Manžel mi nechce dať podiel z daňového bonusu
Ako to teda je ? Minulý rok som bola do októbra na RD a potom upsvar. Tak si manžel uplatnil daňový bonus na naše dve deti (do 5 rokov) a na mňa. Vrátili mu cez 1000€ a on mi nechce dať ani cent z toho? To mu vrátili niečo aj za mňa.? Dokladal aj odomňa papiere.
Hmmm divný manžel 🥴.. neviem či by nemal pekne dlho tichu domácnosť
Hmmm divný manžel 🥴.. neviem či by nemal pekne dlho tichu domácnosť
@mirka414 vždy ako príde k väčším peniazom tak je z neho úplne iný človek
Hm. Peňáze odkrývajú charakter.. 🙂
sú to aj tvoje peniaze, máte bsm predpokladám, všetko je spoločné… ale celkom nerozumiem čo od nás potrebuješ…
sú to aj tvoje peniaze, máte bsm predpokladám, všetko je spoločné… ale celkom nerozumiem čo od nás potrebuješ…
@biba_18 či dostal nejaké vrátené aj za to že som manželka pretože to prezentuje že to jemu vrátili peniaze a sú jeho
Ti vážne toto koli 1000€.Peniaze v manželstve sú spoločne a ak ti vydeľuje ,daj na súd žiadosť o vyzivne aj na teší a aj na seba
Baby vy ste tak bkbe
V tomto prípade by som asi začala byt aj ako manželka iný človek 🤭…
toto nie je manzel. prepac.
Hm. Peňáze odkrývajú charakter.. 🙂
@laila22 aj pri dedeni, sa smutne otvaraju oci
@laila22 aj pri dedeni, sa smutne otvaraju oci
@balerina2025 nerozumiem
@balerina2025 nerozumiem
@laila22 aj pri dedeni, sa ukazuju prave tvare ludi. a vacsinou to dopadne smutne.
Mne tiez muz nikdy nedaval DB ked som bola doma s detmi. To ti ich ma polovicu poslat na ucet? Vy nehospodarite spolu?
Mne tiez muz nikdy nedaval DB ked som bola doma s detmi. To ti ich ma polovicu poslat na ucet? Vy nehospodarite spolu?
@natalka13 nemusí mi posielať polovicu,ale keď potrebujem tak by mi mohol dať nejaké drobné. Nie nehospodárime spolu
@laila22 aj pri dedeni, sa ukazuju prave tvare ludi. a vacsinou to dopadne smutne.
@balerina2025 neviem, ešte som nededila a dúfam, že skoro ani nebudem. Ty áno? Narážaš na niečo konkrétne?
@balerina2025 neviem, ešte som nededila a dúfam, že skoro ani nebudem. Ty áno? Narážaš na niečo konkrétne?
@laila22 si stastny clovek, a ano zial. ale to nie je len moja skusenost. vidim to na okoli.
samozrejme, ze nepisem o 100 % dedeniach, ale vo vela pripadoch sa rodina kvoli majetku ci dlhom rozhada. to je smutne,
a ty uz pracujes? ci vo to znamena ze nehospodarime spolu? ak pracujes uplatnuj si DB na deti ty mesacne
Ako potom spolu žijete? Nechápem to vôbec. Veď ste manželia a ako písali ženy všetko je spoločne. Máte deti a to sa delíte kto čo platí?
Ďalšie zbytočne manzelstvo
a ty uz pracujes? ci vo to znamena ze nehospodarime spolu? ak pracujes uplatnuj si DB na deti ty mesacne
@mamina7070 ak ma maly plat tak sa jej nauplatni celý ale to nevadí lebo v ročnom zúčtovaní jej ho doplatia
Manžel je SZCO alebo zamestnanec, keďže bonus na 2deti za celý rok 2024 ak vyšiel v plnej výške je 3360€
Daňový bonus je suma mesačne na dieťa, vo výške podľa zárobku. To čo mu vrátili ,ale ešte záleží aj od toho, aká daň mu vyšla, či si uplatnil teba ako manželku v nezdaniteľnej časti dane. Čiže suma sumárum, áno možno si mu pomohla ty k tomu, že mu vrátili viac, zároveň, on musel niečo zarobiť, aby mu daňový bonus vyšiel. A ešte ste si tie deti museli aj urobiť, aby ste bonus mali. Čiže suma sumárum, sú to vaše spoločné peniaze,ktoré ale majú ísť na deti. Čiže žiadne také, že on si ich použije na niečo svoje. Mrzí ma, že niečo takéto musíš riešiť, ale asi by si mala zauvažovať nad vašim vzťahom. Zároveň, ak ty chceš tie peniaze minúť na niečo, čo jemu nepríde košér, tak ich proste odložte deťom.
@mamina7070 nepracujem ešte som evidovana na úp,na platenej podpore. Muž že sa nemusím ponáhľať do práce, ale neexist. I počas RP som pracovala počas sezóny pretože čo si nezarobim to nemám
Nehospodarite spolu a ty s nim dobrovolne mas deti???
Ak si bola na RD , tak si na Teba ešte uplatnil nezdanitelnu časť na manželku. Kedysi to vychádzalo okolo 700 eur ale keďže si bola na RD len časť roka tak asi nedostal plnú sumu.
Nedá ti nikdy peniaze a ty sa čudujem, že ti z nich nedá teraz? Ešte si si nezvykla?
Prečo nemáš vyzivne vybavené
To bude zase jeden z tých, čo chcel vždy samostatnú feministku.. 😃 tj živ sa sama, ideálne aj deti.
Nehospodarite spolu a ty s nim dobrovolne mas deti???
@natalka13 že som drzá tak si nezaslúžim peniaze= že nie som až tak submisivna ako by si on predstavoval

Tak isto na upsvar papiere od rodičovskom som bola vybaviť ja, rodné listy som ja chystala