Manžel mi rozkazuje
Ani neviem ako začať.. s mužom sme sa spoznali v prírode bol to horolezec.
Pri dvoch reťazovych MD som s tým prestala.
Teraz,keď deti sú väčšie syn 3,5 a 5,5r si chcem ísť robiť vodičský na moto.
A to som asi ani nemala alebo ja neviem ale spustilo to celú sériu vyhrážok voči mne.
Anie, nezačal muž tým že miláčik bojím sa o teba!
Začal žiarliť a čo keď bude motozraz a ty pôjdeš? Vravím a nemôžeš ísť somnou? NIEEEEE!!!!!!!! Sama? NIE! stebou spolu? TAKY NE!
Čo keď budeš jazdiť sama a s kým plánuješ jazdiť??? Kto sa ti bude o motorku starať nejaký kamoš?
A teraz? Keď si kúpiš motorku tak sa stebou rozvediem!!!
Ja už mám zálohu zaplatenú strašne som sa tešila čo mám robiť 😞
@sylvester1 ahoj, ja sú chcem kúpiť len takú do 25kw alebo do 35kw , žiadnu vyššiu kubaturu nevyhľadávam. Plus by som rada,ak by aj menej vážila. Rozjazd ovládam avšak po zastavení neviem ani ako ale prevážila ma do opačnej strany ako je stojan, dvíhala som ju spôsobom od chrbáta, mala niečo cez 200kg
Potrebuješ niečo s nizkym posedom.Odporučam začat s nizsou kubaturou a ked to dostanes do ruky,kupit to čo by si chcela😉
@tundra v predajni povedali, že nie je problém znížiť a tiež,v TP je viac kw ale že sa dá upraviť na menej
A aky druh motorky chces kupit?Cestnu,sportovu,choper?
Pozri motorkari.cz je to fajn diskusne forum😉
@ina2405 a co ak naozaj žienka chytila druhý dych, chce motorku, chce vyjsť na Mountain everest, možno bude chcieť aj pilotovat lietadlo ... 😅 žienka zatúžila plniť si sny
@simona20201309 ja nikdy na žiadny kopec nepoleziem a už vôbec nie na everest a neviem prečo ma spájate s tou témou, takže si svoju iróniu strč vieš kam
@tundra ďakujem, pozrem
Nejakú cestnú
Pozerám Hornet alebo aj Kawasaki ninja
Jazdila som na honda rebel,ale to nie je môj štýl
Sprav si pekne vodičák a kúp motorku, manžel nech si trhne, žiješ len raz a keď po dacom túžiš nemá ťa čo muž obmedzovať, ak mu to vadí nech sa rozvedie, klasicky ťa len psychicky chce ovládať nedaj sa
Moja najoblubenejsia je Suzuki RV 125,super ovladatelna,mala spotreba..Ak chces napis mi spravu,poslem link na moj profil v motorkari.cz
Ja ti neviem, ale ja by som tiež nesúhlasila a nebola nadšená, keby že toto muž vymyslí. Deti nie sú vôbec dosť veľké na to, aby sa im matka (alebo iný rodič) prizabil na motorke. Všetci vieme, že najčastejší radcovia orgánov sú práve motorkári.
Čo si tým chceš dokázať?
Po poľných cestách môžeš jazdiť aj bez vodičáku a na dnešných slovenských vozovkách plných idiotov na športiakoch riskuješ dosť svoj život... Podľa mňa je to totálne nezodpovedné od človeka, ktorý má malé deti.
@lenkakravcova darcovia organov motorkari? Ich orgány sú najviac dobité, takže asi ťažko i keď viem,ako si to myslela. Sory ale väčšina žien nevie ani na aute jazdiť. Na prvej križovatke križovatke nevie kto má prednosť. Inak mimochodom nedávno auto zrazilo babku na prechode,ako píšem,auto,nie motorka.
Dneska ked uz kupis skutra 125 ma okolo 170kg, a daky kozy dych ani by som si nekupil , za mna bolo iba male Acko co davali k Bcku ako bonus , a velke A to bolo pre velku motorku od 17r, dneska mam jeden vodicak podskupin tolko ze by som musel byt kozmonaut aby som sa v tom vysomaril co to vsetko je, takze v tomto ti neporadim, musis napisat takemu mladsiemu. ja uz som stary ale vesely 😅
Nechápem, čo do toho pletieš nejaké to, že nejaké ženy nevedia jazdiť. Čo si tým chcela povedať? Nemení to nič na fakte toho, že jazdenie na motorke nie je bezpečná záležitosť a že je to nezodpovedné od rodiča, ktorý má malé deti vymýšľať takéto hlúposti, len preto, že má nedostatok adrenalínu. Chápem, že asi ti chýba to horolezectvo, lebo tým si si práve ten adrenalín "vybíjala", a teraz si si preto vymyslela toto.. ale ozaj to nie je rozumný ani zodpovedný nápad. Máš už asi aj dosť rokov aby si prestala takto frajerovať. Väčšinou to robia ľudia v puberte (ty snáď si už dospelá) alebo muži v kríze stredného veku (to asi nemáš).
