Manžel ma zranil
Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?
@steinarka ked pisala ze to nejde tak sa o to asi pokusala a to neslo ... niekde je chyba ale tak ja tu mamicku nepoznam preco ju mam sudit ci zije zdravo ci nezdravo ci nieco pre to robila aby schudla alebo nie ... manzel nema pravo takto jej psychicky ublizovat tehotenstvo a porod su burlive zmeny v tele zeny .
@vevesh prepac, ale off label znamena nieco uplne ako pises. Znamena to, ze liek presiel rozsiahlymi klinickymi skusania a bol zaregistrovany na liecbu urciteho ochorenia za urcitych podmienok. Off label znamena, ze sa liek po schvaleni uzije na ine ochorenia, ako na to ochorenie, na ktore bol schvaleny. Proste nie v sulade s platnym SPC (typ dokumentu). Pretoze sa predpoklada, ze na zaklade mechanizmu ucinku by mohol ucinkovat aj pri liecbe ineho ochorenia. Ziadny liek s takym vysokym percentom umrtia, ci neziaducich ucinkov by nebol nikdy schvaleny. Jedine v pripade, ze by benefity preukazatelne prevazovali nad rizikami. Co pri 30% umrtnosti asi tazko.
V škole som počul od spolužiačky odpoveď že percento je stotina a promile tisícina, čiže o jeden rád a preto 5 promile je 50 percent. Možno to bol podobný výpočet.
@babyanabell789 nehnevaj sa, ale ja som ju nesudila, vyslovila som svoj nazor.. mne je jedno ako zije, ci ma 40 kil, alebo 140.. pre mna za mna nech sa aj prevaluje z boka na bok, ked jej to tak vyhovuje.. manzel je ze jej psychicky ublizil?? vies, v manzelstve je dolezity AJ manzel a JEHO potreby.. bral si ju s istym vyzorom, ktory sa mu pacil, pritahoval ho, bol pre nho sexi.. a zrazu pribrala.. ok, tehotenstvo.. ale tehotna predsa nie je navzdy.. SCHUDNUT SA DA LEN TREBA CHCIET.. skus si niekedy pozriet napriklad take extremne premeny.. su tam ludia s XY diagnozami, ktore mali kvoli tucnote.. tiez by sa mohli vyhovarat, ze kvoli tym diagnozam sa im nedari schudnut.. ale vies co? staci LAHKA MATEMATIKA, ktoru som popisala v prispevku vyssie a kila proste idu dole.. komu nejdu, ten robi niekde chybu..
@smovlinka Videla si niekedy film Stepfordske panicky? Niekedy mam taky pocit, akoby vsetky mamky na MK mali vymyte mozgy. Cest vynimkam. A to teraz nemyslim Teba 😉
K Tvojmu problemu. Priberanie moze byt aj problemom stitnej zlazy, takze v prvom rade skoc za lekarkou a daj si urobit vysetrenia.
V druhom rade, Tvoj manzel je idiot kvoli tomu, ako Ti to povedal. Ja velmi dobre chapem, ze niekto moze vidiet nadvahu neatraktivnu, ale napr mne osobne sa zdaju ine veci hnusne, ako zapach z ust, ked si niekto prdne pred druhym /ako tu zeny pisu, ze doma v pohode robievaju 😕 /, umele Barbiny, teda od prs, cez vlasy po nechty - nic nie je prave...Ale Tvojmu muzovi vadi Tvoja nadvaha.OK, ale mohol to povedat krajsie, nie?
TAkze co robit. Pekne krasne si vybav fitko 3x do tyzdna. Manzel pride z prace, predaj mu dieta a hor sa do posilky. Zacala by som chodit viac na manikuru, ku kadernicke, pekne sa obliekat, sem tam by som mu povedala, aki pekni chlapi tam boli, ake mali pekne postavy, a Ty mas take brusino, tsk tsk...a je mozne, ze nakoniec v posilke skoncite obaja. A mozno to bude nieco, co vas bude viac spajat.
Lebo nepochopim, ze on chlap s nadvahou vycita nadvahu Tebe.
Takze hlavu hore, popracuj na svojom sebavedomi. Ono niekedy viac ako nas vyzor je sexy nas pristup a nase sebavedomie.
Mozno to a ako ti to manzel povedal ta nastartuje na chudnutie este viac, mne po porode ostali len 4 kg nepacili sa mi ale som ani nic nerobila aby zmizli az kym mi znama nepovedala ze vyzeram zle pribrala som 😠 velmi sa ma to dotklo a urazila som sa ale ma to aj nastartovalo prestala som jest sladkosti, pit sladke vody, papat chipsy, vecerat 2 krat a hlavne som zacala cvicit 5 krat do tyzdna po 30 min a cuduj sa svet uz si obleciem nohavice ktore som nosila pred otehotnenim, citim sa ovela lepsie, veci ktore som si kupila po porode su mi uz volne, manzel ma 3 krat za den pochvali ze dobre vyzeram 🙂 takze som rada mojej znamej ze ma nakopla 😀
@trajamusketiery to je fakt zvláštne,mňa by k tomu nenakopol nikto, ani frajer, keby mi to povedal vôbec by ma neranil, ja som totiž tak pohodlna, že by som bola možno aj rada,že mu navrhnem nájsť si inú frajerku a bol by kľud na každej strane.
