icon

Manžel ma zranil

smovlinka
19. jún 2015

Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?

dendulik82
20. jún 2015

necitala som celu diskusiu, len par prispevkov o netaktnosti partnera. Podla mna je zas dobre, ze to povedal, bol uprimny a ona moze zvazit, ci s tym nieco urobi alebo nie. Ja som este pred otehotnenim pripbrala postupne skoro 30 kil. Mavala som 60 a zrazu 90 ani neviem ako. Partner ma spoznal ako 60 kilovu, nikdy mi nepovedal, ze mu to vadi. Pred otehotnenim som schudla na 77, tehotenskych 13 kil som mala do mesiaca dole. A ked mal maly pol roka, tak som zistila, ze ma chlap podvadza a zacal s tym davno pred otehotnenim. Zosypala som sa, nevedela som jest a behom 8 tyzdnov 12 kil dole. A vtedy mi ten tlk povedal, ze preco som takto nevedela schudnut skor, ze on sa chcel chvalit tym aku ma peknu partnerku a ze mu vadilo, ze som pribrala.Jasne aj mna casto napadlo, ze mu to vadi, aj som mu hovorievala, nech mi pomoze, nech ma podrzi v chudnuti. Ale on len nosil domov sladkosti, vyzadoval nezdrave, amstne jedla -jasne, ze mne sa nechcelo vyvarat pre seba zdrave. Ja by som teda po tomto jeho poznamku brala ako uprimnu a poprosila ho, nech mi teda pomoze, ze aj mne to vadi ako vyzeram. Nebudme naivne a netvrdme, ze na vzhlade nezalezi. Zalezi a pri sexe tiez. Iba laska nestaci

dendulik82
20. jún 2015

a muzovi povedz, ze pravidelnym sexom ti pomoze schudnut 😉

mawka
20. jún 2015

a mozno to povedal inak, len to proste autorka tak prezentovala. pretoze ruku na srdce, ked nam toto chlap povie akokolvek nezne a jemne, dokazeme z toho spravit dramu 😉
v kazdom pripade, ak mam doma chlapa, ktoremu sa pacia zeny stihle, tak sa budem snazit byt stihla. kvoli sebe, aby po mne on tuzil, aby som sa nemusela depkovat ze snad zdrhne za inou a samozrejme od toho sa odvija aj spokojnost chlapa ze ano.
tym, ze je zena vo vztahu, zvazku, tym ze porodi nema prestat o seba dbat a vsetko hadzat na poporodne stavy a depresie atd.
su zeny a nesmierne ich obdivujem, ktore su hoci same s detmi, ani chlapa nemaju a naprik tomu sa dokazu staraj o deti, domacnost, o seba, makat na sebe a nielen vo fitku. a zena, ktora ma doma milujuceho chlapa, ktory este aj pomaha doma a s dietatom sa bude vyhovarat, ze nieco nejde? neexistuje... to su fakt len vyhovorky.
nie je dieta ako dieta, nie je cvicenie ako cvicenie. moze niekto cvicit ako blazon, ale ked sa nevhodne stravuje po cviceni alebo vobec, robi chybu. niekto za par cestovin povazuje hrst. niekto zase plny tanier cestovin s tucnou syrovou omackou /z bambina 😅 /.. takze tu je na mieste uprimnost sama k sebe, ci len predsa trosku neprifarbujem a ci ta skutocnost fakt nie je trocha alebo teda dost ina 🙂

sam2
20. jún 2015

@dendulik82 ano samozrejme ze zalezi aj na vzajomnej pritazlivosti, ale to mu nedava pravo aby jej to takto povedal, este aj ked vie ze berie hormony a ze sa snazi.... 😀 😉

sam2
20. jún 2015

@mawka samozrejme ze sa zena musi o seba starat...aj ja sa o seba staram, ale z vacsou radostou, lebo viem ze mam doma muza ktory ma miluje tak ci tak a preto mu chcem urobit este vacsiu radost....ale chcem sa o seba starat aj hlavne kvoli sebe, kvoli svojmu dobremu pocitu 😉

mawka
20. jún 2015

@sam2 no sak to, autorku to malo napadnut uz davno. vlastne skor. zena sa ma udrziavat. lebo je zena. nie huspenina 100 kilova s mastnymi vlasmi lebo uz ma chlapa a dieta. vies, co tym chcem povedat. a zial, este stale je vacsina zien prave takych. svadba, dieta a vytahane teplaky. cest vynimkam. a pritom to boli krasne zeny, ktore o seba dbali. ale svadba a materstvo ako keby im odsalo aj zvysky sebavedomia a sebaucty..

