Manžel ma zranil slovami
Pekný večer, dnes sme mali s mužom výmenu názorov a on mi okrem iného povedal, že ľutuje, že si ma zobral. Vraj mu vadí, že som z chudobnej rodiny a málo zarábam. A že vždy musím mať na všetko svoj názor, ktorý sa nie vždy zhoduje s jeho. Napríklad ma presviedčal, že v kúpeľni na plafone nie je pleseň, že to zle vidím. Aj keď som nízka, vyšla som na stoličku, postavila sa na špičky a vystrieľala to savom proti plesni. Samozrejme to zmizlo ale on si omyl neprizná. V novembri tvrdil, že zbytočne prežívame auto, nebude snežiť a jasné, že snežilo. Vždy musí mať pravdu.
A čo má trápi, že prídem pár hodín po hádke za ním zmieriť sa, povedať mu, že ma to mrzí a on, že choď preč. Nemám na teba náladu, proste žiadny rozhovor, žiadne zmiernenie. Musím deň, dva počkať, kým ho to prejde a keď sa mu uraci začne sa so mnou baviť a tvári sa, že všetko ok. Vie, že nemám rada tichu domácnosť lebo ma tým v detstve trestala mama.
Akoby mu nezáležalo na mojich pocitoch. Doľahlo to na mňa takto pred Valentínom. Darček pre neho už kúpený... Som len precitlevena?
Ako mne pride, ze ty si sa uz aj vzdala, by mi manzel skusil povedat, ze pusa nie, ale by som vyletela, u nas sa bez pusy nejde spat a ani z domu neodide, uz som to naucila vsetkych a sme spolu rovnako dlho ako u vas, preco si nedupnes za veci, na ktorych ti zalezi? Uprimne ked treba aj cirkus spravim, ale nejdeme spat pohadani a bez bozku, ci
manzel, ci deti, kazdy vie
Minule bol syn u kamoša, ktorý mal doma rodičov. Keď prišiel domov mi úplne prekvapený hovoril, že kamošov otec mamu len tak objal, bozkal. Vraj prečo sa my s otcom nikdy neobjimeme, nedáme pusu. Som nevedela, čo na to povedať, tak som si vymyslela, že otec je hanblivý.
Mrzi ma ako zijes a ako si muz dovoli sa k Tebe chovat. Zasluzis si ovela viac. Syn aspon nie je maly, a ak nie si na muzovi uplne financne zavisla, porozmyslala by som ze ci takto chcem zit do konca zivota. Samej by Ti bolo lepsie.
@danieli Ja som skúšala aj po dobrom aj po zlom ale on je strašne tvrdohlavý. Hneď sa rozculi, kričí. Minule povedal v hneve, že si bozk nezaslúžim. Ja tiež by som chcela ísť spať vždy so všetkými zmierená lebo inak sa nevyspim ako aj teraz ovečky počítam. Ale keď on začne, že nasilu sa nedá zmieriť, chce mať kľud, dnes má ma plné zuby. Nech idem preč, ani na pekné slová nereaguje. Vyženie ma z izby a keď som kedysi trvala na zmierení lebo sa nevyspim do práce tak sa tak rozčúlil že má poslal do p....
@vler Po toľkých rokoch to nie je ľahké odhodlať sa na rozvod, či aspoň odchod. Má aj zdravotné problémy tak mi svedomie nedovolí ho opustiť. Ale cítim sa nemilovana, smutná. Na Valentína dostanem ako vždy bonboniéru, polovicu zje, žiadne bozky, žiadne objatia, dvihne sa a zapne si počítač.
Ja som sa rozvadzala po 13 rokoch. Chapem ze je to kus zivota, no si uvedom, ze este oooooovela vacsi KUSISKO ŽIVOTA mas pred sebou! Chces si ho naozaj znicit cely??
@midori123 muž keď mu poviem, že si nájdem iného ma vždy vysmeje, že kto by ma chcel. Vraj už nemám 20 a mám dieťa.
15 rokov je kus života to súhlasím, ALE ja som s mužom 17 rokov a teda objatia a bozky sú samozrejmosťou...v tom dĺžka spolužitia nehrá žiadnu rolu.A stále mi dáva najavo ako po mne túži a teda nikdy by mi nič také nepovedal, že ľutuje že si ma zobral...aj keď niekedy poviem pravdu by som to za neho povedala aj sama 😅
Lebo on dobre vie, že by som mu jeho uvedenú chybu hneď vynahradila rozvodom 😆 aaale nie.... niekedy proste v návale hnevu povieme p.....u
Ale ty robíš chybu, že za ním prvá dolezieš.Maj nejakú hrdosť dievča, on potrebuje dva dni?No povedz si po novom že ty potrebuješ tri. Tento komentár hoc nešťastný, by si u mňa vyžral.Ja svojho muža milujem, ale ja musím byť ako vraví on kráľovná nikdy sa pred ním neponižujem. Ospravedlňujem sa keď urobím chybu ja, ale ak ju urobí on nedoliezam za ním.A mimochodom aj môj je Váha, podľa mňa najlepšie znamenie pre partnera 🙃
Tvoj syn je prekvapeny, ked zbada inych dospelych rodicov sa objimat?? Co myslis, ako bude zit raz on so svojou manzelkou? Davate mu nespravne vzorce fungovania manzelstva/partnerstva a ty si s tym ok?
