icon

Manžel ma zranil

smovlinka
19. jún 2015

Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?

natalym
24. jún 2015

@mawka Nič. 😀 Beriem decká na obed. Nestíham.

mawka
24. jún 2015

@natalym robievam to aj ja, ked nestiiham 😉

ena70
24. jún 2015

@adri266 ja som bohuzial z hormonálnych tabletiek vzdy pribrala ☹ ....ked som brala blbu antiku pol roka kvôli cyklu lebo mi strajkoval, tak som mala za pol roka 3 kila navyše ☹ ...tak som ju vyšmarila kadeľahšie...a už na to kašlem...však nepotrebujem do seba pchať takéto svinstvo...

eeffka
24. jún 2015

@mawka presne... minule som jedla zodac a skoro som vyzrala chladnicku, ale take ze krce od hladu co ja teda velky jedak nie som.

mawka
24. jún 2015

@eeffka no a teraz si predstav to utrpenie, ked nie ze na tabletkach, ale mesiac v kuse, kazdy den do svalu dithiaden. na skapanie ☹ ale nasla som si uz system, priebezne pojedam cely den vtedy, nieco uplne lahke, zobkam, aby som obabrala mozog.
a zodac je svina. uz ked si ho musim dat, uz planujem ako budem jest a ze nema byt nikto okolo mna, lebo okrem pazravosti som nekontrolovatelne podrazdena. moja mama si da 1/4 antihistaminika a spi dva dni 😀

eeffka
24. jún 2015

@mawka mne lekar zmenil lieky mam Fixit a uz nie som hladna 😀 😀 😀 , sak nebudem pazrava hadam kvôli alergii 😠
to iste som sledovala po Sumammede, chora ako pes a vecne hlava v ladnicke , ale nie ze maskrtna ale seriozne hladna, ten je nastastie len 3dnovy 😝

kaja73
24. jún 2015

@mawka
@eeffka baby ja odkedy som na zmenenej strave...prec lepok,prec sprcovane potraviny,prec biely cukor a vyrazne dole sacharidy....plus vela zeleniny,dobrych tukov,domace maso......ved mawka vie...tak prvy rok -od mojich 5 rokov-nemam alergiu..sennu nadchu po 10 rokoch zvladam bez kortikoidov....ob den si sice dam aerius..ale ten mi nikdy nezaberal poriadne ani ked som ho brala denne...vytesujem sa ako mala.....konecne bez toho humuse kortikoidoveho

mawka
24. jún 2015

@eeffka sak preto kaslem na lieky 😀 a ked to musi byt, tak to uz musi byt extra situacia, ze nieco do seba dam. ja mam antihistaminika kvoli atopickemu ekzemu, tak radsej sa natriem mastou ako tu tabletku. ale niekedy to nejde a musim dat aj tu. lebo ja ked sa vyhadzem, tak dost brutalne. tam uz ide moje oblubene kombo hydrocortison do zily, antihistaminika a kortikoidy na kozu. fuj.

mawka
24. jún 2015

@kaja73 no to je humus, to je fakt. mne sa zase asi cisti plet alebo co, chudnem, ale tak mi naskakali jebaciky, ze dovidenia. ale asi prebieha ocista vnutorna, telo sa spamatava 😀 zajtra mam vecer lymfodrenaz, juj tesim sa.

zibi
24. jún 2015

@ladyniki dakujem chystam sa nazbierat malinove listy ..tak super, zihlavu mam a aj trochu pupavy, ale hlavky ..som stihla..ja som robila med z pupavy ....a tie listy pupavy to asi na jar sa zbiera tiez ze?

zibi
24. jún 2015

@eeffka
@mawka
baby co si myslite o antihistaminikach?
ja som roky nebrala ale musiela som zacat, lebo som mala problemy s kozou ... bereim airius - drahy je ako svina , zo zodaku sa mi chce spat a omarit teraz mam - vsade sa ale pise ze sa nabera na hmotnosti.. 😝
jedine airius to nemal... a ten fixit som jeden cas tiez brala ..aky mate nazor?

