Manžel ma zranil slovami
Pekný večer, dnes sme mali s mužom výmenu názorov a on mi okrem iného povedal, že ľutuje, že si ma zobral. Vraj mu vadí, že som z chudobnej rodiny a málo zarábam. A že vždy musím mať na všetko svoj názor, ktorý sa nie vždy zhoduje s jeho. Napríklad ma presviedčal, že v kúpeľni na plafone nie je pleseň, že to zle vidím. Aj keď som nízka, vyšla som na stoličku, postavila sa na špičky a vystrieľala to savom proti plesni. Samozrejme to zmizlo ale on si omyl neprizná. V novembri tvrdil, že zbytočne prežívame auto, nebude snežiť a jasné, že snežilo. Vždy musí mať pravdu.
A čo má trápi, že prídem pár hodín po hádke za ním zmieriť sa, povedať mu, že ma to mrzí a on, že choď preč. Nemám na teba náladu, proste žiadny rozhovor, žiadne zmiernenie. Musím deň, dva počkať, kým ho to prejde a keď sa mu uraci začne sa so mnou baviť a tvári sa, že všetko ok. Vie, že nemám rada tichu domácnosť lebo ma tým v detstve trestala mama.
Akoby mu nezáležalo na mojich pocitoch. Doľahlo to na mňa takto pred Valentínom. Darček pre neho už kúpený... Som len precitlevena?
A nebrali ste sa len preto ze ste “ museli”? Uprimne Keby ste nemali dieta boli by ste este spolu ?
presne vahy,neexistuje niečo ako iný nazor.A ak tak žiadna komunikacia
Tvoj muž je chorý a zničí Ta
Preeesne toto som si myslela … to je každý deň na koňovi, mladá holka okolo 20 s okolo 10 rokov starším chlapom, baba s malými deťmi, on manipulátor … vieš čo je tvoja výhoda, máš robotu a kam ísť a veľké dieťa, môžeš začat nový život …
No po prve ta ma totalne na haku, to ti je naco taky muz, vekovo ste uplne ako ja s muzom, len mame dve deti, a teda my ideme za ruky ja to milujem ked vidim aj 70 rocnych sa drzat za rucicky, po dalsie ma napadlo ci si nepribrala v poslednych rokoch alebo sa neopustila myslim staranie sa o seba, malovanie a tak?, po dalsie ina zena v tom nahodou nieje? Lebo chlap sa bezdovodne nikdy nezmeni
Cakas na nieco, co sa proste nestane JA viem hlava ti hovori, ze to nema zmysel a srdce na druhej strane stale dava sancu, no v tomto pripade by som sa vydala cestou rozumu, lebo ten ta neklame
Ale nemusite ani takto živorit. Aky mà zmysel cakat este 5 rokov ? Ty si taka nijak a. Vacsine by stacilo pol rok rok bez bozku. Nie po 4r dumat ci Ta mà rad..
https://www.postoj.sk/70916/nezijete-vo-vztahu-...
Autorka, toto si prečítaj, prosím🙏
A na tom webe postoj.sk je ešte viac článkov o takýchto psychických poruchách.
Máš celý život pred sebou, nepremarni ho s volom.
Môj svokor raz skúšal na svokru, že sa ide obesiť. Môj muž išiel za ním, že dobre, chod, len počkaj chvíľu, idem ti zobrať povraz. Viac to neskúšal...
Autorka, striedavky sa báť myslím nemusíš. Syn je už dosť veľký a určite sa budú pýtať aj na jeho názor.
Inak pokiaľ neplánuješ odísť hneď, založ si denník a tie jeho výstupy si tam zapisuj. Určite ti to pri rozvode pomôže.
@deti95060810 :D :D :D :D ako mala som dve naj kamky vahy aj muza mam, ale oni maju svoje velke muchy :D :D
Taak ta uplne chapem, moj je rovnaky, teda az na to ze nelutuje, ze si ma vzal, len vzdy on musi mat vo vsetkom pravdu, vela duma, vela preziva, berie si toho na seba vela, mali sme prednedavnom o tom velku debatu, vraj sa snazi, ale proste to nejde, tiez sa dokaze za nieco urazit a byt ofucany neviem ako dlho, a ja to neznasam a ja nemozem.byt ticho a tak zit :D vraj sa teda bude snazit, aby vsetko tak neprezival uvidime, inak sa s nim super keca o vsetkom, najlepsie sa odviaze, ked sme vonku na prechadzke, v prirode, treba chodit von, aby sa aj oni prevetrali, utriedili myslienky, dali zo seba von co ich tazi
@dzulli1980 moja sestra tak isto riesi uz 17 rokov, on taka drbnuta povaha a ona tiez, pretoze stale veri v pekne dni a v podstate aj o tom je manzelstvo, vediet v nom fungovat, pretoze nic nieje idealne, mozno tak keci na nete😉
Ahoj, ako sa ti darí?

A muž má koľko rokov?