icon

Manžel mi nehovorí, že kam ide

8. okt 2020

Baby, taka mozno debilna tema na vecer ale neda mi to neopytat sa ako to funguje v inych rodinach. Predstavte si ze je vecer ako aj teraz je, varite, deti sa hraju a manzel povie ze idem len auto preprkovat a zrazu ho hodinu neni. Telefon nezdviha. Chcela som pomoct aby som rychlejsie navarila, deti idem kupat. Takze zase sama. Potom dalsia situacia ako je po ine dni hoc kedy si zmysli, je doma a zrazu len pocujete auto startovat a odchadza prec. Nic nepovie ze ide niekam len ide. Malo kedy zvihne. Chodi k jednemu kamaratovi (vraj) . Casto sa takto vecer vypari a ja neviem kde kedy naco preco 🤦 vecer ked je najviac roboty okolo deti tak len pocujem auto ako ide prec. Ked aj nieco potrebujem tak proste porad si sama, ja som prec. Takto je to cca 2-3x do tyzdna. Vzdy mu potom hovorim ze ked niekam ide aspon nech mi povie ze ide prec. Nevyzvedam kam ide a kedy pride ale aspon nech viem ze ide niekam. Co by ste vy spravili? Vadilo by vam to? Hovoria vam muzi ked niekam idu. ja mam male deti na starost nemozem mu to urobit nech vie ake to je 🤷? Ci riesim somariny? Len mne to dost vadi 🤷 tak z dlhej chvile chcem vedet ako to funguje inde.

evaachesa
9. okt 2020

Najbližšie by som sa zdvihla ja a nechala mu deti nech sa stará...a išla by som aj na víkend nech sa spamätá...3 a 6 ročné by to mali prežiť bez ujmy ;)

veronice
9. okt 2020

Ake male mas deti? Lebo ja by som mu spravila presne to iste. Niektori ludia to inak proste nepochopia. A nie, normalne to nie je a ty nie si divna.

yoxinka
9. okt 2020

Keď sa stretáva so starými mládencami, tak sa zrejme aj on správa ako starý mládenec, ide si kam chce kedy chce, nič nerieši. A je možné, že by ho ta vysmiali, keby nepríde, že ho žena nepustí a je mu to blbé. ALE on nie je starý mládenec, má ženu a deti a ja by som také správanie neakceptovala ani náhodou. My máme deti tri a večer je chaos vždy. Keď môj muž niekam chce ísť s kamošmi alebo na nejakú pracovnú večeru, vždy si to dohodne tak na 19.00 - 19.30, aby mi pomohol. Keď viem, že pôjde preč, tak sa aj trochu inak zariadim s deťmi, ale vždy sa snaží mi aspoň niečo pomôcť. Ja na tvojom mieste mu spravím presne to isté. Párkrát a tiež nudem naňho ako tupelo kukať, že šak si len tu bola u kamošky.

majulino
9. okt 2020

Ako vyssie pisala jedna baba, moj manzel sa ma aj opyta ci mi nebude prekážať ak pojde na pivo s kamosom. Byvame v panelaku a hovori mi aj ked len do pivnice ide. Neviem si predstaviť, ze by odisiel niekam a nepovie kam, mna by asi porazilo od strachu a opacne tiez

simca06022011
9. okt 2020

Nie nerieši somariny, ako na to reagujes? Ako dlho to trvá? Lebo u nás taketo nikdy neprešlo. A neprejde. A nie, keď môj zmizol raz, dvakrát nepovedala som mu ze mi to vadí... Oznámila som mu nie pekným tónom že bude vravieť keď niekam ide, žiadne vyparovanie sa. Žiadne preparkovanie auta a hodina preč. Ak chce holubnik, môže bývať sám... Ja sa tiež nwzdvihnem od dcéry, večere a co ja viem kedy a neodídem bez slova preč a nech sa stará. Tu nejde o spovedanie sa, čokoľvek sa môže stať, doma alebo jemu po ceste a nik nevie kde je... A to ze telefón nedvíha je čo? U kamaráta nemôže? Rodina ma nejaký program, a on zrazu zmizne. A inak v čom mate pekný vzťah?
Véd môj chlap keď ide k susedovi, kamošovi.. Sa ešte opýta, či môže.. A to vôbec nemáme nejaký extra pekny vzťah 🤦‍♀️

31majka12
9. okt 2020

Presne toto robil moj ex manzel ...a potom po pol roku sa priznal ze niekoho ma...ale ze mam byt rada ze sa mi priznal 😂

amima
9. okt 2020

Mojej susede takto odbiehal muž, aj v noci - vraj volali mi policajti,zapol sa alarm v predajni (vlastnili obchod). To robil pravidelne, ona naivná mu to aj s navijákom zhltla 🤔. Doma malé dieťa, ani nerozmýšľala...až tu zrazu milenka tehotná, rozvod...

