Manžel ma uráža slovne. Ako reagovať?
Ahojte. Už druhý krát sa mi stalo v priebehu mesiaca , že manžel mi povedal pri hadke že som bachrata piča. Prvý x som sa s ním nebavila cca 6 týždňov ...Dnes sa to zopakovalo. Áno , som dosť pribratá ale som po dvoch pôrodov syn 2r a dcérka 5m....Veľmi mi to znova ublížilo. Veľmi ma trapi to , že on pracuje v zahraniči a ja som v podstate na deti sama. Som veľmi unavena stoho už, nemam komu tie deti odložiť aby som si šla zabehať , zacvičiť. Samozrejme, že sa utapam v depresiach a moja prva pomoc je niečo sladké. Chodím aj kočíkovať , ale niekedy je to naozaj veľmi ťažké neraz som sa vracala s deťmi s plačom ja a aj deti...radšej som , keď sa syn hrá na zahrade a malička mi spinka v kočíku , vtedy pracujem okolo domu , kosim, periem a pod. Keď je dcérka hore , hram sa s deťmi , snažím sa im venovať. Prosím , ako by ste reagovali vy na toto keby sa k vám tak vaš manžel spraval ? Momentalne sa s nim znova nerospravam , mam chuť odísť z domu ale nemam kam 😓
@lilka5566 " väčšina" mužov neskutočne klesla čo sa týka slovníka, vulgarita, hrubost voči ženám. Včera na parkovisku pri Tescu asi tiež podobný týpek ako autorkin vrieskal po zene "ty prijxxxx pixx" žena utekala do vnútra Tesca čo sa ho bála. Tiež si veľa x pomyslím ako je mi dobrej samej.
No neviem, ale toto by mi povedal len raz. Myslis ze je normalne aby ta takto nazyval manzel, otec vasich deti? Viem ze sa mi to lahko hovori, ale radsej by som deti vychovavala sama ako s takymto hovadom. Ked to urobil raz, urobi to znova. Je jedno, ze popijal, ze sa chcel ukazat pre chlapmi... Vazne ma byt toto ako ospravedlnenie? Fuuha... Nemas ist kam s detmi? Na par dni?/tyzdnov.... Aj ked verim, ze tym sa nic nevyriesi. Ked je raz debil, debilom zostane. Velmi smutne.
Počkaj behom 1 mesiaca ti povedal 2x že si bachratý pi.a a po prvom raze si sa s ním nebavila 6 týždňov,tak to akosi nevychádza.
Ako to že nemáš ísť kde žiadna rodina,žiadny súrodenci nič?
Predpokladám že obaja ste obe deti plánovali a aj on bol pri Tom keď ste ich splodili. Keď sa muž správa ako posledný chuj. Ale dúfam že keď ma plne vajca mu tvoja váha nevadí.
Ako dlho býva v zahraničí a koľko dní je doma?
Jedna vec je, že máš muža hulváta. To je jasné. Ale druhá vec,prosím ťa, neospravedlňuj sa, že tá nadváha je ok. Neviem, akú postavu si mala pred pôrodmi. Keby si mala o dvadsať kíl menej, aj to by to stačilo. Len nezajedaj ľútosť sladkým, pohyb nie je nič zázračné, to je skôr na spevnenie postavy, najdôležitejšie je stravovanie, veľa bielkovín a zeleniny. Nie kvôli mužovi, ktorý za to očividne nestojí,ale kvôli SEBE. On si je tebou istý v zmysle, že teraz by si sa inému nepáčila, tak nemá problém ťa hrubo urážať. Asi by nebol iný, aj keby si rovno modelka bola, ale to už vieš ty, akú povahu má a aj tak si si ho vzala. Nechcem ti týmto komentárom ublížiť, skús sa nad ním zamyslieť. Samozrejme, všimla som si, že kojis. Ale aj pri kojeni sa dá zdravšie jesť.