ladyniki
20. jún 2015

My sme mali doma podobnu situaciu, tehotna som pribrala 12kil a stale som len pocuvala ze po porode ked schudnem tak potom sa budeme maznat.... uz z porodnice som odchadzala o 6kil lahsia a mesiac po porode mam len o2kila viac ako pred tehotenstvom, sama som si stanovila zeschudnem na svoju dievcensku vahu i ked uz mam dve deti, ale nie preto ze by mi to povedal chlap ale preto lebo to chcem ja, sama sa na seba neviem pozriet do zrkadla avobec sa nestotoznujem s tym ako vyzeram, a kazda co chce schudnut by si mala v pr om rade uvedomit to ze to robi pre seba a koniec koncov to bude mat pozitivny vplyv aj na okolie a aj na manzela... my smesi dali slub ze do roka poporode schudnem na svoju cielovu vahu, predsalen deti, stres, dojedanie to vsetko ma vplyv... skuste saaj vy dohodnut na niecom podobnom a ty dokaz muzovi ze to zvladnes, potom si ta bude vazit esteviac... a s rozvodom mu nevyhrozuj chlapi su prilis neinteligentni nahodou by ho naozaj podal a co potom? Hadam nechces ostat sama s dietatkom

sam2
20. jún 2015

@mawka ale stale budem trvat na tom ze jej to povedat nemal...a pribratie nie je dovod nato aby s nou nemal sex...ak ju lubi tak by to chapat mal by ju podporit a ukazat jej ze je tu pre nu aj ked ma problemy z vahou 😉 Mozno by to pre nu bola vacsia motivacia

bona_dea
20. jún 2015

aby ste sa nepokakali, dievčatá 😀 mne nepríde na tom, čo autorke témy povedal jej chlap, nič drsné, ani neprijateľné, ani nič také, za čo by ho mala pratať kade ľahšie...

Starať sa o seba treba, neviem prečo by chlapa mala povinne vzrušovať obtlstlá, nepríťažlivá žena len preto, lebo mu porodila decko...
keď mal môj bývalý nadváhu ako prasa, tiež som sa do sexu moc nehrnula, dva krát po chuti mi to nebolo...

ladyniki
20. jún 2015

@sam2 tiez suhlasim s tebou take veci sa nehovoria anie zenam co pribrali kvoli tehotenstvu nie len tak lebo sedeli na riti a zrali hranolky, no aspon kvoli sebe mohla nieco viac pre seba urobit, trebars kupit svihadlo za 1€ a skakat aspon by nieco skusila urobit, a povedzme su praavdu 150kilove zeny sa zatali a urobili niecoso sebou takze to ze sa to proste nedalo nie je odpoved

sam2
20. jún 2015

@ladyniki vies ja to beriem z vlastnej skusenosti. Ja som sice chuda, vahu mam ako predporodom, ale ako som pisala vyssie, moje brucho ma velmiiiii daleko od toho co som mala pred porodom a moj muz s tym nema najmensi problem....pretoze rozumie ze po porode sa vela zmeni....preto mna by sa take spravanie velmi dotklo....

alaguema
20. jún 2015

@sam2 myslím, že na svoju váhu vplyv má. Je všeobecne známe o ženách s nadváhou, že hľadajú výhovorky. Ak aj nejaké lieky majú vplyv na metabolizmus, tak to ešte neznamená, že musí pribať 25kg. Proste tomu treba prispôsobiť stravovacie návyky. Ako vieš, že sa neprejedá? Myslíš, že to niektorá prizná? Veď ženy sú schopné tvrdiť aj to, že priberajú aj z vody, že "to majú v rodine", majú hrubé kosti, vôbec ale vôbec sa neprejedajú, ale priberajú doslova z ničoho. Tomu ja neverím. Švagriná brala tiež tieto hormóny kvôli otehotneniu, lekárka ju varovala, aby schudla ešte pred tým, než začnú, lebo potom vraj priberie. Nepribrala. Opuchla, telo zadržiavalo tekutiny, ale nepribrala tuk. Dnes vyzerá normálne, ako predtým. Ale ona si fakt dávala na stravu pozor.

alaguema
20. jún 2015

@ladyniki tie ženy v tehotenstve pribrali, lebo sedeli a žrali hranolky, alebo čokoľvek iné kalorické, alebo proste jedli veľa...či čo si myslíš, že tehotenstvo spôsobuje ukladanie tuku z ničoho? Prečo niektoré ženy vyzerajú aj po 4 deťoch normálne a prečo iné priberú aj 20kg? Pretože tá druhá kategória sa v tehotenstve doslova rozžerie. To je celé.

