icon

Manžel ma zbil v aute po hlave

13. sep 2023

Nebolo to prvykrat.
Dnes odmietol platit nakup v Lidli, lebo ze on platil parkovne na rok 25€.
Cele sa to zvrtlo, nechcel ma zobrat do auta domov. Vyhrazal sa mi, ze ma nezobete domov. Ked sme uz sedeli v aute na ceste do skolky pre syna, zacal ma byt pastami po hlave asi 10x. Co robit?
Byt je moj. Mam ho rovno vystahovat?

kvetinka1918
13. sep 2023

Normálne to nieje keby mne toto spraví môj manžel ten by teda videl takú by som mu ja po hlave dala že stena by mu dala druhu to si nemá čo dovoľovať ani nad tým nerozmýšľaj a pekne ho vyhod a pošli kade ľahšie úplný chudák 😃

dskjhfdlkdjhl
13. sep 2023

No, dnes je bitie v aute asi na Slovensku in😝

nepic
13. sep 2023

@autor
Ja sa spýtam ako chlap,lebo pre mňa to je nepochopiteľné. Čo také musí mať chlap,aby mu toto žena tolerovala?

dskjhfdlkdjhl
13. sep 2023

@nepic to je jednoduche-hlupu zenu😉

emuska30
13. sep 2023

Ja stále nechápem čo to máte za debilov??...
On mi nedá peniaze....on nezaplatí nákup....neodvezie ma autom....to kde rastú takí blbci? A ešte Ta aj učiape a opýtaš sa čo robiť?v aute by takú dostal že by sa posral...a domov by išiel on peši....ale nie do môjho...

negymama
13. sep 2023

@kvetinka1918 vies niekedy je ten problem, ze agresor ma vacsiu fyzicku silu ako zena . Takze take rady, ako mu treba vratit, mozu niekedy dopadnut tragicky.
Bohuzial ak su manzelia, ona mu pocas trvania nemoze len tak zrusit trvaly pobyt ani ho vystahovat. Az po rozvode.

ankare
13. sep 2023

Choď k dr., že Ťa bolí hlava po bitke a spíš záznam aj na policii. A okamžite ho vyraz!

ivik4
13. sep 2023

Je na Tebe nieco vidiet ? Ak hej sla by som na pohotovost. Podala t.oznamenie a vyjebala ho v sekunde z bytu . Špina

20erika07
13. sep 2023

1. K lekarovi - povedat co sa stalo a postazovat si na bolesti atd.
2. So zaznamom na policiu podat TO.
3. Prist domov a poziadat ho aby odisiel. Radšej v klude, aby ti neublizil. Pravdepodobne neodide, ale radsej to nehroť, v záujme tvojho zdravia.
4.Hned zajtra podat ziadost o rozvod.
Ak mas možnosť a rodicov blizko, isla by som s detmi k nim na par dni.

negymama
13. sep 2023

@20erika07 este po 5. /ale moze byt aj medzi prvymi bodmi casove/ Ist na UPSVaR a podat Ziadost o predbezne opatrenie - zverenie dietata /deti/ do starostlivosti matky.

negymama
13. sep 2023
lalilla
13. sep 2023

Toto sa naozaj deje? Lebo ja fakt neverim ani situacii ani tomu ze sa tu pytas co mas robit

vanilkovazmrzka
13. sep 2023

Ano. Aj na policiu by si mohla zajst.

luccija
13. sep 2023

Hlavne to nenechaj tak a určite choď lekarovi plus následne čo písali baby.Nemozes ísť na pár dní k mame, niekam?

cacianka
13. sep 2023

Baby prrrr, nemoze manželovi len tak zrušiť tp, aj keď emócie sú vyeskalovane. Bohužiaľ
Ale - môže podať TO za napadnutie, vyhrážanie, psychické a fyzické týranie, požiadať políciu aby ho vyviedli - vykázali z bytu, počas toho rýchlo podať na súde návrh na zákaz vstupu, priblíženia.
Hneď podať aj návrh na neodkladné opatrenie vo veci zverenie deti do jej opateri, určenie výšky výživného to všetko do času riadneho pojednávania/ rozvodu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
samimami777
13. sep 2023

Asi dostanem za toto "naložené" od druhých ale to nemáš bratov/švagra/otca/priateľov alebo iných silných chlapov v rodine ktorí by si pána manžela trochu tiež prepleskli aby si chlapec zažil aké to je keď niekto zaútočí na slabšieho ? Keby sa mne toto stane a niekomu to z rodiny spomeniem tak by otec zobral 6-7 chalpov z rodiny a odchytia si ho. Možno keby videl aké to je keď silnejší mu dá po ústach tak by si druhý krát rozmyslel či sa ťa chytí .

minenkak
13. sep 2023

@samimami777 dostaneš pochvalu,máš pravdu

sasa1310
13. sep 2023

vysťahovať? Prečo? Treba mu bábovku upiecť

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
13. sep 2023

@samimami777 Nemam nikoho, nema sa ma kto zastat

autor
13. sep 2023

@luccija Nikoho nemam, ale byt je moj, kupeny este pred svadbou. Muz nedal ani cent. Vsetko tu je moje.

rheia27
13. sep 2023

boze...ja sa normalne cudujem, vymenit zamky ked nebude doma a vystahovat ho a podat ziadost o rozvod a samozrejme ze hned si mala volat na policiu

samimami777
13. sep 2023

@sheila121 a myslíš že tvoja rada typu mala si mu drbnút po hlave sa ti zdá lepšia? Evidentne sa sama brániť nevie a akurát by ho viac vyprovokovala a mohla dopadnúť omnoho horšie ako dopadla. Tiež nepodnikla žiadne kroky aby na neho niečo mala. Nedala sa ošetriť , nenahlásila to , nič .

olimuc
13. sep 2023

Hned na policiu TO, nejaky kaser a pod do vrecka a ked nabuduce natiahne ruku bud rychlejsia. V kazdom pripade sa ho zbav co najskor. Sice dalsi debil v obehu, ale keby ich vsetkych upalili na hranici tak v zime netreba nikde kurit. Ako pises nebolo to prvykrat. Nechapem, co ta pri nom drzi …🤦‍♀️

luccija
13. sep 2023

@rheia27 to nie je také jednoduché, keď tam má TP.Autorka hlavne sa nedaj vyprovokovať k ďalším hádkam a nie, že sa na to vyspis a nič nepodniknes

stanulienkat
13. sep 2023

Autorka, prosim bud silna a ries to. Normalne mu povedz, ze ma 4 dni na vystahovanie a ze podavas ziadost o rozvod. Nenechaj si to, lebo sa to bude stupnovat. Mas neskutocnu vyhodu-mas byt. Nech to neovplyvni deti. Treba to zatrhnut v zarodku. Nech ta neobmäkci kytica z Lidlu.

katkajaromer
13. sep 2023

@anjelicek26 Nevím, jak je to na Slovensku, ale tady chtěl můj táta, aby se bratr ( 40 let ) od něj odstěhoval a musel to dát k soudu, bratr tam pořád bydlel, odvolával se a soudní proces nakonec trval 2,5 roku! Teď v létě se to konečně podařilo.

macilaci
13. sep 2023

🤦

minenkak
13. sep 2023

ako vlastník nehnuteľnosti môžete v zmysle zákon o hlásení pobytu občanov zrušiť trvalý pobyt tomu, kto nemá v nehnuteľnosti užívacie právo, avšak nie je to možné voči manželovi. Zákon to výslovne zakazuje v § 17 ods. 1 písm. f) Zákona o hlásení pobytu občanov.