icon

Manžel mi nechce dať podiel z daňového bonusu

26. apr 2025

Ako to teda je ? Minulý rok som bola do októbra na RD a potom upsvar. Tak si manžel uplatnil daňový bonus na naše dve deti (do 5 rokov) a na mňa. Vrátili mu cez 1000€ a on mi nechce dať ani cent z toho? To mu vrátili niečo aj za mňa.? Dokladal aj odomňa papiere.

Strana
z5
minenkaa
26. apr 2025
@natalka13

@minenkaa kludne moze vypoved dostat aj po tyzdni.

@natalka13 ako som písala ,som optimistka

lienka.7
26. apr 2025
@minenkaa

@lienka.7 tak ja som optimistka

@minenkaa ja som zase realistka 😁 lebo vieme, že o ženy s malými deťmi sa zamestnávatelia priam trhajú. A druha vec je, za každá chce potom prácu od 8 do 15, lebo vsak musí po deti (chlap samozrejme nemôže, lebo chodi do prace, cize zase je všetko iba na nej, ako doposial)... tiež je tu o tom " milion" tém.

zmrzlinka2021
26. apr 2025
@lenkakravcova

@dskjhfdlkdjhl tak ona podľa toho čo píše ani nie je na ňom závislá. On chce aby sa živila sama a zároveň mu bola podriadená.
To je iný level.. ten si vybral výhody z každej strany.
Chápem, keď žena nepracuje a muž ju živí - ale vtedy ju živí plne, nevymýšľa a pomaly jej znesie aj modré z neba.. a chápem aj keď to majú pol na pol a nebráni jej chodiť do práce alebo venovať sa kariére pol na pol že aj on musí ubrať zo svojho keď majú deti. Ale toto. Toto je šialenosť. Ona dopláca na neho, je na ňom závislá a ešte ju buzeruje..

@lenkakravcova vieš vôbec čo je feminizmus? Autorka témy je na míle vzdialena od toho byť feministkou. Feministka pozná svoju hodnotu, váži si seba a chce pri sebe partnera, nie chrapuna

slavomira236
26. apr 2025

Ja nemam muza len chlapa partera a ceky bonus dava mne.a ja s detmi idem za ne na dovolenku k moru on nie lebo nema rad vodu a slnko toho sa boji. Tvoj muz je charakter.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
balerina2025
26. apr 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov ano to je pravda.

lenkakravcova
26. apr 2025
@zmrzlinka2021

@lenkakravcova vieš vôbec čo je feminizmus? Autorka témy je na míle vzdialena od toho byť feministkou. Feministka pozná svoju hodnotu, váži si seba a chce pri sebe partnera, nie chrapuna

@zmrzlinka2021 nabudúce to dám do uvodzoviek.
Vieš ako som to myslela..

rozculena
26. apr 2025

ak si spolumajiteľ domu,kde žije tvoja matka,tak sa tam môžeš v kľude nasťahovať.

margotka17
27. apr 2025

No to hádam nie ? Čiže ak si nezarobia na jedlo, to budeš hladná? Na vodu neumyta? Srandujes však? 🤔

tramtada31
27. apr 2025

No neviem, on si tie peniaze odrobil, keby si ich neuplatnil, prepadnú statu. Tu je kľúčové, že nepracuješ, takze si ho nemozes uplatnit. My tiež si daňový bonus nevydelujeme, poberala som ho ja, keď som skoncila PP, tak ho začal poberať manzel. Nerozdelujeme sa.

autor
27. apr 2025
@tramtada31

No neviem, on si tie peniaze odrobil, keby si ich neuplatnil, prepadnú statu. Tu je kľúčové, že nepracuješ, takze si ho nemozes uplatnit. My tiež si daňový bonus nevydelujeme, poberala som ho ja, keď som skoncila PP, tak ho začal poberať manzel. Nerozdelujeme sa.

@tramtada31 ak by nemal deti,tak by nemalo čo prepadať. To čo za názor že on si peniaze odrobil? Ja si mám minúť mesačne všetko a jemu zostane polovica výplaty a plus navyše si uleje ešte daňový bonus ako by bola len jeho zásluha. Tiež mu vrátili aj za mňa sumu. To kde sme

nikha2809
27. apr 2025
@slavomira236

Ja nemam muza len chlapa partera a ceky bonus dava mne.a ja s detmi idem za ne na dovolenku k moru on nie lebo nema rad vodu a slnko toho sa boji. Tvoj muz je charakter.

@slavomira236 tiež za dB ideme každý rok na dovolenku 😀 ani môjmu sa nechce, ale prekoná sa lebo by som mindzovala 😀

tramtada31
27. apr 2025

Rozumies, za čo sa vypláca daňový bonus? Nie sú to rodinne pridavky, že ich dostavas automaticky. Tie poberá kto? Tiež mu davas polovicu, lebo sú to aj jeho deti? Daňový bonus má za to, že odviedol pracovný vykon a má to ako ulavu na dani. Zamestnaj sa a uplatní si daňový bonus ty a nechaj si tieto peniaze celé ty. Tiež mu nebudeš dávať polovicu, nie?

telefon00
4. máj 2025

Kto platí domácnosť? Nákupy? Dovolenky? Výlety? Energie? Úver? Možno tvoje skrášľovacie procedúry...kto vozí deti do škôlky??? Aby si sa nečudovala, že ten daňový bonus aj keď je to len 1000€ sa na rok rýchlo na deti a podobné veci minie...

Strana
z5