icon

Manžel ma zranil

smovlinka
19. jún 2015

Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?

mawka
23. jún 2015

nehovoriac o tom ako hovadsky sexi sa zacinam citit... a to som teda komplexy nezvykla mat ani predtym... 😉

kaja73
23. jún 2015

@mawka no aka kocka budes...ale ved aj si.. 🙂
ja som vahovo uz v cieli...ale cvicm,formujem dalej..zacina to byt zaujimave...mam uz rovnych 60kg..ale su mi velke veci co som nosila ako 57kg.....takze svaly rastu...muz tiez krasne straca bachor....normalne zacina byt foremny....a aj moja mama..takze u nas v tomto smere spokojnost na vsetkych frontoch 🙂

absurdum
23. jún 2015

@mawka chapem, ja som vegetarian, nejem sladke, nemam potrebu. stravujem sa delenou stravou, i ked.. no, chipsy jem denne. slane to je to, co je moja slabost. ale inak som taka skor chuda ako normalna. ale aj tak. bojim sa, ze ked budem teraz tehotna a nezhodim na 46 kil,.ze potom budem vyzerat hrozne a nebudem mat rada sama seba. lebo to mi je tak vzdialene. a neviem sa s tym zmierit..

mawka
23. jún 2015

@absurdum no sak ja som pocas tehu pribrala u jedneho 9 kil a u druheho 8 kil. pribrala som az po porodoch a preco? lebo nespravna zivotosprava. cely den som fungovala bez jedla a vecer by som zozrala aj kona. no a to je to... a potom do prace, to bolo to iste. cely den nic a vecer vsetko. cele zle. tak som sa vyzrala nechutne. pri byvalom som pila vela coly.. joj fuj. on ju lubil a uz som sa viezla s nim 😅 teraz si ju ani nekupim a ak, tak na chut a vygrganie velmi zriedkavo. mala som strasne zle stravovacie navyky. preto som pribrala. nie z liekov. nie z antidepresiv, nie z hak, nie z hormonov.. ale preto, ze som bola leniva jest ako normalny clovek.

yanni
23. jún 2015

@ena70 ano. tri tyzdne do porodu a beham stale ako naspidovana vevericka 😀 Ja som tiez nemala nijake nevolnosti. V 7.-8. tyzdni mi sice bolo trochu na dve slova ale som nezvracala, prezila som to na coca cole a slanych tycinkach a v bazene. Prave som bola na triatlonovom sustredeni, takze na nevolnosti som nemala cas ani mysliet 😀 😀 😀 😀
Jedine comateraz dost zerie, ze ten zaludok je hore totalne stlaceny a nemozem s anormalne najest, len tak zobkat a tiez posledne dva tyzdne ma pali zahy ako diva. Ale tak uz nie dlho a bude po vsetkom.
Inak ten kto nevie a poviem, ze uz idem rodit, tak normalne ma podozrievaju, ze si vymyslam. A to si myslim, ze sudok mam viditelny. Ako keby som prehltla basketbalovu loptu 😀 😀 😀 😀 😀 A tiez som cele tehu velmi aktivna. Ja som toho nazoru, ze tehu nie je choroba. Pokym zena nema nijake zdravotne problemy, tak sa nejak extra obmedzovat nemusi. A poviem ti, ja ani nemam cas na nejake obmedzovanie. Tri deti, staviame dom, donedavna este full time job, muz stale na cestach, domacnost atd.

mawka
23. jún 2015

@yanni ja si ta ani neviem predstavit, ze by si bola pasivna. sak ty sa po porode postavis a budes nieco riesit a kade tade pobehovat 😀 ale tak po stretnuti s tvojou maminou viem, po kom to mas 😀 😀

ena70
23. jún 2015

@yanni no ty si sikulka. palec hore !!! a co cakas? a co uz mas?

veva45
23. jún 2015

@mawka u mna toto iste, ja som to pomenovala tak ako ty, prejedanie zla zivotosprava, neviem odkia prisiel ten nazor ze nam rit narastla s hak...🙂 asi odtial odkila slabe a riedke mlieko ....

mawka
23. jún 2015

@veva45 to nie je nazor, to je vyhovorka 😀 treba to nejako zdovodnit a zhodit na nieco. predsa je nemyslitelne priznat sama pred sebou, ze zerem ako utrhnuta z retaze a zle. a uz vobec nie to verejne aj napisat. boooze. co je na tom. no tak som to posrala. nie som ani prva ani posledna. ale aspon s tym nieco robim, hovorim o tom otvorene a neskryvam sa za vyhovorky LIEKY, TEHU, STITNA ZLAZA.