sam2
20. jún 2015

@alaguema stale vsak budem tvrdit ze jej to povedat nemal 😀 😀 Ked mu to teda vadilo, mal to urobit jemnejsie...si predsa zena, aj teba by to pichlo pri srdci. Teda mna urcite a to teda nie som mimoriadne utlocitna a kritiku znesiem bez najmensich problemov....
Proste som toho nazoru ze niektore veci sa nehovoria, ale naznacuju 😀

sandey
20. jún 2015

Tak takyto problem ja nepoznam... Ten moj by chcel kazdy den, ci by som mala 50 kg, alebo 90... (uz som mala aj 83 kg a vobec sa mi nezda, zeby mal mensi apetit)... jasne, ze treba pri sexe nejaku telesnu pritazlivost, ale myslim si, ze aj ked priberie niekto 20kg, tak zasa ta podstata sa nemeni.... 🙂

oldman50plus
20. jún 2015

@alaguema ako doktor ti hovorim ver tomu. Sú ľudia s účinnejším metabolizmom, napr. ak denne zjedia 2 malé rožky so salámou a už nič viac tak neschudnú. U týchto typov musia byť permanentne mierne hladní aby chudli. Ďakuj bohu že nepatríš medzi nich.
A ešte jedna poznámka pre všetky. Ak mám 100kilo tak rozhodne nevyzerám tučný. Chlap 190cm s ťažkou kostrou a stále dosť mohutným osvalením - pri stovke úplne v pohode. Moja cieľová méta je 98.

valy
20. jún 2015

@dendulik82 aj nejaky nemecky film o tom bol 🙂

alaguema
20. jún 2015

@sam2 ale veď v celkom prvom príspevku píšem, že to bolo necitlivé, ale nie je to v konečnom dôsledku jedno? Tak v tej chvíli sa jej to dotklo, zabolelo, áno chápem, ale treba brať na vedomie čo jej vlastne hovorí. Ona sem ešte loudne fotku, akože kuknite nie je to až také hrozné...Tak ja neviem, či mi to povie, alebo citlivo naznačí, NIEČO mi hovorí. Dáva signál. Namiesto toho, aby som mraučala na koňovi a dávala sem fotky, kde jej postavu nikto reálne posúdiť nemôže, tak by som sa najprv asi trošku poľutovala, vyrevala a od základu zmenila stravovanie hneď v tom momente. Tiež mám doma muža, ktorého venuše nepriťahujú. Proste sa mu to nepáči. Hrubé stehná, veľké zadky a bruchá ho odpudzujú, to snáď nie je charakterová vada. Mňa tiež nepriťahujú nízki muži...môžem za to? Nič proti nim, ale sexuálne na mňa pôsobia nulovo. Môžem mať kamoša nízkeho, aj mám...budem ho mať rada, vážiť si ho, ale ako muž mi nič nehovorí. Každý máme nejaké preferencie a nikto nám ich nekritizuje, len práve toto ženy výsostne uráža, hlavne tie, ktoré majú toho tuku navyše.

alaguema
20. jún 2015

@oldman50plus ja hlavne ďakujem, že som prišla na to, aký spôsob stravovania mi vyhovuje. V žiadnom prípade nepatrím k tým, ktorí by mohli zjesť kvantá hocičoho a nepriberú. Také šťastie zas nemám 😀 A o tom, čo je to byť permanente mierne hladná, viem svoje...ale nebudem tu rozoberať ako jem, alebo nejem 😉 V iných témach sme sa o tom s dievčatami bavili, takže poniektoré už aj vedia..

sam2
20. jún 2015

@alaguema samozrejme ze to nie je charakterova vada ....
Ale ved ona pise ze sa snazi a nic. Vsak ja nehovorim ze sa ma tvarit ze nic mi nepovedal. A chmulo jeden....
Ale mam pocit ze sa z ludi vytratila empatia...schopnost vcitit sa do druheho a snazit sa ho pochopit...
A suhlasim s tebou, ze tu na konovi nic nevyriesi, ale vyplace sa, precita si nazory a mozno si urobi v hlave poriadok (a mozno bude mat este vacsi bordel) 😉

mawka
20. jún 2015

@oldman50plus ved dobre si to napisal, taki ludia potrebuju praveze pravidelne jest, metabolizmus si vyburcovat a to doslova. a prave preto kazdemu sedi nieco ine. nezabudnem na moju hypoglykemiu nedavnu, co som sa velmi pozitivne naladena vrhla do nizkosacharidovej diety alebo ako to nazvat, kedze mi bola odporucena ako nieco super a dotycna uplne v pohode na tom funguje a nic jej nie je. nezabudnem na to, ako som sa plazila roztrasena po 4 a siahala po banan lebo bol prvy po ruke. no a napriklad jej zase nesedi pestra strava niekolkokrat denne. jej nesedia vylozene cukry. a preto kazdy musi prejst najskor skusanim kadecoho, aby si nasiel to svoje. ale ide to.

