icon

Manžel ma zranil

smovlinka
19. jún 2015

Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?

zibi
23. jún 2015

@mawka uf tak to si dobra 🙂 pekne si zhodila ...a kolko merias? a co si jedla ake hormony? inak verim ez 100 kg to si sa musela zle citit ..to uz zacinaju aj nebezpecenstva zdravotne , klby, cukrovka a tlak ... 😝

kaja73
23. jún 2015

@natalym aj ja..take 3-4 za den....a horka cokoska k tomu....

natalym
23. jún 2015

No teraz keď príde môj muž a opýta sa, že čo robím. Tak poviem: Nevidíš? Som na káve.

natalym
23. jún 2015

@kaja73 Ja čoko nemusím. Ja radšej klobásu. 😀

mawka
23. jún 2015

@natalym a ten jeho vyraz 😀

kaja73
23. jún 2015

@natalym tu aj ja..ale ku kave klobasu..eee 😝 ..to tu cokosku horku radsej...

mawka
23. jún 2015

@kaja73 tiez rozmyslam ze ake kombo kava s klobasou 😀
@natalym idees 😀

natalym
23. jún 2015

@kaja73 Tak dobre. 😅 Keď inak nedáte.

kaja73
23. jún 2015

@mawka
@natalym no idem vylovit mladasa z vane...ved tam uz ani nema vodu..dilino jeden.... 😝

natalym
23. jún 2015

@kaja73 On si dopustí, neboj.

natalym
23. jún 2015

Klobása bude na ráno.

ena70
23. jún 2015

@mawka nevsimla som si tuto temu...v robote nebolo casu a teraz akurát smrkam ako slon...boha jeho nadchu mam jak remeň 😲 ... a ja si dam kavu s mliekom a cukrom. ziadne bez 😀

absurdum
23. jún 2015

zeny, super, drzim vam palce. inak, toto je moj neskutocny des otehotniet, ze priberiem, a co potom. chapem, ze je krasny pocit, ze zena caka dieta, ale bohuzial, ten moj subjektivny stale prevlada v tom, ze pribrat nechcem 😒 . ale obdivujem vas, ked takto bojujete a uvedomujete si, ze treba spravit nieco aj pre zovnajsok, hoci mate kopu inych povinnosti.

natalym
23. jún 2015

@ena70 Aj koláč si dáš však? Neondime sa.

mawka
23. jún 2015

@natalym to mas aku na mysli? 😀
@ena70 @yanni vsakze nie som chlap ani feministka? 😀

@absurdum dakujem
@zibi hodim ti to do IP ak nezabudnem 🙂
@kaja73 to ho lovis naozaj? 🙂 🙂

natalym
23. jún 2015

@mawka Normálnu čabajku ty jedna diovka hanbatá. 😨

ena70
23. jún 2015

@natalym o tom nepochybuj 😀 rozhodujem sa medzi veterníkom alebo lieskovcovou tortou. a ak by nebola kávička, dám si horúcu čokoládu 😀 😀 ... i keď teraz pri soploch asi radšej čajík 😀

natalym
23. jún 2015

@ena70 Ná le, si spala bosá?

kaja73
23. jún 2015

@mawka no naozaj...potopu mame doma..a po vybrati vane ..ze" treba mi kakat" 🙄 ...rit zas zasrr....mna z neho picne..

zibi
23. jún 2015

@mawka ok nezabudni 😉

absurdum
23. jún 2015

@mawka sorry, necitala som uplne vsetky prispevky. a mas aj nejaku dietu alebo si sama "ordinujes" co ako.? a kolko je tvoj ciel? kolko si vazila pred tehotenstvom? ak mam moc osobne otazky, prepac, len ma to zaujima, konecne zena, ktora o tom aj otvorene hovori/pise..

ena70
23. jún 2015

@natalym nieee ja furt v ponožkách 😀 😀 ...sedela som vedla jednej skoro hodinu čo v kuse soplila a kaslala, to este v piatok, dojdem domov, malý tiez soplavy, tak som to schytala aj ja. aby som im nezavidela 😠

yanni
23. jún 2015

@mawka haha, ze chlap. No neviem, ale ani moji rodicia nespominali, ze by si bola chlap 😀 😀 😀
A inak, mne sa stikutka 😀

