Manžel mi ide na nervy
Manžel mi lezie neskutočne na nervy.
Mám 28 rokov. Dala som sa naspäť na svoj koníček čo som vždy zbožňovala, a to je folklór. Začala som chodiť do súboru. Zatiaľ len skúšky, kým zacnem chodiť na vystúpenia, to potrvá. No už teraz počúvam stále narážky že som dlho na skúške, že treba na naftu stále, že pre neho je to blud, že tam chodím, že 28 ročná stará som sa dala na tanec. Že má.nema nič iné zaujímať len dieťa (ktoré nemáme a ktoré strašne chce). Tlačí tým na mňa a ja sa.na to necítim aby som mala. On o tom vie. Poznámka: šak jasné lebo teba zaujíma tanec. Keď mu poviem že nemáme skúšku z tak je šťastný prešťastny. Ak idem na skúšku, tak ironické poznámky že som tam 2.5 hodiny. A prečo mu nedvíham mobil. A či mi ťažko mu zavolať. No nezavolala som mu, lebo nemám vôbec chuť počúvať jeho debilné reči a telefonát by skončil samozrejme aj tak hádkou a aby som.si kľudne šoférovala domov. Prišla som domov zo skúšky a hádka samozrejme. Nie ja.nemozem mať vlastny záujem lebo tanec a súbor je pre neho konina...a už tymi neustálymi hádkami akurát dosahuje, že ho znenavidim a mám.ho chuť poslať do riti. Sme spolu 8 rokov. Z toho 4 manželia o mesiac. Začínam ho my po krk, lebo sa správa ako despota. Samozrejme všetko otočí proti mnea najhoršia vyjdem zo všetkého ja.ze ja robím vojnu vo vzťahu.
Autorka- myslim,ze tu nic ine ako vazny rozhovor nepomoze.dohodnut sa na casovom horizonte ohladom dietata,a ci vobec..a jasne vysvetlit,ze aj ty potrebujes psychohygienu tak ako on, ci uz tanec,beh,cvicenie,cokolvek.ak ti mieni zakazovat ale sebe povoli,tak si myslim ze pri dietati sa to este zhorsi..ak nepochopi,myslim ze niet inej cesty nez sa rozist.on nech hlada zenu,co chce byt len doma a rodit deti,a ty cloveka z tohto storocia ktory nehladi len na seba.drzim palce
@elizabet173 resp. že som sa opäť k tomu vrátila po 6 rokoch.
Podla mna si velmi mlada na to, aby si zila takto. Odid, kym mate spolocny iba dom a nie dieta.
Ja byt na tvojom mieste, nejako sa ,,poistim", aby som neotehotnela.
@zoro9836 som s.nim 7 dní v týždni....2.5 hodiny ho zabije bezo mňa ??? Keď on je vo fitku kazdy druhý deň po hodine....hodine a pol???
Choré !Niektori ľudia si myslia ,že partner je ich vlastníctvo .Najradšej by si ho dali do klietky ,poistili deckom .V každom vzťahu treba mat priestor pre svoje hobby ,koníčky,kamošov a nie sediet si 24/7 za zadkom .Potom to končím núdou,pisanim po Zoznamkách a podobne .Ani sa nečudujem však to musí byť ponorka vkuse s tým istým človekom .Autorka nedaj sa ,on si chodí tiež ,ty si chod tiež a ak bude stále pindat ,radšej sa s ním rozíd lebo budeš nešťastná v živote .A hľadaj chlapa čo nemá za potreby zakazovať žene žiť si aj svoj život .Teraz to je tanec ,o chvíľku ti zákaže iné veci .Je to žiarlivec a egoista majetnicky .
Autorka a ty nechces vobec dieta ci len nie teraz, resp.cca kedy?pises ze ste sa o dieťati bavili, tak naco tlaci?a s tym dietatom odkedy na teba tak intenzivne tlaci?odkedy si sa vratila k tancu, ci este predtym ?mam pocit ze ta tym dietatom chce len priputat doma...
@filipka250 už sa stalo...nespím s ním..a keď tak.iba cez neplodne dní...a aj keď sú plodné tak viem že.nic z toho. Lebo mi diagnostikovali endometriózu. Čiže a ani neviem či vôbec bude nejaké a umelé podstúpovat z finančného hľadiska nemienim lebo to nemusí vyjsť...a poznám ľudí čo do toho natrepali tisíce a nič z toho...
