľudia boli bohabojní. Moji starkí mali krásny život, žili v chudobe, vychovali kopu detí, mali hospodárstvo a toľko práce, že na kraviny nemali čas, vážili si život. A myslím, že neboli jediní čo takto žili a spolu dožili.

maminuska
25. jún 2013

@sorciera24
@sonickaka žena ked sa dopušta nevery je v drvivej väčšine nespokojná v manželstve. U mužov je to trocha inak , konaju viac pudovo a aj pri dobrom manželstve sú často schopní nevery, zväčša jednorazovej .
Je známy fakt že sú často podvádzané dobré manželky , zatiaľ tie mrchy ( v dobrom slova zmysle - samostatné , ktoré si nedaju skákat po hlave ) podvádzané su podstatne menej .
Rozhovor s mojim kolegom , ktorý sa mi v určitej opitosti priznal že mal blízko k nevere . Posúďte sami :
On s kolegynou nebol neverný , lebo sa do nej " nevystriekal " ale dorobil si to hned po milovaní rukou na záchode 😀.
Zaujmavá mužská logika že ? 😀 Hlavne že doma má ženu , ktorá mu ešte aj obedy nosila do práce s malým dieťatom aby ich mal teplé a neprihrieval v mikrovlnke.

sorciera24
25. jún 2013

@sonickaka no, prr, kazdy zvaldne situaciu tak ako chce, ci je to muz a zena, preto su neverni , ale aj verni muzi aj zeny! .....k teme som sa uz vyjadrovala, este si na mna aj reagovala;).....zatial tam nevidim ziadnu neveru, dokonca ak dobre citam, poskytol aj vysvetlenie (ze ju poslal do certa)....skor vidim jej spravanie......a celkovo ak je to pre nu taky problem, nieco vo vztahu v poriadku nie je (teraz nevravim len z jej strany, ale z oboch, na vztah su vzdy dvaja, aj ked funguje, aj ked nefunguje.....no vysvetlila som to na 2 strane;))
a ano, aj moji starki tak zili, aj moji rodicia tak zili ( a ziju) a prave o tych moralnych hodnotach vravim.....aj ja tak zijem a chcem tak zit nadalej....... a opakujem, manzelstvo funguje tak, ako si ho zaraidime, ako chceme aby fungovalo....nie, ze ekdysi boli ine, aj teraz sa to da, len ludia musia chciet......( a aj tak je kazde manzelstvo je ine, nenajdes rovnake,a le myslim, ze najdolezitejsie je, aby ti dvaja boli v manzelstve spokojni a je jedno akym sposobom, ak im ten sposob vyhovuje;))

zuriva
25. jún 2013

@slovnicek23 suhlasim s Tebou, v mojom vztahu sex nechybal, a predsa manzel hladal nieco ine na pokeci. A moj nazor je, ze aj ak mal problem s manzelku, lebo mu neda, tak to ma najprv riesit s nou /psycholog, sexuolog, atd,/, az potom sa otacat za inou suknou. Pripadne rozvod...len male percento zien /moj nazor/ same zapricini neveru zo strany svojho manzela /nedostatkom sexu, pribranim, spravanim../

@sorciera24 Citujem: ja beriem normalny stav, preco ist do smsiek bezdovodne? KOniec citacie. Ona vysvetlila, ze mobil pouzivaju obaja, takze ak pride SMS, moze ju precitat aj ona, lebo moze byt aj pre nu. Dufam, ze to uz konecne vsetci pochopia 😒

heleninamama
25. jún 2013

@sonickaka Súhlas. Dnes je oproti minulosti toľko príležitostí a lákadiel, že občas si myslím, že ani sama za seba by som ruku do ohňa nedala... nieto za manžela. A každý muž má v sebe kus predátora, čím ich neospravedlňujem... @sorciera24 Máš zrejme dobrého manžela, s ktorým má otázku vernosti jasne definovanú, a veríš mu... Ale ja poznám jedného, ktorý hlása, že Vernosť je len nedostatok príležitosti - a tiež má fungujúce manželstvo, ženu, ktorej sám nemá čo vytknúť a malé dieťa. Asi tak je to.

