Manžel ma zbil v aute po hlave
Nebolo to prvykrat.
Dnes odmietol platit nakup v Lidli, lebo ze on platil parkovne na rok 25€.
Cele sa to zvrtlo, nechcel ma zobrat do auta domov. Vyhrazal sa mi, ze ma nezobete domov. Ked sme uz sedeli v aute na ceste do skolky pre syna, zacal ma byt pastami po hlave asi 10x. Co robit?
Byt je moj. Mam ho rovno vystahovat?
Ano, samozrejme. A podat ziadost o rozvod.
a to si este s nim ?? Uz davno si mala podat ziadost o rozvod a zverenie dietata do svojej starostlivosti ..
Tresne oznamenie nie?
Nik to nevidel, nemam dokazy
Teda ja by som vyuzila ,že sme spolu v tak malom priestore a by takú dostal ,by mal dodriapanu celú tvár a trestné by bolo isto iste podané ale na mňa a to ty si ho ešte pustila domov.
Ešte si nepodala žiadosť o rozvod a trestne oznámenie?
Nie, sprav si a ním ešte ďalšie dieťa ..ale teraz vážne, samozrejme už aj by mal veci vyhadzane pred dverami a ja vymenené zámky
To je dobrý debil 🤦♀️
S tym vystahovanim to moze byt problematicke, byt sice moze byt tvoj, ale predpokladam, ze on tam ma trvaly pobyt. To sa sice da upravit, ale urcite nie tym, ze mu das veci von z bytu. Ale ziadost o rozvod podaj urcite, trestne oznamenie uz podla vlastneho uvazenia, ale asi aj to.
Wtf
Ja sa ospravedlňujem
to sa pýtaš vážne???
@minenkak 😅🤣🤣🤣
áno ale musíš mať správu od lekára alebo z nemocnice ja by som šla na ošetrenie. Ak ťa silno buchol nemusíš mať hned zlé ale aj za pár dni.
@alexandraas to má Kaufland teraz reklamu
Je uplne jedno,ze nemas svedka,oznamenie treba podat na policiu aj tak.aspon Bude o Tom zaznam. A vymenit kluce na Byte ked Zajtra odijde do prace a dovi dopo veci pred dvere.. a zrus Mu U teba trvaly pobyt jednym vrzom...
@anjelicek26 manželovi len tak TP nezruší..
Treba ísť podať TO, neviem či treba k tomu lekársku správu ako dôkaz…., potom môžeš menit kľúče a “vysťahovať ho”
ako sa ja poznám, tak dotyčný by vystúpil za jazdy 😉 inak dnes samé haluze, štvrtá psycho téma a to som koňa len otvorila...
@walentina7 tá lekárnička to má Kaufland teraz reklamu
Ja nechápem čo je toto za mužov, biť ženu 🤢 Otrasné niečo.
kamoska take nieco podobne riesila, jej ex ked bol napr. trochu viac vypil, tiez zbil ju, asi aj deti
mala 2 potvrdenia od policajtov, isla to nahlasit ....asi to TO
jedenkrat mala aj potvrdenie od lekarky, lebo aj nejake sklo rozbil a poranil jej nohu
rozviedli ich velmi rychlo, ked sa to stalo poslednykrat o polnoci, volala policajtov, aj prisli ....a dostal zakaz priblizenia sa do domacnosti na nejakych 10dni
potom rozvod prebehol velmi rychlo
drzim palce
@walentina7 včera sa pobil tuším Matovič s Kaliňákom, tak Kaufland dnes vyhodil takúto reklamu.
Dala by som aj oznámenie a vysťahovať.
Vysťahovať, ho môže až po rozvode, nakoľko manželia si nemôžu zrušiť navzájom trvalé bydliská.Po nadobudnutí právoplatnosti súdneho rozhodnutia, áno.
@daniela1911 a musi mu ju rusit? Ved tp sa nedava na byt? Teda chapes ako to myslim. V jednom vchode bytovky maju vsetci rovnaku adresu
Nic,nechaj si dalej nakladat a cakaj,ze to nejaka zena z MK vyriesi🙄🙈

Samozrejme,ze ho vystahuj este dnes!!...