icon

Manžel mi často vyhadzuje, že jeho rodičia nám dali peniaze

30. nov 2019

Čaute, mám taky problem, ked sme prerabali byt, manželovi rodicia nam dali väčšinu penazi na prerabku bytu, už je to dva roky dozadu, ak si vsak dovolím nieco povedať na jeho mamu, ktora mi dosť casto pripada uplne mimo svojím spravanim, tak mi hned odpovie ze mam byt ticho, ze nam dali, ze som nevdacna atd., pritom ziadne peniaze sme si nepytali, proste sami nam dali od seba, lebo chceli... Oni sami to nikdy nevyhadzuju, ze nam dali alebo niečo podobne, len manzel mne, ked si dovolim nieco povedat na nu.... Keby som vedela, ze to takto bude hned by som bola za vacsiu hypoteku, aby sme si prerobili a splacali vsetko sami.... Som teraz tehotna na PN, tak som si vcera vypocula aky som prizivnik, ktory sa prizivil na jeho rodine.... Bolo mi to velmi luto a plakala som, lebo si nemyslim, ze som nejaky prizivnik, naozaj som necakala ze teraz budem musiet byt akoze cely život vdacna a budem musiet drzat hubu pred nim....hlavne preto ze oni teda nic take nehovoria, len mi je neprijemne pocuvat taketo reci od manzela.... Čo na to hovorite? Ako by ste to riesili?

Strana
z18
autor
4. dec 2019

@lavender273 ano, musim si povedat, ze za to ze on je zakomplexovany, si ja nenecham znižovať moje sebavedomie.... Za to, ze on nezvlada sam seba

autor
4. dec 2019

@ledgerka pravda, teraz to budem mat lahsie aj s dietatom, čo sa tyka zverenia, mala by som to využiť

tucniacka11
4. dec 2019

dievča, na čo ešte čakáš? až do teba kopne, či opluje ta? ved sa zobud, teraz, ta ma nosiť na rukach, teraz mate zažívať vrúcnu lásku, zamilovanosť, tešenie sa na svoje prve dieťa a nie toto, bud si istá nebude to lepšie, bude to len a len horšie. Bud psycholog, alebo rovno odchod, nečakaj.

evkano1402
5. dec 2019

ked bude mat dieta 3-4 roky, moze ho vidat tak, ako to stanovi sud...Tiez zalezi ako daleko budes byvat. Cim dalej, tym lepsie. On si bude chodit pre dieta, nie ty ho budes k nemu vozit. Doma u ocka bude musiet mat vsetko, co dieta bude potrebovat.
ALE dieta moze byt chore, teda nebude moct ist k otcovi. Svagrina to tak riesila, ked napr. prisiel "ocko" nacengany, ale aj nie, proste bol arogantny, jednuducho povedala, dieta ma teplotu..atd.. Co mozu? Nic. A ona, ked vie, aky je. Co ma robit? Tvarit sa, ze je vsetko ok. Teraz ma maly 10 rokov, respektuje nariadenie sudu do bodky a viac ani minutu, ziadne, ze mu nedali dovolenku a chce dieta tak a tak, sorry, sud povedal vtedy tak vtedy a inac nie. Ziadne obmakcovanie. Ale casto sa staval opak, ze "ocko" nemohol.
A povedala mi, ze sa nemoze dockat, kym syn bude mat 13 -14 rokov a sam sa vyjadri.
Inac moj brat, ked mal mat maleho tak do minuty ho doviezol k jeho mame a vyzdvihol si ich tesne pred odovzdanim.🙄

autor
5. dec 2019

@evkano1402 ja by som to tiez tak riesila, ziadne ulavy by som nerobila.... Potom uz nie

kocurikpupcek
27. máj 2021

Ako si dopadla? Ako to zvládaš s drobcom? Obrnila si sa voči muzovym atakom alebo ste sa rozišli?

ali007
Autor odpoveď zmazal
ali007
18. aug 2022

@kocurikpupcek
No aj mňa by toto zaujímalo ako to vyzerá po rokoch. Niečo podobné máme aj my v rodine.

autor
18. aug 2022

@ali007 no prestalo to, narodil sa nam syn a uplne sa otočil a je super otec a manžel a všetko fajn

Strana
z18