yanni
23. jún 2015

@absurdum nie je obzerstvo. Ono zalezi aj aku mas vychodziu vyhu pred tehu. Zeny s normalnou vaho maju limit tak 15 kg. Kamoska pribrala len 6,5 kg a ti poviem, vyzerala ovela tucnejsie ako ja s mojimi 12 tehotenskymi. Normalne je 10 kg len co sa tyka tehu. Ca. 3kg dieta plus plodovka, plus zväcsene vsetky organy, plus dvojnasobok krvy atd. Teoreticky by mala zena pri normalne velkom dietati nechat v porodnici ca. 10 kg, popripade ich mat dole najneskor do konca 600nedelia. Realite je samozrejme ina. Ja mam asi stastie. Dobre geny. Vela nepriberam a rychlo sa toho zbavujem. Ale ja som sportovec a telo si pamäta a ja jednoducho neobsedim.
A tiez vyzrat sa v tehu je blbost. Zeny su sproste, ked si myslia, ze potrebuju jest dvojnasobok. netreba. Ani extra viac ako je normalne. Ja sa cele tehu stravujem tak ako aj pred. Akurat ze teraz ku konci jem fakticky cely den ale len tak zobkam, lebo zaludok vela neprijme. Tak po troske. Tiez extra vitamony. Tiez hlupost. Pokym sa z krvy nezisti nedostatok niecoho, ziadne tehu vitaminy netreba. Nic neberiem a dieta aj ja sme ok. A mam takmer 40 rokov a vsetko v pohode.Na zaciatku som sice mala hormony, ale nakoniec ich doc vysadil, lebo yvsledky boli v poriadku.

mawka
23. jún 2015

@yanni presne. tiez som jedla normalne, pocas sezony som si uzila cerstvej zeleniny a ovocia a v tehu som sa citila lepsie ako v civile 😀 nebolo mi zle, fyzicky mi bolo uzasne, malo som pribrala alebo teda tak normalne, nemala som pocit teda, ze sa gulam, vobec som neopuchala a robila som vsetko ako dovtedy,. neobmedzovala som sa v pohybe. ani pri jednom som do seba nedavala kyselinu listovu ani multivitaminy ani nic. ten, kto je dost zeleniny a ovocia a pestru stravu nepotrebuje do seba pchat umele vitaminy. pri malom som este aj stahovala 😀 total akcna som bola.

absurdum
23. jún 2015

dakujem , zienky, ale aj tak si myslim, ze kym nebudem mat menej kil, radsej ziadne tehu. a potom mam hrozny strach z porodu, jednoducho chcem rodit cisarskym. vobec nechapem, ako toto vsetko viete prezit, bud som srab, alebo sa mam az moc rada a asi mi bude lepsie bez dietata.

yanni
23. jún 2015

@mawka no zenus nezariekni to. Lebo to tak aj vyzera, ze sa zdvihnem a uz budem riesit. Riesim totiz u teraz. Ten "porodny" tyzden ma muz triatlon. Sice len u nas nedaleko ale ak mna to chyti, tak neviem kde dame deti. Same ich tam v tom dave nemozem nechat a doma uz vobec nie, kedze je to na cely den.. Tak dufam, ze porodim pred tym a uz budem doma alebo az po tom. A svokru tu nechcem a nasi su daleko. A vlastne, ja tu nechcem nikoho. Nejak si musime vystacit.

mawka
23. jún 2015

@absurdum je to kazdeho volba ci bude mat deti alebo nie 🙂 ked mas radsej seba, tak do toho nechod 🙂 a tiez by si nebola ani prva ani posledna. a nezabudni, ze 46 kilo je tiez malo kil, na to aby si donosila zdrave dieta musis byt hlavne zdrava a fit. a nie kost a koza a ani nie obezna. ani jeden extrem nie je dobry. zlata stredna cesta, pozitivne mysliet. a ak sa bojis, ze sa ti nieco roztaha alebo vytaha, to je mytus ako slak. a keby aj, plasticka chirurgia robi dnes takmer vsetko 😉 uplne zbytocne sa stresujes-

yanni
23. jún 2015

@ena70 malu copanu. Traja chalani 😕 😕 😕 😕 No mame to vesele. 😀

mawka
23. jún 2015

@yanni no nevravim? ale ty to das 🙂 dobre to bude, neboooj. vy ste v pohode celi ako ste. nepochybujem o tom, ze by ste to nezvladli. ci porodit skor alebo aj aj aj 😀

bona_dea
23. jún 2015

@mawka 46 kg vôbec nemusí byť málo, veď to vždy závisí od celkovej stavby tela dotyčnej ženy, keď má niekto 155 cm, ako napríklad moja sestra, tak váha 46 kg je akurát, moja segra tak váži a nie je nejak vychudnutá, alebo čo, vyzerá normálne

