Manžel mi stále hovorí, že som tučná
Ahojte dievčatá. už som naozaj zúfalá, som 5 mesiacov po pôrode a manžel mi stále vyčíta že som strašne tučná. V deň pôrodu som mala rovných 100 kg,teraz mam 72 kg. Snažím sa zdravo stravovať, cvičím, robím všetko pre to aby som sa dostala na pôvodnú váhu ,ale ide to pomaly. už neviem čo mám robiť. Vždy ma strašne raní keď mi povie že či sa nevidím v zrkadle aká som tučná.
@obsadenemeno on je uz taky desat rokov a akekolvek moje snahy vysli nazmar. Ja uz mu ani nic nehovorim nema to zmysel. On je sam z toho nestastny ze je aky je, a este ked zacnem nieco ja, tak to berie presne tym stylom ako tu niekto napisal- cize na truc vyzerie pol chladnicky. S nim uz sa neda robit nic.
@kamajka tak maj v tej chladnicke len zeleninu a vodu 😝
@obsadenemeno to mi nepomoze, rad sa prejde do obchodu na nakup. Ja uz to mam na haku, ani sa nejdem rozculovat, ani nad poslednym prispevkom na moju osobu. Najradsej mam tych, ktori vsetko vedia a vidia ako kto zije a ako sa stravuje.
@kamajka mozno keby si mu dala tvrdu podmienku....ze sa rozvedies, ak so sebou nieco neurobi......
je to tazke, ja chapem. On musi chciet a ak nechce, iba nieco, na com mu zalezi, moze zmenit jeho pristup.
Good luck.
@obsadenemeno no to uz je extrem. On je vo svojej podstate dobry chlap, starostlivy a obetavy, to by som mu neurobila. Uz sme inak mimo temy, tak prenechajme priestor tym, co vedia autorke poradit alebo ju nejako utesit.. Pekny vecer zelam.
ahojte.ja ked som bola tehotna s dcerkou som pribraka dost zacala som 60kg a rodit som isla ako 85kg.Z porodnice som prisla domov s 75kg a doteraz som tieto kola mala na sebe.Ale ja som teraz v januari skoncila s kojenim,mala maala vtedy skoro 3 roky.Teraz uz nekojim a zacala som drzat dietu,uz isli dole 3 kg.Muz mi nikdy ani slovom nepovedal ze som tucna.ale ja sa necitim dobre,potrebujem aby som dala dole tie kila.Manzel ma v diete podporuje,chodime spolu na nakupy,zacal jest tie iste jedla co jem ja,vela zeleniny.dufam ze sa mi podari schudnut.
@anjelikdianka 1.strava 2.pohyb 3.cvicenie
milá mamička ,ty pozeraj v prvom rade na to ,že tvoje dieťatko ťa potrebuje aby si bola v pohode a kľudná , keď ti to najbližšie povie nevšímaj si to ,maš dve uši jedným dnu ,druhým von ,veď tvoja váha je po pôrode v pohode , a časom pomaličky schudneš netráp sa a teš sa z materstva ❤❤
Za 5 mes si dala dole 28 kg....by som chcela vidiet toho tvojho muza....by som mu povedala ze telo sa 9 mes pripravovalo na porod tak mimtolko sa dava dokopy...to ze niekto ide z porodnice s mensou vahou ako pred tehu neznamena ze kazda tak....dokonca pri kazdom tehu to moze dopadnut inak....
A este raz by mal pripomienku by som.mu dala zoznam vevi co ma urobit dieta na ruky a nech sa syara a ja by som sa sla prejst,zabehat si alebo mala cas pre seba a takisto dni kedy by vstaval v noci k dietatu pretoze aj nedostatok spanku robi pri chudnuti vela
ukaž tuto diskusiu tej tvojej nádhere a že či je normalny že či si uvedomuje ako ti to podkopáva sebavedomie a ako sa citiš. však nech sa zobudi.. ja by som z takym človekom už nebola ani minutu.
no somar to je... ale to musis jemu povedat ze ta to boli a nie tu.. a mimochodim, to ako si sla z vahou dole je uzasne.. klobuk dole. si skvela
@kamajka prepac, ale snad ide o to, aby bola spokojna sama so sebou nie? nerobit to kvoli chlapovi a uz vobec nie pod tlakom, ci sa mu paci alebo nie. takto to nefunguje. kolko plnsich zien ma stastne vztahy a su viac sexi. chemia je jedno, blby chlap druhe. v prvom rade je to jeho zena, ktora mu dala dieta a nie nejaka leniva co sedi doma na gauci a cpe sa chipsami...
somar to je teda, aa netaktny aaa mohla by som pisat do rana, lenze chlapi zialsu zatazeni na dobre postavicky:/ a chudulinke..ako viem z dobrych zdrojov..takze nic moc to neni. Mne moj chlap tiez obcasne nadhodi,ze by som mala schudnut a tak..pricom ani velm nemam z coho, nehompala sa mi ziadne sadlo,ani nemam brucho velke..a tiez nadhodi a utrusi obcasne poznamku,ze by som mala schudnut, ale no nikdy sa neopovazil mi povedat,ze som tucna...to ti aj do oci povie ??
