Manžel mi nechce dať podiel z daňového bonusu
Ako to teda je ? Minulý rok som bola do októbra na RD a potom upsvar. Tak si manžel uplatnil daňový bonus na naše dve deti (do 5 rokov) a na mňa. Vrátili mu cez 1000€ a on mi nechce dať ani cent z toho? To mu vrátili niečo aj za mňa.? Dokladal aj odomňa papiere.
Tak vybavuj vyzivne
200€na teba 300€na deti
200€na teba 300€na deti
@minenkaa tak to mi nedá ani vo sne...nikdy mi takú sumu 200 ani nedal
Minule srkal deťom do ruky po 20 eur že dajte si do prasiatka,ja naňho pozerám vravím aj ja by som si prosila a on že už nemám
Tie tvoje dalsie komentare. No proste hnus chlap 🤮 dufam, ze okolo neho skaces ako posledna sluzka a ma plny servis vratane sexu 🤦♀️
Nechce aby som išla pracovať, že si mam šetriť z podpory aby som mohla byť doma ešte navyše tak pol roka
A pred manželatvom a deťmi ste ako hospodárili?
Moja matka si ho ešte zastáva že určite preháňam a že čo je na tom že daňový bonus má on na účte a že veď keď je potrebné nakúpiť tak určite nakúpi. Vravím potrebujem odtiaľto odísť inak sa zbláznim,chytajú ma depresie. Že ako si to predstavujem a že či chcem zostať sama s deťmi?
Čo všetko on platí?
Čo všetko on platí?
@luccija platí bývanie a stravu máme na polovicu, ja niekedy viac niekedy menej podľa toho koľko sa kupuje deťom v ten ktorý mesiac bundy a tak
Inak ošatenie mám v réžii ja,ale už mi nezostáva pre mňa na ošatenie
Autorka. Ty nie si submisivna? Ty si naopak strasne submisivna, keby si nebola, tak fungujete uplne inak. Naco mate spolu deti, ked neviete spolu zit ako slusni, dospeli ludia?
Autorka. Ty nie si submisivna? Ty si naopak strasne submisivna, keby si nebola, tak fungujete uplne inak. Naco mate spolu deti, ked neviete spolu zit ako slusni, dospeli ludia?
@dskjhfdlkdjhl to mi muž viackrát vytkol že som neposlušná
Baví sa so mnou niekedy ako s deckom na základnej
A pred manželatvom a deťmi ste ako hospodárili?
@autorka toto je normálne ma grc čítať, co tu píšeš....prepáč, ale "sluzka" doma si dokonalá, ze? Uvarené, upratané, deti obriadene, a chlap gule vytrasene...ze? No moja, mas 2 možnosti. Buď toto budeš trpieť, alebo sa mu postavis. Je to iba na tebe. Inak títo, co na tebe "praktizuje" tvoj muz sa vola ekonomické tyranie.
Ty nie si neposlusna, len hlupa, lebo mudra zena by toto netrpela.
@autorka toto je normálne ma grc čítať, co tu píšeš....prepáč, ale "sluzka" doma si dokonalá, ze? Uvarené, upratané, deti obriadene, a chlap gule vytrasene...ze? No moja, mas 2 možnosti. Buď toto budeš trpieť, alebo sa mu postavis. Je to iba na tebe. Inak títo, co na tebe "praktizuje" tvoj muz sa vola ekonomické tyranie.
@lienka.7 ale keby som aspoň malé morálnu podporu matky, zdôverila som sa jej a ona to ide ešte popierať
Si ekonomicky tyrana zena. Viac k tomu netreba. Nemiluje ta a uprimne pochybujem, ze miluje deti. Nenechal by ta trapit sa a chcel by, aby sa jeho deti co najlepsie aj keby on stradal. Toto nie je hlava rodiny. Toto je debil.
Si ekonomicky tyrana zena. Viac k tomu netreba. Nemiluje ta a uprimne pochybujem, ze miluje deti. Nenechal by ta trapit sa a chcel by, aby sa jeho deti co najlepsie aj keby on stradal. Toto nie je hlava rodiny. Toto je debil.
@gladys_07 deťom dáva peniaze len mne nie
@autorka tvoja (blba) matka mala pravdepodobne podobný model doma, takže tiež drží hubu a krok, a chlap je pre ňu mohla...hm? Ty musíš vedieť z detstva ako ste to mali doma
@lienka.7 ja si pamätám, že kasu držala mama. A tiež si pamätám že išla pracovať až keď som mala 8 rokov do tej doby bola s nami doma lebo sme nemali s kým byť a peniaze nosil otec. Keď som mala 18,zomrel
A ty nemáš vlastný rozum? Potrebuješ niekoho na to aby ti povedal že si blbá? Ak vidíš, že ti nedáva peniaze tak idem do roboty, aby si mala svoje peniaze a chystám sa na odchod od neho.
Este napis, ze Ti obcas aj vytne, lebo to by tam este tiez pasovalo. S takym muzom sa treba cimskor rozlucit, kym uplne nezblbnes.
Este napis, ze Ti obcas aj vytne, lebo to by tam este tiez pasovalo. S takym muzom sa treba cimskor rozlucit, kym uplne nezblbnes.
@dskjhfdlkdjhl ešte sa ma nedotkol inak už len to chýba a bude to kompletné
A na to cakas? Ci nebodaj na dalsie tehotenstvo takym debilom?
@autorka tvoja (blba) matka mala pravdepodobne podobný model doma, takže tiež drží hubu a krok, a chlap je pre ňu mohla...hm? Ty musíš vedieť z detstva ako ste to mali doma
@lienka.7 matka si ide tiež len svoje,že veď keď platí domácnosť a nebije ma tak čo vymýšľam a vyhľadávam problémy. Myslím si že ak by mi aj jednu vyťal tak matka povie že som ho nemala provokovať
@dskjhfdlkdjhl nehrozí
@dskjhfdlkdjhl načo čakám ale ja nemám kam inde ísť a matka keď má k tomu taký postoj tak sa nemôžem vrátiť do rodičovského domu
Jasne, tak trp. Toto by si mali precitat vsetky tie naivne blbky, ktore si myslia, ze ked sa vydaju, tak maju o seba postarane a s radostou ostanu zavisle na chlapovi, ktory to potom rad zneuzije.
Jasne, tak trp. Toto by si mali precitat vsetky tie naivne blbky, ktore si myslia, ze ked sa vydaju, tak maju o seba postarane a s radostou ostanu zavisle na chlapovi, ktory to potom rad zneuzije.
@dskjhfdlkdjhl ak by matka stála na mojej strane tak by som neváhala ani minútu a boli by sme u nej ale ona o tom nechce ani počuť. Čo mi povedala prvé bolo že z čoho chcem akože utiahnuť prenájom

Prečo nemáš vyzivne vybavené
@minenkaa minulý mesiac som kúpila deťom topánky. Dal mi na ne 50 eur že zvyšok mám doplatiť ja...