Manžel ma zranil slovami
Pekný večer, dnes sme mali s mužom výmenu názorov a on mi okrem iného povedal, že ľutuje, že si ma zobral. Vraj mu vadí, že som z chudobnej rodiny a málo zarábam. A že vždy musím mať na všetko svoj názor, ktorý sa nie vždy zhoduje s jeho. Napríklad ma presviedčal, že v kúpeľni na plafone nie je pleseň, že to zle vidím. Aj keď som nízka, vyšla som na stoličku, postavila sa na špičky a vystrieľala to savom proti plesni. Samozrejme to zmizlo ale on si omyl neprizná. V novembri tvrdil, že zbytočne prežívame auto, nebude snežiť a jasné, že snežilo. Vždy musí mať pravdu.
A čo má trápi, že prídem pár hodín po hádke za ním zmieriť sa, povedať mu, že ma to mrzí a on, že choď preč. Nemám na teba náladu, proste žiadny rozhovor, žiadne zmiernenie. Musím deň, dva počkať, kým ho to prejde a keď sa mu uraci začne sa so mnou baviť a tvári sa, že všetko ok. Vie, že nemám rada tichu domácnosť lebo ma tým v detstve trestala mama.
Akoby mu nezáležalo na mojich pocitoch. Doľahlo to na mňa takto pred Valentínom. Darček pre neho už kúpený... Som len precitlevena?
@tykat keď mal dobrú náladu tak som mu povedala, že pusu aspoň na líce. A tiež že mi chýba objatie. Vraj keď mi to chýba, mám ho objať, jemu to nechýba. Tak som sa k nemu pritulila párkrát a on držal ako gumená bábika, vôbec mi neopätoval objatie. Bolo to také nasilu.
Divné. Čiže ty si mala pravdu, on sa urazil. Ty si mu šla povedať "prepáč" (že mám pravdu????), on sa s tebou odmieta baviť. Vadí mu že máš NÁZOR. Wow. Príde ti to ok? Máš pocit, že ty máš niečo robiť SO SEBOU? Lebo ja mám takého tušáka, že problém bude inde ako v tebe...
@evaachesa Vtedy som nemala vodičák, on doma spal a ja každý deň potme s bruchom na autobus 10 minút rýchlej chôdze na zastávku. Raz bolo vypnuté osvetlenie, šmykla som sa, padla na brucho. Tak som išla k lekárovi či je bábätko ok a on že, mala si si dávať pozor. Ani po tom páde mi nevolaval. Veď nie som blbá, načo ma kontrolovať , či trafim do práce.
@grilazka ale pred svadbou a prvé roky mi ruže nosil, stále sa chcel mojkat, nadával na bývalú, že mu nechcela dávať pusinky pred spaním a on je taký istý. Ona sa teraz vodí s mužom za ruky šťastná a my ako súrodenci.
@mikadooo tak on sa vždy urazí keď mám pravdu aj keď ju nemám a keďže ja nemám rada tichu domácnosť tak sa mu vždy prihováram prvá
ach jaj ..co za debil .. je to mi to luto, za sa k tebe takto sprava .. ja by som s takym clovekom zit nemohla.. asi by som si postupne odkladala peniaze a po case odisla od neho a poziadala o vyzivne na seba a dieta .. on sa nezmeni k lespiemu :(
Omg, už radšej ďalej nepíš lebo fakt nechápem a rozum sa mi zastavuje že si s ním toľké roky😳. Držím ti palce aby si našla odhodlanie zmeniť svoj život k lepšiemu. Ja si radšej vypínam upozornenia na túto diskusiu lebo mi to až pokazilo ráno. Som citlivá na takéto hrôzy a potom nad tým premýšľam aj celý deň 😩. Drž sa 🍀❤️🙏
Áno,presne to pasuje aj na toho mojho známeho. Ked nieco chce/potrebuje je mily,uctivy a ked uz to ma alebo uz sa citi lepsie(napr. po chorobe) tak zacne byt neprijemny a sebecky,povysenecky. Proste sa hrá na hrdinu.
