icon

Manžel ma zranil

smovlinka
19. jún 2015

Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?

zibi
19. jún 2015

@sissy27
@alaguema
ja rozumiem ze ju neopusta, len ja to proste asi nechapem... 😝 😀 😀
mozno ho prestala pritahovat tucna ...ale ako som pisala nevyzrala sa do xxl rozmerov zamerne .. mne ta laska pride taka podmienena dacim, neviem ... a co sa stane ked neschudne ...to sa uz nikdy nebudu milovat? a co sa stane ked schudne to sa bude cely zivot bat, ze sa s nou zasa nebude milovat?? lebo to je zasa taka ohranicena laska...
a co sa stane ked on tak hrozne priberie, keby ze ochorie a uz jeho vzhlad nebude taky ako byval ..to mu aj ona ma povedat, pocuj uz sa na teba nemozem pozerat a nepritahujes ma ...? to su ale moje uvahy ...

kocka sa snazi a verim, ze schudne ...

alaguema
19. jún 2015

@smovlinka tak to je vec, ktorú absolútne neovládam, ale ak nemáš menzes, tak predpokladám, že nemáš ani ovuláciu..a na čo je dobré to stimulovať liekmi?

ukulela
19. jún 2015

baby, niektorym staci jedno dieta, ale aj ja chcem dve, srdco aj rozum mi tak hovoria, ze je to lepsie. raz to dieta neostane na svete same, nech ma surodenca. preto @smovlinka rozumiem, ze chce dve deticky a urobi pre to vsetko.

smovlinka
autor
19. jún 2015

@evelynm nanom iba brusko ale na pinda bidi uplne ok nanom to mevyzera zle proste je vysoky cvici ma svaly ale to brucho mu zkockatiet nechce 🙂

evelynm
19. jún 2015

@smovlinka , cize ma primeranu postavu.

zibi
19. jún 2015

@freefamme jaj presne moja rec..zial nepochopena 😀 😀

mawka
19. jún 2015

@zibi kazdy clovek ma ine vnimanie. a sexualita je aj o pritazlivosti, uz to tu baby x razy dnes pisali. a ked ta nieco proste nevzrusi, tak sex mozny nie je. fyzicky sex je spojeny s tuzbou po druhej osobe v prvom rade fyzicky. tam to zlyhalo, manzela to nepritahuje. no a co? ma ju klamat?
a vobec.. co je pritazlive na obezite? to fakt pritazlive nie je. napriklad ja som uz bola v takom stadiu, ze som sa doslova nenavidela.
moj chlap vtedy mal na posteli rozlozene rifle. on 190 cm a 95 kil, ja vedla som si polozila rifle 169 cm a 90 kilova. vies aky v tom bol rozdiel? ze niekto by povedal, fuuuuj, on ma skoro sto kilo, no len keby videli ake siroke nosi gate on a ako ja, tak by niekomu aj zle doslo. a mne sak aj doslo zle. zo seba. z tych niekolkokrocnych vyhovoriek.

smovlinka
autor
19. jún 2015

@alaguema vobec neni zdrave aby zena bola aj rok bez ms pochopim mesiac dva ale inal to na nejde ked ich memam zacnu padat vlasy vyrazky a ked mam poctivo vsetky vecyr su prec nehovoriac o bolestiach ktore mam ked mi nepridu

kiristinka1
19. jún 2015

Ja ak mozem napísať svoj názor,tak láska by asi nemala byt ohraničená ničím..samozrejme nie som fanúšik obezity,ale ja som pribrala,momentálne som tehotná "guľka" moj manzel je športovec..a teda chcel by furt,uz som sa ho pytala,ci mu to neni blbe,ci sa mu pacim..ob mi len povedal,ze ma lubi aká som,hlavne,nech sa pacim sama sebe.,určite by ma nepodporoval keby som mala 120kil a nemohla sa hýbať,to si ilúzie nerobím..

freefamme
19. jún 2015

@mawka Trosku otvorit mysel pls. Keby sa mnozili len stihle, asi by sme vymreli.
https://www.pinterest.com/pachoualee/boudoir-bo...

sissy27
19. jún 2015

@ukulela no srdco aj rozum môžu rozprávať koľko chcú, najhlavnejšie slovo má mať zdravie... mala som kolegyňu, ktorej tiež srdco aj rozum hovorili jedno, zdravie druhé... a zámerne píšem "mala"... staršiu si užila tri roky, mladšieho nikdy nevidela... aj keď tam bola diagnóza úplne iná ako polycystické vaječníky, ale niekedy je lepšie počúvnuť vlastné telo ako srdco a rozum...