ena70
23. jún 2015

@yanni tak konecne baba 🙂

mawka
23. jún 2015

@bona_dea ano, to je jasne, suhlasim.. ale videla som aj pripady, 45 kilo a 170 cm a preco nemoze otehotniet. no presne preto preco neotehotnie 100 kilova pri vyske 155 cm... vsak chapeme sa 🙂 ale zazila som aj zenske, co chceli drzat v tehu diety. to je moc uz aj na mna 😀

ena70
23. jún 2015

@yanni tak blahozelam uz takto vopred, lahky porod a vela zdravicka obom copaňam 🙂

yanni
23. jún 2015

@absurdum neboj sa tehu. Ak deti chces, tak vsetko nejak zvladnes. ja som bola taka ako ty. Posero, tiez cele tehu len kila riesila, stala na vahe 5 krat za den, rozculovala sa nad kazdym gramom ale ono je to vsetko v hlave. Po tehu sa netreba lutovat, ak nema clovek nejake problemy, tak cim skor nabehnut na normalny rezim. A ked mas dobreho pratnera, ktory ta miluje a podporuje, tak sa vsetko da.
A k cisarovi. Ziadny problem. Jedno ci porodis vaginalne a ci cisarom, vzdy budes dobra mama. Necitaj tie basurdity tu na MK. Niektore zeny su totalne zadubene. Tu v Nemecku existuje cisarsky na zelanie. A je to v pohode. Lekar ta pouci. A nie je pravda, ze vaginalny porod je lepsi. Kazdy sposob ma svoje pre a proti. 😉

zibi
23. jún 2015

@absurdum inak som citala ze ked ma niekto chut na slane tak mu chyba voda , pripadne potrebuje magnezium 🙂 ja teiz niekedy potrebujem hrozne chrumky..tie stare komacske ..a minule som sa nad tym zamyselal a uvedomila som si, ze malo v ten den pila ..ja si nemyslim , ze by si ty mala mat strach ze priberies..pozeram , ze mas disciplinu a si vegetarian plus zdrava stava..podla mna u teba pribratie nehrozi...neboj sa lebo sa hovori, ze potom ked budes chciet neotehotneis, lebo budes mat blok..

@mawka no super , zmena stravy robi vela
ja som sa napr. hrozne zavodnila z hormonov a trvalo dlhsie kym to slo dole..co som odsledovala tak mojmu telu trvalo asi pol roka kym sa voda odstranila, ale tak je zasa pravda, ze okrem hormonov som bala prednison vo vysokych davkach.... co pijes na odvodnenie? zihlavu?

yanni
23. jún 2015

@ena70 dakujem. Budeme copate dvojicky 😀 😀 😀 😀 😀

mawka
23. jún 2015

@zibi mixujem si ribezle, maliny. odvodnuje to az neskutocne. netusila som a velmi ma to prekvapilo. take dva a pol deci vypijem rano - nie kazde, lebo sa neviem docikat potom. stale a stale a dokola. a este ma odvodnuju brusnice a kofein.
prednison je svina, viem o tom svoje 😉

yanni
23. jún 2015

@absurdum a este nieco na ukludnenie. Aj ked 100% ovplyvnit sa to neda, vela robia aj geny. ja nemam ani jednu striu. 😉

mawka
23. jún 2015

@yanni ma neser 😀 a ja musim vyhodit za lejzer tolko eur 😀 😀 ale sak az vycvicim brucho, este mam cas.

zibi
23. jún 2015

@mawka fakt to som nevedela..no ked mas na zahrade tak super..horsie je ked to ma clovek kupovat to by som sa nedoplatila..

yanni
23. jún 2015

@mawka hihi no dobre geny. Moja mama pribrala v tehotenstvach neskutocne velaaaaaaa a v pohode vsetko do par tyzdnov schudla a tiez nema strie. Len nejake tri sa mi zda 😀 Zial, ako vravim, su to aj geny.
Ja sa sice natieram ale ziadnym speci niecim, len najlacnejsim olejom z drogosky za nejake dve eura a 6 -7 mesiacov som to totalne flakala a teraz tiez nie kazdy vecer. 😕

zibi
23. jún 2015

@mawka ja som si nazberala zihlavu a robim si caj a aj z praslicky ..plus jem B6 ku na odvodnenie ..ale skusim maliny ..dostat aj zamrazene v lidli tak skusim ich jest ved to je jedno ci cerstve ci take mrazenie, ci?

mawka
23. jún 2015

@zibi tak ale ja to davam tak ze stvrt, pol kila, len mierne riedim vodou, ani nepasirujem nic, normalne so supkou, komplet vsetko.
umele vitaminy nedavam do seba voebc. v pestrej strave je vsetko.