mawka
20. jún 2015

@sam2 vies, pri chudnuti je vela krat lepsie byt tvrdy ako empaticky. lebo mne napriklad nepomoze, ak mi bude niekto hovorit ale ved dobre no, mas to z liekov, mala si zle obdobie, pribrala si, sak tie kilecka az tak nevadia a bude dobre. no prd makovy bude dobre. leda tak diabetes za par rokov, vysoky cholesterol, problemy so srdcom, tlakom a o dvadsat rokov TEP kolenneho klbu. no tudle nudle. sak ja sa citim mlada, chcem zit, deti odrastuu, nechcem skoncit v dederonovej satovke od cinana ako sto kilova zatvrdnuta zenska doma a cetovat s inymi "baculkami" na fore aky je zivot o hovne a ake nove lieky im lekar predpisal..

a viem, ze lieky su svina. napriklad take antihistaminika, staci mi jedna tbl a o par hodin by som od hladu zozrala aj seba. teraz sa uz viem kontrolovat, ked uzijem anthistaminikum, priebezne nieco zobkam, aby som osalila hlavu a nemala púotom taky zachvat hladu.

alaguema
20. jún 2015

@sam2 snaží sa rok bez výsledku. Treba asi skúšať nejak inak. To čo robí, evidetne nefunguje. V inej téme sme sa bavili o tom, aké je to veľmi individuálne, ako na jedného niečo funguje a na iného to isté vôbec nie.

oldman50plus
20. jún 2015

@alaguema Zaručené a zázračné recepty nefungujú, každý musí nájsť niečo svoje ale chce to disciplínu a odriekanie. U niektorých to ide skoro samo, u niektorých je to rehoľa. Sú ale ľudia ktorí to skutočne majú v génoch a musia veľmi sa premáhať a nesmú povoliť ani na chvíľu lebo naberú neskutočným tempom.
Ono to závisí ako to náš mozog riadi, napríklad v strese často chudneme bez toho aby sme chápali prečo.
No proste preto že mozog cíti že sú problémy a telo preladí zo zásobovacieho režimu do bojového. Nezabudnite že naši predkovia pred tisícmi rokov mali dlhé zimné obdobia ktoré museli čiastočne prehladovať, ak neboli tukové zásoby tak sa jari nedožili.
Ako muž chcem povedať jedno. Žena ak chce tak sa vie k sexu donútiť. Muž jednoducho musí byť dostatočne vzrušený inak to technicky nejde. A verte mi že u každej dvojice je hmotnosť partnerky pri ktorej tú chuť stratí. Je to individuálne, ak má partnerku rád často mu nevadí prekvapivo vysoká hmotnosť, ale vždy existuje hranica.
Mám známu ktorá si nikdy nikoho nenašla (má asi 140kg pri 160cm) napriek tomu že je veľmi dobre situovaná podnikateľka pre ktorú milión hore dole. Proste taký gigolo nie je že by mu pri nej stál.

smovlinka
autor
20. jún 2015

Dakujen za rady aj za neprajnicky tymto debatu uzatvaram doma sme sa na niecom dohodli obaja k spokojnosti a doslo k omluve ze to nechcel tak tvrdo povedat ale uslo....potom mozno dakedy vam sem hodim moje top foto dracice majte sa tu papapa

lilimoni
20. jún 2015

@smovlinka papa a som rada, ze ste to vyriesili k vseobecnej spokojnosti 🙂

peneloppe
20. jún 2015

@smovlinka

Hlavne ze ste si to vyriesili tak ze ste obidvaja spokojni. Drz sa.

valy
20. jún 2015

@oldman50plus presne mas pravdu s tym bojovym rezimom. napr mne sa parkrat stalo, ze som pri nejakej chorobe alebo strasnom strese schudla aj 5 kg za dva tyzdne. len co bolo lepsie, nabrala som presne tu istu hmotnost spat, nenormalne som bola hladna a len som jedla, fakt ako keby telo bralo naspat tie zasoby, co stratilo v case krizy.

zibi
20. jún 2015

@adrioska myslim zecano.aj dmka ma taky pripravok sumivy od kompavy a tam su aj pruziky .

adrioska
20. jún 2015

@alaguema vobec si nepochopila, co som napisala, ale je to jedno....ked vas budu mile.damy trapit SKUTOCNE problemy v zivote, tak by som si pozrela, ako budete dbat este aj na to, ci nahodou dobre vyzerate alebo nie. Lebo.len opicit sa po celebritach a modelkach, to je v dnesnom svete dolezite, z ludi sa davno vytratila prirodzenost a vola byt sam sebou.....Tema je uz bezpredmetna, takze HOWK!