icon

Manžel mi nezablahoželal k narodeninám

kukina1212
15. jan 2022

Ahoj ženičky. Potrebujem radu ako sa zachovať k manželovi ktorý mi nezablahoželal k narodeninám. Vo štvrtok 13.01. som mala narodeniny. Manžel bol pracovne mimo domu a je jeden s tých ktorí zabúdajú na sviatky iných ľudí. Ale keď sa v piatok vrátil domov a ja som mu pripomenula že som mala narodeniny no napriek tomu mi nezablahoželal. Najedol sa, osprchoval a vyvalil pred tv. Neviem ako sa mám zachovať.

cimage
15. jan 2022

Mne by vadilo, ze mi nezablahozelal. Ja neocakavm dary, ani si nic velke nedavame. Ja upeciem kolac/tortu, dostat zvyknem cokoladu/kvet a hlavne pusu. Povedz mu to, ze ta to trapi, ze ti ani nepovedal vsetko najlepsie.

marcellka32
15. jan 2022

Všetko najlepšie prajem...nestopkaj ponožky, nalej si vína, daj si čokoládu a nohy na stôl ;)

ayanamirei
15. jan 2022

zavolala by som mame/sestre/kamoske/hocikomu a isla si s nim dat vino... ponosky by som chrunovi akurat tak zahodila a nie ze stopkala 🤦🏼‍♀️

qwer2019
15. jan 2022

Zrejme by ma to mrzelo. Aj keď je pravda, že môjmu keď nepripomeniem, tiež nemám. Skus mu povedať, že ťa to mrzí. Že by si bola rada, keby si dal na tvojich sviatkoch záležať. 🙂 Dodatočne ti prajem všetko najlepšie. Veľa zdravia, šťastia a hlavne lásky.

zblaznimsaaaaa3456
15. jan 2022

stopkat ponožky? 🥴

karolinakr
15. jan 2022

Každý druhý mesiac tu je diskusia, že muž negratuluje k narodeninám. To si ja neviem ani predstaviť, podľ a mňa to je nenormálne, ked polovičke, rodičom, najbližšíma alebo surodencom negratuluješ a ignoruješ ich Nikdy v živote by som taku tradiciu nechcela zaviesť a keby ma muž odignoroval, myslela by som si, že sa zblaznil. Na druhej strane, náš oco nikdy mame negratuloval ani sa nehlasil, že chce gratulovať a ani nevedel, že ma gratulovať. Tak som to robila za neho, nachystala stôl, pripravila hostinu, vyžmykala z neho peniaze, kupila kvety alebo flašu a on sa musel povinne tej oslavy zúčastniť,, A ta veta, že muž je agresivny, ked ho na niečo upozorníš, to sa mi nezda normalne hlavne ak on spraví chybu, ešte sa vykašle na teba a ešte je aj drzý.

drzaopica
15. jan 2022

@kukina1212 ako dlho ste spolu?no je to ignorant môže sa stať, že človek zabudne, ale, ak nezareaguje, keď mu to pripomenies, tak je hulvát.A bola by som nahnevana

retatka
15. jan 2022

Mňa by tiež zaujímalo ako dlho ste spolu a či ináč Váš vzťah funguje tak ako by mal...

janickacrazy
15. jan 2022

@kukina1212 No ja by som ho nechala tak teraz. Keď bude mať narodeniny on, tak by som išla niekam preč a totálne ho odignorovala. Možno mu to potom docvakne.

mirkava
15. jan 2022

@kukina1212 no ja môjmu týždeň dopredu prpominam zebudem mat narodky a ze opovazi sa mi nič nedať alebo zabudnúť 😉😊 proste niektorí to neriešia, sú z inej planéty. Na výročie zabudol asi už 3ti rok, ale aj ja.... 😁 v pohode kľud, sú aj horšie veci.... ale darček si vypytaj normálne: "môj zlatý keďže si zabudol, bude ta to stať 2x tolko" 😁😉

hatsepset
15. jan 2022

@kukina1212 je nadurdeny, alebo ta z voleja z niecoho obvini, ak ho upozornis ze spravil chybu, alebo ze je niecomu na vine on?

