Manžel mi neustále berie osobný priestor
Moj muz je dobry clovek, no je extrovert, aj narcis, jedinacik, v praci nauceny vystupovat, prejavovat sa,viest.
Lenze v sukromnom zivote sliape po mojej autonomii, identite,casto mi skace do reci,ked sa s niekym bavime,dopoveda za mna myslienku, komentuje na doc.sietach za mna, minule som pisala mail,tak ma zdrbal,preco robim taky vylev,ked je to ziadost o zamestnanie....Nemame pred sebou co skrivat,ale nastvalo ma,akym pravom mi cita poza chrbat a vyjadruje sa k tomu,ako jacsa chcem prezentovat.Alebo mi pise kamoska na FB a odpise jej on,mame spolu konto,resp.ja FB nemam,tak som sa s nim fohodla,ze kvoli 3 kamoskam si pisem s nimi cez jeho konto.
Ach,uz som mu to tolkoX povedala,ze nie je na svete sam,ze ma nechat priestor aj mne, ale uz ma to doziera !
Ono veľmi veľa vecí na začiatku nevadí, neskôr áno
Je zas pravda, že ste museli byť hneď na začiatku veľmi rozdielni.
Tak čo no, keď mu chýba empatia len si zvyknúť alebo rozchod neviem.
Tak niekto ho nazval hnupom.
Sú takí ľudia, my sme tiež dosť hrr muž ešte viac ale vieme to nejako ovládať
anonym, tak si zaloz svoj ucet, je to zadarmo, nezabera to ziadne miesto v byte a nikto ti nebude citat konverzacie ;)
ono zakladatelka si musi uvedomit, ze tym ze mu vsetko pekne vysvetli on neprestane. VYpocuje si ju a ide si svojim stylom. Zakladatelka musi konat. Nerozumiem celkom preco si medzi vypisovanim tu na fore nezalozila fb ucet . Podla mna sa boji reakcie partnera
Ale veď môže byť len veľký extrovert, jedináčik, žijúci s mamou vždy mal veľký priestor😉skús ho korigovať, keď ináč máš pocit, že spolužitie je fajn.On si ani nemusí uvedomiť, že ho" je veľa"a pcha nos kde nemusí.
@bosorka2302 uz mam zalozeny 😂🙂 od 9.00 😂

takto - ja ho nediagnostikujem, clovek nemusi byt rovno narcis ci manipulator...len mat z tychto patologii nejake crty. otazka co je "vedome" ? on moze vediet o tom ako sa sprava, co hovori, ako skace do reci a prebera slovo. ...na druhej strane si nemusi byt vedomy hlbsich dovodov, preco sa k takemu spravaniu uchyluje.
mne to pripada ako snaha priputat na seba pozornost, nezrelost z detstva, nedostatok pozornosti a ocenenia, kludne aj chybajuci prvok otca.. ako by chcel tomu otcovi co ho opustit povedat... "pozri pozri na mna, aky som dobry, sikovny, vyrecny,..." zasluzim si, aby si ma neopustil, venoval mi svoj pohlad, cas. atd.
ten pohlad , straveny cas a pozornost si uz u otca vydobit nedokaze, tak uputava inych ludi, ako kompenzaciu. kym si to nevysporiada v sebe, a tu traumu nevylieci aspon ciastocne, bude to robit opakovanie, je to nutkave spravanie, aj ked vedome.