Manžel mi nezablahoželal k narodeninám
Ahoj ženičky. Potrebujem radu ako sa zachovať k manželovi ktorý mi nezablahoželal k narodeninám. Vo štvrtok 13.01. som mala narodeniny. Manžel bol pracovne mimo domu a je jeden s tých ktorí zabúdajú na sviatky iných ľudí. Ale keď sa v piatok vrátil domov a ja som mu pripomenula že som mala narodeniny no napriek tomu mi nezablahoželal. Najedol sa, osprchoval a vyvalil pred tv. Neviem ako sa mám zachovať.
@zoro9836 každý môže robiť ako uzná za vhodné môj názor to nemení.
Keď chcem zapamätám si keď nechcem tak nie...nič viac nič menej...robiť z chlapov chudacikov že si nevedia zapamätať dátum jedinej ženy ktorú milujú? Jedine že by tych žien milovali viac, to problém už moze byt s pamäťou...
Hmmmm, kazdu by to podla mna ranilo, no ja by som si nic nedoprosovala a isto by som nejaky ten cas hrala formu a nevsimala by som si ho

@kukina1212 Všetko najlepšie ti prajem! 🙂 Ja som mala narodeniny 11.01. meniny 13.01. Dostala som aj darcek a partner ma zobral aj na večeru. To mi príde až nenormálne, že ti ani toľko nevedel povedať ze vsetko najlepšie. Tak podľa mňa si ta neváži, je mu to jedno. Mňa by to ranilo moc. Keby na to len tak zabudol,to ešte pochopím ..