zibi
19. jún 2015

suhlasim v niecom ..ale laska aj tak vsetko prekona ... verim tomu, ze ani sexualna pritazlivost, ani pritazlivost sama, ani telesna schranka nie je nic v porovnani s tym, ked vies ze ta niekto miluje bezpodmienecne .. aspon sa snazi ..nie ak schudnes, ako prestanes robit to ci ono .... suhlasim ze kadzy sa ma snazit, ale nie je podla mna nic krajsie na svete, ked mas na tejto kratkej ceste pocit, ze mas pri sebe niekoho kto ti nekladie ziadne podmienky ani v laske a lubi ta taku aka si ...

mawka
19. jún 2015

@freefamme krasne pradlo. krasne na baculatych zenach. ale mohla by byt aj do diamantov zena navlecena, ked sa muzovi pri obeznej zene nepostavi, tak sa mu nepostavi...
a samozrejme, aj pri tychto XXL modelkach je pouzity photoshop. videla si take pradlo uz na beznej zene? komicke...az zufale

dadis
19. jún 2015

@freefamme ano, niekomu sa skutocne boubelky pacia, ale jej muz sa vyjadil jasne. Podla mna sa my , ze sa "opustila", hlada dovody a nie sposoby. Hovorime, ze Pco sa zlepsi schudnutim, to pocut nechce, jasne ze je jedniduchsie dat si tbl nez zabehnut 8km. Nech vysadi liekt, chudbe tempim 1kg/ mesiac co je najoptimalbejsiw a nech o rok pride a povue, ako sa jej zmenil zivot - zdravotnw, partnersky i duchovne.

zuzkyna
19. jún 2015

@smovlinka Mila moja, manzel Ta nezranil, len Ti povedal pravdu. Ked Ta lubi, stara sa o vas, tak Ti toto hadam povedat moze, ci nie? Nech Ti zaplati trenera a budes vidiet, ze zazraky sa deju. A nechci vediet, co to urobi s Tebou, tvojim sebavedomim.... budes v konecnom dosledku zdravsia, krajsia, stastnejsia. Su zeny s nadvahou, ktore su stastne so svojimi pneumatikami. Ty to zjavne nie si, tak supni malu svojmu 100kilovemu muzimu a sup cvicit. A ked budes fit, potom to milemu muzimu spocitaj aj s urokmi. Apropo, vies si predstavit,ze by si mala byt tehotna s pociatocnou vahou 85kg? Lahsie je zacat chudnut pri vahe 85....ako pri stovke. Drzim Ti palce! Ak chces poradit ako na to, pokojne mi napis 🙂

dadis
19. jún 2015

@freefamme sorry za preklepy, tukam do mobilu.

smovlinka
autor
19. jún 2015

@zuzkyna jasne vdaka

zibi
19. jún 2015

@smovlinka neboj bude dobre 🙂 😵 kludne mi napis IP

freefamme
19. jún 2015

@mawka ale ved ci stihle ci nie, nie sme vsetky modelky. Ja vravim, ze by o to nemalo ist. Ze par kil navyse by nemalo z milovanej, znamej - jeho - zeny robit inu, menej ziaducu. Ze sex je aj o dovere, laske, ludskom teple, porozumeni, opat - laske - nielen o rozmeroch. A ze sa tomu diktatu, az teroru fyzickej krasy podrobit netreba. Ja mojho muza lubim ci ma 80 ci 100, ved je moj! A verim, ze mi oplati tuto bezpodmienecnost, lebo sme svoji 🙂

mawka
19. jún 2015

@freefamme mas nadvahu alebo si obezna?

alaguema
19. jún 2015

@zibi to ja netuším, čo sa stane, ale viem, že ak sa niekto opustí fyzicky, tak sa to do tej fyzickej roviny vzťahu prenesie a dôvody na to opustenie sa sú vždy v tej rovine psychickej. Takže je to previazané a prepojené..ako celok to nebude fungovať. Môžme si hovoriť v dobrom aj v zlom, ale ak raz je niekde porucha, tak ju treba odstrániť, aby fungoval celok. Odpoveďou nie je, že teraz som už vydatá a môj muž v dobrom, v zlom, ma musín prijať takú aká som, aj keby som mala dvesto kíl.