Ina baby, citam vas a idem sa popucit. Taku zabavnu temu som uz davno necitala.
kazdy moze schudnut. Aj chory clovek a clovek na liekoch. Ja som tiez brala rokyyyyy HAK, aj na zaciatku tohto tehu hormony a nepribrala som ani gram. Dokonca som sa ani nezavodnila. Z HAK som dokonca schudla.
Som tri tyzdne pred porodom, pribrala som ca. 12 kg, uz par tyzdnov nepriberam. Muz mi nikdy nepovedal, ze to a to lebo som pribrala. V tehu je to normalne, jedna menej, jedna viac, ale po tehu treba s tymi kg nieco robit. Ak ich clovek nenecha v porodnici, tak sa musi snazit potom. My mame sex aj teraz. Aj s mojim "tucnym" bruchom.
Ale je ine byt tehu-pribraty a byt obezny v normalnom stave, ked slanina na bruchu sa natriasa. Brrrrr Ked to nevadi tej dotycnej osobe, kludne to moze vadit partnerovi.
No este ze ja nemam problem po porode nabehnut na predtehu-rezim. Vyhovorky u mna neexistuju. Dokonca ani v tehu. Ak zena nema problemy, da sa vsetko. Ja som dokonca bola pred dvomi tyzdnami este na Zugspitze. Sice nie na nejakej velkej ture, ale aj par metrov sa vysplhat v 9 mesiaci do 3000 m vysky je riadna "tura".
Ono sa vsetko zacina v hlave. Aj chudnutie.

Este dam priklad, ze aj ked je clovek chory a na liekoch, moze schudnut. Moja svokra, 65 rokov, cely zivot obezna, na Silvestra odbadla, ze o sebe nic nevedela. Zistili jej cukrovku. Normalnu, ziadnu starecku. Nastavili lieky, je sledovana a musis davat pozor co a kolko je, picha si inzulin. Bola mesiac na lieceni, lekar jeje "predpisal" viac pohybu. V zivote nic nerobila, hybala sa len aby sa nepovedalo. Teraz sice nesportuje v tom pravom slova zmysle ale po kazdom jedle chodi na minimalne 2hodinovu prechadzku. Pri kazdom pocasi. A predstavte si, zmena stravy, pravidelna strava, vela pohybu a zrazu chudne a zlepsil sa jej aj zdravotny stav. Inzulin si bude musiet sice pichat uz do smrti ale davky jej uz znizuju. A znizuje sa aj jej nadvaha.
Takze ked to dokaze jedna 65rocna "starenka", cely zivot obezna, dokaze to aj mlada babenka, ktora je pribrata len nejaku dobu a telo si jej stihlost este pamäta. Len treba zacat a netreba sa vyhovarat na deti, domacnost, robotu, lieky atd.

stardust
23. jún 2015

Pridam svoju skusenost...po prvom tehotenstve zostalo na mne visiet dvadsat kil extra. Nech som robila, co som robila, sport, vyjedanie zeleninovych eintopfov etc., neschudla som ani deko. Prave naopak...kila sli hore do nebeskych maxim. Neskor som si poriadila psa a kila zacali pomaly padat. Prislo posledne tehotenstvo, pre psa som musela kvoli manzelovej agresivite voci nemu umiestnit k inemu majitelovi. Potom nam pridelili rodinnu vypomoc a tento si vsimol, ze nase manzelstvo nefunguje. Ako chlap zmizol z mojho zivota, prestala som v tehotenstve tak rychlo priberat a po porode mi idu kila pekne dole...co z toho vyplyva? Pri kvalitnom chlapovi zema kvitne, pri mizernom vadne.

bielavila
23. jún 2015

ja nechapem niektorych muzov, maju skvelu manzelku, co im vynosila a porodila babatko, a takto sa k nim spravaju...jasne, ze normalna zena priberie, podotykam nie modelka, ktorej hned po "neplanovanej sekcii" urobia zaroven plastiku bruska a podobne, aj ja som pribrala 12 kg a verte neverte 10 mi ostalo, ale moj muz nikdy nic take, ze som tucna nenaznacil, to ja dennodenne mrncim, ze som tucna, a viete co pre mna moj drahy urobil? vzdal sa vsetkeho dobreho jedla a chudne so mnou🙂 som mu za to vdacna, lebo ma doma nic nezdrave nelaka...dolezite je to, ze sa do nicoho nenutim, lebo nechcem byt chuda pre muza, ale pre seba,keby, ze mne takto necitlivo povie chlap, ze som tucna asi sa so svojou citlivou povahou zrutim, da sa to povedat aj jemne a citlivo, v kazdom pripade ta chcem podporit v tom, ze schudnut sa da len treba vediet ako na to, zmen jedalnicek, zapoj pohyb a bude vsetko fajn, verim ze o par mesiacov napises, ze je z teba opat kocka a tvoj muz nevie co s rukami nohami a hm no vies s cim 😀