zibi
24. jún 2015

@mawka inak reisila som tie neziaduce ucinky a preto som chcela ten airius - lebo on ma najmenej ucinkov skoro ziadne a davaju ho preto aj detom...neskusala si ??len je dost drahy

eeffka
24. jún 2015

@zibi no ja beriem fixit a iba sezonne, cize cca mesiac ( cca maj/jun podla sezony) v roku, inak neberiem, nechcem si vypestovat rezistenciu, alergolog mi to schvaluje

enia74
24. jún 2015

@smovlinka ako sa hovori : neodsudzuj ženu za kila, ak nechceš byť odsúdený za centimetre...

nečítala som diskusie, ale - ak mi je s niekym dobre, nebudem riešiť čísla ako su výška, vaha, či ma žena 0, alebo 5... či on ho má malého alebo velkého.. proste sme ho prijali takého aký je, tak aj on nech berie ženu taká aká je... a každé materstvo sa na žene podpíše.. tak nemal chceť dieťa, keď chce štíhlu lanku..
povedz mu, že tebe sa možno podarí schudnúť, ale on už debilom zostane!!!!

pianistka
24. jún 2015

@smovlinka Moja zlata, niekedy sa mi ani nechce verit, ze to co tu citam moze byt pravda... enia to vystihla v prispevku vyssie absolutne presne: ty schudnut mozes (aj verim ze sa ti to podari), ale on tym debilom ostane navzdy.
Mozes ho obhajovat ako chces, ale nieco take coho bol schopny povedat tvoj muz tebe,by nikdy ziadny skutocne milujuci muz svojej zene nepovedal! O tom som presvedcena.
Kazda sme na svoju postavu velmi hakliva, aj taka co ma mozno par kil navyse si o sebe velakrat mysli, ze je tucna, a aby ta este tvoj vlastny muz deptal sprostymi recami o tvojej postave, to sa mi zda byt maximalne arogantne a sebecke. Dokaze si on v tej svojej trapnej hlave uvedomit, co to vobec znamena vynosit a porodit dieta, alebo si mysli, ze jedine minus toho celeho je, ze ti mozno ostanu kila navyse, ktorych sa tazsie da zbavit??!?

mawka
24. jún 2015

@zibi ja som doslova vyrastala na dithiadene, buclata som bola ako decko, v puberte som zostihlela, vytiahla som sa na prijemne stihle krivky, potom sa mi po case zase ekzem vratil, ale to bolo nieco neskutocne - asi pubertou, zmenani, zase som uzivala dithiaden, lebo sak vtedy velmi na vyber nebolo a claritine davali vacsinou tym, co mali alergie sezonne, ale nepribrala som. to, ze mi zodac a dithiaden sposobuju strasne pocity hladu som zistila az po prvom porode, aj to po case. lebo zase po pauze sa mi vratil ekzem. moze to suvisiet so zmenami alebo ze by nieco ppridavali do liekov, nejake pomocne latky, neviem. zodac a dithiaden su pre mna strasiakom, aerius je ok, ale skor ked mam stiahnute priedusky. aj malej aj byvalemu pomahal velmi na take tie alergicke prejavy dychacie. ale na kožu ani nie. snazim sa nejest to, co ma drazdi, snazim sa vyhybat stresu, resp. si nepripustat velmi veci, lebo u mna je spustac ekzemu nielen drazdiva strava /pikantne, kysle, ale zase nie vsetko/ ale aj dusevna nepohoda. moja mamka spi po 1/4 takej tabletky, ja si mozem dat aj 4 ks a nezaspim 😀 uz je moja nervova sustava ocividne rezistetna za cely zivot 😀