zibi
19. jún 2015

@freefamme uplne s tebou suhlasim .. 🙂

sisaka
19. jún 2015

pri vyske 165 cm je 85 kg uz povazovane za obezitu. Nie vsetci chlapi maju chut na sex s obeznou zenskou (plati aj obratene) , mat niekoho rad bez sexu sa da, ale sexovat (milovat sa) s niekym, kto nas fyzicky nepritahuje musi byt utrpenim, ja osobne by som sa neprinutila.
Osobne by som sa citila trapne, keby mi partner musel povedat, ze uz som taka tucna, ze ho nepritahujem, uz 65 kg je pomaly na hranici nadvahy pri takej vyske, tam si bolo treba davat pozor na vahu uz od zaciatku a necakat, kym sa to dostane do stadia obezity. Partner povedal len pravdu, nie je sa na co hnevat, I ked chapem, ze je to zranujuce, ked sa partner vyjadri, ze ho ten druhy fyzicky nepritahuje, ale treba sa vzit aj do jeho situacie, ake to pre neho musi byt pri milovani, raz za cas sa nejak premoze, ale zacat intenzivne "pracovat na dietati" ... sa necudujem, ze musel s pravdou von.

zibi
19. jún 2015

apropo podmienovana laska je nieco uplne bezne ..takze ja sa uz nicomu nedivim .tu je to dobre napisane ...

http://www.skolaslobody.sk/skola-zivota/item/96...

freefamme
19. jún 2015

@mawka nie, ale nie som bezchybna (napr. uz nemam pekne prsia). Ale mozno budem mat raz nadvahu, ved zenske telo je take, volatilne 🙂 A verim, ze to bude pre mojho to iste, zname telo, ktore ma rad lebo je moje.

alaguema
19. jún 2015

@smovlinka nie je to zdravé, ale tvoje telo to tak má. Niekedy neviem, či je horšia porucha, alebo "liečba"

alla24
19. jún 2015

ja si myslim ze to bude tymi liekmi. poznam jednu osobu ktora tiez take berie a pribrala strasne vela a tiez skoro nic neje.....
inak ja neviem ale ak si v takom stave ze bez tych tabletiek nemozes byt tak to by som druhe dieta zvazovala.... vraj sa to v genoch prenasa. ale to je uz fakt na tebe. neber to tak ze sa staram.
dat sa doporiadku by bolo treba ale hlavne koli zdraviu nie koli manzelovi. ja som teraz za cca 2 mesiace schudla 12 kil. este 20 mi treba 😀 len sa musim opat nakopnut. ale ja kaslem na mojho muza ( ktoremu to tiez vadi) a robim to pre seba a svoje zdravie. mam osobneho trenera a zdravsi jedalnicek a ide to. inak prisla som na jednu dost podstatnu vec. schudnut 12 kil za 2 mesiace je ovela lahsie ako tu istu vahu za ten isty cas pribrat. fakt! 😉 😎

alaguema
19. jún 2015

@zibi ty máš problém pochopiť rozdiel medzi láskou a telesnou príťažlivosťou? Ako sa má človek donútiť, aby ho priťahoval niekto, kto sa mu jednoducho príťažlivý nezdá??? Ja bezpodmienečne milujem svoje deti, svojich rodičov, manžela, sestru...ale s fyzickou príťažlivosťou to nemá nič spoločné.

zibi
19. jún 2015

@alaguema ale ved to nepisem, a uplne tomu rozumiem 😉 zakladatelka sa snazi ..a to sa opakujem dookola, chce schudnut, snazi sa..to co ty pises ze moze pribrat a musi ju milovat to som netvrdila...tento dotycny manzel ma problem, ze sa nedokaze milovat so svojou manzelkou, ze ma nadvahu .. a ze pribrala a uz nevyzera ako modelka .. zial aj to sa stava ..
a v dobrom a zlom je v tom pripadne namieste.. na tom trvam ale zial v ich pripade to tak nie je ..
pribrala chudina ako pol modreho kona tu, bude urcite cvicit a drzat dietu, ako pol kona tu, schudne znova na modelku a bude po probleme... bude aj sex, bude aj dieta, bude aj laska .. eeej ,ale boh zavaruj ak znova priberie ..to bude zasa po laske..

ale ok ..uz koncim s mojimi recami idem spat .... 🙂

ingelika78
19. jún 2015

@mala_hobitka berien, ale niekomu sa jednoducho pacia stihlejsi ludia, to je proste fakt.