Nestastna ty, syn od neho asi tiez vela lasky nema, ale radsej budes fnukat aka si nelubena a nebozkana, miesto toho aby si to trapenie ukoncila?
Si neskutocne submisivna!
@midori123 Synovi som vysvetlila že v manželstve je normálne, priam žiadúce keď sa partneri objímajú, bozkávajú.
Jasnee! Ty si vysvetlila a on to urcite pochopi, ked to nikdy nevidel!
Prosim ta….🤦♀️
@midori123 práveže syna po vlasoch občas pohladí, priateľský chytí okolo pliec. Len mňa nie
Klames sama seba!
Opakovana loz sa stava pravdou. Toto isto poznas.
@midori123 Tak mojich rodičov som nikdy nevidela dať si pusu a aj tak som vedela keď som bola väčšia, že je to nesprávne a ja to budem chcieť inak. To ako to skončilo neovplyvním.
A preco asi??
Lebo ta nelubi. Toto ked pochopis a prijmes, budes vediet ako dalej.
Dovtedy sa budes iba trapit
@midori123 ok, tvoj názor
To ako to skoncilo, neovplyvnis. S tym suhlasim, to mas pravdu.
Ale ako to bude pokracovat, ovplyvnit dokazes, tomu ver
@midori123 ale on mi doteraz tvrdil, že ma má rád. Len už necíti potrebu sa objímať, či bozkávať. Viem, že som urobila chybu keď som rezignovala ale nasilu sa nedá vynútiť bozk či objatie.
Moj nazor na co? Ze ta nelubi?
Podla toho, co si doteraz o nom napisala mi to vychadza ako jedine vysvetlenie
Jaaaj, vsak aj ja mam rada bryndzove halusk a psa od susedov.
Ale lubit/milovat je sakra rozdiel
Osobu ktoru milujem, neposielam do p*cea ani jej nebudem vedome ublizovat. Ked si mu jasne povedala, ze nezaspis kym sa neudobrite a on ta napriek tomu poslal do …., tak takto laska alebo minimalne ucta k cloveku ozaj nevyzera
@bruneta880 som rada, že vám to klape. Ja sa už ako kráľovná dávno necítim a som na seba neskutočne nahnevaná, za moje večne ustupovanie, submisivitu. Vidím, že úcta z jeho strany je veľmi nízka. Na 15 výročie ma pozval na večeru a keď som sa opýtala, či by si ma zobral znovu, tak tiež vtedy povedal nie. Ale potom to zahral ako vtip. Teraz to povedal zase. Ale už nie ako vtip.
@midori123 to máš pravdu a ja si to žiaľ uvedomujem a trápi ma to
uz to ze do konca zivota si mala byt bez bozku ci objatia je neakceptovatelne. A co ze ma zdrav problemy? O to viac Ta mal nosit na rukach. Neobetuj sa mu, nestoji za to
@vler objednávam ho po lekároch, pripomínam mu aby nezabudol užiť lieky. Zaujímam sa o neho, jeho prácu, kolegov. Avšak jeho záujem o mňa minimálny. Vraj nie je ukecana ženská. No nič, skúsim zaspať. Inak ráno nevstanem do práce.
Samozrejme ze ta to trapi. Je to uplne prirodzene a normalne. Ved koho by toto netrapilo?
Lenze je na case s tym trapenim nieco urobit. Ak si s nim uz mala x rozhovorov na tuto temu a stale je to rovnake, tak asi treba vediet, kedy to uz ukoncit.
Radsej jeden koniec s bolestou, ako bolest bez konca❤️
@midori123 veď hlava to vie, len ❤️ to ešte nechce vzdať. Ďakujem za názory. Musím aspoň na chvíľu oči zavrieť. Inak budem zajtra rozbitá. Dobrú noc
Dobruuuu😊😊

@midori123 vieš, sme spolu už 15 rokov, takže kus života. Ja chápem, že už ho tak nepritahujem ale povedať mi, že na objatie sme už starí. Po hádke sa nechciet zmieriť. Minule som rozmýšľala, že v ktorom roku som sa naposledy bozkávala. Veď mne už šibe z toho. Ako mníška.