A nakoniec sa zistilo,ze mava milenky a manzelka,ktora sa o neho starala,tak z toho vsetkeho ochorela a zomrela 😢 A pritom to bola starostliva matka, šikovná žena, ktorá sa len o neho a deti starala...
@bruneta880 tak snažím sa ho chváliť keď uvarí, zoberie nás celú rodinu na výlet. Aj chodím s ním kupovať mu košele, pochválim ho, že je v nej fešák. Alebo keď ho ostriham, poviem mu, že vyzerá zase ako vysokoškolák. On mi však lichôtky nevracia. Aj keď sa nahodim. Správaním ide z extrému do extrému. Napríklad keď mi nemá čo vytknúť, vracia sa do minulosti a vyťahuje staré hriechy čo som mu kedy v hádke povedala. Polovicu si vymyslí. Proste vždy hľadá dôvod prečo si nezaslúžim objatie. A ja sa môžem snažiť koľko chcem, nedá mi ho sám. Čaká ma operácia a som smutná, že ani pred takým zákrokom sa mi nedostane objatia, podpory. Ešteže syn je citlivý. Ten má vždy povzbudí, nehanbí sa má doma objať.
@evaachesa Ďakujem. Aj Ty sa drž.
@deti95060810 ja som tiež nepochopila, prečo znamenie váhy, mám priateľa váhy a on by sa rozdal a je veľmi pozorný
@daniela2202 ja si myslím, že o znamení to nebude, ja som baran a vždy som bola citlivý, ústupcivy človek, introvert. Brat je baran a ten je extrovert, ukecany, ma veľa priateľov a nenechá so sebou zametať.
@daniela2202 ja si myslim, ze nie je spravne posudzovat ludi podla toho, akeho su znamenia .. vsetko zalezi od charakteru ludi aj od vychovy a pod.
@grilazka No môj sa rád obzrie na ulici za inými ženami. Myslím, že frajerku nemá. Na to je pohodlný.
@ladycat2021 ja si tiež myslím, že ľudí nie je správne skupinkovat podľa znamenia ale podľa správania.
Ja si myslím že pánko ťa má hlboko v paži a ty si tam tá, ktorá "udržiava" vzťah. Možno by si mala popracovať na svojom sebavedomí. Mne by to teda nevyhovovalo, keby že ja musím byť stále tá prvá ktorá ide pánka ofukovať. Chváliť. Tváriť sa aký je úžasný. Ak by sme sa pohádali a JA som bola tá, ktorá má pravdu, tak akože dovi. By som zbalila deti a šup na výlet/k rodičom/k svokrovcom, za kamoškami, kým sa pánko odfučí. Ešte by som mu vo dverách povedala, že keď sa odfučí, nech sa ozve. Alebo by som sa s ním rovnako nerozprávala. A trávila by som veeeeeľa času mimo byt. Akože to je čo, že ty sa mu ideš prihovárať a pánko je urazený, že ty si mala pravdu, uch...
A ja si myslím , že si nespvojpravna jedine ty, chválabohu, že niesom vydatá , ja by som toto ani pól roka nevydržala , nieto toľko rokov. Ja si myslím , že ta nemiluje, je stebou iba z povinosti, doma má o všetko postarané , tak načo by sa namáhal. Predpokladám , že ty vlastne bývanie nemáš , takze nemáš kam odísť . Čiže to budeš trpieť aj naďalej a čakať , či sa zmení , on sa ale nezmení.
nie, nie je to spravne .. vzdy je to tak 50:50 moze to byt trefny popis znamenia, ale nemusi .. moze sediet nieco, ale nie vsetko alebo nic .. ja na horoskopy neverim velmi .. beriem to vsetko s rezervou .. takze to posudzovanie ,,a nie to "to" znamenie ? a tamto ? alebo mozno nejake ine? " mi pride trosku od veci
@mikadooo Ja to tak neznášam keď sa urazí. Napríklad cez víkend. Navarim, opýtam sa či chce jesť, ofucane povie, že nie. Alebo ráno vstane a celý deň vzdychá ako sa nevyspal kvôli mne lebo som si dovolila mať iný názor. Na otázky mi odpovedá strohe áno, nie. To trvá dva, tri dni a tvári sa, že všetko ok.
