icon

Manžel mi ide na nervy

28. júl 2022

Manžel mi lezie neskutočne na nervy.
Mám 28 rokov. Dala som sa naspäť na svoj koníček čo som vždy zbožňovala, a to je folklór. Začala som chodiť do súboru. Zatiaľ len skúšky, kým zacnem chodiť na vystúpenia, to potrvá. No už teraz počúvam stále narážky že som dlho na skúške, že treba na naftu stále, že pre neho je to blud, že tam chodím, že 28 ročná stará som sa dala na tanec. Že má.nema nič iné zaujímať len dieťa (ktoré nemáme a ktoré strašne chce). Tlačí tým na mňa a ja sa.na to necítim aby som mala. On o tom vie. Poznámka: šak jasné lebo teba zaujíma tanec. Keď mu poviem že nemáme skúšku z tak je šťastný prešťastny. Ak idem na skúšku, tak ironické poznámky že som tam 2.5 hodiny. A prečo mu nedvíham mobil. A či mi ťažko mu zavolať. No nezavolala som mu, lebo nemám vôbec chuť počúvať jeho debilné reči a telefonát by skončil samozrejme aj tak hádkou a aby som.si kľudne šoférovala domov. Prišla som domov zo skúšky a hádka samozrejme. Nie ja.nemozem mať vlastny záujem lebo tanec a súbor je pre neho konina...a už tymi neustálymi hádkami akurát dosahuje, že ho znenavidim a mám.ho chuť poslať do riti. Sme spolu 8 rokov. Z toho 4 manželia o mesiac. Začínam ho my po krk, lebo sa správa ako despota. Samozrejme všetko otočí proti mnea najhoršia vyjdem zo všetkého ja.ze ja robím vojnu vo vzťahu.

Strana
z9
dadis
29. júl 2022

@zoro9836 Nezastavaj sa ho. Ak by "makal" na dome ako tvrdis, tak nevladze v posilke spravit jeden bench press...su to vyhovorky! Chalan ziarli. To je moj nazor.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dadis
29. júl 2022

@kikuska3567 To musia oni zhodnotit. Ale pokojne mozu mat len krizu. Stavanie domu je v tejto dobe este vacsi stres, nedari sa decko, chalan ziarlivy...vztahy sa vyvijaju, podla mna by to vedeli fixnut, ale do takejto krizy niekomu vycitat, ze nechce dieta, ked to slubila 🤦‍♀️

emily_666
29. júl 2022

Asi by mali obaja partneri zhodnotit po dokladnom rozhovore, kam a s kym sa chcu uberat dalej zivotom. Nezda sa mi, zeby to dovtedy dokonaly vztah zrazu nabral taketo obratky. Obaja maju svoj podiel viny a my tu vidime iba nazor jednej strany.

kikuska3567
29. júl 2022

@dadis ja jej vycitam to, ze ho taha za nos, akoze neviem uz ako to mam napisat, ale aby sa jej to raz nevypomstilo, to akoze "snazenie sa", pisat na MK to hej, ale sadnut si s nim a otvorene porozpravat to uz nie

lalenka33
29. júl 2022

@janetinka27 ja som v prvom rade reagovala na jeho komentáre a nato, čo tu napísal. To, že som mu napísala, že sa má venovať svojej žene a nie cudzím nieje útočenie, sám napísal, že jeho žena aj po 11 rokoch myslí na svojho bývalého a nato som reagovala, že keby sa venoval svojej žene a nie cudzím,tak by na bývalého nemyslela.Hlavne, že autorke píše, ako sa má venovať mužovi a plodeniu detí a nie súboru a on sa miesto svojej ženy venuje cudzím na nete, prečítaj si jeho reakcie napríklad na viestu a potom napíš, kto na koho útočí pre iný názot a toto robí v každej diskusii a potom svoje komentáre pomaže..Chúďa jeho žena keď sa takto ako tu sprava aj k nej doma.

janetinka27
30. júl 2022

@lalenka33 ja som predsa vsetko priebezne citala, nemusis mi vysvetlovat, co kto napisal. lajky pri niektorych jeho odpovediach su moje.

Strana
z9