zuriva
25. jún 2013

@maminuska odpadnem 😀 😀 😀 🙄 ...........to je podobny pripad, ako som minule pocula v TV, ze ako vies, ze si zalubeny? Lebo s tymi ostatnymi to robim s gumou 😀 Presne tak...aj moj manzel sa ospravedlnoval, ze pisat inym zenam eroticke spravy nie je nevera...tak ako niekto povie, ze bozk nie je nevera, ze ak je opita/y, nie je to nevera, ak je to len raz, nie je to nevera...proste dristy 🙄

sorciera24
25. jún 2013

@zuriva a co ine haldal na pokeci? pises, ze ine? no asi to, co u vas nebolo....to nie je len o frekvencii sexu.......mozno mu chybalo nieco uplne ine, len si o tom ani nevedela, ale to je uz chyba komunikacie..... ano, ja si tiez myslim, ze to treba najprv riesit spolu, ale ako vidis, nedeje sa to.....a tak to potom dopadne:/
a o tom telefone zakladatelky viem, ja som v totmo reagovala vyslovene len na sonickaku (preto som aj vseobecne vysvetlovala to s tou ustavou.....).....uz som si precitala, ze zakaldatelka inak s tym mobilom fungovali....

sorciera24
25. jún 2013

@heleninamama tak v prvom rade a najviac verim sama sebe (ale ak by som nemala verit muzovi, nikdy by som s nijakym nezila, ani s mojim......a ano, mam dobreho manzela, s kt. amme vyjasnene nielen tieto veci....cchelo to vela casu, vela rokov........ale je nam to uplne jasne.....a ten znamy....to su taky , co len hlasaju...... ja hovorim to, co zijem, nie co niekto zanmy znamej hlasa🙂

zuriva
25. jún 2013

@sorciera24 prepac, ale on zakladatelke povedal, ze poslal tu zensku do certa a teraz mu mame akoze verit??? 😕 😕 😕 Znovu priklad mojho manzela. Od zaciatku tvrdil, ze bol na pokeci kvoli svojmu hobby a ze tam mal svoje fotky. Nic ine, podla neho, tam nebolo...zistila som, ze pisal inym zenam z nasho mesta vety typu, skoda, ze som ta doteraz nestretol 🙄 Ked som sa ho pytala, ci sa niekedy ako prvy ozval zenam, povedal, ze nie. Klamal. Ked som sa pytala, ci si pisali nieco sexualne, povedal, ze nie. Klamal. Ked som sa pytala, ci tam bolo nieco viac, povedal, ze nie. Klamal, pisal si aj telefonne cisla ku***v...takze ak sa ho pytam, ci aj aj podviedol a on hovori, ze nie, co myslis, mozem mu verit???? Ale uprimne...vsetko, co mi povedala, bola nepravda, kym som mu nedala dokaz pod nos. A viem tvoj nazor, ze sa nemam pchat do jeho posty...nikdy v zivote som to nerobila, on ma heslo na moj email, ja na jeho, ale on si otvoril nove konto, pouzival to..proste humus...
A este k tej pricine...on sedel na zadku doma, *pracoval* na PC, ja som chodila do prace, po dcerku, varila, platila ucty, on mi prispieval na domacnost velmi malo...snazila som sa ho podporovat, nevyrusovat pri praci...tak povedz, kde som spravila chybu? A ked som sa ho pytala, preco to spravil, preco si pisal tie cisla, povedal, ze on sam nevie 🙄 🙄 🙄 A to sme mali, ja si myslim, predtym ukazkovy vztah, zazili sme toho spolu dost, myslela som, ze nase manzelstvo je pevne...nikdy som nanho neziarlila, nepodozrievala, az kym som na to, nahodou, neprisla

kaja73
25. jún 2013

@sorciera24 ale muz moze mat aj tuzba stale dobijat ine zeny,stale si dokazovat ze na to ma,ze vie "dostat" ktoru si zaumieni.....toto ani super dobra manzelka,chapajuca,tvoriva v sexe.....proste neuspokoji. 😝
tuzba byt "kanec" je pre niekroych muzov prisilna a aj ked maju super vztah,tak idu slepo za svojou tuzbou. 🙄
a riskuju ozaj fungujuci vztah.