@oldman50plus @mawka nechce sa mi zu uz rozoberat, takze posledny komentar, kedze to nie je predmetom diskusie...
neviem, ako sa liek vola , pretoze som ho odmietla kvoli nu a bolo to davnejsie ... S dokim skusame ist "prirodzenou "cestou, kedze ci uz operativna alebo medikamentozna liecba neriesi moje extremne vypadky vahy (satnik mam od 36-44 velkost, meni sa to casto a rozne, nie je mozne udrzat vahu uz dlhe roky), to ci plati pre vas, nemusia pre ineho - kazdy sme iny, u kazdeho zabera nieco ine a mame aj ine problemy...
necitala som prispevky,ale radim ti vykasli sa na jeho reci.Ma ta rad,aj ked ti to povedal dost necitlivo.Ja som bola na tom podobne.Pred tehu 60 kg,stihla,vysoka.Pri poslednom tehu som sla do porodnice s 93kg,pred tehu som mala 69kg,co mi zostali ☹ Z porodnice som si doniesla 82kg.No bolo to des pre mna,muz to nikdy nekomentoval.Po takmer 2 rokoch som bola na vahe 72kg.Postava taky normal,len to brucho hroza.A zacala som k tomu pracovat a pribrala par kil,sedave zamestnanie.Ako sa blizilo leto,manzel nenapadne hadzal poznamky typu,ci nechcem zacat cvicit,behat,ze som predtym bola celkom stihla po tehu predtym a pod.No hrozne som sa urazila a reagovala ako ty.Par dni som nekomunikovala a potom som prisla k zaveru,ze ma pravdu.Ale polroka som zacala par veci menit,len sa nedarilo.Nebola som totiz nastartovana v hlave,ale mala stale pocit,ze to bude chyba inde,ked to nejde.Potom prisiel zlom a presne na skaredu stredu som to sekla.Ziadne vyhovorky,len ja a nikto iny.Urobim to pre seba a moje sebavedomie.Som tvrdohlava a uz teraz aj v hlave urovnana.Dala som dole na 67kg a nekoncim.Do konca roka to dam.A nie kvoli muzovi,ale kvoli sebe.To ,ze mame deti nesmie byt pre mna utecha,ze vyzeram,ako vyzeram s tymi kilami. Je tu par motivacnych skupin a tie vedia nakopnut.Tiez som myslela,ze jem malo a zdravo.Bol to sebaklam,zistila som to az teraz vdaka www.stobklub.cz Radim ti, urob si poriadok v hlave a nakopni sa.Chlapi nie su diplomati.Ale v podstate to myslia s nami dobre.Aj ten moj uz zacal behat 🙂 a tiez pribral od svadby 15kg.
Tvoj chlap je kreteeen... aaano je 20kg naviac dost..ale ako sama pises..ani.on nie je model..skus nabuduce vratit uder ty jemu..ako by sa citil keby si mu povedala ze ta nepritahuje..osobne si myslim ze sex nie je len o telesnom vyzore..ale aj o vono toho druheho."a o laske..aaano po dvoch detoch mi ostali iba 4 kila mavyse..zato sa mi pobukonceni dojcenia zacalo robit strasidelne akne a jakzov aom od svojho draheho nepocula nieco tak.hnusne
@smovlinka to ako by som o sebe čítala, ja mam presne toto isté cez kopirak, už rok počuvam takéto reči, a ponižovanie, nadavky a stale dookola, tiež som sa dačo naplakala kvoli tomu... neviem ti bohužial poradit lebo ani sama si neviem rady,... ale viem ta pochopit čo prežívaš.... vela sil prajem
ps: ja som sa sama v sebe rozhodla s mojim mužom už nemat dieta, absolutne si nevaži čo je to porodit zdravé dieta a starat sa onho, prenho je doležité len číslo na vahe...stratil u mna všetku uctu.
@smovlinka Ahoj, reagujem na príspevok, kde píšeš, že Tvoj 103 kilový muž sa vyjadril, že na chlapovi to až tak nevadí, ako na žene. Fúúúha, to ma teda vytočilo! Zbožňujem takéto výroky, úplne najlepšie je, keď niektorý chlap zahlási, že ak je neverná žena, je to horšie, než keď to spraví chlap. 😠 Ak by Tvoj muž bol štíhly, potom by MOŽNO mal právo takéto niečo Ti vyčítať. Navyše píšeš, že sa schudnúť snažíš, len to nejde kvôli užívaniu hormónov, tak to veľmi pochybujem, že Tvoj muž je v podobnej situácii. Na druhej strane chápem aj jeho, v relatívne krátkom čase si sa dosť zmenila, čo sa mu nepáči. Ináč, na záver ešte vlastná skúsenosť, aby si vedela, že v tom nie si sama: Tebe muž vyčíta, že si pribrala, keď máš 85 kg. Mne ten môj šplechne podobnú poznámku pri 62 kg. 😖
Žienky Čo to máte za chlapov????
bozeee, lenze ak ma chlap 190 cm alebo 2 metre, tak je rozdiel ci ma tych 100 kil on alebo takmer 90 kil zena s vyskou 165 cm.
ako vy tu nechapete rozdiely medzi stavbou zenskeho a muzskeho tela? sa tu chytate kilogramov a miesate hrusky s jablkami.
Tak sa na neho pekne usmej, bud v pohode a začni na sebe pracovať, aby si sa mu pačila, aby videl, že chudneš, že sa o seba staraš.... a ak ti to nejde, nestači nejesť po 18.00. Chyba!! Začni zeleninku, ovocie, vynechaj blbosti, celkovo uprav stravu ...... pevnu vôlu a pôjde to 🙂 fnukanie žiadnej žene nezachráni manželstvo

@oldman50plus ja som ju pochopila tak, ze to neberie prave pre tie vedlajsie ucinky , ze preto hlada s dokim ine riesenia.....no som zvedava..lebo ak to berie a nevie nazov:::: 😖