Manžel ma zbil v aute po hlave
Nebolo to prvykrat.
Dnes odmietol platit nakup v Lidli, lebo ze on platil parkovne na rok 25€.
Cele sa to zvrtlo, nechcel ma zobrat do auta domov. Vyhrazal sa mi, ze ma nezobete domov. Ked sme uz sedeli v aute na ceste do skolky pre syna, zacal ma byt pastami po hlave asi 10x. Co robit?
Byt je moj. Mam ho rovno vystahovat?
Chod na ošetrenie.. Tam uveď ze ta muž zbil.. Pošlú ta na rentgen.. Budeš mať papier..A udaj ze ta boli hlava
@dadis ten zakon je v pripade nasilia o nicom. chapem ze opacne je chranena zena aby ju nevystahoval z bytu a nenechal tam len deti - ak byt je len muzov.
ale v situacii ze vlastnik je iba zena a je v byte nasilny chlap, je to doslova nebezpecne a policia casto kona pomaly a neaktivne voci nasilnikovi
Na to ošetrenie by si mala ísť ešte dnes
Vykopnut toho hajzla aj s jeho vecami
Mne je tak smutno z toho,ked vidim kolko chu.ov - pardon za vyraz - beha po svete a este smutnejsie,ked sa po niecom takom zena opyta,co ma vobec robit…ja chapem,ze strach z chlapa je niekedy silnejsi atd,ale prosim,zbav sa ho…mas svoj byt,si vo vyhode
Žena začni si vážiť seba a urob svojmu dieťaťu lepšiu budúcnosť. Sú veci ktoré sa jednoducho neodpustaju🙏a nie že sa pýtaš tu že čo máš robiť😔je to veľmi smutné☹️
Ved si zavolaj niekoho z rodiny, al priatelov, viac ludi a pri tej prilezitosti, nech si vezme veci a ide. Preto pisem viac ludi, aj muzov, aby ta nezmlatil, ak ho vyhodis a budete doma len vy dvaja a syn. A ak nemas znamych, pravne zariad, aby odisiel. Na cas mozes so synom odist niekam inam, kym neodide. Hlavne si daj pozor, aby ti neublizil, vies budes chciet, aby odisiel, on sa bude branit silou. A potom sa rozved, on nie je normalny.
Zenam chyba sebaucta.
Kde si si nasla take hovno? 👽

Manzela nemozes len tak vystahovat :(. Aj ked je byt tvoj. Treba riest s policiou, aby do bytu na nejaky cas nevstupoval a rozvod riesit zaroven. Len to je zalezitost niekolkych mesiacov. Po pravoplatnosti rozsudku, kufor pred dvere.