zuriva
25. jún 2013

@sorciera24 ale potom moment, podla teba, nevera potom nie je chyba z mojej strany, ale chyba z jeho strany, pretoze mi nepovedal, co ine chcel. Co ak chcel niekoho vyssieho? Mladsieho, krajsieho??? Co ak chcel dve? Co ak len chcel, aby to bol niekto uplne iny, aby si to vyskusal? Mal mi to povedat, a ja by som mu povedala, vyborne, milacik, len si nezabudni gumu a mas moje pozehnanie? 😎 Mozno su manzelstva aj take, ale ked sme sa my dvaja brali, velmi dobre vedel, ze vernost je pre mna velmi dolezita a ze neveru netolerujem. Bodka.

zuriva
25. jún 2013

@kaja73 ale mozes mu to, podla sorciery, tolerovat. A potom budes mat idealny vztah. Ty budes happy, a on este viac

sorciera24
25. jún 2013

@kaja73 ano, moze, ale ta tuzba je v muzovi stale, nie ze sa zrazu obajvi po par rokoch manzelstva....

kaja73
25. jún 2013

@sorciera24 presne tak,ale muzi -hlavne ti s vyssim IQ,urcitym spolocenskym postavenim.......-to vedia casto dobre uhrat 😒 aby zena na to ani neprisla.
aspon teda nie tak skoro a potom moze byt uz neskoro. 😢

sorciera24
25. jún 2013

@zuriva mozno len z tvojho pohaldu to bol ukazkovy vztah (sama si napsiala, ze vedel, ze pre teba je vernost vsetko, aj pre neho to tak bolo? asi nie......) co ak chcel? co ak chcel? co ak cchel? .....ahaa, takze sama vidis, ze ani envies, co chcel.......to bude mozno ten problem...zeny hned vidia ine, trojky a pod. veci a mozno chcel len obycjane ozivanie....ja neviem....to by si amla v prvom rade vediet ty....to je ten problem....
"A este k tej pricine...on sedel na zadku doma, *pracoval* na PC, ja som chodila do prace, po dcerku, varila, platila ucty, on mi prispieval na domacnost velmi malo...snazila som sa ho podporovat, nevyrusovat pri praci...tak povedz, kde som spravila chybu?" naozaj to nevidis, kde?

heleninamama
25. jún 2013

sorciera24 To je pekné a bolo by dobré, keby boli všetci ako Vy, lebo by bolo menej sklamania a bolesti, lenže ľudia sú rozliční, aj sa pretvarujú, aj sa menia... Jedna vec je ak má dvojica na vernosť nesúrode názory, ako niekto písal, ale stáva sa aj to, že vzťah niekoľko rokov funguje a zrazu BUM. Kamarátku podvádzal manžel, prišla na to tiež týmto primitívnym sposobom - zabudnutá sms... nijaké problémy nemali, neplánoval ju opustiť, sám jej to nevedel vysvetliť, ale bokovku ihneď stopol a ustáli to. Skús sa vžiť do niečoho takéhoto. Aj mne rozum chvíľami zastavuje. No po tom, čo tu čítam, verím, že muži (a určite aj ženy) sú schopní naozaj všetkého. Chcela som len povedať, nikto nemože byť meradlom pre druhého človeka. Možeš len dúfať, že narazíš na podobného sebe a bude to fungovať čo možno najdlhšie...

sorciera24
25. jún 2013

@kaja73 presne tak, inak aj ti dost zarabajuci, maju dokonca dalsi byt......toto viem, ze u nas nehrozi🙂 (preto ja mojmu vzdy poviem, ze ja som stastna, ze zaraba tak malo, aspon po nom nejdu pipenky 😀 peniaze vedia narobit vela zleho.......radsej ich budem mat menej a budem stastna........videla som to vzdy na svojej rodine...)

sorciera24
25. jún 2013

@heleninamama ano, asi tak 😉

mystery1
25. jún 2013

@lucinda1711 mozno si len potrebuje dokazat ze este dokaze poblaznit nejaku babu, aj ked je s tebou spokojny.Masti si ego...poznam takych.Nech uz to myslel vazne ci len chcel skusit ci na to ma a zamotal sa take veci sa nerobia a velmi nastrbuju doveru nehovoriac o tom ze nevies kolke takto oblboval.Na rovinu by som sa spytala co tym myslel.