Mne by sa tento nápad nepáčil a nesúhlasila by som s tým u manžela. Rozvodom by som sa nevyhrážala, ale nadšená by som nebola a bola by som dosť nahnevaná. //takže máš ľudí aj na opačnej strane, ktorý majú asi názor ako tvoj manžel//.
A nie, nemusíš sedieť doma na zadku. Medzi aktivitami ako preháňanie sa na motorke po cestách a sedením na zadku doma je ešte škála tak 100-200 ďalších možných (rozumnejších) aktivít.
@lenkakravcova ja nie som horolezec, ja som len po umelých stenach lozila. Manžel skaly atď. To je tiež veľmi rizikovy šport.
Podľa čoho dedukuješ, že frajerujem?
lozit po umelej skale naa mat lano okolo seba je ine, ist niekam kde je redsi vzduch ako normalne na zemi , a je tam minus hadam 100, koli horolezci tam ostali a uz sa nevratily dom a nikdo ich nosit ani dole nebude,
Strašne trepeš ohľadom žien vodičiek.
Len si pekne pln svoje sny. Zivot je kratky, uteka rychlo.
Moj muz mi pocas manzelstva zakazal ist na vysoku skolu po ktorej som tuzila ze to bude drahe . No a potom ma podvadzal a uz sme rozvedeni. A ja velmi lutujem ze som ho pocuvla. Neurob tu istu chybu.
@ina2405 nuž áno,sama som vodička,ale motorkara vytláča z cesty kto,no predsa vodič auta. Pre motorkara sú ďaleko nebezpečnejšie auta na cestách. V dnešnej dobe aby sme z domu nevyliezli čo všetko je nebezpečné.
@amelie2017 tiež mam ten dojem
Ženy sú na ceste menej agresívne a ty sa tu nafukuješ s vymyslenou témou.
Ešteže nie si nesvojprávna a nepotrebuješ jeho povolenie. Normálne by som si isla spraviť vodicak a vybavené
@ina2405 keď je vymyslená,tak nereaguj. Tak jednoduché. Bye
Keď vidím kravinu, tak reagujem. Ty sa zlepši vo fabulovaní 😎
Už nejdeš na Everest ? 😁
Nabudúce bude téma manžel mi zakazuje chodiť po dedine aj keď máme tri deti? Inšpirujte sa v tej téme kde nikam nechcela chodiť lebo kopce a zákruty, to bolo vierohodné a desiatky strán aj zábavné 😁🙃
Tak to snaď nie to z akej lampy vyliezaju títo džinovia manželstva- držgroši, narcisi, ožrani a iluzionisti= zakazovači vlastnej predstavivosti predsuvanej žene, že ona to bude robiť lebo si to myslí on.
Už tam chýba len naš vodca.
@januska12323 no to teda bola riadna telenovela😂
Dalšia tema: "Manžel mi nechce dovolit opravnenie na kormidlovanie lodí, povedal, že sa rozvedie..." Lebo v každom pristave budem mat milenca..
Tak mu odpovedz ,že s tým budeš jazdiť s kým on lezie na hory 🙈🤦🏽♀️.Snáď si svojprávna aj ty.On nech tiež neopováži nikam chodiť! Ja neznášam motorky lebo sa ich bojím ale ty ešte ani vodičák nemáš a už je problém 😂😂🙈

@maury Ja jazdim od svojich 12r zacinal som z jawu rodster 90, dneska mam BMW k 1600 gt. rok vyroby 2018, mam rad taku pohodu, ako doma tak aj na cestach, nedisciplovanost je iba na sk a v cz , Inde v europe som sa s nicim nestretol.a to som mal za tie roky cca 15 masin. volakedy som bol s jednu nohu v hrobe, dneska som aj v aute obi dvoma nohami v hrobe, Ale dneska su ludia ktory si chcu len zdvyhnut sebavedomie, ktore maju doma poslapane, alebo precenuju svoje schopnosti, myslia si ze su stroje vo vw zapnu a vypnu az na vianoce, Aj ked jazdim aktivne, aj tak by som strasiakom pobral nielen vodicaky, ale aj masiny, hlavne ked jazdia v tricku kratasoch, a ked je teplota 10 plus, a este ty co si kupuju kozy dech ma vysku 110, a nedosiahne ani na zem, ale hlavne ze ma kufor zbaleny ako na Bahamy ale takym hlupakom to nevysvetlis, ide na google po rozum, alebo ma inteligentnu apku , a je kral,