@annamalaga my máme dva byty, jeden prenajímame. Takže si hovorím, že keď syn odíde na výšku ja pôjdem bývať do druhého bytu.
Tak mu povedz ze sice ho*no zdedis ale v pripade rozvodu je polovica vsetkejo tvoja 😀
On moze robit doma cirkus? Zduvat sa? Nuz prekonala by som sa a jedneho pekneho dna ho poslala presne tam kam on mna, niekedy fakt az taketo pomaha, ty si mierna ticha pekne sa mu po tebe dupka, co tvoj muz neznasa? Toto by som mu zrkadlila, nemusi pomoct, ale u nas realne zabralo zrkadlenie, vzdy som sa snazila byt laskava mierna zmiernovat konflikty, ta pusa a zmierenie bola
az trapna, ze co zas chcem, az ked mne rupli nervy za to ich nevdacne spravanie voci mne a hromadenie negativnych nalad v dome a kazdemu jednemu som doma pekne a nahlas vyslovila, co je zle prepli sa, vsetci, tolko moja hranica, pomohlo, chapu vsetci a dokonca su radi, doma je prijemnejsie, u nas je to takto aj kvoli rozdielnej vychove nas ako rodicov v detstve, u nas bez kriku, u manzela dolezite veci boli vyslovene prisne a nahlas, tym padom moje tichucke prosim on nechapal, jasne a rozhodne slova prijima hoci pre mna to je neobvykly sposob vyslovenia nazoru
@zoro9836 ďakujem, ja som si tak hovorila, že o päť rokov syn pôjde na výšku, ja budem mať 40. Odídem do druhého bytu, začnem nový život. Ale nakopli ste ma začať to riešiť skôr. Ja už nevládzem takto ďalej žiť. Tváriť sa ako šťastná rodinka úžasných vonku a doma ani pusa, ani objatie, ani podpora. Skúsim hodiť keď bude kľudný ešte raz vážny rozhovor, skočím ku psychologicke. A snáď sa rozhojdam.
@zoro9836 tak prečo ostáva v takom vzťahu? To mi hlava nebere. A ešte jej nadáva do pi… Ja neviem, baba sa snaží , on ju furt podceňuje. Však to nieje normálne. Byty ale majú asi spolu, čiže tam to bude komplikovanejšie. A už sa jej preto aj vyhrážal.
@danieli aj to je riešenie, zakričať. Ale raz som to skúsila a poslal ma do p.... Povyhrazal sa rozvodom, potom prešiel do afektu, že začal hystericky plakať. Proste des. Keby som ho nahrala na mobil už leží na psychiatrii.

Nechcem sa ťa dotknúť, no ten váš vzťah už od začiatku je jedna hrôza. Ten tvoj posledný komentár o tom ako ťa tehotnú nechal v zime ísť autobusom ma úplne odpálil. Ten ťa žiaľ nemal nikdy rád. Je to jeden egoista a ja nechápem že ženy s takýmito doslova na nič chlapmi dokážu žiť. Kvôli čomu? Ak ťa baví starať sa o niekoho a denne mu pripomínať že si má zobrať lieky, to môžeš ísť opatrovať nejakého starčeka či starenku a garantujem ti, že sa ti od nich dostane 100x viac lásky ako od tvojho spolubývajúceho 🤷. Začni si vážiť samú seba a porozmýšľaj či chceš naďalej žiť taky smutný život bez lásky, pretože on ťa neľúbi.😟