@zdenkastanka brali sme sa s tým že áno dieťa chceme...pokúšali sme sa 2 roky . Nič..som po.operacii brucha.. diagnostikovali mi endometriózu. Ja som aj zmierená s tým že ani možno nikdy nebude...ale on je na to psychicky upnuty. Mozno v 30tke zmením názor..môže sa stať....možno o rok zmením názor...neviem ale momentálne sa na to necítim a jemu som.vcera.aj v hneve povedala že nechcem ani...
@zoro9836 vieš si vôbec predstaviť, že my dvaja mame koníčky. Každý svoj, kazdy sam, kazdy v inom čase a mimo domu a nikomu ani nenapadlo aby tomu druhému vytykal, že trávi čas po svojom a mimo rodiny.
Tuna si pánko chodí do fitka merať železa, popritom ocumoval stabajzne v obtiahnutych trikotoch ale svojej žene vytyka, že tancuje s cudzími chlapmi. Tak kde je tu ten tvoj humanizmus, ktorý akceptuje každého bez ohľadu na pohlavie?
@zoro9836 vieš..mal kedysi partnerku ktorá chodila do súboru...a tá mu chodila zo skúšok spita pod obraz boží......a keďže ja chodím na aute tak to nehrozí
@zoro9836 a podotykam že po skúške letím rovno domov....
@zoro9836 som feministka, vydatá 14 rokov, skvelý manžel, vzájomne sa povzbudzujeme a podporujeme
@eeffka načo sa brať? Lebo sa milujeme a chceme spolu zostarnúť ...
@viestta momentálne cvičí v našom podkrovnom fitku, ale stane sa ze ide s kamošmi do mesta do fitka a ja som ho neraz čakala vonku v aute kým on docvici
@elizabet173 presne tak
dobre si rozmysli či vôbec s týmto človekom chceš mať dieťa
a potom keď sa bábo narodí vieš si predstaviť ako to bude u vás vyzerať? Bude manžel akceptovať tvoj súbor ? Chodenie na vystúpenia, chodenie na tréningy? Ešte len potom budeš mať peklo...
@deti95060810 viete co mi povedal?? Ze potom ho postráži v javisku tých 5-10 minút... Cize keď bude dieťa ta asi potom môžem alebo ja už neviem z neho vyjsť...
Máte iné priority v manželstve, on chce deti, ty ešte nie, mala by si si s ním vydiskutovať kedy, no k tomu folkloru máš svoj koníček manžel by ti ho mal priať ako ty nemáš problém s tou posilkou. Čo ti vyčíta? Nadrzancov ktorý chodia na folklór kvôli tomu aby zbalili ženu do života. Neverí ti, že to robíš nevinne, z pôžitku z tanca. Dala si mu dôvod neveriť ti? Ak nie, je to žiarlivec. Ty si jeho majetok. On môže všetko, ty nič.
@nurielka nie nedala som mu na to dôvod. V skoršom súbore boli úplne iní chlapi. Ale v tomto sú hanblivi mladasi.. Ako sú tam aj starší aj ženáči. Ale jemu je to jedno...
Manipulator, despota, ziarlivec ....myslim, ze toto moze byt uz iba horsie. Jediny vecer v tyzdni si ides po svojom a on ta primitivne ponizuje, lebo nedosiahol svoj ciel, aby ta priviazal doma. Tak pre teba, mam kamaratku po styridsiatke a stale chodi do suboru, cestuju po svete, su super partia aj mladsich aj uz takych vo veku, robia to lebo ich to bavi, lebo vypnu po stereotype z prace. Je rozvedena s postihnutym dietatom, sama na vsetko a uziva si to. Ma viac zivotneho optimizmu ako vacsina ludi, ktorych poznam, asi keby nemala toto hobby, nie je taka pohodacka. Ja ju obdivujem...zbavila sa kotvy v zivote, ktora ju tahala ku dnu. Nedaj sa tahat ku dnu
prepáč, ale vy máte skutočne každý iné predstavy o živote, toto fungovať nebude, máte trecích plôch viac než dosť.
Vsak mu povedz, nech tam ide s Tebou, mozno sa mu to zapaci ;)
@evka258 nepôjde, on nemá rád folklór... On ma cvičenie a fitko....

@elizabet173 je to pre neho niečo nové že som začala niekam chodiť tak snáď to rozchodi po čase...ak nie tak potom.budem.zvazovat...on ako tak.nie je zlý chlap. Sú od neho horší debili. On by pre ženu zniesol modre z neba...to viem...ale takto vyvádzať pre pár hodín??? Vysvetľovala som mu to xy krát. Nedal si zatiaľ povedať. Ale neustúpim.