Teda neviem koho to je dom ak spoločný tak by som ho pobalila a vyhodila za asistencie niekoho z rodiny. Načo Ti je taky chlap?
Je strašné takéto niečo už len čítať, nie že zažiť. Žiaľ už pre neho nie si atraktívna, neľúbi ťa a neváži si ťa. Spôsob akým ti to dáva najavo zodpovedá jeho inteligencii. Tú si však určite vedela odhadnúť už v začiatkoch. Veľa síl.
Jedna vec, ze ti povedal bachrata (aj to uz je podla mna cez) .. ale p.ca ? Fakt ? Ja som mierumilovny clovek ale letela by panvica vduchom... Hm a po dalsie...citam, ze ty robis okolo domu, s detmi, v kuchyni atd atd. Co robi manzel ? Pije pivo ? Prepac ale očividne si ta nevazi.
Stratil uctu k tebe a to,ze chodi na tyzdnovky vam vobec nepomaha. Tvoj muz nevie,co je to rodina ako ma fungovat mama a otec v rodine. Je hrozne ako sa k tebe sprava. Namiesto nerozpravania sa,by ste sa mali porozpravat. Mala by si mu nechat deti aspon na hodinu,ty sa chod prejst a nech si to takto postupne skusa,co to je byt s detmi. To,ze si na materskej neznamena,ze on ako otec sa nema starat o deti. Musi pochopit,ze takto sa neda zit,ze deti potrebuju harmonicku rodinu a nie vidiet otca sediet pri pive a mama sa ide roztrhat,aby vsetko stihala a este dostane aj skaredo vynadane.
@darinkaninka ale myslím že žena po pôrode ,sama s dvoma deťmi by nemala riešiť kila navyše, nato bude času dosť.Tiez som bola na tom podobne ,skoro stále sama ,dve deti ...Na chudnutie nestačí len zdravá strava ,treba aj makat na sebe a to pri dvoch malých deťoch nie je také ľahké .Tiez som mala po pôrode skoro 80 kil .
Lenze chlapi by chceli domácu paničku čo sa o všetko postará ,navarí,ozehli ,postará o deti a zároveň krásnu a štíhlu aby sa mohli pochváliť pred kamošmi.
Namiesto vďačnosti sa takto vyjadruje
U teba je už momentálne úplne jedno, či teraz priberies ďalších 10-20 kíl, alebo ich schudnes. Máš chlapa,ktorý si ťa neváži, stavila by som výplatu, že to nebolo naposledy čo si od neho toto počula. Myslieť si, že s tým prestane, je hlupost. Byť tebou odkladám peniaze bokom, nech o nich nevie. Keď sa bude dať tak odíď. Alebo ho výhod. Nečítala som všetko. Ale po takomto niečom to už dobre nebude. Osobne si myslím, že.nieco takéto je omnoho horšie, ako keď ťa chlap trebárs v opitosti podvedie a neskôr to ľutuje.
Mne by muž raz povedal že som pi.a a je jedno či bachrata , alebo neviem aká . S takýmto mužom by som si ja už osobne nevedela ľahnúť do postele . Úplne by sa mi zhnusil a klesol najnižšie ako sa dá . Toto sa v mojich očiach nedá nijako ospravedlniť .
On je dokonalý? Dlho nebude, keď bude sedieť pri pivku často. Bude bachraty on, a ešte aj alkoholik možno. Ty svoju váhu nerieš, keď kojiš. Buď teraz rada,že máš mlieko. A keď prestaneš kojiť, treba potom znížiť energeticky príjem.
Ty si úžasná žena ,matka ... Odíd od takého !
No a on je jedno,, chlapske hovädo,,. Chlap čo dokáže povadat takto žene,si nezaslúži ani ženu ani deti. To ako sa bude vyjadrovať váš syn keď vyrastie? Akého si dovedie dcéra domov muža, keď toto bude počúvať? Určite by som prehodnotila spoločne spolunažívanie.

A co tak 3-4 dieta? To vraj pomaha...