amima
9. okt 2020

A presne - napadlo ma urobiť mu viackrát presne to isté a nedvíhať. Mohlo by mu docvaknúť

simca06022011
9. okt 2020

@pribinak alebo ma manželku za hlúpu a jednoduchú...🤦‍♀️

motylikova
9. okt 2020

A čo tak zohnať si stráženie k deťom a ísť za "kamarátom" s ním? 🙂

ave_eva
9. okt 2020

Tak keď mu veríš a nemate vlastne žiadny problém tak načo tu píšeš? Podľa mňa tá vodí za nos a niekoho má... A hra sa na "ja nič,ja muzikant"

lubiss
9. okt 2020

samozrejme ze viem kam moj muz ide a ked aj odide bez nicoho co sa stalo asi 2x (vraj som ja nepocuvala ked na mna hovoril) tak ho caka neprijemny telefonat ktory musi hned zdvihnut inac ma poprdely a obzvlast ak som s nim v niecom pocitala....nechodi si on len tak nahodou odbehnut zahrat automaty alebo tipovat???nevyzera to u mna nato zeby si odbiehal za zenskou

daniela1911
9. okt 2020

Si najivna poriadne.
Či ťa podvádza, alebo chodí robiť kšefty na pumpu s kamošmi, je úplne jedno. Nič z toho nie je pozitívne, keď ti to vždy zamlčí a zdrhne.
Tiež by som sa dohodla so susedkou, šupla jej deti a šla ho hľadať. A necítila by som sa trápne, šak tiež ideš len auto preparkovat.
Baby majú pravdu, hra hlupáka a dobre vie, čo stále riešiš.

Už by som ani nereagovala na takto pokročilú diskusiu.
Ale udivilo má, čo je pekný vzťah pre teba ?
Keby mi muž nepomohol s deťmi, ani doma a takto klamal... nepomohla by ani romantiky, sex, peniaze, darčeky, a pod.

tykat
9. okt 2020

Tak volaj kamosovi, nech ti ho da k telefonu 😉

deti95060810
9. okt 2020

môj hlási ešte aj keď si ide kúpiť klince do stavebnín....je to o dve ulice ďálej... 😉

janage
9. okt 2020

Aj ten najväčší riaditeľ zemegule si nájde čas ma stručný oznam kedy a kde odchádza. Asi tak.

trema
9. okt 2020

Z tvojich reakcii usudzujem, ze ti to ani tak velmi nevadi, len si si o tom prisla pokecat.. ale mne by to vadilo.. klame ti, ty sa ho spytas, ci ide fakt len preparkovat, on povie ano a zdrhne.. toto ti pride normalne? 2-3x do tyzdna? Ked mas starosti s detmi a potrebujes jeho pomoc? Povedala si mu to, ze ho vecer potrebujes a on aj tak zdrhne? A vzdy to iste, bol velkodusne pomahat kamaratovi a pritom svojej zene nepomaha, ale odchadza od vas, keď ho potrebujes.. ale mate pekny vztah, ok.. ja by som za nim vzdy, ked by sa priblizil ku vchodovym dveram kricala "neopovaz sa znova zdrhnut!!" Ale vazne, naco by mi bol taky chlap? Ma ta dobre v pazi

lujza123
9. okt 2020

Je to neslušné a nefer voči tebe.
Podľa mna je u vas najväčšia chyba, ze deti máš na starosti iba ty. Mala by si sa o starostlivosť a povinnosti podeliť. Začni aspoň 2 krát do týždňa chodiť niekam aj ty, deti mu nechaj a chod na hodinu venovať sa sama sebe... Prejsť sa, cvičiť, s kamoškou na kávu.

Byt tebou začnem najskôr dôkladným rozhovorom a potom hneď "liečbu šokom". V piatok pobal seba, deti a bez slova sa niekam vypar na celý víkend (k rodičom, kamoške, zaplať si niekde pobyt). Telefón mu nezdvíhaj, nereaguj na sms. Tak isto mu to sprav aj cez týždeň. Z ničoho nič mu oznam že ideš preč nech sa stará a odid aspoň na hodinu.

