Manžel ma ponižuje a mám problém s rodičmi
ahojte baby.mám jeden velký problém.moj manžel mi už dost dlhu dobu nada ponižuje kriči po mne,uráža,vyčita vyhadzuje mi na oči veci čo som stvárala ako slobodná čo sa mi zdá smiešne,ked ma učil šoferovat strašne po mne kričal jakeby on spadol z neba hned za volant,,raz ked som mu nechtiac oškrela auto strašne sa nahnevala chytil záchvat zurivosti jakeby to mal auto za milion,zdrapil ma za ruku čo ma dost bolelo zostala mi aj jazva a vyhodil ma z auta.viete si asi predstavit čo aky som mala vysoky tlak ruky sa mi triasli,a s plačom som odišla k mame.celou cestou som plakala s toho šoku a bolo mi staršne zle.ked som dorazila k mame nemohla som ani vystupit z auta lebo som sa bala a hanbila jej to povedat lebo ona vedela že som k nej prišla nečakane že je nejaky problém ked som sa konečne odvážila a pov.čo sa stalo že mne a detom nadáva.stalo sa čo som nečakala mama bola na mojej strane ale kedže ešte neboli pradniny otec mi nič na to nepovedala iba mama že otec mi neveri a mys.si že prehánam .tak si viete predstavit aky to je pocit ked vám neveria vlastny rodičia a poslali ma domov.mojej deti si u mami už išli lahnut že oni za otcom nejdu a plakali .bol to pre nich velky šok čo pred nimi predviedol ich otec aj na prek tomu nas mama poslal domov .ponižena som sa vracala domov k človeku kt.nám ublížil.chcem odist ale nemožem si najst prácu aby som ich uživila a neviem kam kedže moji rodičia ma nepodporuju.chcem odist už nevládzem.dokonca somsi nahrala všetko čo mi nadaval muž aby som to ukazala otcovi ale neviem či to pomože a bude stačit
som vyučená predavačka a najst prácu nieje lahke
No ja osobne by som necekala, pisala si, ze mas nahrane ako ti nadava, este by som zozbierala par dokazov a utekala aj s detmi len taky fukot. Ukazala by som to rodicom a samozrejme rozvodovemu pravnikovi. Dalej deti su uz velke taktiez mozu Vasim porozpravat co sa doma deje. Hlavne kvoli nim by som rychlo utekala aby z nich nevyratslo to co z ich otca. Isla by som k rodicom, ci sa im to paci, alebo nie, ja som si sice ista, ze by ma nasi podporili, ale ked budes rozhodnuta odist a prides k nim aj s vecami pochybujem, ze ta vyhodia. Ja by som kazdopadne odisla.
@saskia01 a kto hovori ze je to jednoduche odist? Na druhu stranu zeny su ovela silnejsie ako si myslia, aj tu na fore je velmi vela zien co to zvladli a teraz su spokojne...stale lepsie ako premarnit svoj zivot fnukanim po boku kretena..taky pristup nikomu nikdy nepomohol..len rozmyslat co sa neda preco sa to neda a cakat na zazrak
ktory rodic bude nadseny z toho ze jeho dietatu sa rozpada vztah? asi ziadny... a nebude ta potlapkavat po pleci ze ako dobre ze sa chces rozviest... to je dlhsi proces ked potrebuju cas na pochopenie situacie... nieze ty raz k nim nabehnes s revom a hotovo... co vlastne od nich cakas? ze ho otec zmlati? alebo co... ked mas manzela nahrateho tak im to pusti a to im pomoze pochopit situaciu... neverim ze by ti nepomohli keby si boli isty ze je naozaj problem... tak im ten problem musis vysvetlit... a nie ich hned zatracovat... 😖 svojpravne mi pride ale hlavne postavit sa na svoje nohy a necakat na niekoho pomoc (aj ked je super ked sa najde niekto kto pomoze) a nemat plne usta ponos ako ti nikto nerozumie 😒 zatni sa a chod si za svojim, bud muza spacifikuj a ked to nejde tak treba ist dalej bez neho... 😅

baby ja som svojprávna až moc.ale odist to je to najmenej ale uživit deti nieje len tak.