yanni
23. jún 2015

@ena70 ja by som si dala teraz asi oboje. A aj kavicku a aj tu coki 😀 Len zial moj zaludok je tak stlaceny, ze to by bola porcia na "hlavu v zachode". Uz mam toho plne zuby. Nevtlacim do seba ani len detsku porciu. Na druhej strane, celodenne stravovanie sa v malych porciach je zdravsie ako natlacit do seba tri velke porcie. To tak tehotenstvo vobec nie je na skodu, co sa tyka stravovania. 😀 😀 😀 😀

mawka
23. jún 2015

@absurdum nedietujem 🙂 diety mi nerobia dobre. ale vyskusala som vselico. kedysi so spominala, ze aj anorektika / adipex a reductil/.. skusala som aj spalovace tukov. vsetko su to aj tak sracky. az som pochopila jedneho dna, ze tudy cesta nevede. zacala som jest 5x denne, mensie porcie, vsetko. akurat som vynechala biele pecivo, biely cukor, bielu muku. sladkosti takmer nejem, ked tak horku cokoladu a podobne. davam do seba strasne vela cerstvej zeleniny, @kaja73 mi poradila ze treba vela vela vyvarov kvalitnych jest, poradila mi ohladom tych dobrych tukov, takze som vymenila slnecnicovy olej za olivovy.. ano kaji, prekonala som sa, uz ho pouzivam, aj na tu chut som si zvykla 😀 konecne. ale raz za tyzden si spravim normalne den, ze si dam aj to, co obvykle nejem. strasne dlho som nejedla cestoviny napriklad. a na tanier si nakladam tak, aby som mala velmi vela zeleniny a masa a prilohy uplne minimalne - aby sa nepovedalo. najskor som bola zufala, ze ako budem varit a tak, ale prisla som na to, ze vlastne je to stale o tom istom, len som tie skodlive veci povymienala za tie dobre /ako napr. ten olej/. a cvicim. tiez som dlho dlho hladala, co mi sadne, tak mam par posilovacich cviceni a par kardio - sviznych. to su take zostavy. najdes hocikde. zaciatky boli tazke. netreba sa vzdavat, aj ked padas na hubu ako sa povie. jaj a vela vody pijem. cistej. nie mineralky. urcite nebeham do bio obchodu a nefungujem na pohanke a podobne. myslim pozitivne, vycistila som si hlavu a snazim sa byt v pohode 🙂 je jedno ako rychlo alebo pomaly to pojde, ale mam ciel, ktory som si rozmenila na drobne ciele. a celkovo chcem dosiahnut to, aby som mala brucho prec, aby mi netrcali faldy a nesuchali sa stehna o seba. plus vytvarovat-spevnit. tam, kde sa budem citit najlepsie, tam zastanem a budem to udrziavat. a ci to bude 70 kg alebo 60 kg, to neviem. mozno mi prepne uplne a budem chciet mat 50 kilo a sutazit vo fitness 😀 neviem. ale chudnutie ma bavi, lebo citim ako mi je fajn za kazdym zhodenym kilom. a naspat do rezimu "huspenina-sadlo" ist nechcem. toto je lepsie 🙂

ena70
23. jún 2015

@yanni cakas mimi? lebo som necitala celu diskusiu.... ja som pocas tehotenstva nemala ziadne nevolnosti ... mam zaludok z ocele tusim 🙂

absurdum
23. jún 2015

ja som citala aj to, ze staci pribrat len nejakych 5 - 7 kil. ze ostatne je obzerstvo zien. juuu, to by som bola rada, ale nemam uplne jasno s plodovou vodou.

veva45
23. jún 2015

@adri266 z antikoncepcie sa na 100 % nepribera. Mozno je vatssia chut do jedla ale never tomu ze s antikoncepsie narastie slaninka. Z tabletky nie a povie ti to aj lekar ked sa spytas.... su lieky co zavodnuju, neviem ci som to spravne napisala, ja mam tiez este stale tak 7 kg navysse a nejako to nejde dole... islo by aj , ale rada jem 🙂 ja som tiez bralala antikoncepciu, aj antidepresiva... bolo to davno a bola som stihla.... je to o jedle a samozrejme pohyb.... a toto neni moj nazor ale fakt 🙂