@lenka2589 tvoj manzel je idiot. Panvicou po hlave je jedina prijatelna odpoved v tomto pripade. Ale v ramci zakona sa viac hodi odpoved ze nebuduce moze byt tehotny on a dieta vynosit aj porodit a potom okolo neho behat od rana do vecera a chudnut. Ze ho tiez budes chapavo podporovat blbymi poznamkami.
Mne manzel raz povedal ze som pingvin - su to 2 roky spat. Asi o 2 dni prisiel s tym ze ci nebude sex. No a nebol. A nebol dalsieho pol roka. A potom bol pol roka sporadicky. Uz to viac krat nepovedal - a nemyslim si ze by ho to co len napadlo.
Mňa by zaujímalo jednak tvoja vyska, čo je dosť podstatný údaj k tým kg a ešte koľko kg si mala pred tehotenstvom, lebo pokiaľ si schudla zo 100kg na 72kg a chlap ti stále povie,že si tlsta, tak očividne si musela mať pred tehu ešte menej kg .. a v tom prípade neviem či chcem vedieť koľko tých kg si počas tehotenstva pribrala.
Samozrejme, podarilo sa ti schudnúť, tak ak ťa chlap nie je schopný aspoň podporit,pochváliť tak minimálne by sa mal k váhe vyjadrovať taktne a nie tak hulvatsky, ale ako tu už bolo pisane, netreba sa diviť chlapovi, keď mu žena naozaj rapídne priberie, že mu to jednoducho nevonia. Áno, bolo to tehotenstvo,vynosila a porodila si mu dieta, ale aj tak proste. Môj názor..
Teraz som pozrela tvoju foto a musím povedať že na mamičku malého bábätka vyzeráš ozaj dobre, určite nie hodne hentakych reči od chlapa, to píšem, aby si nemala zbytočne depky zo svojho výzoru,lebo nemáš prečo. Ale vravím, pre chlapa je to asi dosť šok, lebo nevieme koľko si mala pred tehotenstvom, ale všetko sa dá povedať aj taktne
môj muž Ti odkazuje, že máš doma riadneho k..... , že prečo si vôbec s ním sa pýta?
Je to kokot. To ako sa správa k žene? Čo je po pôrode... Telo plne hormónov, sama má čo robiť. On je brad pitt, alebo Clooney? Pripadne aspoň milionár? Ak nie, tak mu odkazujem nech drží tu svoju nevymachanu papuľu!
A vy si milé ženy rozmyslite či budete s takýmito hovadami. Pretože oni tie svoje narážky budú stupňovať, viem to z vlastnej skúsenosti. Rozchod došiel až po 30 rokoch a cela rodina len trpela, lebo ten hajzel ju potom ponižoval na verejnosti, pred rodinou, aj v súkromí! Keby odišla skôr, mala by určite krajší a pokojnejší život! Skutočne ľutujem tie ktoré to musia zažiť
@tiper24 pretože deti... myslela si že nás inak nevychová. Že nám nedá potrebné vzdelanie. Dlho bola na liekoch aby dokázala prežiť to nekonečne ponižovanie, narážky a podobne! Neverila si. Tými ponizeniami jej vzal sebavedomie. Ako sa vraví dlho opakovaná loz sa stane pravdou. Asi uverila že je ozaj tak neschopná. Keď sme mali 20, tak sme zistili čo je vo veci. Podľa mna je to istá forma týrania. Začne to nevinne a skončí to v takomto štádiu. Odišla na naše naliahnie. Dnes sme obe vydate, zarábame s dali sme jej možnosť a podporu. Ja mám 115kg a meriam 190cm. Môj mm má 130kg a 200cm. Sme spolu vyše 10 rokov. Nikdy v živote má neurazil za váhu, ani inak! A nikdy by som si to ani nenechala! Nikdy! A on to dobre vie, že Niesom žiadna blbka, čo sa nechá urážať. Napriek tomu že mám takú váhu, je o mna záujem. O chlapov núdzu nemám. Takze to nieje o váhe vážené . Je to o tom ako si vážite samých seba!