madeline1
15. jan 2022

@kukina1212 ja by som to tak lahko nebrala...nie preto, ze zabudol, ale preto, ze si mu to povedala aj den po narodeninach, ked uz bol doma a on nepovedal ani vsetko najlepsie... neotvorili ste si spolu ani vinko, ani ste sa nepritulili, neobjal ta, nepobozkal, on jednoducho nereagoval. Je medzi vami laska?

baxira
16. jan 2022

Môj bývalý tiež takto odignoroval moje tridsiate narodeniny. Niekoľko týždňov vopred som mu vravela, že by som to chcela osláviť a že je to pre mňa dôležité. Nakoniec z oslavy nič nebolo, avšak dobre vedel, že si prajem bicykel. Zarábal naozaj dosť, mohol si ho dovoliť kúpiť aj sám, ale povedala som mu, aby sa zložil s mojimi rodičmi a so sestrou, že mi stačí jeden darček.
Samozrejme, vykašľal sa na to, neprispel ani centom.
V deň narodenín som bicykel doniesla domov, nepovedal ani pol slova, ani mi nezablahoželal, len sa ďalej hral počítačové hry.
Nejakú dobu som sa s ním poriadne nerozprávala. S ním to nepohlo. Keď som sa ho potom opýtala, že prečo si myslí, že sa hnevám, s maximálnym pokojom odpovedal: "Viem, mala si narodeniny."
Bola som s ním ešte 6 mesiacov, ale ignoroval naďalej moje pocity a aj snahy o nápravu, takže som sa s ním po 8 rokoch vzťahu rozišla.

Na tvojom mieste by som sa s manželom porozprávala, aby vedel, že sa ťa to dotklo a že ti to prekáža. Je zvláštne, že ti nezablahoželal, keď si mu to pripomenula. Určite mu daj vedieť, ako sa cítiš. Ak mu na tebe záleží, nebude mu to jedno.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
16. jan 2022

toto bude zasa nejaky vymysleny pribeh. najpr nejaky akoze problem, nezablahozelal.a stupnujeme atmosferu - vraj byva po kritike agresivny. ked uz atmosfera vrie, vezmem ponozky a stopkam ako puťka z 18. storocia. a na drevo do hory nepojdes?

natalienka12
16. jan 2022

To sa ešte robí? Štopkanie ponožiek? To tvoj zdvorilý muž nemá 2 eurá na nové ponožky? U nás sa deravé ponožky vyšmaria okamžite do koša.

kukina1212
autor
16. jan 2022

@hatsepset on je taká ťažká povaha. Nedokáže si priznať keď urobí chybu. Ale za to ho neodsudzujem. Predsa každý sme nejaký. Ale snažiť o nápravu by sme sa mali...

kukina1212
autor
16. jan 2022

@janetinka27 Na drevo som už bola 👍 Ale vďaka za záujem...

sima338
16. jan 2022

@kukina1212 A prečo mu napríklad nepovieš, že nech sa idete napr dnes cez víkend niekam najesť, do dobrej reštaurácie, lebo láska, mala som narodeniny, tak trošku oslávme. Ja by som navrhla nejaký program na narodeniny, možno mu dopne že zabudol na svoju drahú a treba to napraviť napríklad dobrým obedom a kyticou z kvetinárstva 🙂))

retatka
16. jan 2022

@kukina1212 Tvoj muž ťa má zrejme na háku ,si mu ukradnutá aj Tvoje pocity.Neodpovedáš na otázky ...ešte raz teda...ako dlho ste spolu ?Je Váš vzťah ináč v poriadku ?

mischy00
16. jan 2022

@kukina1212 samozrejme že by ma to ranilo, nejde o dary ale ani ruku podať? A že stopkat ponožky 😁😁🤦, veď moji by to ani za svet na nohu nedali.Smutné je hlavne to, že si mu to aj povedala a on aj tak nič, to už je čistá ignorácia. Zober sa niekam na víkend, napíš mu lístok, že si išla osláviť narodeniny s ľuďmi, čo nezabudli 👌👌😉

bennn
16. jan 2022

Želám si vzťah, kde toto nebude absolútne podstatné.