zibi
24. jún 2015

@mawka hm .napisem ti IP

ena70
24. jún 2015

@enia74 tak toto bolo nádhernéééééé s tými centimetrami !!! palec hore !!! 😀

ena70
24. jún 2015

tak ja som uz vystriedala hocijaké antihistaminiká - fixit, aerius, teraz mam rupafin ale ja mam pocit ze ked zacnem kychat a svrbi ma v kruku ci oci, tak mi nic z tohto nepomoze..... 😒 ....niekedy ma tak svrbí v krku ze zo srandy vravim "ze by som si najradsej vopchala do hrdla hajzlovu kefu a s nou poskriabala hrdlo" 😀 ..kto nevie co je alergia, nepochopi ... 😉

mawka
24. jún 2015

@ena70 lenze prd platne, ked ma ten chlap cm v poriadku a aj vvsetko ostatne 😀

ena70
24. jún 2015

@mawka no ved toto ! 😀 😀

metoyou4
24. jún 2015

@bona_dea dalsia co ma rovnakeho chlapa a dalsia co este neporodila decko podla mna.Na 100% decko este ani nemas. 😀

kaja73
24. jún 2015

@ena70 to hrdlo si presne popisala 😀 -tak isto to mavam ak ma chyti alergia
...a tiez mi tie tablety moc nezaberju..len kortikoidy ....ale konecne prvy rok bez nich..prave mam sezonu a nicoveho nic mi nie je.... 🙂

jolly84
24. jún 2015

@smovlinka lopatou cez hubu nevymachanu, zbaliť, poslať autorovi!

livka_
24. jún 2015

@smovlinka no nic no, treba si naliat cisteho vina, ze hoci stravime s chlapmi roky, myslime ze sa stanu popri nas citlivejsi, ze prezivaju s nami veci tak uz sa im uhol pohladu meni... ale neni to tak. v prapodstate je to samec,lovec, vidi ocami, nie srdcom, neni o com.. matrix tabletku si dostala, toto je realita... utes sa faktom ze taki su vsetci -)) lebo su, nie si v tom sama, takze sa netrap... 😀

pianistka
24. jún 2015

@livka_ Absolutne nesuhlasim, ze taki su vsetci! Ten moj sa na mna pozera hlavne srdcom, a nikdy by mi nic podobne nepovedal! A nie som jedina, ktora ma doma takeho muza.

livka_
24. jún 2015

@pianistka ja som chcela smovlinku podporit. bodka. nesla som sa ani nebudem sa tu hadat. uzivaj si stastny vztah, podakuj bohu za neho, ale neprospeje toto tvoje "stastie s vykricnikom" ako to pises, autorke prispevku. len tolko k tomu...

pianistka
24. jún 2015

@livka_ OK. Ja len nemam rada, ked sa vsetci hadzu do jedneho vreca..

natalym
24. jún 2015

@pianistka Ono je to skôr tak, že si myslia, ale nepovedia, aby nás neranili. ☹

pianistka
24. jún 2015

@natalym To mi je jasne. Ja som sice vyssia ako zakladatelka, ale tiez som mala tych 65 kg ked som sa spoznala s mojim muzom. Aj on bol chudsi. Po case som pribrala, co trapilo hlavne mna, aj moj muz pribral. Tak obom nam chuti, obaja dobre varime, tak sa to na nas aj odzrkadlilo. Co som tehotna som pribrala len 3 kg, ale uz sa tesim ked bude male na svete a ja budem moct v ramci moznosti zacat so sebou robit viac veci.

Kazdopadne si neviem predstavit, ze by muz prisiel za mnou a povedal mi, ze so mnou nebude sexovat, lebo som tucna. A uz vonkoncom nie, ze nechce mat druhe dieta, lebo nedajboze priberem este viac a nebude sa dat na mna hladiet, alebo co... Urcite neschvalujem, aby si partneri udrzovali pekne spolu svoje nabrate kilecka, ale taktiez nie, aby sa navzajom ponizovali. Kym som este nebola tehotna, my sme chodili spolu pravidelne plavat, bicyklovat, sem tam nejaka tura, prechadzky. Teraz nam uz ostali najme tie prechadzky, ale hlavne on mna (aj ja jeho) lubime aj s tymi kilami navyse, proste vazime si jeden druheho a berieme sa presne taki aki sme.