Uplne suhlasim s predoslim komentárom vrds pekne,trefne to zhrnula a viem co jej mamina prezivala zazila som to ako mlde 16 rocne dievca s jednym narcisom trvalo to styri roky no mna to poznacilo navzdy.Meriam 172cm a vtedy ked sme sa s dotycnym spoznali som vazila 56kg a bola som podla neho tucna a kedze som nemala ziadne zivotne skusenosti a aj male sebavedomie uverila som tej chorej myslienke ,no samozrejme ako kazda zena ktora nema dost sebavedomia som sa zacala ponizovat a velmi ,velmi urputne som sa tomu psyhopatovi snazila zapacit a ako inac ako rapidnym chudnutim za pol roka som zisla na 48 kg a doj. Ale ani tak nebolo dobre .Doj...bala som si metabolizmis tak ze dnes ako 40 rocna zena vazim 67kg aj to si musim velmi davat pozor co zjem nemozem velmi prekrocit prijem 1200 kcl lebo priberam a to som mala pred dietami taky metabolizmus ze som jedla ako drevorubac ,lebo jedlo velmi lubim aj jest aj varit.Ak by som nestretla dnesneho manzela s ktorym zijem 19 rokov ktovie aka troska by zo mna dnes bola az moj muz mi dodal sabavedomie je to velky chlap meria 196cm a vazi 120 kg ale mne sa velky muzi vzdy pacili taky typ snedeho spokojného greka,lebo moj otec je maly a vychrtli a robil mi v detstve zle veci preto malých a chudym muzom neverim.lMoj terajsi manzel ma tiez poznal stihlejsiu 57 kilovu,ale povedal mi casom ze pekna som bola furt ale teraz ked som plnsia som pre nho viac sexi a aj ine typy muzov sí ma vsimaju predtým ked som bola chuda tak to bola vacsinou vypatlany narcisti a klasicky kaviarensky povalaci.Neviem co tu niektore trepu ze muzi chcu len chude,ci vychrtle neviem aka kategoria je to muzov ,ale z môjho pozorovania,teda zivotnej skusenosti su muzi co si libuju vo vychrtlyh zenach nejak sexualne ujety bud pedofilny alebo latentny bisexuali ci homosexual taky bol aj mj byvali,Kazdemu zdravemu muzovi sa pacia pekne tvarovane zenske postavy typu presýpacích hodin z historie filmu Sofia Loren,Claudia Cardinale,Ornela Mutti Liz Taylor,Gina Lolobrigida Raguel Welch s dnesnej doby naprilad Monicca Belluci,krasna anglicka pin up modelkaKelly Brooke .Prave moj muz mi dal to potrebne sebavedomie ze dnes neviem co je to sa porovnavat s inými zenami,trapit sa nechutnymi poznamkami a podobne,takze je to tak zeny vazte si same seba s nikym sa neporovnávajte,nobodys perfekt mnohym holywoodskym hereckam vraj smrdi z ust z vacneho hladu a diet.Radost zo zivota z rodiny ,deti z dobreho jedla. milovania, vinka,tanca ,Ak niekto riesi percentulny podiel tuku na tele zeny nech sa da vysetrit u psychiatra a radsej nech si kupi nafukovaciu ancu lebo si skutocnu zenu vôbec nazasluzi.To v akej chorej spolocnosti zijeme ....
@ostorha ďakujem, krásne napísané a výstižne🙂 tiež neznášam chudých narcisov, nevedia vôbec čo znamená užívať si život skutočne to prežiť. Nevedia čo to je. Chcú sa len chváliť s nastylovanymi fotkami , ženami, deťmi, aby všetko bolo tip top. Aj doma! To nieje život pre tie ženy. Je to tragédia.
Staci ti manzelovi povedat zazracnu vetu: "Nesud ma za kila, pokial nechces byt sudeny za centimetre."
Funguje to spolahlivo 😂
@victory7897 presne my ženy 🤣🤣🤣! Ale autorke klobúk dole, toľko kíl zhodiť !!!!! 👍
1. Je to debil
2. Ved si uz krasne schudla (ostatne doladis ✌️)
3. Hod mu dieta/deti na krk a kludne si daj kurz pilatesu, jogy a zrelaxuj sa. A povedz mu ze ides cvicit ako si on praje 😉

@kamajka pochybujem ze tvoj muz robi vsetko aby schudol. Ma ta pekne na haku. Pred tebou zje rajcinu a jogurt a v praci sa napchava sladkostami, fast foodom.
A nie je pravda ze tucne nikto nechce. U zeny ide o iskru. Poznam baculky co maju spokojne manzelstvo alebo si nasli chlapa. Prepac ale asi mas 20 r. S takymto zmyslanim alebo nevidis pravdu, ze ta muz klame a ze u zeny zalezi na niecom inom aby bola pritazliva.