Po 2 týždňoch terapie sa znova porozprávajte o tom ci mu to bolo prijemne byť sám s deťmi a nevedieť kam si šla.

karolinakr
9. okt 2020

Ono je možne, že sa mu o decka nechce starať, preto vždy zmizne v case kupania, že ho to obťažuje, ale nechapem, prečo telefony nedviha
Je to chore, že si mu to zhltla aj s navijakom
Toto su len somariny, ale ked pride situacia, že ochorieš a budeš imobilna, je možne že zduchne a necha ti deti na krku
Už by som vedela, že sa naňho nedá spoĺahnúť
Lebo tak sa bude spravať i v inych situaciach - hladať lahšiu cestu
Ja som ležala v nemocnici s jednou babou ona po ťažkej operacii a muž jej nedvihal telefon, cela bola vyplašena
A potom.namiesto aby sa zaujimal ako sa ma, doniesol kvety alebo čo jej volal, ze nech už ide domov lebo je tam bordel a nevie zapnut pračku.Nad tymN žeby mala ležať a oddychovať ani neuvažoval...

dedes
9. okt 2020

Urcite by mi nedalo a isla by som pod nejakou zamienkou za nim. Kedze je taky jednoduchy, tak mozno by mu to neprislo trapne. Pozeral by ako puk 😕 urcite by sme odisli spolu domov. Snazila by som sa dat do reci s jeho kamaratmi, aby som mala situaciu pod kontrolou. Hocico sa moze stat, musim sa s nim vediet skontaktovat....nemoze byt par hodin nedostupny.

lujza123
9. okt 2020

Akurát čítam ze deti majú 3 a 6 rokov. Byt tebou už dnes sa balim, hneď ako príde z prace oznámim že idem prec nech sa stará a prídem až v nedeľu ráno. A vo výletoch by som pokračovala celý týždeň.
Tvoj chlap podľa mňa nieje zlý, ani to nieje situácia na rozvod, on si len neuvedomuje svoju funkciu v rodine. Keď bude zopár krát sám doma uspavat deti, naštvaný lebo sľúbil byť u kamoša ale teba nikde, telefón vypnutý tak pochopí aké to je a prečo je dôležité povedať doma aspoň ze ide von.

0kristina0
9. okt 2020

Mas cislo na toho kamosa? Ak nie opis z muzovho tel a ked nabuduce zmizne zavolaj kamosovi a pytaj si muza k telefonu. Zistis ci ti klame.

janeninka
9. okt 2020

Z toho co pises dalej mam skor pocit ze ti ani tak nevadi ze kam chodi a ze ti to nepovie ale ze to robi casto a nekonzultuje to s tebou. A takto to potrebuje pocut aj on. Je dolezite najst balans - aby on mal pocit ze je aj s kamosmi ale aj si plnil svoje otcovske povinnosti.

halabolka
9. okt 2020

Nie, nie je to normalne. Ja mam podobnu, ale negativnu skusenost - ex zvykol oznamit, ze ide umyt auto a nebolo ho 4 hodiny. Ked som sa spytala, kde tolko bol, tak stretol toho, hentoho a zbehol s nimi na kavu. Ked intervaly medzi odchodom a prichodom boli coraz dlhsie, zistila som, ze mi zahyba. To je nemusi byt vas pripad. Kazdopadne by som to netolerovala, ved nie je 16-rocny chlapec, ktory si potrebuje oddychnut od dotieravej frajerky a preto sa potajomky vypari..

leskovael
9. okt 2020

Bol taky vždy, alebo to začal robiť za posledné obdobie??

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
kristinkakvetinka
9. okt 2020

Mozes mi napisat IP

katkati
9. okt 2020

Neriešiš somariny. Je to na zamyslenie, prečo si vlastne zakladajú rodiny muži, ktorí si ďalej žijú ako slobodní? Nie sú majetkom manželky, ale záväzky tam sú, nemôžu zodpovednosť za rodinu nechávať iba na partnera. Takýto ľudia by mali zostať slobodní, bez záväzkov.

vilma7
10. okt 2020

Na to že je ženatý, tak dosť často "uteká" z domu.
A ak by bol aspoň trochu inteligentný, tak by pochopil po xy krát, že ti má oznámiť kam ide. A ešte ti aj cielene klame, tvrdí že ide preparkovať a veľmi dobre vie, kam má namierené.
Takže buď nechápe vlastnú manželku, alebo ti to jednoducho povedať nechce, prečo, vie len on.
U kamaráta 3x do týždňa chlastá celá banda? Toto by som mu určite nezjedla ani s navijakom. A nedvihať telefón keď sa potajomky vyparí by bolo no go!!!
Nech sa láskavo venuje deťom, keď si ich spravil.

A môj muž toto neurobil nikdy v živote. Povie, aj keď len ide len do pivnice.

cacianka
10. okt 2020

Ja by som už mala pripraveny kufor s potrebnymi vecami, pre istotu a preventivne. Pripravenu kamosku alebo mamu nech su pripravene ze sa objavime.
Odide bez slova ?!.
Zbalim posledné drobnosti, kufor zo zalohy, a deti naložim do auta.ideme na výlet k babke, kamoske. Mobil doma na stole a vsetko tak ako je.
Abrakadabra fuč