Je to úplne choré riešiť. Keď si spomenie, tak si spomenie, keď pripraví niečo na víkend o 3 dni, alebo kúpi dovolenku, alebo o týždeň pôjdete niekam si sadnúť akože osláviť tak žiadny problém preboha.
Však a čo mu nepripomenieš medzi rečou, že budeš mať narodeniny tak si chceš niečo kúpiť alebo sa ho nespýtaš, či niekam nepôjdete. ... Však trochu treba vedieť ako sa správať k partnerovi nie? Máte vzťah.

janickacrazy
16. jan 2022

@bennn ona mu to aj pripomenula a on NIČ!!! Takže ďakujem pekne za takého chlapa.

bluka2
16. jan 2022

@natalienka12 niežeby som odporučila agresívnemu chlapovi stopkat ponožky, ale inak je to ekologickejsie (lepšie) riešenie než rovno do koša

bluka2
16. jan 2022

@retatka inak je váš vzťah v poriadku? To ani nepotrebujem veštecku guľu, ale asi ťažko. Ak čítame medzi riadkami, ona je radšej ticho ("rieši veci v kľude"), aby nebol agresívny

hatsepset
17. jan 2022

@kukina1212 ja len ze takto sa zvyknu správať iste uz em chorobne povahy :D. Ale samozrejme yo chce viac znakov. Skus si pozriet Narcisa,... Na Google. Pre tvoje dobro dufam ze tam vela spolocneho s manzelom nenájdeš :D

matafich
17. jan 2022

@kukina1212 zabudni mu oprať, uvariť

aaliyah2
17. jan 2022

@kukina1212 Ja by som hrala taký "nenútený" nezáujem o jeho osobu a to až do doby, kým by sa nezačal sám zaujímať, čo sa deje... Hoci spoliehať sa, že mu vôbec dôjde, že sa niečo deje, to je tiež otázne 🙂 Taká pekná žena a muž jej nevie zablahoželať, to je normálne na facku! Dodatočne prajem všetko len to najlepšie ❤

ivanka12311
17. jan 2022

Toto by aj mňa ranilo...vratila by som mu to keď on bude mať narodeniny alebo meniny

apolka77
17. jan 2022

Ja vôbec nesúhlasím s názorom že muži sú takí. Že si nevedia zapamätať narodeniny ...že tomu neprikladajú váhu..to čo je za blbosť?
Veľmi dobre vedel že máš narodeniny, žiaľ ani sám nevie prečo je taký trubyRoh ...asi nemal darček tak sa tváril že to zajtra vybaví potom už nemal chuť a teraz mu vyhovuje že sa ignorujete. Aspoň má pokoj.
Proste taká sprostá povaha...Či ťa ešte vôbec ľúbi?
No skôr nie
Ja osobne také ťažko prekusnem. Netreba mi darček..nič. stačí objatie také naozaj z lásky. Stačí mi kvet z lúky ale ten pocit že na vás myslel...
Žiaľ mám tiež niekoľko kamaratiek ktorých manželia "zabúdajú" na narodeniny..pre mňa to už nie je chlap. Neviem....také zbabelé hoviadko. Áno moze sa stat že raz zabudne, ale normálny chlap hneď napraví chybu. A netvári sa že nič sa nestalo.
Otec mojich detí s ktorým to nevyšlo nikdy nezabudne na moje narodeniny ani teraz. Proste ten kvet vždy donesie. Keď majú deti narodeniny tiež donesie aj mne kvet, ako vďaku .Tak ja neviem.
Želala by som každej žene uvedomeleho partnera.
@kukina1212
Všetko najlepšie prajem 🎊🎉🎊🎉🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