icon

Požiadal som kamošku o vzťah, zavolala SBS?

23. aug 2026

Pekne som dopadol zas so ženami, počkal som si na kamošku včera pokiaľ skončila prácu s kvetmi, ktoré ma rada a povedal som jej, že ju roky milujem a ona namiesto aby bola vďačná tak zavolala ochranku mňa. Jak sa vravi za dobrotu na žobrotu som skončil

anonym_85b2d2
23. aug 2026

@anonym_autor aby bola vdacna? To si zabil 😂 nuž, asi nie si jej typ

anonym_dc0206
23. aug 2026

Zase ty ubenholfen, nepodarok?

anonym_da568a
23. aug 2026

@anonym_autor
Tak sa zda ze len ty si myslel ze je tvoja kamaratka

anonym_ed984c
23. aug 2026

Tak asi si bol doterny, ako je u teba zvykom. Ale ze mala byt vdacna, ze si ju poziadal o vztah ma pobavilo 😄

anonym_72ab7d
23. aug 2026

Tá kamarátka čo ti nedala ani adresu ani telefónne číslo, čo sa nechcela s tebou stretávať osamote čo sa odťahovala pri objímaní, ktorej posielaš fotku svojho penisu a kde ti tu niekoľkokrát radili dať jej pokoj že ťa nechce na vzťah a ty napriek tomu tvrdohlavo ju stalkuješ a chceš prehovoriť na vzťah?

anonym_13be6d
23. aug 2026

To je ta co si ju stihol oboznamit aj s dlzkou svojho penisu?
Konecne baba dostala rozum a po dvoch rokoch co si ju sustavne obtazoval spravila s tebou poriadok.

minenkaa
23. aug 2026

Buď rad ,že to neboli policajti a nechce to ďalej riešiť
Ako sa mala zachovať

crazy_cat_lady
23. aug 2026

To si zase ty? Maly pipik, nizky, vcera tu bolo asi pat tem od teba.. uz ti to doslo, ze nemas sancu a ze si slizky zufalec?

sissy27
23. aug 2026

@anonym_autor lebo ked sme ti tu dva dni dozadu viaceri pisali, ze jej mas dat pokoj, ze ta nechce, ze nemas u nej sancu, tak si si nedal povedat.
Za mna bud rad, ze ta len slusne odprevadili a nezbieral si si zuby niekde po celej ulici.

anonym_dc0206
23. aug 2026
@sissy27

@anonym_autor lebo ked sme ti tu dva dni dozadu viaceri pisali, ze jej mas dat pokoj, ze ta nechce, ze nemas u nej sancu, tak si si nedal povedat.
Za mna bud rad, ze ta len slusne odprevadili a nezbieral si si zuby niekde po celej ulici.

@sissy27 Ďalší postihnutý jedinec na koníku, o ktorého sa tu všetky porvú.

anonym_9f6218
23. aug 2026

Posledné dni pred koncom prázdnin, či aj na uzatvorenom oddelení povolili net?

anonym_7b52e3
23. aug 2026

Dobre sa zabávaš na reakciách tu? Lebo toto už naozaj nemôže byť reálne

rozculena
23. aug 2026
@anonym_dc0206

Zase ty ubenholfen, nepodarok?

@anonym_dc0206 nepodarok neposiela fotky penisu

sevrin
23. aug 2026

@anonym_autor a ako presne si ju požiadal o vzťah? Normálne, že: "Žiadam ťa o vzťah...", ?

anonym_bd9895
23. aug 2026

Fuj, to je hnus, kolko uchylakov a psychopatov sa tu pohybuje v poslednej dobe. Co tema, to uchylna idiotina.

patrike
23. aug 2026

Zobral si si z toho nejake poucenie ? Vies si priznat chybu v tvojom pristupe ?

anonym_c1fe56
23. aug 2026

Ty naozaj nie si normálny.
Normálne tú ženu ľutujem.

magdalienka11
25. aug 2026

@anonym_autor napíš aj prvu časť príbehu. Dosť podstatné.

anonym_c1fe56
25. aug 2026
@magdalienka11

@anonym_autor napíš aj prvu časť príbehu. Dosť podstatné.

@magdalienka11 nájdeš v ďalších diskusiách posledných dní s podobne divným názvom - napr. či je problémom malý penis, prečo chce byť len kamarátka, ako ju presvedčiť na vzťah, akú má u nej šancu,....... a zistíš, ako dospelý muž dva roky uháňa spolužiačku zo základky, ktorá oňho nemá záujem a on nerozumie, prečo ho nechce, keď jej už aj Gašparka ukázal, aj princeznou ju nazval a ona naňho bola milá 🤦🏻‍♀️

betulinka1
25. aug 2026

@anonym_autor daj jej pokoj

anonym_d1ba87
25. aug 2026

Vďačná? Však ťa možno len roky trpí a čaká kedy konečne bude mať pokoj, lebo je jej ťa ľúto to je celé, podobné témy sú tu každú chvíľu a podľa mňa je to jeden a ten istý zúfalec