icon

Manžel mi povedal, že som zákerná

zuzkaremiaska
23. dec 2012

Priatelia moji...idú sviatky, máme byť šťastní.....,alebo....., mali by sme!!!!! Ja nie som :( Môžem robiť všetko, snažiť sa, kupovať, chystať, baliť, upratovať, variť, všetko v byte zladiť, ,,nahodiť,, vianočnú atmosféru sviečkami a ozdobami....... , a aj napriek tomu všetkému ma zlomila jedna jediná veta od môjho manžela, ktorý mi 3x zopakoval : ,, SI ZÁKERNÁ!!!!!!,, :( :( :( ☹

Strana
z3
elli333
25. dec 2012

@kykka to robis dobre...skoda ze nie vsetky to takto robime...o kolko menej by sa nas stazovalo 🙂

samantha223
25. dec 2012

@rora nalistujte dalsie temy, vsade sa najdu take, aj ja sa cudujem

zuzkaremiaska
autor
26. dec 2012

@lili_mia Už sa smejem aj ja! Asi sú všetci rovnakí, Ty kokso 🙂 A môj to zabil vetou - ,, Veď Ty nič nerobíš, iba sa staráš o domácnosť!!!!!,, Hehehe! jeho sestre som ďakovala prvýkrát, lebo predtým som jej nemala za čo!!!! držím palce a ďakujem za vyjadrenie. 🙂

zuzkaremiaska
autor
26. dec 2012

@rora ako sa vedia niektoré chytiť slovíčok 🙂 ja som to vôbec neriešila, že ,,pobehá mi po obývačke,, !!!! Pochopila som to dobre, ako si to myslela! 🙂

zuzkaremiaska
autor
26. dec 2012

@osemsmerovka Na tvoj komentár reagovať nemá význam, lebo hlúpe vety píšeš aj iným, hold....smola 🙂

miriamc
26. dec 2012

@zuzkaremiaska Prepáčte ale žiadali ste názor dala som Vám ho - ale jednosmerné sťažovanie a zhodnotenie situácie z Vášho pohľadu - to ťažko asi dostanete adekvátnu odpoveď - a pokiaľ čakáte utešiteľské rady tak hold odo mňa sa ich nedočkáte - a máte pravdu - škoda s Vami strácať čas.
PS. Je to verejná diskusia len naivný človek čaká že sa mu dostane odpovede na akú čaká pokiaľ chcete odpoveď svoju situáciu rozoberajte s ľudmi, ktorým na Vás naozaj záleží a nečakajte rady od ľudí ktorý Vás absolútne nepoznajú.
Miriam

sydnyi11
26. dec 2012

Ahoj moja zlatunkkaaa,,no ja som vcera cakal svojho manzela s prace s poobednej,,,povedala som mu ,ze ho milujem a on mi povedal,ze si to nepraje aby som mu to vravela fackkaaa neskutocnaaaa,,,s placom som isla spat...je meprijemny uz 😢 dlhsiii cas

dendy1
27. dec 2012

@sydnyi11 Je to blbec. Inak AK ste si všimli: NIKTO vám nedokáže ublížiť tak, ako váš najbližší - on vie totiž presne čo vás najviac raní.

osemsmerovka
29. dec 2012

@zuzkaremiaska po prvé-hlupe vety nepíšem nikomu,po druhe- tebe som napisala,že tak asi si,ked Ti to povedal-bohvie čo si mu povedala ty 😝 lebo to sme sa nedozvedeli,ignoruješ otázky,po tretie odpovedala si mi dva krat,nakolko si nemala v pláne ani raz 😎 a celá téma o ničom,lebo keby tu mal každí písať kto komu čo povedal,by to tu vyzeralo..no a na zaver všetko dobré do Nového roku 😉

zuzkaremiaska
autor
30. dec 2012

@osemsmerovka super, vďaka za názor, je to Tvoj názor, rešpektujem....... asi ma veľmi dobre poznáš, keď súhlasíš s názorom toho tĺka 🙂 🙂 A vyjadrovať sa už nemám chuť, nakoľko sa tu človek nič dobré nedozvie. Takže to mám v paži túto celú ,,diskusiu,,. PORAĎ SI SÁM, AJ PÁNBOH TI POMôŽE......a mne už pomohol 🙂 P.S,.Aj Tebe ÚSPEŠNÝ ROK 2013. Nech sa Ti darí!!!

Strana
z3