Požiadal som kamošku o vzťah, zavolala SBS?
Pekne som dopadol zas so ženami, počkal som si na kamošku včera pokiaľ skončila prácu s kvetmi, ktoré ma rada a povedal som jej, že ju roky milujem a ona namiesto aby bola vďačná tak zavolala ochranku mňa. Jak sa vravi za dobrotu na žobrotu som skončil
Zase ty ubenholfen, nepodarok?
@anonym_autor
Tak sa zda ze len ty si myslel ze je tvoja kamaratka
Tak asi si bol doterny, ako je u teba zvykom. Ale ze mala byt vdacna, ze si ju poziadal o vztah ma pobavilo 😄
Tá kamarátka čo ti nedala ani adresu ani telefónne číslo, čo sa nechcela s tebou stretávať osamote čo sa odťahovala pri objímaní, ktorej posielaš fotku svojho penisu a kde ti tu niekoľkokrát radili dať jej pokoj že ťa nechce na vzťah a ty napriek tomu tvrdohlavo ju stalkuješ a chceš prehovoriť na vzťah?
To je ta co si ju stihol oboznamit aj s dlzkou svojho penisu?
Konecne baba dostala rozum a po dvoch rokoch co si ju sustavne obtazoval spravila s tebou poriadok.
To si zase ty? Maly pipik, nizky, vcera tu bolo asi pat tem od teba.. uz ti to doslo, ze nemas sancu a ze si slizky zufalec?
@anonym_autor lebo ked sme ti tu dva dni dozadu viaceri pisali, ze jej mas dat pokoj, ze ta nechce, ze nemas u nej sancu, tak si si nedal povedat.
Za mna bud rad, ze ta len slusne odprevadili a nezbieral si si zuby niekde po celej ulici.
@anonym_autor lebo ked sme ti tu dva dni dozadu viaceri pisali, ze jej mas dat pokoj, ze ta nechce, ze nemas u nej sancu, tak si si nedal povedat.
Za mna bud rad, ze ta len slusne odprevadili a nezbieral si si zuby niekde po celej ulici.
@sissy27 Ďalší postihnutý jedinec na koníku, o ktorého sa tu všetky porvú.
Posledné dni pred koncom prázdnin, či aj na uzatvorenom oddelení povolili net?
Dobre sa zabávaš na reakciách tu? Lebo toto už naozaj nemôže byť reálne
Zase ty ubenholfen, nepodarok?
@anonym_dc0206 nepodarok neposiela fotky penisu
@anonym_autor a ako presne si ju požiadal o vzťah? Normálne, že: "Žiadam ťa o vzťah...", ?
Fuj, to je hnus, kolko uchylakov a psychopatov sa tu pohybuje v poslednej dobe. Co tema, to uchylna idiotina.
Ty naozaj nie si normálny.
Normálne tú ženu ľutujem.
@anonym_autor napíš aj prvu časť príbehu. Dosť podstatné.
@magdalienka11 nájdeš v ďalších diskusiách posledných dní s podobne divným názvom - napr. či je problémom malý penis, prečo chce byť len kamarátka, ako ju presvedčiť na vzťah, akú má u nej šancu,....... a zistíš, ako dospelý muž dva roky uháňa spolužiačku zo základky, ktorá oňho nemá záujem a on nerozumie, prečo ho nechce, keď jej už aj Gašparka ukázal, aj princeznou ju nazval a ona naňho bola milá 🤦🏻♀️
Vďačná? Však ťa možno len roky trpí a čaká kedy konečne bude mať pokoj, lebo je jej ťa ľúto to je celé, podobné témy sú tu každú chvíľu a podľa mňa je to jeden a ten istý zúfalec

@anonym_autor aby bola vdacna? To si zabil 😂 nuž, asi nie si jej typ